Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!Χτες το πρωί πηγαίνοντας τουαλέτα είχα στο σκούπισμα καφέ βλέννη.Τρομοκρατήθηκα ξάπλωσα και πήρα αμέσως το γιατρό.Μου πε ότι αφού δε πονάω και αφού δεν είναι κόκκινο το αίμα να μην ανησυχώ.Εγώ όμως είμαι ακόμα αγχωμένη,όλα πήγαιναν τόσο τέλεια.Κάθε 15 του μήνα μου είπε θα αλλάζω μήνα.Οπότε σήμερα είμαι 2 μηνών.Λέτε να παίζει ρόλο αυτό;Τον ρώτησα μήπως να μην μετακινηθώ,αλλά είπε να συνεχίσω κανονικά τις δραστηριότητες μου αλλά πάντα ήπια.Είχατε κάτι παρόμοιο;Δε θέλω να στραβώσει τίποτα...Μεθαύριο έχω προγραμματισμένο ραντεβού να με δει κιόλας.

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα,

@ Mardio και εγώ γύρω στην 9η εβδομάδα είχα ακριβώς αυτά τα καφέ υγρά που περιγράφεις και ακριβώς τα ίδια μου είχει πει ο γιατρός. Ultrogestan φαντάζομαι παίρνεις. Μετά ξαναείχα πολύ λιγότερα καφέ υγρά γύρω στην 14η εβδομάδα και από τότε τίποτα, τώρα είμαι σχεδόν 21 εβδομάδων.

ΔΕν νομίζω να υπάρχει λόγος να ανησυχείς, καλύτερα όμως να ξεκουραστείς!!!

Δημοσίευση

ULTROGESTAN παίρνω 6 την ημέρα από την εμβρυομεταφορά και μετά.Όπως επίσης salospir,prezolon και filicine.Αχ μακάρι να μην είναι τίποτα.Διαβάζω πάντως ότι σε πολλές κοπέλες έχει τύχει κάτι παρόμοιο.Σε ευχαριστώ πολύ..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! :)

MARDIO, αν ητανε κατι σοβαρο, δεν μπορεί, θα ειχε ανησυχησει ο γιατρός σου. Οπότε προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην κουραζεσαι.

ζετούλα, όσο μεγαλώνουν τα μωράκια, τόσο πιο πολύ χαμός γίνεται μέσα στην κοιλιά! Εχει πολύ πλάκα! Ό,που και να ακουμπήσεις, όλο κάτι κουνιέται, ή πιάνεις διάφορα (χεράκια, κεφαλάκια κλπ) Η κοιλιά τρελαίνεται!!!! :laugh:

Εμενα η κοιλιά μου δεν..άλλαξε χρωμα. Ειμαι ξανθιά, ίσως γι αυτό.

φιλακια!!! :)

Δημοσίευση

κοριτσια μολις εκανα τη β επιπεδου.

ολα πολυ καλα.

τα κοριτσακια μας αναπτυσσονται φυσιολογικοτατα.η μια ειναι 325 γρ. και η αλλη 350 γρ.ολα τους τα οργανακια και τα κοκαλακια ειναι μια χαρα.

τα ειδα και σε 3d εικονα τα γλυκουλια μου.

ουφ παει και αυτο το αγχος.

σορυ που σας επρηξα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

φιλια σε ολες και να ειναι ολα τα παιδακια μας γερα!

Δημοσίευση

αχ πιτερ παν φανταζομαιιιιιιιιιι χαχα θα χει πλακα. Ειχα δει ενα βιντεακι που φαινοντουσαν απ εξω οι κινήσεις τους.

Λιονταράκι μπραβο για τις μικρουλες σου να σου πανε ολα καλα μεχρι τελους κοριτσάκι μουυυυ

Δημοσίευση

Κοριτσάρες να μπώ και γώ στην παρέα σας; Περίμενα πως και πώς να σας το ανακοινώσω! Yes Yes Yes, ακούσαμε 2 καρδούλες!!!!!!! Πετάω απο χαρά!!!! Μου είπε όμως οτι είναι ακόμη νωρίς για να το πώ μήπως και γίνει τίποτε....Είμαι στην 9η εβδομάδα και απ' ότι δείχνουν όλα είναι φυσιολογικά...Άχ μακάρι να πάνε όλα καλά παναγίτσα μου. Διαβάζω διάφορα και αγχώνομαι...

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι; Μου είπε να πάω για αυχενική διαφάνεια...δεν είναι νωρίς όμως; Εσείς πότε πήγατε;

Δημοσίευση

lena συγχαρητηρια! τι ευχαριστα νεα!!!

ευχομαι ολα να πανε καλα και να γεννησεις 2 ομορφα και υγιεστατα παιδακια!!

λοιπον, εγω αυχενικη διαφανεια εκανα την 12η εβδομαδα και νομιζω και οι περισσοτερες καπου εκει κανουν. γινεται απο οτι διαβασα μεταξυ 12ης και 14ης εβδομαδας.

νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις αν σου ειπε να την κανεις απο την 9η, αλλα αυτος θα ξερει καλυτερα φανταζομαι.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσάκια μου, τέλεια μας βρίσκω, οι περισσότερες με καλά νέα από τα μωράκια!

madrio οι περισσότερες είχαμε τέτοια υγρά. εγω είχα καφέ τη μέρα που έκανα το τεστ και μετά οκ. τα διδυμάκια όμως θέλουν εξτρα προσοχή.

Λένα συγχαρητήρια!!!!!!!τί ωράια που μεγαλώνει η παρέα!όλα να πάνε τέλεια! κι εγω 12η εβδομάδα έκανα την αυχενική. όντως λίγο νωρίς φαίνεται την 9η αλλά για να το είπε κάτι παραπάνω θα ξέρει!

εγω ανυπομονώ να πάω για υπέρυχο την παρασκευή. έχω τρελό άγχος να δω αν έφυγαν τα προβληματάκια που είχαμε δει στον β΄ επιπέδου. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά να ηρεμίσω λίγο.

Δημοσίευση

αχ Λένα μου μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο με το καλό ολα καλά θα πάνε. Καλέ τι τελεια μεγαλώνει ολο κ περισσοτερο η παρεα μας. Κ εγω στην 12η την εκανα την αυχενική κ την β επιπέδου θα την κάνω σχεδόν 23η εβδομάδα.

Τι ωραια νεα που εχουμε ολες καλέ. ΑΛικη μου ολα καλα θα πάνε κ μονο που σκεφτεσαι θετικά ειναι το καλύτερο κ γι αυτο θα δεις οτι θα χεις κ θετικά αποτελεσματα.

Βρε κοριτσια που πηγε η katekargi εχει εξαφανιστεί τοσο καιρο. Τι εγινε αυτο το κοριτσι?

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Κοριτσάρες να μπώ και γώ στην παρέα σας; Περίμενα πως και πώς να σας το ανακοινώσω! Yes Yes Yes, ακούσαμε 2 καρδούλες!!!!!!! Πετάω απο χαρά!!!! Μου είπε όμως οτι είναι ακόμη νωρίς για να το πώ μήπως και γίνει τίποτε....Είμαι στην 9η εβδομάδα και απ' ότι δείχνουν όλα είναι φυσιολογικά...Άχ μακάρι να πάνε όλα καλά παναγίτσα μου. Διαβάζω διάφορα και αγχώνομαι...

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι; Μου είπε να πάω για αυχενική διαφάνεια...δεν είναι νωρίς όμως; Εσείς πότε πήγατε;

Μπράβο lena συγχαρητήρια!Είμαστε μαζί στις εβδομάδες.Εγώ αύριο θα πάω για απλό υπέρηχο.Αυχενική μας είπε και μας να κάνουμε στη 12Η εβδομάδα, αλλά επειδή πέφτει Μ.Παρασκευή θα την κάνουμε την επόμενη εβδομάδα από το Πάσχα.Νωρίς και μένα μου φαίνεται να το κάνετε από τώρα.

Αχ πολύ χάρηκα που έχω μια κοπέλα να συμβαδίζουμε,γιατί όλα τα κορίτσια εδώ ήταν πιο προχωρημένα...Όλα καλά να σου πάνε...

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Και για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολος ο ύπνος. Κοιμάμαι αγκαλιά μ΄ένα μαξιλάρι, έχω κι ένα άλλο για τα πόδια, αλλά είναι νύχτες που δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Ειδικά προχτές τα μωρά ήταν τόσο ψηλά, που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.

Δημοσίευση

Καλημέρα,

με τον ύπνο εμείς έχουμε ένα περίεργο πράγμα, μόλις πέφτω να κοιμηθώ, γυρίζω από εδώ κλωτσάνε, γυρίζω από εκεί κλωτσάνε, αλλά μόλις βολευτούν όλο το βράδυ μέχρι και να σηκωθώ το πρωί δεν με ξαναενοχλούνε, ακόμη και αν σηκωθώ ενδιάμεσα για τουλέτα. Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς, μόλις έκλεισα 21 εβδομάδα.

Δημοσίευση

κι εγώ κοριτσάκια μου με μαξιλάρια κοιμάμαι. Απλά στην αρχή που ξαπλώνω μεχρι να ηρεμίσουν τα μικρουλια κ να βολευτουν δεν μπορώ κ εγω να βολευτω κ να κοιμηθώ. Φανταζομαι πιο μετά μαυρο υπνοοοοοο. Χθες ηταν ετσι λιγο δυσκολα μιας κ δεν βολευόμουν κ το χειροτερο ειναι οτι πιανονται τα μπουτια μου απ το ενα πλευρό στο άλλο. Τι να κανουμε μετα θα γεννηθουν κ θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να κοιμομαστε τον πρωτο καιρο χαχα

Δημοσίευση

Γεια σας και από μενα κοριτσάκια!!!

Εγώ παλι με τον ύπνο δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!Κοιμάμαι σαν πουλάκι...βέβαια δεν ξέρω για πόσο ακόμα.Το μονο που εχω πάθει ειναι οτι είμαι μπουκωμένη ολη την νύχτα και ροχαλίζω!!!Τι τραβάει ο αντρούλης μου!!!

Αυριο θα παω να κάνω την κανονική β' επιπέδου(είχα κάνει μίνι πριν ταξιδέψω).

Ανυπομονώ να δω τις κουκλίτσες μου!!!!

Τις είδα βέβαια στον ύπνο μου και ήταν πολύ ασχημες!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τελικά καροτσάκι βρίκατε??Δεν εχω καταλήξει ακόμα!!!

Δημοσίευση

κι εγω το ιδιο προβλημα με τον υπνο! ειμαι 28η εβδομαδα και κλωτσανε και απο τις δυο πλευρες οπως και να ξαπλωσω!

σαν να μου λενε:

"εεεεεε εσυ! τι κανεις εκει?? μας πλκωσες!" :laugh: :laugh:

εν τω μεταξυ ο γιατρος εχει απαγορευσει το "ανασκελα" λογω βαρους στην αρτηρια, μην τυχει και λιποθυμησω! αρα γενικα δυσκολος ο υπνος.

Kleox εμεις πηραμε καροτσι και τελικα πηραμε το twin techno της mclaren.

μου αρεσε ενα αλλο, αλλα επειδη δεν το εβρισκα στην Αθηνα για να το δω, πηραμε αυτο αφου ηταν και το ελαφρυτερο και το πιο μαζεμενο και κανει και απο νεογεννητα.ηταν βεβαια ακριβουτσικο, αν σκεφτεις οτι περα απο τους ποδοσακους και την κουκουλα της βροχης, οτι δεν παρεχει κατι,π.χ. port-bebe.

νάτο:

http://www.youtube.com/watch?v=LMs8KGSk6J8

Δημοσίευση

new mammy αυτο ακριβώς μου χάρισαν κ εμένα κ καινουριο γιατι το ειχε παρει μια γνωστή μου αλλα το σπίτι της ηταν μακρυα απο τον δρόμο κ δεν το κουβάλαγε κ ηταν ζήτημα αν το πηρε μια δυο φορές κ ετσι μου το εδωσε οπως ηταν. Πολύ βολικό γιατι σπάει κ γινεται τοσο μικρό οσο σχεδόν κ ενα μονό καροτσι ενώ μου εχουν δώσει κ ενα αλλο της mothercare τριροδο το οποιο ειναι πολύ βολικό για πολύ ώρα αλλα ειναι κ τεραστιο στο πορτ μπαγκάζ.

Κ εγώ εχω πιάσει παρεπιπτόντως τον εαυτό μου που κ που να ξυπνάω αποτομα απο το ροχαλητό μου χαχα αλλα εκδικουμαι τον αντρα μου που τοσο καιρο δεν εχει σταματησει να ροχαλιζει κ ετσι το βράδυ απ οτι φανταζομαι κανουμε αγώνες

Δημοσίευση

koriτσάκια μου είμαι ενθουσιασμένη :woohoo: :woohoo: :woohoo: τελικά πήγα σήμερα για υπέρυχο και είδαμε ότι η υπερυχογένεια που είχαμε δει στον μπέμπη μου είναι πλέον ελάχιστη. ο γιατρός ήταν πολύ καθησυχαστικός, μου είπε ότι τέτοιου βαθμού υπερυχογένεια δεν την αξιολογούμε και ότι υπάρχει στο 95% των εμβρύων! τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ καλά και όλα φαίνονται πλεον μια χαρά. αχ ρε κορίτσια, τί ανακούφιση! την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνω τρισδιάστατο υπέρυχο που είναι πιό ακριβείας και ελπίζω τα νέα να είναι το ίδιο καλά.

kleoxx όλα καλά με τον β΄επιπέδου? πώς τα είδες τα μωράκια σου?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
    • Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆 Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!
    • Κορίτσι σου είχα γράψει κ στο άλλο θεματακι... Είσαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κ είναι λογικό να θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα. Έχεις μιλήσει σε κάποιον δικό σου για όλα αυτά? Δεν σου κάνει καλό να το περνάς μόνη σου. Ο σύντροφος σου έκανε την επιλογή του οπότε για μένα δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις, ουτε να ζητήσεις συγνώμη δεν θα φτιάξουν τα πράγματα κ θα βγει κ απο πάνω αυτός κ οι γονείς του. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον από ανθρώπινο ενδιαφέρον να σε πάρει ένα τηλέφωνο, εσύ μπορεί να ήσουν στο νοσοκομείο μπορεί χίλια δυο. Δεν λέω ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ίσως τώρα λόγο πίεσης λόγω προσπαθειών είτε από γονείς να έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Στο παρελθόν μετά από έναν άσχημο χωρισμό μου λίγες μέρες μετά ο πρώην παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα με το φορτηγό της δουλειάς. Κ τον πήρα τηλέφωνο να δω αν ζει τι κάνει κ του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εκεί για αυτόν γτ ήταν νοσοκομείο καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρον.  Κοίτα να αναρρώσεις σωματικά κ μετά ψυχολογικά μιλά με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό κ άστα όλα πίσω σου. Κ επίσης αυτό για την ηλικία είσαι πολύ μικρή μονο 32 κ δεν είναι πλέον ταμπού ούτε οι χωρισμοί, ούτε τα παιδιά σε πιο μεγάλη ηλικία ούτε τπτ. Κάνε μια νέα αρχή κ θα δεις ότι στο μέλλον θα τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό όνειρο 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...