Μετάβαση σε περιεχόμενο

σε ποιον επεσε το φλουρι??????????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμεις κοψαμε στο πατρικο μου κ επεσε στη μανα μου... Κ εγω στον Αναστασακο θα ηθελα να πεσει. Δεν πειραζει του χρονου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....

ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ......

Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ....

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....

Καλη χρονια!!!!!

Εμεις τη δικια μας δε τη κοψαμε ακομη,αυριο!Κοψαμε ομως στης πεθερας μου κ το κερδισε η ζουζουνιτσα μου :):):):) !!!!!!!!!!

Τα πρωτα της Χριστουγεννα :) !!!!!Ενθουσιαστηκα :silly: :silly: !!!!

ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ! :)

Κοριτσια μου...γελαστε μαλλον μαζι μου ! :):) !ε ναι ??εβαλα και το θαυματακι μου που ειναι ακομα στην κοιλιτσα μου στην πιτα του σπιτιου μου...επεσε στο θαυματακι μου και στην μαμουλα μου ακριβως στην μέσηηηη!!!Να ειναι καλοτυχα ολα τα θαυματακια του κοσμου και ολες τα κοριτσια που περιμενουν να γεμισουν οι κοιλιτσες τους να γινει με 2010 στροφες πιο γρηγορα :P:P:P:P:P

Φιλεναδες μου, επεσε σε μενααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κ μεσα μεσα, στο κεντρο!! Δεν το μοιραστηκε με κανεναν το κομματι μου, χι χι χι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Λετε φετος να ειναι τυχερη η χρονια....??

Το ευχομαι για ολες μας!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΚΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΑΚΙ ΕΠΕΣΔΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Καλή χρονιά κορίτσια κ ας είναι φέτος ο χρόνος που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στα όνειρα που έχει η καθεμία μας.Σε εμάς το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε εμένα κ στον άντρα μου....κορίτσια...νοιώσαμε μια χαρά,μια ανακούφιση..λές κ ο Θεούλης μας έστειλε κάποιο μύνημα,εεε..δεν περάσαμε κ λίγα την προηγούμενη χρονιά.Ας ελπίσουμε πως φέτος όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο κ πάνω απ'όλα υγεια!!!!

Αναστασια μου φετος θα ειναι η χρονια του Σπυρακου!!!!

Εμας επεσε στον αντρα μου καθαρο, κοντεψε αν το φαει χιχιχιχι. Αχχχ ελπιζω να του τυχει και στην δουλεια...οποιος παρει το φλουρει εχει εξοφλήση μισθου( πλακα κανω-μακαρι να ηταν ετσι) χιχιχιχι

Δεν πειραζει φλουρι ξεφλουρι ολοι καλοτυχοι θα ειμαστε...αφου εχουνε το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο- τα παιδια μας...και οσες δεν τα εχουν ακομα...υπομονη...θα ερθει κα το δικο σας "φλουρι"

καλημερα και απο μενα κοριτσια χρονια πολλα σε ολες.το φλουρι φετος επεσε σε μενα μακαρι αυτη η χρονια να ειναι λιγο πιο τυχερη απο την περσινη,και φυσικα γεματη υγεια αγαπη και ευτυχια.

Καλημερα και καλη χρονια!!

Φετος το φλουρι επεσε σε μενα!!

Ακομα μια φορα ετυχε που ημουν εγκυος στον πρωτο μου γιο και τωρα που γεννησα το δευτερο αγορακι μου!!

Ευχομαι του χρονου να πεσει στα μωρακια μου!!

Στην πρώτη βασιλόπιττα που κόψαμε στο πατρικό μου το φλουρί έπεσε στην Αννούλα!!! :woohoo: Χάρηκα πάρα πολύ ;)

Στην δεύτερη πίττα που κόψαμε στους κουμπάρους μας το φλουρί έπεσε στο γιο της κουμπάρας :P

''Εκκρεμεί'' ακόμη μια πίττα,που θα κοπεί σήμερα...για να δουμε ποιος θα είναι ο τυχερός! :silly:

Καλημερααααα και καλη χρονια με υγεια αγαπη και τυχη σε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον στην πρωτη πιτα στους κουμπαρους μας επεσε σε μενααααααααααααα!!!!!!!!Λετε να μαι τυχερη??

Στη δευτερη στο σπιτι μας επεσε στη γιαγια του αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!Χαρα που εκανε....

Φιλακιαααα

καλημερα κ καλη χρονια να εχουμε ολες μας :) στην πιτα που κοψαμε στο σπιτι μας επεσε σε μενα, κ στη μανα μου επεσε στο αγορακι μου τον παναγιωτη μας... :laugh: γερος κ παντα τυχερος να ειναι το πουλακι μου...φυσικα χαρηκαμε ολοι για τον μικρο μιας κ ειναι η πρωτη του προτωχρονια... :cheer:

σε εμας επεσε στους καλεσμενους μας

ηθελα τοσο πολυ να πεσει στη γεωργια μου.

δε πειραζει ομως το παιδακι μου ειναι ηδη τυχερο

γιατι εχει τοσους πολλους να την αγαπανε :):)

ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ...

Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ

ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!! ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...