@annie έδωσες πολύ τρανταχτό παράδειγμα και δε μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση όλο αυτό και μάλιστα 3 μήνες μετά, π τόσο χρόνο χρειάζεται η ανανέωση σπέρματος..
Σας ευχαριστώ κορίτσια! Μακάρι να ήρθε για να μένει!
Τελικά μάλλον πιο αργά έκανα ωορρηξία 😅 Όπως βλέπω τη γραμμή και δεδομένου ότι χθες ήταν κατάλευκο, μάλλον Τετάρτη Πέμπτη περιμένω περίοδο. Θα πάω φυσικά για χοριακή αύριο να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε 😅
Εντωμεταξυ είμαι στα πρόθυρα μυκητιασης 😫 Παίρνω τα προβιοτικα μου , πλύσεις με χαμομήλι και τα σχετικά. Ελπίζω να την γλιτώσω.
Καλησπερα, εγώ εχω σταγόνες αίματος με βλέννα, συγγνώμη για την περιγραφη, κοντα στην ωορρηξια παντα.Τη γυναικολογο που ρώτησα μου.ειπε οτι.γινεται τοτε η ωορρηξια σκαει το ωοθυλακιο.Την παρακολουθησα την ωπρρηξια γινεται κανονικά, είδαμε ωχρο σωμάτιο 15η μέρα, αλλα εδω και 13 μήνες δεν εχω μείνει.Θέμα απο πλευρας μου δεν υπαρχή την αμη και την θα μετρησω.Τώρα αν φταίει ο σύντροφός, θα το δούμε..Γινεται με ωορρηξια να μην μενω?τι να πω, είχα δυο κυστικα μπρφωματα στην μια ωοθηκη πολυκυστικη.εικόνα μ ειπε, αλλα κι.απο εκει εχω ωπθυλακια και οι.ορμόνες ειναι μια χαρα
Χαχα γελάω το σχόλιο σου για την σιγουριά. Κι εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είμαι αυτόν τον μήνα 😅
Ελπίζω να μας κάνεις την έκπληξη και να έχεις κι εσύ θετικό αύριο!
Εγώ θα σου πω από προσωπική εμπειρία, 2 φυσικές συλλήψεις είχαμε η μια το μήνα που πήρα τις ενέσεις για την 2η εξωσωματική, δεν προχώρησε κ η 2η τώρα ένα χρόνο μετά τη βιοχημική 3 μηνες μετά την αλλαγή δουλειάς του συζύγου… Σε μας θεωρητικά το θέμα ήταν ένα μέτριο σπερμα από θέμα κινητικότητας με κακή μορφολογία.. Η προηγούμενη του δουλειά τον άγχωνε υπερβολικά επι μονίμου Βάσεως.. Πλέον έχω άλλον άνθρωπο στο σπίτι…