Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πέντε χρόνια πάλεψες...

Πέντε χρόνια μάτωνες...

Πέντε χρόνια ήλπιζες...

Τα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή σου τα έκανες, μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια...γνώρισες, ερωτεύτηκες και παντρεύτηκες τον άντρα της ζωής σου!

Υιοθέτησες την κορούλα σου που σου μοιάζει απίστευτα!

Μετακόμισες στο ολοκαίνουργιο σου σπιτάκι!

Ούτε μία στιγμή δεν το έβαλες κάτω! Ούτε μία στιγμή δεν σιχτήρησες την κακή σου τύχη! Δεν είπες ποτέ "Γιατί Θεέ μου σε μένα;"...

Πίστευες ότι θα νικούσες...Μέχρι τελευταία στιγμή...Πριν λίγους μήνες που ήσουν σε κώμα και συνήλθες, τα έβαλες με τους γονείς σου που δεν πίστεψαν ότι θα το ξεπέρναγες κι αυτό...

Μέχρι χθές...που "έφυγες"...αθόρυβα...όπως ταιριάζει σε μία ΚΥΡΙΑ!

Καλό σου ταξίδι Μαράκι μου!

Λίγο από το κουράγιο σου να χα...

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κρίμα να φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι ρε γαμώτο :(

Να σκέφτεσαι οτι θα'ναι καλά εκεί που πάει...

Κουράγιο σε όλους σας,υπάρχει και ένα παιδάκι πίσω που χρειάζεται την αγάπη σας!

Να ζήσετε να την θυμάστε

Τα συλληπητήρια μου

Δημοσίευση
:(:( ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ....ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ....ΜΑΧΗΤΡΙΑ..ΠΑΛΗΚΑΡΙ...ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε σένα εύχομαι μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏 Καλημέρα κορίτσι μου!!! Γτ καλέ να μην δεις τπτ???? Σάκος φαίνεται πάνω από 1500 χοριακή κ εσύ είχες τη Δευτέρα 350 αν θυμάμαι καλά 😉 Κ επίσης για την εβδομάδα που λες σμρ 5 ακριβώς δεν είσαι? 4 εβδομάδων δεν είμαστε όταν κάνουμε χοριακή? Ή κάνω λάθος? 
    • Ανοίγω αυτό το thread και σε αυτό το forum, γιατί τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούμαι με συχνές υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και νιώθω ότι ίσως κάποιος/κάποια άλλος/η να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο.  Πάθαινα από περίπου 17-18 ετών αραιά και που στα χρόνια, αλλά πιστεύω ότι οι χρόνιες ουρολοιμώξεις πλέον, πυροδοτήθηκαν μετά από τον πολύωρο τοκετό μου (14ω) και την εφαρμογή ουροκαθετήρα στο μαιευτήριο.  Έχω δοκιμάσει διάφορες αγωγές: αντιβιώσεις, φυσικά σκευάσματα (D-mannose), προβιοτικά για ενίσχυση μικροβιώματος, αλλαγές στη διατροφή και καθημερινές συνήθειες. Κάποιες φορές είδα βελτίωση, άλλες όχι. Πλέον η παθολόγος μου, μου προτείνει και χημειοπροφύλαξη (ένα χάπι αντιβίωσης μετά από επαφή), κάτι στο οποίο είναι αντίθετος ο ουρολόγος μου, αλλά εγώ πλέον έχω κουραστεί. Μιλάμε για αφάνταστο πόνο, αιματουρία, φόβο για πυελονεφρίτιδα και σηψαιμία και το γεγονός ότι δε μπορείς να είσαι λειτουργικός. Δε μπορώ να πάω στη δουλειά μου, δε μπορώ να φροντίσω το παιδί μου. Θα ήθελα πολύ να ακούσω: Αν έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο; Τι σας έχει βοηθήσει ουσιαστικά; Αν έχετε βρει γιατρούς/λύσεις που άλλαξαν την πορεία! Αν γνωρίζετε για εξετάσεις, σκευάσματα, φάρμακα που ίσως δεν προτείνονται εύκολα στην Ελλάδα (π.χ. PCR ούρων, Uromune, εμβόλια, Hiprex) Αν κάποιος/α θέλει να μοιραστεί τη δική του/της εμπειρία, πραγματικά θα το εκτιμήσω. Νιώθω ότι αυτό είναι ένα θέμα που συζητιέται λίγο και αφορά τελικά περισσότερους απ’ ό,τι νομίζουμε.
    • @ΜαρίαΔημήτρης εμεις σημερα ειπαμε να κανουμε δουλιτσες στο σπιτι αλλα οχι μονη μου κυριως ο αντρουλης θα τα κανει. Με χουν πιασει τα γονατα που σας ειπα και δεν μπορω πολλα σαραβαλο ειμαι. Μου πε ο γιατρος για αντιφλεγμονωδες αλλα λυπαμαι να το παρω π θηλαζω τον μπεμπη μου και βαζω μονο παγο και αλοιφη. Μπραβο σου π τα εκανες θελει και το σπιτι τη φροντιδα τ τι να λεμε
    • Κατάλαβα. Όλα θα πάνε κατ'ευχην!!! Περιμένουμε νέα από β επιπέδου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...