Μετάβαση σε περιεχόμενο

κλαιγαμε όλοι μαζί....

Recommended Posts

τι συγκινητική μερα σήμερα!!!Γενικά τον τελευταίο καιρό έχω πολύ πεσμένη ψυχολογία και στο σπίτι μας είμαστε κάπως μουδιασμένοι με όλα όσα μας συνεβησαν...Σήμερα λοιπόν κόψαμε την βασιλόπιτα και ήμουν σίγουρη ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσω το φλουρί...

Χαλαρά λοιπόν περιμένω να ακούσω απο κάποιον ότι το κέρδισε και κανεις δεν μιλάει,στο μεταξύ εγώ ούτε που άγγιξα το κομμάτι μου.Αφού κανεις δεν μιλούσε λέω ας ψαξω στο δικό μου αν και δεν πιστευω με την γκαντεμια που με δερνει να το τυχω...

Και κορίτσια ήταν στο δικό μουυυυυυ!!!!!!!!!!!

Ο αντρούλης μου άρχισε να κλαίει απο συγκίνιση και μαζι του κι εγώ και μαζί με μας και όλοι οι υπόλοιποι,γονεις,πεθερικά και αδέλφια!!! Ξέρω ότι κάναμε σαν χαζοί για ένα φλουρί αλλά ίσως είναι το πρώτο καλό πράγμα που μας συνέβη μετά απο πάααρα πολύ καιρό και μας βγήκε όλη αυτή η πίεση,η κούραση του να πονάμε και η δυστηχία που μας τυλιξε απο το φθινόπωρο και μετά.

Μακάρι να είναι μια τυχερή χρονιά αυτή και αν θεωρούμαι τυχερή για το 2010 θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας λίγη τυχη: στα κορίτσια που έχουν μπεμπάκια να τα χαίρονται και να κανουν κι άλλα,σαυτα που προσπαθουν, να τα καταφερουν συντομα και σε όσες χασαμε και δεν προσπαθουμε ακομα γαλήνη στις ψυχές μας,ηρεμία για να προχωρήσουμε παρακατω και γαλήνη στις ψυχές των μωρών μας...Τα αγαπάμε πολύ πολύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τesy μου χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!

Το ίδιο έπαθα και εγώ με τη βασιλόπιτα, εκεί που έλεγα όπως κάθε χρόνο τζάμπα κόπος να ψάξω το φλουρί τσούπ με την πρώτη πιρουνιά ακούστηκε ο ήχος. Απίστευτο δεν το είχα ξανακερδίσει ποτέ. Όλοι είμασταν κατενθουσιασμένοι, και όλοι εύχονταν να τύχει σε μένα. Εγώ μέσα στην απογοήτευση και να που ένα φλουρί με έκανε νε σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Εύχομαι Τesy μου το 2010 να είναι η χρονια για όλες μας και να κρατήσουμε κι εμείς το μωράκι μας στην αγκαλιά μας.

Φιλάκια πολλά!!!

τεσι μου καλη χρονια με υγεια και ενα γερο μωρακι για ολες μας,εγω κερδιζα συχνα το φλουρι παλια,περισυ δεν το κερδισα η χρονια ητανε η χειροτερη της ζωης μου,και φετος εφαγα 3 κομματια μηπως και αλλαξει η τυχη λιγο και τιποτα και οταν πηρε ο αντρας μου τα κομματια και τα κοιταζε ανακαλυψε οτι το μισο φλουρι ητανε στο κομματι του χριστου και το αλλο μισο στης παναγιας μακαρι να εχω την ευλογια τους αυτη τη χρονια συγκινηθηκα πολυ...

ΤΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ..........ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ...........ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ

Tesh μου,καλημέρα κ καλή χρονιά να έχουμε όλοι κ όλες!!!!Να είσαι πάντα καλά κοριτσάκι μου κ εσύ κ η οικογένεια σου κ πάνω απ'όλα υγεία.

Όλα θα γίνουν,θα το δεις!!!!!!! :):):)

Κουκλιτσα μου σου ευχομαι ολοψυχα αυτο το φλουρι να σου δοσει ενα μωρακι...και αυτη τη φορα να πανε καλα ολα μεχρι το τελος. Να το εχεις αγκαλιτσα και να σε κοιταει τριφερα και να σου ψυθηρηζει...μαμα ειμαι το φλουρι σου...το πιο πολυτιμο απ'ολα

Τέση πολύ γλυκό ;) Εύχομαι το νέο έτος να σου ξαναφέρει όσα σου στέρησε το παλιό...Σε όλους μας! :) Πάνω απο όλα να έχουμε υγεία...

...και φυσικά τα αγαπάμε και θα τα αγαπάμε πάντα!

Τέση, έχασα κι εγώ ένα μωράκι την χρονιά που πέρασε.Το φλουρί που μου έπεσε χθές(δεν έχει ξανατύχει)με βρίσκει να πέριμένω μωράκι και όλα να πηγαίνουν καλά.Εύχομαι και το δικό σου φλουράκι να είναι εξίσου τυχερό και η νέα χρονιά να φέρει σε όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν ένα υγιές μωράκι! :)

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ & ΠΙΣΤΗ & ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες ,με συγκινήσατε πραγματικά και χαίρομαι πολύ γιατί ξέρω ότι με καταλαβαίνετε απόλυτα.Έιστε φίλες πραγματικά.Όντως ήταν πολύ συγκινιτική στιγμή και εύχομαι μεσα απτην ψυχή μου το φλουράκι να είναι το νινι που έρθει στην οικογένεια μας όταν με το καλό ξεκινήσουμε προσπάθειες.Αντε κορίτσια φέτος να ανακοινώσουμε όλες μια νεα εγκυμοσύνη...και αυτές που ήδη περιμένουν εύχομαι ολόψυχα να πανε όλα καλά,να κρατήσουν υγιέστατα πανέμορφα ,ζουμπουρλούδικα μωράκια και υπομονή!!!Όχι άγχος.Φτάνει με το άγχος που μας κατατρώει,προχωράμε με χαμόγελο ,αισιοδοξία και θετική σκέψη!

TZOUTZOU έγραψε:

Τesy μου χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!

Το ίδιο έπαθα και εγώ με τη βασιλόπιτα, εκεί που έλεγα όπως κάθε χρόνο τζάμπα κόπος να ψάξω το φλουρί τσούπ με την πρώτη πιρουνιά ακούστηκε ο ήχος. Απίστευτο δεν το είχα ξανακερδίσει ποτέ. Όλοι είμασταν κατενθουσιασμένοι, και όλοι εύχονταν να τύχει σε μένα. Εγώ μέσα στην απογοήτευση και να που ένα φλουρί με έκανε νε σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Εύχομαι Τesy μου το 2010 να είναι η χρονια για όλες μας και να κρατήσουμε κι εμείς το μωράκι μας στην αγκαλιά μας.

Φιλάκια πολλά!!!

ΤΖΟΥΤΖΟΥ χαίρομαι πολύ που το έτυχες κι εσύ σίγουρα αυτή είναι η χρονιά μας,το αξίζουμε μετά απ'όσα περάσαμε.Καλή μας Χρονιά με φουσκώμενες κοιλίτσες(όχι απτο φαγητό :P ,αντε γτ παλι ξεφύγαμε με τα μελομακαρονα :P ),σύντομα μανούλες...φιλιά

Cesilia έγραψε:

Κουκλιτσα μου σου ευχομαι ολοψυχα αυτο το φλουρι να σου δοσει ενα μωρακι...και αυτη τη φορα να πανε καλα ολα μεχρι το τελος. Να το εχεις αγκαλιτσα και να σε κοιταει τριφερα και να σου ψυθηρηζει...μαμα ειμαι το φλουρι σου...το πιο πολυτιμο απ'ολα

τι μου έκανες πρωι πρωι,πως τα λες έτσι βρε?κλαίω πραγματικά...φιλάκια καλή χρονια!!!

Αχ Τέση μου... πολύ συγκινητικό!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου αυτή να είναι η τυχερότερη χρονιά!! Κι επίσης εύχομαι του χρόνου να πέσει στο νινάκι σου το φλουρί!! Να σου πω, από το 2000 και μετά, μαζευόμασταν για χαρτάκι κάθε Πρωτοχρονιά! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είχα κερδίσει! 19 είχα, 20 η μάνα! 20 τύχαινα, έκανε 21 η μάνα! Ούτε ένα γύρο δεν κέρδιζα!! Άστα!! Και ήταν κάθε χρονιά απλά γλυκανάλατη! Το 2005... γύρισε ο τροχός που λένε..γ@@@σε κι ο φτωχός!!! :laugh: Τους ξήλωνα όλους! Έκατσα σε 3 διαφορετικά τραπέζια και τους τα σήκωνα!! Μιλάμε για μεγάλη ρέντα! Φυσικά δεν έπαιρνα τα λεφτά!! Μου έφτανε που τους κέρδιζα!! :P Γνώρισα τον άντρα μου εκείνη τη χρονιά, έκανα πρακτική σε δημόσιο νοσοκομείο, πήρα την πιστοποίηση από το υπουργείου παιδείας στον τομέα μου, πήγα ένα ταξίδι στην Γερμανία για 2 εβδομάδες..με τον αντρούλη μου!! Γενικά ήταν από τις καλύτερες χρονιές!! Κι από τότε όλα πάνε καλά δόξα το Θεό! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο... αλλά τα πιστεύω αυτά!

ΤΕΣΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!!! ;)

αχ μακάρι βρε κορίτσια αν και φοβάμαι είναι η αλήθεια,νομίζω ότι θα έχω μια ίδια εγκυμοσύνη(εμετούς μεχρι και τον 5ο όλη μέραααα,αιμορραγίες,αποκόλληση,κολικούς νεφρού κλπ) φοβάμαι δεν θέλω να νιώθω πάλι σαν άρρωστη και να κατεβάζω τα χάπια 10-10.Θέλω μια όμορφη,υγιή εγκυμοσύνη χωρίς τρεχάματα σε νοσοκομεία κλπ.Αν και αν είχα τις μπεμπούλες μου θα έλεγα πάλι χαλάλι,ας ήταν καλά και ας περνούσα κι άλλα τόσα.Ας μας βοηθήσει ο Θεούλης να χαρούμε κι εμείς λίγο.Βλέπω και τον άντρα μου πολύ αγχωμένο,δεν του έχει περάσει το ξέρω.Ωρες ωρες μου φαίνεται απογοητευμένος,ταλαιπωρημένος κουράστηκε πολύ μεσα στα νοσοκομεία,φοβάται κι αυτός.γιαυτο έκλαιγε όταν ετυχα το φλουρί μου είπε:ήθελα τόσο δυνατά να το κερδίσεις εσύ για να χαρείς και λίγο και όταν έγινε συγκινίθηκα και δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ... Ευτυχώς που τον έχω.Ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεο που μου τον έφερε στην ζωή μου...Μαγαπάει πολύ και τον αγαπάω κι εγώ πάρα πολύ,κάθε μέρα και πιο πολύ μπορώ να πώ... :) Σας έπρηξα ολίγοντι ε?Συγνώμηηηη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...