Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia?

gianna83

Recommended Posts

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

το καταστημα της Αγγλιας λεει δεν κανει παραδωσεις στην Ελλαδα :angry::angry:

gianna ο ομηρολης νομιζω θα στο στειλει

εμενα για Αθηνα μου ειχαν πει οτι τα στελνουν τσαμπα απο Κρητη

παρτον και ρωτα, και πες και σε εμας να ξερουμε

και ρωτα κι εσυ παλι ποσο κανει αυτο το καροτσι που μας αποβλακωσε!!! :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλες τις διδυμομανούλες και σε όλα τα διδυμομωρούλια :cheer: !!!

http://www.cosatto.com/online-stockists.php

Σε αυτο το site έχει όλες τις εταιρίες που πουλάνε τη μαρκα cosatto και online οι τιμές πάντως καμία σχέση με εδώ... πολυ πιο φθηνά!! :cheer:

http://express.gr/agores/agores/140oz_20071206140.php3

εδώ μπορείτε να δείτε τις ισοτιμίες για το ευρώ

http://www.babycity.co.uk/SC/baby-produ ... ories.aspx

αυτή η εταιρία στέλνει και στην Ελλάδα με επιβάρυνση 25 λίρες δηλαδή 28,61€ συν το καροτσάκι που κάνει 225 λίρες δηλαδή 257,51€ =

286,12€ σύνολο

έχει αρκετή διαφορά... και έχει και άλλα ωραία πραγματάκια... εγώ πιστέυω οτι αξίζει... τι λέτε?

στο αγγλικό e-bay έχει 239,99λίρες δηλαδή 274,67 ευρώ. σίγουρα αξίζει να το παραγγείλεις απ΄όπουδήποτε αλλόυ παρά από ελλάδα, τεράστια διαφορά.

ρε κορίτσια τί έρωτας είναι αυτός!μόλις κάνω τον β΄ επιπέδου, σε 2 βδομάδες περίπου, θα το παραγγείλω την ίδια μέρα!

kleoxx ακόμη μεσα στο άγχος είσαι? έπρεπε να έχεις πάει νωρίτερα να χαλαρώσεις. είμαστε στην ίδια εβδομάδα κι εγω πριν 3 μέρες τα κατάλαβα πρώτη φορά, κι αυτό ελάχιστα, σαν να χτυπάει φλέβα. αφού ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν είναι τα μωράκια! μην ανησυχείς όλα μια χαρά θα είναι.

πολύ ωραίο και αυτό! γενικά η cossato έχει πολύ ωραία σχέδια!!

γιάννα από κοιλίτσες μια χαρά, εγώ αναπτύσομαι ταχύτατα. μόλις μπήκα στον 5ο και έχω πάρει κιόλας 4,5 κιλά. όποιος με βλέπει βέβαια νομίζει ότι δεν έχω πάρει καθόλου γιατί μόνο η κοιλιά μεγαλώνει αλλά η ζυγαριά το λέει καθαρά! εσεις πώς τα πάτε με τα κιλάκια?

δεν πειράζει γιάννα μου, πώς να βολευτούν τα μωράκια αν δεν γίνει η κοιλιά τεράστια? εγω το έχω πάρει απόφαση και δεν με πειράζει καθόλου!

gianna, ναι, αυτο λεω με το αγορακι-κοριτσακι.το ιδιο λεμε.

αν εχεις θεια εκει και μπορει να στο φερει, ακόμα καλύτερα!

επίσης σ'ευχαριστώ για τα περαστικά. ανυπομονώ να περάσει αυτό το πράγμα. δεν μπορώ να κοιμηθω το βραδυ, ξυπναω και κανω μπανιο...μετα παλι κρεμες και αν δεν πιασει, ξανα μπανιο. δραμα...σημερα απο τις 2:30 μεχρι τις 5:00 αυτη η ιστορια...τελοσπαντων

κατα τα αλλα, aliky μου, η κοιλιτσα μεγαλωνει! κι εμενα μου λενε οτι δεν εχω παρει αλλα η ζυγαρια αλλα λεει.

ελπιζω με τη γεννα να τα χασω.

Εγώ πήρα 2 κιλά και η κοιλιά μου ψιλοφαίνεται... αν και εγω νομίζω οτι είναι νωρίς ακόμα...μάλλον απο το φαγητό είναι που δεν μπορω να το χωνέψω τόσο εύκολα όπως παλιά και νιώθω έτοιμη να σκάσω όλη μέρα... Εσάς πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλιά σας?

Περαστικά και απο μένα new_mammy... Ελπίζω να περάσει σύντομα και να ηρεμήσεις!!

ευχαριστω DIOSA! επισης πολυ καλες οι πληροφοριες που εστειλες..τωρα κοιταζω να βρω μια λυση για να ερθει αυτο το καροτσι στα χερια μου!!

αν βρω ακρη θα σας πω...

Παρακαλώ new_mammy όσο για τις πληροφορίες θα ψάξω να βρω και αλλα site. Θα ρωτήσω και την κολλητή μου που ζει στο Λονδίνο να με κατατοπίσει και θα σας ενημερώσω...

Άσχετο αλλα ενώ δεν είχα καθόλου αναγούλες απο την αρχή τις τελευταίες 2 μέρες ανακατεύομαι πολύ... έχει συμβεί σε καμιά σας?

εγω ειμαι στη 16η βδομαδα περιπου κ εχω παρει απο την αρχη 4 κιλα.η αληθεια ειναι πως τις δυο τελετυταιες βδομαδες τρωω πολυ.κ πολλα γλυκα.το καλο ειναι πως ημουν αδυνατη ξεκινησα την εγκυμοσυνη 52 κιλα.αλλα δεν με νοιαζει.θα τρωω οσο θελω.

diosa μου συμβαινει κ μενα καμια φορα.γενικα στις πολυ αρχες ειχα ανακατεματα μετα σταματησαν αλλα κατι απογευματα ανακατευομαι στο ασχετο.

και αυτο το καροτσι μπορειτε please να μην το δειχνετε αλλο;;;;

εχω παθει πλακα!!!

ειναι τοσο τελειο που τελικα θα πεισω τον αντρα μου να το παρουμε εστω κ αν μας δωσουν αλλο!!!!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι αηδιαστικό αλλα....

εχετε υγρά? αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικό εχω υγρά διάφανα κ αοσμα αλλα παρολα αυτα δεν ξερω αν ειναι νορμάλ

κοριτσια πηρα τον μόλις τον γιατρό που με παρακολουθεί εδω κ μου ειπε να μην ανησυχώ. Σας εχει τύχει κ εσάς? ειναι διαφανα κ ειναι στο σκουπισμα. ΣΥγνωμη ξερω οτι ειναι αηδιαστικό αλλα μιας κ βρισκομαστε ολες στην ιδια φαση ειπα να ρωτήσω. Δεν νιώθω συσπάσεις αλλα μόνο αυτό. Μου ειπε να μήν ανυσυχώ

καλα κοριτσια γελαω πολυ

τι μου θυμιζετε

καλα και ειναι μικρουλια ακομα τα μπεμπεκια σας

να δειτε οταν θα μπειτε στον 7ο εγω νομιζα οτι θα μου φυγουν :laugh:

για χεσιμο πηγαινα

και κοιταγα μεσα στην λεκανη καθε φορα μηπως δω και κανα κεφαλι :laugh:

παρακαλαγα να τελειωσουν οι μηνες γιατι τα μωρα πιεζαν τοσο πολυ ειχα και τις συσπασεις και ελεγα

"να τωρα θα τα δω να ξεπετιουνται"

αχ ΔΕΝ μουλειπει καθολου η εγκυμοσυνη εμενα

κοριτσαρες εχετε δρομο μπροστα

θα περασει ομως

εαν ειναι και χαμηλα τα μωρουλια!

θα καλοπερασετε

καλο κρεβατωμα

εμενα μου ειχε δωσει απαγορευτικο ο ντοκ

μονο για κατουρημα Μαρια θα σηκωνεσαι μου ελεγε

φυσικα ουτε λεξη δεν ακουγα τις βολτες μου τις εκανα εγω

δεν σας το προτεινω βεβαια

καλο ειναι να κανουμε αυτο που λεει ο γιατρος

αλλα θα γεναγα απο τα νευρα μου εγω

οποτε καλυτερα λιγη βολτα

οτι θελετε για υποστηρηξη καταλαβατε;;;;

εδω :laugh:

ελπιζω να μην σας εφτιαξα την διαθεση!

φιλακια πολλα στις μανουλιτσες

κοριτσια ειχα ανοιξει θεματακι δυδιμομανουλες που γραφαμε τα ονοματα μας

θα το επαναφερω

μαζευτικαμε μπολικες μου φενεται.

ναι τελικά ειμαστε πολλες διδυμομανούλες.

Βρε κοριτσια εγω ειμαι κουρλονευρικιά δεν μπορώ να κατσω στ αβγά μου κ γι αυτο μετα με πιανουν σκεψεις κ ιδεες κλπ. Οταν ολη μερα δεν βαζεις τον κωλο σου κάτω να ηρεμισεις κ κυνηγάς ενα σκουλικι κ κανεις κ δουλειες τι να κανουν κ εκεινα τα κακομοιρουλια καπως θα πρεπει να θυμισουν κ σε εμενα την κακουργα μανα οτι κατι εχω ξεχασει κ εχω δυο σπορια στην κοιλια.

Φανταζεστε οταν θα βγουν θα με φασκελωνουν γι αυτα που τους εκανα τους μηνες της εγκυμοσυνης χαχα

marker μην σε χανουμε να μας λες συμβουλέςςςςςςςςςς

mallon tha itan ena apo ta sporakia mou giati otan xaidepsa ekei tin kilia mou meta apo kana leptaki irthe sta fisiologika tis.vre koritsia niothete kai ta 2 na kinounte tin idia ora?

marker se poia evdomada genises?

gianna μου δυστηχώς οχι. Κ αισθανομαι ωρες ωρες ψοφιααααααααα οσο δεν παει αλλο. Δεν βλεπω την ωρα να κοιμηθει για να χαλαρώσω λιγο κ γι αυτο ολη την ωρα μου μπαινουν ιδέες οτι κατι αισθάνομαι. Αντε βρε κοριτσακια να ειμαστε καλά κ να προσεχουμε. Σημερα αισθανομαι παραξενα αλλα μαλλον θα ειναι απο την κουραση μιας κ η κορη μου εχει douracell κ δεν αδειαζουν κλαψ κλαψ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...