Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia?

gianna83

Recommended Posts

ευχαριστώ κορίτσια! ειμαι στην 22η!

και εχω και εγω μια κοιλια...ναααααααααααα!!!!!!

τοοοοοοσο μεγαλη!

τι να κανουμε, αυτα εχουν οι διδυμομανουλες!

εχω αρχισει να τα νιωθω παρα πολυ, εως συνεχως, πραγμα που ειναι παρα πολυ ωραιο, αλλα ως απειρη που ειμαι ολο ανησυχω και λεω

ωχ ωχ τωρα τι εγινε? μηπως δεν καθομαι καλα?

μηπως τα ζοριζω?

τελοσπαντων το Σαββατο θα μαθουμε πολλα

και τοτε θα σας πω και τα νεα μου!

.....και επιτελους αν ολα ειναι οκ...θα ψωνισω και τιποτα για τα μωρουλια μου!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalimera koritsia!!!!emena o giatros mou protine episkliridio alla den thelo exo akousei tosa polla pou fovame.

Kategargi auta ta teleia karotsakia pou mou eixes valei gia agori kai koritsi posa kostizoun?eimai pleon eroteumeni m`auta....

gianna θα σου πω εγω για τα καροτσια που τα εχω ερωτευτει απο τοτε που τα εβαλε η katekargi.

ελπίζω να λέμε το ίδιο όμως ε?

το μπλε που ειναι και ροζ διπλα?

λοιπον...μου ειπε η katekargi οτι τα εχει ο ομηρολης, ο οποιος κυριος αυτος, δυστυχως εχει το μαγαζι του στην Κρητη! τζιφος για μενα δηλαδη που μενω Αθηνα!τελοσπαντων πηρα τηλεφωνο, το οποιο βρηκα στο www.omirolis.gr

και μου είπαν ότι δεν το εχουν τωρα αυτο το καροτσι αλλα θα το εχουν ισως σε δυο-τρεις μερες και να ξαναπαρω τοτε να ρωτησω!

εν τω μεταξυ το ψαχνω στην Αθηνα (στα site εννοειται) και δεν υπαρχει πουθενα μεχρι στιγμης να συνεργαζεται καποιος με την εταιρια

και επισης το βρηκα και στο αγγλικο site του mothercare αλλα ρωτησα στα καταστηματα εδω και ειπαν οτι δεν το φερνουν, εκτος αν μπει στον νεο καταλογο τους ο οποιος βγαινει τελος Φεβρουαρίου.

και επίσης βρήκα και αυτό

τωρα εσυ που εισαι Κύπρο ισως τα βρεις καπου ή ίσως μας τα στειλει και ο Κρητίκαρος!!!!!!όταν μάθω θα σου πώ κι αλλες λεπτομερειες.

η μαρκα ειναι cosatto καιτο καρότσι λέγεται cosatto you 2 twin stroller

sugar and spice, για τα κορίτσια και cosatto you 2 twin stroller sis and bro για αγορι-κοριτσι. το site ειναι αυτο:

http://www.cosatto.com/

Τελεια δεν ειναι κοριτσια???και εγω τα θελω....θα δω και αλλα βεβαια αλλα νομιζω πως σε αυτα θα καταληξω...θα δουμε!!!!!κοριτσια βρηκα ενα ριλαξ που μου αρεσε πολυ...να σας το βαλω???

για μενα katekargi καλυτερα να μην το βαλεις γιατι ηδη μου εχεις κανει ζημια! :laugh: :laugh: :laugh:

ο αντρας μου μου λεει: καλα στην Κρητη πηγες κα βρηκες καροτσι???

ασε μην το βαλεις γιατι το βλεπω να τον στελνω στην Κρητη αν δεν μου τα στελνουν απο κατω αυτα που θελω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: καλα τα λεει μωρε!!!!!!αλλα νομιζα οτι θα τα ειχε και εκει σε κανενα μαγαζι...που να το φανταστω???ο κυριουλης με τον ομηρολη σου ειπε μηπως αν θα μπορεσει να στα στειλει???εμεις λεμε απο βδομαδα να παμε ετσι να ρηξουμε μια ματια...οχι να αγοροασουμε...οφθαλμολουτρο.. :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

εμενα ο δικος μου μου λεει οτι με αυτα που θελω να παρουμε θα μπουμε μεσα....αλλα τι να κανω???αφου μου αρεσουν πολλα πραγματακια :P:P:P:P ....!!!

μου ειπε οτι δεν συνεργαζεται με Αθηνα και οτι αν θελω να τα στειλει οτι μαλλον θα μπορει, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειχε το καροτσι εκει για να συζητησουμε σωστα, και δεν ξερω τιποτα ακομα. ουτε τιμη ουτε μεταφορικα ουτε τιποτα...

απο τη μια δεν πειραζει να σου πω γιατι εχω και το β επιπεδου μεθαυριο, ασε να σιγουρεψω το φυλο των μωρουλιων μου να δω οτι ειναι και καλα τα γλυκουλια μου και μετα θα τον κανω εγω τον ομηρολη να ερθει στην πορτα μου!! :silly: :lol::lol::lol:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ναι μωρε προεχουν τα μωρακια τωρα..!!!αχ τι καλα θα κανεις β επιπεδου???και εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εγω εχω την αισθηση οτι ειναι 2 κοριτσακια...θα δειξει βεβαια..αλλα ετσι νομιζω...βεβαια παντα ηθελα το πρωτο αγορι για να κανω μετα την κορη και να εχει ενα μεγαλυτερα αδερφο...καλα εγω το ειχα σχεδιασει παιδι μου...ολοκληρο σεναριο... :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κορίτσια δεν το πιστεύω! κι εγω τα καροτσάκια αγοράκι-κοριτσάκι ερωτεύτηκα! χθες μόλις ήρθε ο άντρας μου απ΄τη δουλειά αυτά του έδειξα αμέσως! είμαστε τρελές! ελπίζω να καταφέρω να τα βρω σε κανένα μαγαζί γιατί αν μου κολλήσει κάτι μετά δε μου αρέσει τίποτα άλλο!

λοιπον κοριτσακια σημερα μια διδυμομανουλα που γεννησε πριν μια δυο εβδομαδες μας ειπε οτι γεννησε με επισκληριδιο. Το μονο θεμα ειναι οτι καταλαβαινε οτι κατι γινοταν εκει κατω αλλα ουτε πονεσε ουτε τιποτα. Και τα μωρουλινια μια χαρα.

αυτο το καροτσι της cosatto ειναι τοσο τελειο!!!

εμεις δεν θα παρουμε γιατι εχει η αδερφη του αντρα μου διδυμα (γονιδιο αυτο ε;;;) και θα μας δωσει το δικο της που ειναι σε πολυ καλη κατασταση της μακ λαρεν.

κοριτσακια μου συγνωμη που επαναφερω το θεμα κ ψαχνομαι συνεχεια για την γεννα αλλα διαβαζα κ σε ενα αλλο σαιτ για την γεννα κ παρα πολλες κοπελες που το ζήτησαν γεννησαν τα διδυμακια τους φυσιολογικά με αποσταση 5 λεπτων. Τι να σας πω? παω να διαβασω κ τα υπολοιπα

αχ aliky και που να ξερε ο ομηρολης τι γινεται εδω μεσα!!! θα την ανεβαζε την τιμη του καροτσιου στα υψη!!! χαχαχα!

:lol::lol::lol:

παντως θα τον ξαναπαρω να ρωτησω και θα σας πω. αν το εχει πολυ ακριβα εγω θα ζητησω να μου το φερουν απο Αγγλια καποιοι γνωστοι και ελπιζω να μην με βρισουν που θα κουβαλανε καροτσια το Πασχα!!! :lol:

Λιονταρακι εισαι πολυ τυχερη που εχεις καροτσι ετοιμο!!

Φοβερο το γονιδιο παντως!!

zetoula μακαρι να μπορουμε και εμεις να γεννησουμε φυσιολογικα...θα δειξει...

τι να σας πω κοριτσακια μου απλα εκατσα κ ειδα βιντεακι καισαρικής κ σαπισα στο κλαμα. Ελπιζω να υπαρχουν πιθανοτητες να γεννησουμε φυσιολογικά. Ολα μια χαρα κ η εγκυμοσυνη κ οι εξετασεις κ ολα αλλα η ωρα της γεννας μπρρρρρρρρ μανουλα μου. Θα μου πειτε πως εκαναν οι παλιες που γεναγανε στα χωραφια κ δεν ξερανε τι τους γινεται? τι να πωωω. Τωρα που εχει περασει λιγη ωρα απο την ωρα που ειδα το βιντεακι συνηλθα εκεινη την ωρα ελεγα Παναγιτσα μου τι εκαναααααααααα κ ας εχω ξαναγεννησει. Χαχα ειμαι για τα σιδερα η μου φαινεται???????????? λεω να παω απο μονη μου να κλειστώ στο Δαφνή που εχει κ ωραιο πρασινο να παιρνω καθαρο αερα

Καλησπέρα σε όλες,

πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος (από εξωσωματική) και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι επισκέπτομαι το θέμα ¨Κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης". Νομίζω ότι δεν πρόκειται για μένα!!

Αυτό που ήθελα να μάθω είναι τι χοριακές είχατε κορίτσια από την αρχή της εγκυμοσύνης σας που τελικά εξελίχθηκε σε δίδυμη κύηση. Είχατε όλες τεράστια νούμερα από την αρχή;; Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς εξελίχθηκε η χοριακή σε καθεμιά σας :):)

Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας :silly: :silly: :silly:

εγώ ειχα στην 6η εβδομαδα αν δεν κανω λαθος 18.000 καπου εκει. Παντως δεν παιζει ρολο νομίζω. Καλή εγκυμοσύνη να χεις κοριτσακι κ οτι επιθυμεις κ μακαρι να ανοικεις στην δικη μας ομαδα με τα διδυμακια αν θελεις χαχα

Ευχαριστώ Zetoyla!!

Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα πολύ αλλά δε νομίζω ότι έχω. Τη 12η μέρα από την εμβρυομεταφορά είχα 109, τη 15η 451 και τη 18η 1685.

Είναι κανένα κοριτσάκι από εξωσωματική να μου πει τη γνώμη του;;

Ευχαριστώ.. :silly: :silly: :silly:

Υ.Γ. Zetoyla να τα χαίρεσαι τα σποράκια σου!!

να σαι καλά κοριτσακι κ παλι να σου ερθουν οπως τα θες. Ειναι αρκετα κοριτσακια εδω να σου πουν αλλα αποψε βλεπω μεγαλη αποχήήήή θα χαζευουν μωρουδιστικα

φιλιααααα

lenitsa! συγχαρητηρια! ξεκουραση τωρα ε?????

ευχομαι να σου πανε ολα πολυ καλα!

λοιπον εγω δεν εκανα εξωσωματικη αλλα θα σου πω τι τιμες ειχα.

Καπου 25 μερες μετα την πρωτη ημερα της τελευταιας περιοδου ειχα 1300 περιπου, και μια εβδομαδα πριν απο αυτο, δηλαδη πες γυρω στις 18 μερες ειχα μολις 35.μετα δεν ξαναμετρησα.αυτα...φιλια!

Συγχαρητηρια Λενιτσα...εγω δεν εκανα εξωσωματικη..μας ηρθαν ουρανοκατεβατα..εκανα χοριακη οταν ημουν στην 8 εβδομαδα και ειχα 2250!!!μετα δεν ξαναεκανα πηγαμε και ακουσαμε καρδουλες αμεσως γιατι το μαθαμε κως αργα...!!!!

Διδυμομανουλες που ειστε???εγω ως γνωστον χαζευω παλι μουρουδιακα...αφου ο καλος μου μου λεει οτι θα το πεταξει το λαπ τοπ...θα βγουμε εκτος προυπολογισμου λεει!!!!χαχαχαχχα

χαχα katekargi το ειπα παραπανω λεω θα ειναι ολες κ θα χαζευουν μωρουδίστικα. Πλακα ε? μην παρεξηγηστε.

Αχ κοριτσακια εγω σκεφτομαι πως θα το παρει η κορη μου που την εχω μες στα χαδια κ της εχουμε κ ολοι φοβερη αδυναμία κ μετα θα ρθουν τα διδυμα κ θα αλλαξει η ζωή της. Και την λατρευωωωωωωωωωωω εχω ψυχωση μαζί της

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...