Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia?

gianna83

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσάκια μου? Ολα καλά?

Πιτερ παν ειμαστε μαζί σου!!!!!!!!!!!!!! θα χεις το πιο ομορφο πασχαλινό δώρο. Ξεκουράσου κ απολαυσε αυτες τις μερες χωρίς ανχος. Μετα μην μας ξεχάσεις περιμενουμε τα νέα σου κ τις εντυπώσεις σου.

Αλικη μου πολλες οι κορες εδώ οποτε θα χουν τ αντρακια μας να επιλεξουν αναμεσα απο πολλες.

Αχ κοριτσια μου να περασουμε ολες ενα ομορφο πασχα κ να ναι κ τα μωρακια μας καλά να μας κλωτσάνε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πιτερπαν με το καλό, όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!

σε τρεις μέρες θα είστε αγκαλίτσα, συγκλονιστικό :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θα σε σκεφτόμαστε, περιμένουμε εντυπώσεις και όλες τις λεπτομέριες...

καλημερα σε ολες τις διδυμομανουλες!

Πιτερ Παν ευχομαι ολα να πανε καλα! και με το καλο να υποδεχτεις τα μωρουλια σου!

φιλακια πολλα!

σε περιμενουμε!!!!!!!!

καλημέρα κοριτσιααααααααααααα

να ρωτησω κατι πηρατε προικες για τα κρεβάτια τους? παντες παπλώματα κ τετοια? ειχα παραγγειλει μεσω ιντερνετ απο τα λητώ αλλα οι βλάκες για πολοστή φορά με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι οτι ειχα διαλεξει δεν υπηρχε ουτε καν το μπανακι αλλαξιερα. Ψάχνω να τους τα παρω σετ αλλα αυτα που μ άρεσουν της ντισνευ ειναι πανακριβα. Ξερετε κανενα αλλο σαιτ να ψάξω?

Καλημέρα, κορίτσια! Πίτερ Παν με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου! Ζετούλα, δεν ξέρω καμιά σελίδα για αγορές. Εμείς αγοράσαμε κάποια βασικά πράγματα και συνεχίζουμε. Θέλουμε να τα έχουμε αγοράσει πριν μπω στον 8ο, γιατί ήδη έχω βαρύνει πολύ και δυσκολεύομαι στο περπάτημα.

kalimera koritsares mou kai sporakia!

ti kanoun oi koilitses sas?

piter pan me to kalo na pareis tis kouklitses sou agkalitsa!

ego koritsia parigila ta krevatakia kai to karotsaki tous pirame kai kathismata autokinitou giati me auta tha ta paroume apo to mieutirio a pira kai ena rilax tha paro allo ena kai telos.to karotsaki pou parigila einai telika tis pegperego to aria twins se laxani xroma.exo etimasi kai ta pragmata gia to mieutirio.einai poli noris lete?

Καλημέρα κορίτσια! Giannna καλορίζικο το καροτσάκι και τα κρεβατάκια. Μπορεί να είναι νωρίς για μένα αλλα δεν σας κρύβω οτι ψάχνω απο τώρα καροτσάκι και έχω μπερδευτεί πολύ. Ένα που μου άρεσε και είναι περισσότερο στα γούστα μου είναι το easy walker duo. Το έχει πάρει καμία αυτό να μας πεί εντυπώσεις; Απο την άλλη σκέφτομαι και την λύση των 2 ξεχωριστών καροτσιών, αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει...Απο κοντά δεν το είδα το easy walker μόνο σε φώτο. Όσο για τα κρεβατάκια είμαι πάλι μπερδεμένη. Εσύ τί ακριβώς διάλεξες;

κοριτσια καλησπερα!!!

ποσο χαιρομαι που αρχιζουμε σιγα σιγα να αγοραζουμε τα πραγματακια για τα μωρακια μας!!!

εγω την προικα τους την εχω σχεδον ετοιμη,τα εχω φτιαξει μονη μου τα περισσοτερα.

το κακο (καλο δηλαδη γιατι γλιτωνω χρηματα!!) ειναι πως σχεδον τα παντα θα μας τα παρουν οι γονεις και τα αδερφια μας.τα πρωτα κοριτσακια στο σοι και εχουν τρελαθει ολοι!

οποτε δεν εχω να κανω και πολλες αγορες γιατι θα μας τα παρουν περιπου τον καιρο που θα γεννησω με το καλο!!!

κοριτσακια μου να χαρουμε ολες μας τα πραγματάκια για τα μωράκια μας. Κ με το καλό να γεννηθούν. Εγω δεν ξέρω ακομα τι θα κάνω θα το ψάξω λιγο το θέμα. Μπορει να κανω κανενα ταξίδι αναγκαστικά μιας κ δεν ξέρω που αλλου να κοιτάξω. Αυριο ειναι η μεγάλη μερα Πιτερ Παν ε? θα μαστε μαζί σου. Αν κ αν δεν κανω λαθος απ οτι ειπες παραπανω αυριο θα γινει εισαγωγή κ μεθαυριο με το καλό γεννας. Να σου πανε ολα τελεια κ με το καλο να κρατησεις αγκαλιά τ αγγελουδια σου

ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΠΙΤΕΡΠΑΝ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Κάνεις την αρχή για όλες μας!!!! ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!!!! Θα πάνε όλα υπέροχα και σύντομα θα κρατάς στην αγκαλίτσα σου τα δυο μικρά αγγελουδάκια!!!!!!! Πρέπει να σας ομολογήσω ότι η ΠίτερΠαν είναι η αγαπημένη μου!!!! Ήταν το πρώτο κορίτσι που γνώρισα στο site όταν είχα εγγραφεί απελπισμένη και τρελαμένη με την διαδικασία της εξωσωματικής!!!!! Τι εποχές και εκείνες!!!! Και η ΠίτερΠαν με στήριξε και μου έδωσε μεγάλη δύναμη!!!!

Εγώ πήγα χθες στον γιατρό μου και είδαμε τις κοριτσάρες μας!!!! Χθες ήταν η μια 577 γραμ. και η άλλη 587 γραμ.!!!!! Γιούπι!!!! Μεγαλώνουν φυσιολογικότατα!!! Πόσο χαίρομαι!!! Κάναν τουμπίτσες μέσα στην κοιλιά!!!! Πολύ πλάκα!!!!! Και όλα τ' άλλα καλά, και ο τράχηλος, δεν έχω καθόλου συσπάσεις, ούτε πίεση, εξετάσεις αίματος και ούρων μια χαρά!!!! Βέβαια έχω πάρει 9 κιλά, αλλά δεν με μάλωσε ο γιατρός!!! Γύρω στις 20 Απριλίου θα πάω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου, ελπίζω να μην δείξει τίποτα!!! Τώρα πια τα χτυπήματά τους τα βλέπω και εξωτερικά στην κοιλιά!!!! Χθες ήμου ξαπλωμένη με τον άντρα μου και κοιτούσαμε την κοιλιά που έκανε συνεχώς βουναλάκια, μια εδώ μια εκεί!!! Τι υπέροχο!!! Και ανησυχούσα που δεν με κλωτσούσαν!!! Τις τρώω μαζεμένες τώρα τις κλωτσιές!!!!

Φιλάκια κοριτσάκια σε όλες σας!!!!!!

ΠΙΤΕΡΠΑΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

Piter Pan αντεεεεε με το καλο τα μωρακιααααααα.....!!!!!!περιμενουμε ολες νεαααααα!!!!

Lilaloy επιλεγεις το τικερακι που θελεις και μετα πας στο προφιλ σου εκει που λεει επεξεργασια και στην υπογραφη κανεις επικοληση το code απο το τικερακι...!!!!

Καλημέρα σε όλες,

σήμερα που λέτε απόφάσισα να πάω να κάνω τις πρώτες μου αγορές και ούτε λίγο ούτε πολύ οι πωλήτριες μου είπαν ότι ξεκίνησα νωρίς τα ψώνια, είπαν οτι συνήθως τα ψώνια τα κάνουν 7 μήνα, λίγο μου κακοφάνηκε.

Άλλο θέμα. Με τον θηλασμό ψάχνετε τίποτα, ξέρετε αν πρέπει αν ενημερωθώ σε κάτι? Τα φάρμακα της καισαρικής επηρεάζουν τον θηλασμό? Εμάς που τα μωράκια μας μπορεί να είναι λίγο πρόωρα τι γίνεται? Στις ιδιωτικές κλινικές από ότι ακούω τα μωράκια δεν τα έχουν με τις μαμάδες, εκεί τι γίνεται πως τα θηλάζουν?

Α, και τέλος αν κάποια το έχει ψάξει με τα βλαστοκύτταρα και έχει καμιά καλή παρατήρηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Πολλά φιλιά σε όλες

Σουλα μου τα φαρμακα της καισαρικης δεν επηρεαζουν τον θηλασμο απο οσο ξερω...αλλα δεν θηλαζεις τα μωρακια αμεσως οπως σε μια φυσιολογικη γεννα..αν τα μωρακια μας εχουν κλεισει την 36η εβδομαδα δεν νομιζω να υπαχει θεμα πρωοροτητας..δλδ δεν πιστευω να μεινουμε περισσοτερο μεσα..τουλαχιστον ετσι μου ειπε εμενα ο γιατρος μου...και οντως στα ιδιωτικα δεν εχεις διπλα τα μωρακια σου αλλα στα φερνουν την ωρα που πρεπει να τα θηλασεις και τα κρατας και οσο θελεις νομιζω απλα οι περισσοτερες επειδη γινεται ο χαμος απο συγγενεις και φιλους μετα τον θηλασμο τα δινουν πισω..

Για βλαστοκυτταρα δεν το εχω ψαξει αλλα απο οσα ακουγα στο νοσοκομειο οσο εκανα πρακτικη δεν ξερω αν τελικα κρατησω...μπορει αν κρατησω να τα δωσω σε δημοσια τραπεζα και οχι σε ιδιωτικη....!!!! ;)

Καλησπέρα φιλεναδες!

Σας στελνω ενα απο τα τελευταια μηνυματα απο τον καναπέ του σπιτιού μου, μιας και σε λιγη ωρα φευγω για το μαιευτητριο. Και αυριο πρωι....

Η αγωνια μου και ο φοβος μεγαλώνουν όσο περναει η ώρα, αλλά νιωθω και λαχταρα, συγκινηση... πολύ αναμεικτα συναισθηματα...!

Σας φιλώ ολες γλυκά-γλυκα και σας ευχομαι με το καλό τα μωρακια σας και καθε ευτυχια!

Καλη Ανασταση και Καλό Πάσχα!

Πιτερπαν τί συγκινητική στιγμη...αύριο τέτοια ώρα θα είσαι αγκαλιά με τα μωράκια σου...έφτασε η ώρα!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Λενα πολύ ωραίο φαίνεται το καροτσάκι. είναι σχεδον ίδιο με αυτό που παραγγείλαμε. TFK twinner twist duo, αν θέλεις κοίταξέ το είναι ολόιδια και έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές. εμένα μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, ελπίζω να βολεύει!

Soula μη μασάς με τις πωλήτριες, πήγαινε για ψώνια όποτε το αισθάνεσαι, έτσι κι αλλιώς εμεις με τα διδυμάκια πρέπει να τα έχουμε όλα αρκετά νωρίτερα. για τα βλαστοκύτταρα εγω κατέληξα μετά από αρκετό ψάξιμο στη δημόσια τράπεζα. υπάρχει θεματάκι στις ¨πρώτες αγορές¨.

Καλή Ανάσταση και σ' εσένα Πίτερ Παν! Θα σε περιμένουμε με πολύ αγωνία να μας πεις την εμπειρία σου :) Μην αγχώνεσαι όμως, να σκέφτεσαι μόνο την ώρα που θα πάρεις στην αγκαλιά σου τα μικρούλια σου. Σου στέλνω όλη την αγάπη μου για καλή επιτυχία. :kiss::kiss::kiss:

αχ αντε Πιτερ Παν με κατασυγκινησες. Να σου πανε ολα τελεια κοριτσακι μου να γεννησεις με το καλό κ με το καλό να γυρισεις σπιτι σου με τ αγγελουδια σου κ να μας πεις την εμπειρια σου.

Οσο για τον θηλασμό δεν στο δίνουν την πρώτη μέρα για θηλασμό με την καισαρική απ οτι ξέρω. Εγω γεννησα φυσιολογικά κ παλι το βράδυ δεν μου την εφεραν. Το πρωτο βραδυ δηλαδή. Μετα μου την εφερναν κ την κράταγα οσο ήθελα. Γεννησα στο Μητέρα. Απλά τους ειπα κ σημειωσαν πανω στο πυρεξάκι οτι ειναι αποκλειστικός μητρικός θηλασμός. Ετσι κ εγινε κ θηλασα δεκαπέντε μήνες. Οσο για προετοιμασία δεν ειχα κάνει αλλα μιας κ η μία θηλή μου ειναι σχεδόν ανύπαρκτη αυτη τη φορά παραγγειλα κατι απο σιλικόνη που εφαρμόζει κ εξωθει την θηλή κ βοηθά στην προετοιμασία του θηλασμού. Ετσι ειχα θηλάσει την κόρη μου αναγκαστικα με θηλές σιλικόνης αλλα τωρα παραγγειλα αυτο μπας κ με βοηθησει

Κορίτσια εμένα τα διδυμάκια μου μου τα έδωσαν αμέσως να τα θηλάσω. Θήλασα πρώτα τον μικρό γιατί ο μεγάλος άργησε λίγο να κλάψει και του άνοιξαν λίγο το οξυγόνο όσο εγώ ήμουν στην ανάνηψη. Είναι συγκλονιστικό με το πού γεννιούνται να θηλάζουν. Νιώθεις ότι δεν τα αποχωρίστηκες ποτέ. Τον μεγάλο τον θήλασα στο δωμάτιο 2 ώρες μετά τη γέννα.

Τα βλαστοκύτταρα εμείς τα κρατήσαμε και στα 3 μας παιδιά. Για τα δίδυμα μαζί με όλο τον ομφάλιο λώρο μας πήγε 3000ευρώ. Ακούγονται πολλά αλλά εγώ ήθελα να είμαι καλυμμένη αν πραγματικά μπορούν έστω και 1/1000000000 να χρησιμοποιηθούν.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...