Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χιχιιχ. Τι καλο...χτες ο αντρας μου ετρωγε πατατες γιαχνι..και τον κοιτουσε λαιμαργα...και ασ τσακισε ενα ολοκληρο κεσεδακι γιαουρτι.

Εμας παλη εκτοςε απο Μπαμπα που ελεγε πριν καιρο...δεν λεει αλλο...Α!!!!λειι...νιαααααααα οπτα πειναει...

χτες δε εμαθε να δινει πραγματα..αρπαξε ενα σοκολατακι απο την φοντανιερα..του λεω δωσε στην μαμα χριστοφορε...δοσε στην μαμα..και ειχα απλομενο το χερι μου το εδοσε..αλλα εκτοτε τζιφος..δεν το ξανακανε

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ti kanete koritsia ????

emeis kala !!! o Daniel mas sikonete monos tou stirizete apo ton toixo kai paei tsoukou tsoukou !!!! :)

alla donti akoma ...aytes tis meres einai kapos pio prismena kato mprosta ta oula tou ...kai den exei kai poli oreksi toulaxiston oxi gia to diko tou fagito gia otidipote trome emeis exei kai me to parapano :D

Aaaa kai to xompi mas teleytea einai na ksemaliazoume ta pianei kai ta travaei me tooosi dinami me ksaplonei kato sto krevati ...hahaha :D

kai to diaskedazei trela !!!!

3Ha1.png

Δημοσίευση

μαρινακη επιτελλους φωσ στο τουνελ!!!!!

ναι ασε και ο δικος μου τραβαει μαλλια, ξεμαλλιαζει απιστευτα δυνατα..και μεσα στην ευτυχια, ταυτοχρονα τραβαει το προσωπο προς το μερος του και δαγκωνει χιχιχι.

Εμεις μποσυσουλαμε, μλεων κανονικα..αλλα εξακολουθουμε να ειμαστε φαφουτηδες!!!!!!!!

Επισης θα φαμε αυγο!!! Την αλλαη βδομαδα..χιχιχι.

Απο γιαουρτακι προβειο...με το αγελαδινο κοκκινηζει ο πισινος!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ.ΑΠΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ 4 ΔΟΝΤΑΚΙΑ.ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΝΩ.CESILIA TO ΠΡΟΒΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΠΕΤΣΑ?ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Δημοσίευση

Αθηνα και εμενα το κανει αυτο, τον τραβηξεμε και βιντεο...ο μπαμπας η κουκουβαγια χιχιχιχι.

Κοιτα εμας η παιδιτρος μας ειπε εξαρχας να το δοσω το κανονικο πληρες γιαουρτι. Οχι παιδικα γιαουρτακια.

Του επερνα το Ολυμπος βιολογικο και το φαρμα κουκακι σ εγυαλινο αλλα επειδη εχει αλλεργια στο αγελαδινο και μας κοκκινηζε τον πισινο, το αλλαξαμε σε προβειο, παιρνω το παραδοσιακο σε πυλινο, βγαζω την πετσα και το τσακιζει, του αρεσει παρα πολυ, αλλα το τροει μονο κρυο, χλιαρο ουτε κουταλακι το σκατουλι

• 3 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα μαγιομανούλες!!

λίγο αργά σας ανακάλυψα ε;

με θέλετε παρεούλα;

συστήνομαι:

Μανούλα μαίου κ εγώ ονόματι Μαρίνα

κόρη - Εβελίνα 26 μαίου γεννημένη

σύζυγος Αντωνης - ε...ας γράψω κάτι κ γι αυτόν...μην παραπονιέται

είμαστε από τη νάουσα...

τι άλλα να σας πω...;

ας ποροσπαθήσω να διαβάσω λίγουλάκι τι λέτε εσείς..να μην είμαι τελείως εκτός!!! :P

Δημοσίευση

evelini εχουμε μετακομησει...στα Πανεμορφα Μωρακια Μαιου Ιουνιου Ιουλια 2009...και εχουμε γεννεθλεια την ιδια μερα...η μπεμπα σου με τον Χριστοφορο δηλαδη!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
    • Σου εύχομαι να διπλασιαστεί🩵🧿
    • Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...