Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αντρουλα τα λογια μου αυτο το σκοπο ειχαν να σε ταρακουνησουν .Προς Θεου δεν ειπε κανεις να ειμαστε 15και 20 ωρες στο διαδυκτιο εγω προσωικα μποριε αν κανω να μπω καιμερες εχω και άλλα ενδιαφεροντα δεν κρεμετε η ζωη μου απο το mammyland οχι βεβαια εδω μπαινω για να χαλαρωνω να μαθαινω να ενημερωνομαικαι ενημερωνω .Απο εκει και περα αν υπαρχεικαι η αντιθετη γνωμη ειναι σεβαστη ακοαμ και αν καποια με εχει προσβαλλει δνε θα νιωσω εγωασχημα αλλα εκεινη γαι το χαρακτηρα της .Δηλαδη τι σε προσβαλλε καποια και εσυ της κανεις τη χαρη να φυγεις ; Τσαμπουκα θελεικοπελα μου η ζωη αντε χρονιαρα μερα με κανε ςκαι τα πηρα !ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι μου χαιρομαι παρα πολυ που αποφασησες να μινεις μαζι μας...θα μας ελειπες αφανταστα!!!!

Θα τα που με και απο κοντα...ελπιζω να προλαβω στις γιορτες!! Φιλια στον κουκλο!!!!

α και κατι που σε ξεχασα αν κατι δνε σου αρεσει εσενα η σ εκαποια αλλη θα πω το γνωστο:ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ......ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΑΞΕΙ

Μπράβο Antroula μου που αποφάσισες να μείνεις..

Αν και τελευταία δε συμμετέχω στις συζητήσεις, γιατί δουλεύω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗ ΜΕΡΑ μπαίνω στα κρυφά και σας διαβάζω... :P:P

Και τώρα στη δουλειά είμαι... :silly: :silly: Και ποτέ δεν έχεις θίξει καμία κοπέλα και δεν έχεις μιλήσει άσχημα...

Όσο για τα βιολογικά, κι εγώ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ δίνω στην κόρη μου..όσο μπορώ να την προστατέψω, θα το κάνω...Εκτός από το γαλατάκι της...Που είναι σκόνη και σαν το μητρικό δεν είναι... :angry::angry:

Και σύντομα θα πάω να πάρω και το ρυζάλευρο το βιολογικό που μου είπες... :P:P

Σε όποιον αρέσουμε!!Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!!!

Aντρούλα μου;;τωρα ειδα το πόστ..μπραβο τελικά που θα μείνεις κοντά μας!!Δεν είσαι βάρος σε κανέναν ειναι ενα φόρουμ εδω με πολλά μέλη οπώτε είναι και λογικό να υπάρχει και διαφορετικές αντιλήψεις..αν και δεν ξέρω το λογο της αποχωρησης σου(που τελικα άλλαξε!!!!πάλι καλα!!!).Αν και δεν εχουμε μιλησει σχετικα πολύ σε συμπαθώ πάρα πολύ!!!και απ οτι βλέπω και πολλά αλλα κοριτσια εδω!!!

φιλάκια!!

θα τα λέμε!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ

ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Κ ΜΕΤΑ

ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ????

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ....

ΤΩΡΑ ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΒ ΑΞΙΖΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ..

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ

ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ..

ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ...

.

ΦΙΛΙΚΑ!!

λοιπον γιωτακι θα μιλησω για μενα προσωπικα αλλα ισωσ αφορα αυτο και αλλα κοριτσια τα οποια δημοσιευσαν τισ αποχωρησεισ τουσ...εδω μεσα καναμε πολλεσ φιλιεσ μασ βοηθησαν ανθρωποι..κοριτσια και γιατροι και ειδικα ατομα που ηταν καθε μερα ολοι μερα μεσα το λιγοτερο που μπορουσαν να κανουν ηταν να δημοσιευσουν την αποχωρηση τουσ και να πουν ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτουσ που τουσ βοηθησαν...θεωρω πιο καλο να πεισ οσο γινεται στα ισια οτι φευγεισ (γιατι ολοι κραταμε καποιουσ λογουσ για τον εαυτο μασ που δε γινεται να δημοσιευθει δυστυχωσ)παρα να εξαφανιστεις διοτι θα υπαρξουν ανθρωποι που θα αναρωτιουνται τι εγινες που εισαι και τετοια..κατα καιρουσ ψαχνουμε πολλες κοπελες που ςξαφανιστηκαν για δικουσ τουσ λογουσ μηπωσ επαθαν κατι κακο....

δε χρειαζονται παρακαλια ουτε παινεματα...φυσικα και μας τιμαει τογεγονος οτι μασς συμπαθουν καποιες κοπελες αλλα πιστεψε με δε το κανουμε για παρακαλια...απλα τοσο καιρο εδω μεσα γραφουμε οτι μασ ερθει ..πωσ ειμαστε ψυχολογικα με τισ οικογεμειεσ μασ με τα παιδακια μασ και ετσι τουλαχιστον εγω ηθελα να πω αυτο που ενιωσα εκεινη τη στιγμη....το αν θα στειλεις πμ ειναι προσωπικο καθαρα θεμα ασε που μπορει να ξεχασεισ και καποιον....ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση ωσ προσ αυτο...η αποχωρηση δεν ειναι ισδια υποθεση για ολουσ τουσ ανθρωπουσ ουτε η ιδια αποφαση παντα..γιατι καλλιστα μπορεις να κανεις λαθος..αλλα εδω ειμαστε ολες μια οικογενεια και γιαυτο τα λεμε ολα ανοιχτα για να διορθωνουμε τα λαθη που μπορει να κανουμε και να παιρνοτυμε κιαλλεσ γνωμεσ

Τώρα είδα το θέμα...

Γιατί;;; :dry:

Κάθε άποψη, κάθε θεώρηση, κάθε οπτική, κάθε πλευρά, καθετί διαφορετικό-αλλιώτικο από εμάς είναι ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ για όλους μας!!! :)

Καλώς επέστρεψες δριμύτερη!!! :);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...