Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τελικά νιώθεις ποτέ...

Recommended Posts

Τρισευτυχισμενη εγραψε

ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

Φοβερη και σοφη ατακα.Νομιζω μετα απο αυτο τα λογια ειναι περιττα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη από την άποψη αν θα τα καταφέρω να γίνω μια σωστή μάνα και άξια, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να γίνω μάνα εδώ και πολλά χρόνια και όσον αφορά τα ξένα παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα φυλάξω και να τα προσέξω ώστε να μην πάθουν κακό. Βέβαια θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο ότι τα ξένα παιδιά είναι για λίγο και το δικό μας για πάντα, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω... :) Ελπίζω δηλαδή!!!

Ελπίζω να κάνω μωράκι, πρώτα αυτό και μετά τα άλλα έρχονται νομίζω από μόνα τους... :)

Τι βλεπω κοριτσακια μου...οι γιορτες σας αναννεωσαν :silly: :silly: !

Λιμπ,ζαχ μου λειψατε βρε τοσες μερες :P !!

Στο σοβαρο μας θεμα τωρα...προσωπικα μεχρι λιγα λεπτα πριν γεννησω δεν ενιωθα ουτε μητροτητα ουτε τιποτα!

Απο το πρωτο δευτερολεπτο που ακουσα το κλαμμα της ομως, με πλημμυρησαν τοσα συναισθηματα...προσευχηθηκα πρωτη φορα στη ζωη μου τοσο δυνατα να ειναι καλα το αγγελουδι μου...ενιωσα οτι εχω τετοια ευθυνη...

Νομιζω οτι απο εκεινο το δευτερολεπτο μαγικα αλλαξα κ εγω!

Ειναι μια σχεση που χτιζεται συνεχεια ,μερα με τη μερα,λεπτο με το λεπτο...

:)

α ρε στελλιτσα.......ομορφααααααα που τα λετε ρε κοριτσια...ζαχα ακους μαρη????που να ακουσεις...στο 6 ονειρο εισαι

κοριτσακια δεν διαβασα ολες τις απαντησεις...βεβαια μπορει να βγαινω εκτος θεματος...εγω ημουν απο μωρο ετοιμη....εχω αλλα 4 αδελφια...απο 1,5 χρονο ταιζα το μωρο μας...η μανα μου ζυμωνε διπλα κ μου εβαζε μαξιλαρια κατω απο το χερι κ εγω ημουν αψογη....την μικρη μου αδελφη που εχουμε 8 χρονια διαφορας την αλλαζα, την εκανα μπανιο, της εφτιαχνα ολα τα φαγητα της...τα παντα σαν να ημουν η μαμα της. Στα 27 μου απεκτησα τον γιο μου κ απο την ημερα που εμαθα οτι ημουν εγκυος ενιωθα ετοιμη για το ζουζουνι μου...του τραγουδουσα ολη μερα...αχ τελεια περιοδος...η ποιο τελεια περιοδος της ζωης μου.κ θελω να κανω πολλα αλλα μετα που εχασα την μπεμπα δεν ξερω αν εχω την δυναμη.Ο συζηγος ελειπε αρκετο καιρο ηταν κοσοβο κ ημουν μονη....εκανα τα παντα μονη μου κ οταν κοιμοταν το ζουζουνι ετρεχα σαν το βεγγο για να εχω τα παντα στην εντελεια (ειμαι λιγο υστερικη με το σπιτι)...οσες ωρες ηταν ξυπνιο το μωρο του μιλουσα...απλωνα τα ρουχα κ του εξηγουσα τι κανω...κατουρουσα του εξηγουσα....μεχρι που αδιαθετουσα ηξερε το παιδι κ μου εφερνε σερβιετες κ μου ελεγε αιμα.......χαχαχαχα...

Ο γιος μου ειναι η ζωη μου κ ειμαι μαμα με ολη την σημασια της λεξεως...ανησυχω για την υγεια του κ αγχονομαι αρκετα αλλα ο θεος θα μας βοηθησει.Καμια φορα σκεφτομαι το μελλον του κ ονειρευομαι να γινει επιστημονας κ διαφορα τετοια κ μετα ξυπναω κ λεω ας γινει κ οικοδομος κ να εχει υγεια...μαθαινω με τον γιο μου τα παντα αλλα ειμαι μαμα...η δικη του μαμα....νιωθω οτι απο την ημερα που εμεινα εγκυος εγινα καλυτερος ανθρωπος...ο γιος μου ο ξανθομπαμπουρακος μου ειναι η ζωη μου...αχ να γεμισει το σπιτι μου πολλα παιδακια κ να με τρελαινουν με τις φωνες τους....

Σας ζαλισα αλλα οταν σκεφτομαι τον γιο μου κατι παθαινω.....

για να μην με παρεξηγησετε θα γινω η καλυτερη πεθερα που εχει υπαρξη ποτε δεν τον θελω να γινει μαμακιας....γιαυτο δεχομαι προτασεις απο τωρα...

Nomizo oit merikes gunaikes to niothoun!

Ego pantos an to paidi den erxotan apo mono tou, mallon akliri tha emena.

Bouno mono?!?!? Eksopragmatiko mou fainotan to skiniko. Ego me paidi???

Oute kan mou pernouse apo to mualo. Gi' auto kai argisa na apodexto ton kainourio rolo mou!

Bebaia meta... meta apla de mporeis na fantasteis pos tha itan i zoi sou xoris auto. Stin pragmatikotita de mporeis na thumitheis pos itan i zoi sou prin ap' auto. H mallon thumasai kapou kapou, alla to ksexnas grigora! :D :D :D :D :) :) :)

"ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ"

Πολυ μου αρεσε αυτο... :):):)

Εμενα το "ΘΕΛΩ" μου προεκυψε πολυ νωρις... ομως δεν ημουν ετοιμη... και για αυτο ημουν βεβαιη!!!

10-11 χρονια αργοτερα καταλαβα γιατι τοτε δεν ημουν και τωρα ειμαι... Δεν μετανιωσα που περιμενα... αυτο το χασιμο (χρονου) για μενα, εχει μεταραπει σε κερδος (ισορροπια-ποιοτητα ζωης) για το παιδακι που εχω σημερα...

Γενικα πιστευω οτι το αγχος, το ειδος και οι συνθηκες ζωης που ζουμε σημερα, δεν μας επιτρεπουν πολλες φορες να νιωσουμε τη μητροτητα ουτε και μετα τη γεννηση του παιδιου μας...

Ποσο μαλλον πριν την εγκυμοσυνη... που δεν παιζουν και οι ορμονες το ρολο τους!!!

Μητροτητα στις μερες μας ειναι η αποφαση οτι πλεον για παντα θα ελγχεις τον ευατο σου ξανα και ξανα στο να επηρρεαζεις θετικα τη ζωη του παιδιου σου... και θα αναπροσαρμοζεσαι συχνα σε νεα δεδομενα... και παντα θα εχεις την εννοια αν τα κανεις - λες καλα... και ο ογκος των υποχρεωσεων ποτε δεν θα μειωνεται... θα αλλαζει μορφη και κατευθυνση μονο... και θα βλεπεις και κρινεις απο το αποτελεσμα...

και... και χιλια αλλα, που μπορω να γραφω για ωρες...

Παντως για μενα, που ειμαι περιπετειωδης τυπος, μου φαινεται πως ειναι η πιο συναρπαστικη και απαιτητικη περιπετεια που εζησα ποτε!!!

ραφαέλ έγραψε:

...

...μαθαινω με τον γιο μου τα παντα αλλα ειμαι μαμα...η δικη του μαμα....νιωθω οτι απο την ημερα που εμεινα εγκυος εγινα καλυτερος ανθρωπος...ο γιος μου ο ξανθομπαμπουρακος μου ειναι η ζωη μου...

Αυτο ακριβως!!! :kiss:

εγω απο μικρη ονειρευομουν να φτιαξω δικη μου οικογενεια με πολλα παιδακια να τρεχουν απο δω κ απο κει,να γελανε κ να παιζουν!! :) οποτε κ να ερχοταν ενιωθα ετοιμη μεσα μου!! :):)

Ναι!!!

Όλα θα αλλάξουν, αλλά γιατί φοβάσαι?!?!? Εμείς οι τοξότες είμαστε γεννημένοι για αλλαγές και προκλήσεις!!! :D :D :D :D :) :)

Δεν είναι κακή η αλλαγή! Ωραία είναι τελικά!

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ,ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΕΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ..Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ & ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ..

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΣ Κ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ..

ΟΜΩΣ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...) Κ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Κ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!!!!

LIBERTY ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Ναιιιι, σίγουρα νιώθεις......

κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε...

όταν κάνεις συνειδητά παιδί κ όχι επειδή έτυχε το έχεις νιώσει...

εγώ νιώθω 100% έτοιμη να υποδεχθώ το γιό μου, μόνο για αυτό ζω..

μιλώ όμως για την περίπτωση που κάνεις συνειδητά παιδί επειδή το θες ο ίδιος κ όχι επειδή πχ το ζητούν οι γονείς κ τα πεθερικά ή νιώθεις ότι μεγάλωσες πολύ κ μετά δεν θα μπορέσεις. Σε αυτή την περίπτωση είναι λίγο χλωμά...

κ πάλι είναι θέμα ατόμου. Κ να "τύχει" μπορεί και να περιμένεις το παιδί με χαρά κ γίνεις άριστος γονίος. Πάλι μπορεί κ όχι...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ

ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΟΜΩΣ.....

ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ,ΑΛΛΕΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΙΣ

ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ

ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑ ΜΑΜΑ...

ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩ ΜΕΤΡΑΓΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΕΚΑΝΑ

ΣΧΕΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΩ,ΠΩΣ

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ(ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)Κ

ΟΜΩΣ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ,ΤΟΥ ΜΙΛΩ,

ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ..ΘΕΛΩ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Κ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ...

ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ Κ ΕΒΛΕΠΕ

ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΩΡΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ

ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΑ,ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑΛΟΥΜ...

ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!

η λιμπερτυ οχι απλα φοβηθηκε πανικοβληθηκε τωρα..και συντεινω να κατανοησω τον αντρα μου που εχει παρει τα βουνα με αυτο το θεμα...σισσιο μηπως φταιει κανενας ωροσκοπος? :blink::blink::blink:

μαρινιω ειμαστε ε??λεμε τωρα...προφιτερολ ομως αγαπαμε :P:P:P ζαχα μιλησες?μπαααααααα...καλυτερα να κανεις γκριματσες τελικα :P

Ε δεν τρωγεστε πια. :angry:

Οποιο θεμα και να ανοιξω το διδυμο της συμφορας μεσα :silly:

Ζαχαρενια δεν σε αφηνει η Ελευθερια να μιλας και το εριξες

στο cartoon?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...