Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησε και της πέταξαν το παιδί στα σκουπίδια

hope_89

Recommended Posts

kitten έγραψε:

TESH έγραψε:

Ετσι είναι γλυκιά μου κ καλά κάνεις κ είσαι θυμωμένη. Ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί σε αυτές που δε το θέλουν έρχεται τόσο εύκολα ενω υπάρχουν τόσες γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν ένα μωράκι κ μπορεί να μη τα καταφέρουν κ ποτέ.

Στη τελική εάν θέλει τη καριέρα της δε της έχει μιλήσει κανείς για αντισσύληψη? Δε παίζει το σενάριο <<ετυχε, δε το θέλαμε>>.

Κ εμείς οι γυναίκες πριν ανοίξουμε τα πόδια μας ας σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα τις συνέπειες.

Συγνώμη αλλά νευρίασα κ εγώ. :angry::angry::angry:

TESH δεν εχουμε μιλήσει ποτέ αλλά έχω παρακολουθήσει λίγο την ιστορία σου. Εύχομαι να είσαι εσυ γερή κ όλα γίνουν όπως θές[/quote:2m82znyr]

σευχαριστώ πολύ καλό μου να σαι καλα,υγεία μόνο και όλα τάλλα θα έρθουν για όλες μας είμαι σίγουρη,όσο για το θέμα αντισύλληψη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,έλεος δηλ.που ζούμε?αν δεν το θές απλά προσέχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω... μαυρισε η ψυχη μου..

:(:(:(:(

..το ειδε στον υπερηχο το μωρο της???ισως αν το εβλεπε να το σκεφτοταν λιγο παραπανω τι να πω.. :(:(:(

οτι θα το μετανιωσει ειναι σιγουρο και ευχομαι να το μετανιωσει για να της δωθει η συγχωρεση απο το Θεο...αλλα οχι μονο για αυτο,αλλα και οταν της ξαναστειλει ενα παιδακι να ειναι σε θεση να καταλαβει ποσο τυχερη και ευλογημενη θα ειναι..οσες δεν το νιωθουν αυτο ειναι πραγματικα για λυπηση

εχουν το θησαυρο δικο τους και δεν το καταλαβαινουν..δεν ξερουν τι χανουν..

ειναι αδικο..

Αλεξάνδρα,πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ευχή ή κατάρα για μια γυναίκα που έχει κάνει έκτρωση να βιώνει την μητρότητα.Πιστεύω όλες αυτές οι γυναίκες πονάνε πολύ μετά :unsure: Λογικά θα εκτιμούν το θαύμα της μητρότητας με την γέννηση του παιδιού τους αλλά το μωράκι που δεν άφησαν να γεννηθεί θα τις στοιχειώνει πάντα... :(

πολυ κριμα κ αδικο :(

ΦΟΝΟΣ ΦΟΝΟΣ ΦΟΝΟΣ :angry:

α! κ αναισθησια μαζι...

κ ομως πιστευω οτι καποια στιγμη στη ζωη της θα την πληρωσει αυτη την αναισθησια δυστυχως :unsure:

κ αν κανει παιδια κ οσα κ να κανει παντα θα την στοιχιωνει αυτη η ψυχουλα που σκοτωσε κ καποια μερα οι ενοχες θα την πνιξουν κ ας πινει τωρα αδιαφορα τον καφε της...

σκεφτομαι τωρα εκεινο το παιδακι στον ουρανο να κλαιει για μια μανα ανευθυνη που του στερησε τη ζωη χωρις καν να νιωθει ευαισθησια.. :(

αλλο ειναι να σου παιρνουν το μωρακι σου λογω καποιας ασθενειας η' καποιου αλλου προβληματος κ αλλο να το πετας με τοση ανεση... :angry:

θυμωσα τωρα :angry:

μακαρι το μωρακι που χαθηκε να ειναι ευτυχισμενο εκει που ειναι!σιγουρα θα το εχει αγκαλιτσα η παναγιτσα!

Απίστευτο,κορίτσια...Απίστευτο...!Και βέβαια μόλις το είδε ζωντανό θα το πόνεσε,παιδί της ήταν.Έλεος!

Δε ξέρω,και λυπάμαι αν θα ακουστώ κακιά,αλλά ώρες-ώρες θεωρώ ότι ο Θεός, ή η μοίρα τέλοσπάντων(σε ότι πιστεύετε) δεν ξέρει που δίνει τα παιδιά..Και πού δεν τα δίνει!

Θυμάμαι ότι πήγα να κάνω την αυχενική τον Αύγουστο,η μπέμπα μου ήταν μόνο δυο κουκίδες.Είχα πάει διακοπές με τον άντρα μου,και έκλαιγα κάθε μέρα γιατί φοβόμουν μήπως κάτι πάει στραβά.Και να φανταστείτε δεν προσπάθησα να συλλάβω,ποτέ...Μου έτυχε.

Μακάρι να καταλάβαιναν όλες αυτές οι γυναίκες που σκοτώνουν τα μωρά τους.Μακάρι. :dry:

TESH έγραψε:

Είναι απίστευτο πως κάποιες κοπέλες πονάνε απίστευτα,αγαπάνε,λατρεύουν τα μωρά τους και τα χάνουν και πως κάποιες άλλες που τους χαρίζονται χωρίς προβλήματα δεν τα θέλουν και τα πετούν έτσι ελαφρά τη καρδία... :angry: Δεν μπορώ να το δεχτώ και να το καταλάβω αυτό το πράγμα...Κι εγώ όταν πήγα στον γιατρό μου και μιλούσαμε για την υπόθεση μου μου είπε :σήμερα έκανα 3 εκτρώσεις...κι εσύ πέρασες τόσα και τα έχασες...είδες πόσο άδικη είναι η ζωή?Ειδικά για αυτές τις ψυχούλες που δεν τις λυπάται κανείς και τις πετούν χωρις δεύτερη σκέψη..Συγνώμη αλλά είμαι πολύ θυμωμένη αυτη την στιγμή.

:( TESH λυπάμαι που στεναχωριέσαι αλλά δυστυχώς η ζωή δεν είναι δίκαιη...

Δε γνωρίζω το προσωπικό σου πρόβλημα.Φαντάζομαι όμως πόσο άδικο σου φαίνεται (και ΕΙΝΑΙ!) άλλοι να πετούν ένα θησαυρό που τους χαρίζεται κι άλλοι να πασχίζουν χρόνια και με τόσες θυσίες...

Πάντως στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, η έκτρωση έχει γίνει μέθοδος αντισύλληψης...

Με το δίκιο σου λοιπον να θυμώνεις, αλλά προσπάθησε να δεις την εικόνα... Εσύ ξέρεις τι θέλεις. Εκτιμάς την αξία της ζωής. Γνωρίζεις την αλήθεια της. Η κοπέλα που πήγε για καφέ ξέρεις πόσο φτωχή είναι? Μπορεις να καταλαβεις τη ματαιότητα του να την πείσεις να μην το κάνει? (Λέμε, αν είχες τη δυνατότητα να αναστρεψεις την εκτρωση) Τι σόι μάνα θα ήταν αυτή? Μη θυμώνεις με τέτοιες περιπτώσεις...δεν είναι για θυμό. Για συγκατάβαση είναι. Δε θα φτάσουν ποτε να κοιτάζουν τη ζωή από την όμορφη πλευρά της.

Σου χαρίζω μια ευχούλα για τη νέα χρονιά:να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!

Και ενα καρματάκι για να χαμογελάσεις! :)

hope_89 έγραψε:

Αθηνά μάλλον δεν το θέλει...Δεν ξέρω ,τελικά,αν πρέπει ή μπορούμε να περιμένουμε ωριμότητα σε τέτοια θέματα απο τα νέα άτομα.Θα μου πεις,εσύ είσαι μεγαλύτερη;Ε όχι.Κοντεύω τα 21,δεν έχω καμιά τρελλή διαφορά με την κοπελιά.Μπορώ να πω με σιγουριά πως όταν θέλεις το μωρό δεν σκέφτεσαι τίποτα.Ή μπορεί να σκεφτείς,αλλά τελικά το κρατάς...Εγώ πιστεύω οτι και το σύντροφο μου να μην είχα πάλι θα έκανα τις ίδιες επιλογές.

Όντως,το αγόρι της είναι πολύ μικρό σε ηλικία :huh:

Τι να πω...Μακάρι να είναι το καλύτερο και για τους τρεις! :(Είναι άραγε λύση ο φόνος...;;;

hope eisai poli sossth symfono apoluta!και ξερεισ και τι αλλο εχω να πω αν θεν θεσ πραγματικσ να κανεισ παιδι δεν το κανεισ υπαρχουν τοσοι με8οδοι αντισσυλιψησ!!και γω οταν εμεινα εγκυοσ πηγαινα τριτη λυκειου εδινα πανελληνιεσ και ομως το κρατησα το μωρο και ο αντρασ μου ουτε κ αυτοσ μεγαλοσ ητανε 22 χρονων ηταν αλλα τισ αναλαβαμε τισ ευ8υνεσ μασ.εχουμε σχεδον 2 χρονια παντρεμενοι κ ειμαστε κ ευτυχισμενοι που εχουμε το κοριτσακι μασ!hope μου 8α σου απαντησω εγω αν ειναι λυση ο φονοσ...ειναι λυση για αυτουσ που ειναι ανευ8υνουσ που οταν το κανουν χωρισ προφυλαξεισ ειναι καλα το να φερουν ομωσ ενσ μωρο στον κοσμο δεν το 8ελουν.δηλ εμεισ γιατι το κρατησαμε ημασταν πιο μεγαλοι??κ εγω κ συ μαζι και πολλεσ αλλεσ κοπελεσ στον κοσμο..αργοτερα ομωσ που μερικεσ απο αυτεσ που εκαναν εκτρωση 8α παντρευτουν και 8α 8ελουν να γεννησουν και δεν 8α μπορουν 8α το κοθβαλανε βαροσ σε ολη τουσ τη ζωη και 8α λενε τι εκανα τοτε???μπορει να γινομαι σκληρη αλλα στο 8εμα εκτροση ειμαι πολυ κα8ετη!συγχιστικα με αυτα που ακουω βραδιατικα....

Εγώ πάντως θα γίνω ακόμα πιο κακιά.

Αυτή που πήγε να σκοτώσει το μωρό της σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι καλύτερη? Και πρέπει να πιστέψω ότι μόλις το άκουσε το λυπήθηκε?

Αυτή σκέφτηκε την κονόμα και τα λευτά που θα βγάλει μετά από αυτή την μύνηση. Δεν υπάρχει μάνα που να θέλει να ρίξει το μωράκι της σε αυτή την εβδομάδα. Και αυτές που το έχουν κάνει για ιατρικούς λόγους (και μόνο γι αυτούς είναι δικαιολογημένες) μόνο αυτές ξέρουν τον πόνο. Το τελευταίο που σκέφτονται είναι οι μυνήσεις. Αυτή η άθλια αφού ξεφορτώθηκε αυτό το αγγελούδι σκέφτηκε να βγάλει και κανένα φράγκο.

Αίσχος!

efi21 έγραψε:

θα ερθει καποια στιγμη στη ζωη της που θα της φανει πολυ πικρος αυτος ο καφες

θα το βρει μπροστα της

Πόσο δίκιο εχεις κοριτσάκι μου...Δεν μπορείται να φανταστήτε τι βλέπω στο νοσοκομείο κάθε μέρα...έρχονται γυναίκες που στα 18-20 έκαναν 2-3 εκτρώσεις και τώρα μετα από καριέρες και διάφορα-αφού έχουν ζήσει την ζωή τους λένε στους γιατρους-γυναικολόγους οτι θέλουν να κάνουν παιδι στα 40 σχεδόν και τοτε είναι το μεγάαααααααααλο δράμα γιατί τότε είναι που πρέπει να μπορέσει ο γιατρός να τους πει οτι ξέρεις κάτι μετά από τόσες εκτρωσεις-αν και η ζημειά μπορεί να γίνει και με την μια-το να κάνουν παιδί ειναι δύσκολο εκεί να δείτε δράματα.Εκει έρχομαι και χαίρομαι που σε λίγο καιρό θα έχω και δεύτερο παιδι στα 31 μου με σπουδες μεταπτυχιακό-ειδικοτητα και τον Νοεμβριο του χρόνου ΙΣΩΣ και διδακτορικό,ναι κουράστικα,ναι κοιμάμαι ΜΟΝΟ 5-6 ώρες την ημέρα,ναι πολλές φορες νιωθω οτι θα καταρεύσω,ΑΛΛΑ όπως μου είπαι και μια φίλη νευροχειρούργος είναι οτι κανένας δεν θα σε ρωτήσει ποτε πόσες σπουδές έχεις κάνει αλλά ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ...Τώρα που έχω δικά μου παιδιά το καταλαβαίνω απόλητα

hope_89 έγραψε:

Πάει το μωράκι κορίτσια...Είναι στον ουρανό μαζί με άλλα αδικοχαμμένα αγγελάκια... :( Και η μαμά του είναι για καφέ! :angry:

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο αναίσθητες γυναίκες??

Κάποτε θα το μετανιώσει...

vic1 έγραψε:

TESH έγραψε:

:( TESH λυπάμαι που στεναχωριέσαι αλλά δυστυχώς η ζωή δεν είναι δίκαιη...

Δε γνωρίζω το προσωπικό σου πρόβλημα.Φαντάζομαι όμως πόσο άδικο σου φαίνεται (και ΕΙΝΑΙ!) άλλοι να πετούν ένα θησαυρό που τους χαρίζεται κι άλλοι να πασχίζουν χρόνια και με τόσες θυσίες...

Πάντως στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, η έκτρωση έχει γίνει μέθοδος αντισύλληψης...

Με το δίκιο σου λοιπον να θυμώνεις, αλλά προσπάθησε να δεις την εικόνα... Εσύ ξέρεις τι θέλεις. Εκτιμάς την αξία της ζωής. Γνωρίζεις την αλήθεια της. Η κοπέλα που πήγε για καφέ ξέρεις πόσο φτωχή είναι? Μπορεις να καταλαβεις τη ματαιότητα του να την πείσεις να μην το κάνει? (Λέμε, αν είχες τη δυνατότητα να αναστρεψεις την εκτρωση) Τι σόι μάνα θα ήταν αυτή? Μη θυμώνεις με τέτοιες περιπτώσεις...δεν είναι για θυμό. Για συγκατάβαση είναι. Δε θα φτάσουν ποτε να κοιτάζουν τη ζωή από την όμορφη πλευρά της.

Σου χαρίζω μια ευχούλα για τη νέα χρονιά:να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!

Και ενα καρματάκι για να χαμογελάσεις! :)[/quote:wzofe87s]

εν ολίγοις γέννησα μόλις έκλεισα 24 εβδομάδες και τα μωρά μου πέθαναν με μια μερα διαφορά.είχα δυο κοριτσάκια.θυμώνω με την αδιαφορία τους,με την σκληρότητά τους,με την ανευθυνότητά τους.Το να δημιουργείς μια ζωή είναι ευλογία,είναι χαρά το να την σκοτώνεις μετά τι είναι?εγκλημα,φόνος. Σευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου και σου τις ανταποδίδω,πολλά φιλιά :):kiss:

TESH έγραψε:

εν ολίγοις γέννησα μόλις έκλεισα 24 εβδομάδες και τα μωρά μου πέθαναν με μια μερα διαφορά.είχα δυο κοριτσάκια.θυμώνω με την αδιαφορία τους,με την σκληρότητά τους,με την ανευθυνότητά τους.Το να δημιουργείς μια ζωή είναι ευλογία,είναι χαρά το να την σκοτώνεις μετά τι είναι?εγκλημα,φόνος. Σευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου και σου τις ανταποδίδω,πολλά φιλιά :):kiss:

Teshμε συγκλόνισαν τα όσα γράφεις...Ευτυχώς που υπάρχουν γυναίκες σαν εσένα,να εκτιμούν το δώρο που μας έχει δώσει ο Θεός.Απίστευτη εμπειρία...Συγχαρητήρια για την δύναμή σου,αν και στην πραγματικότητα η ψυχή σου ξέρει τί ακριβώς πέρασες,κι όχι εμείς.

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά,να σου έρθει γρήγορα ένα άλλο σποράκι στην κοιλίτσα,κι αν γίνεται και διπλό για να λυτρωθείς για όσα πέρασες.

Όσο για την πιτσιρίκα που πόνεσε τελευταία στιγμή το παιδί της,το πιστεύω.Το είδε ζωντανό,μπροστά της.Βέβαια,δεν καταργώ την ταμπέλα του "φονιά" για τέτοιας νοοτροπίας γυναίκες,που το σκοτώνουν απλά επειδή βαρέθηκαν να βάλουν προφυλακτικό!Είναι ό,τι χειρότερο,και πραγματικά με κάνουν και θυμώνω απίστευτα.

• Προσθήκη...