Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ

katsaridoula

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα!!ελπιζω να περασατε ολες καλα!

εχω ενα μικρο παραπονακι απο τους κουμπαρους μου και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.λοιπον τους εχουμε βαφτισει το μωρακι τους,εχουμε πολυ καλες σχεσεις τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα βρισκομαστε μπορει και παραπανο και τα παμε πολυ καλα αλλα παμε εμεις στο σπιτι τους καθε φορα.αυτο ειναι και το παραπονο μου.εχουν ερθει λιγες φορες στο σπιτι γιατι εχουν τον μικρο 8 μηνων τωρα και φοβουνται οτι δε θα ειναι ανετα.

πιο πολυ φοβιτσιαρης ειναι ο κουμπαρος μου αλλα νομιζω ειναι λιγο υπερβολικος.εσεις τι λετε;ειπαμε να παμε να παρουμε ενα καρεκλακι να το εχουμε εδω για να νιωθουν πιο ανετα αλλα δεν ξερουμε αν ειναι σωστο.τελοσ παντων δεν ειναι και τοσο τρομερο αλλα ηθελα να το πω.δεν τους κραταω κακια.

αχ σας ζαλησα.συγνωμη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

8 μηνων ειναι οχι 8 ημερων...

ελεος τι φοβαται?

κ συ γιατι να παρεις καθισματακι?δε καταλαβα...

εγω αν θελω να ταισω τον δικο μου η τον εχω αγκαλια η τον βαζω να κατσει στο καναπε...

σκεφτηκα μηπως νιωσουν πιο καλα αλλα μετα λεω τοσα ατομα ημαστε,μια ο ενας μια ο αλλος τον κραταμε και στον καναπε μπορει να κατσει και μια κουβερτα να του στρωσουμε κατω και να παιξει μπορει.τι να πω.δεν τους ξαναλεμε να ερθουν γιατι αισθανομαστε και ασχημα να τους το λεμε συνεχεια αφου δεν ερχοντε.

αν ρωτησεις τη κουμπαρα σου??????????//

μα φυσικα μια κουβερτα κατω κ ειστε τελειοι..

κ γω στο σπιτι μεχρι πριν λιγες μερες τον ειχα σε στρωμα..

μηπως καπνιζετε?

γιατι κ γω σε σπιτια που καπνιζουν δε παω..

αλλα δε το κρυβω,,,τους το λεω...δε ειναι κακο :huh:

Το ιδιο παραπονο θα εχουν και οι δικοι μας κουμπαροι κ πολλοι αλλοι!!!!Εμεις εχουμε μια μικρουλα 6 μηνων κ δυστυχως κ πολυ κακως δεν εχουμε εξοικιωθει ιδιαιτερα με τις μετακινησεις!!Ολοι σε μας ερχονται!!Ως ποτε αναρωτιεμαι... :silly: !!!

Σκεφτομαι καθε φορα οτι πρεπει να κουβαλησω ολοκληρη προικα...μπιμπερο ,γαλατα,σεντονακια.πετσετες,παιχνιδακια,ριλαξ...κ καλα στη μαμα μου υπαρχει κουνια να την κοιμησω,οταν ειμαστε σε αλλο σπιτι δε βολευεται σε κανενα κρεβατι!Δικο μας λαθος ειναι αυτο!

Βλεπω τον ανηψιο μου κ το βαφτιστηρι μου ,που οι γονεις τους απο ημερων τα πηγαινανε παντου κ δεν εχουν κανενα προβλημα,ειναι εξοικιωμενα πια κ τα μικρα κ εκεινοι!

Εμεις πρεπει να αρχισουμε να το "δουλευουμε" σιγα σιγα το θεμα γιατι οπως μαθεις ειναι!!!

Μη τους παρεξηγεις παντως!!Σιγουρα δεν ειναι οτι δε θελουν να ερθουν,τα χαζα τα δικα μας θα σκεφτονται κ εκεινοι..

εγω απο 41 ημερων παω παντου..κ ας εχω να παρω κ ολοκληρο δωματιο...

ειμαι πολλη σουρτουκο...

κρητη ταξιδεψα μονη με το μωρο 9 μηνων..κ 2 βαλιτσες...

εγω παντως δε μασαω πουθεναγιαυοτ δε καταλαβαινω αλλους που λενε οτι κλεινονται

δεν τους παρεξηγω γιατι αυτα λεει και ο κουμπαρος μου γιαυτο σκεφτηκα να επερνα ενα καθισματακι φτηνο να το εχουμε εδω.βεβαια για χριστουγεννα ειχαν παει σε ενα σπιτι και ειχαν καθησει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.βεβαια ο κουμπαρος μου μετα ελεγα πο πο θα αρρωστησει το παιδι γιατι χθες το βγαλαμε εξω.

εγω δεν εχω παιδι αλλα νομιζω οτι οταν θα εχω θα πηγαινω οπου θελω δε θα εχω προβλημα.εκτος και αν με πιασουν και εμενα αυτα δεν ξερω.

Χωρίς να έχω δικό μου μωρό, νομίζω ότι μερικοί γονείς έχουν σαλτάρει.

Νομίζουν ότι μόνο αυτοί έχουν γεννήσει και κανένας άλλος.Τι να πω δεν ξέρω, κι εμένα η συνυφάδα μου ενώ είμασταν κολλητές μόλις γέννησε δεν μας άφησε να πατήσουμε σπίτι της μέχρι να σαραντήσει. Απέκτησαν πολλές παραξενιές μετά την γέννηση του γιου τους, όλο μη και μη μας έλεγαν όταν τον πιάναμε στα χέρια μας. Ε, μετά κι εμείς ξεκόψαμε και δεν πολυπηγαίνουμε τώρα, εγώ ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά αλλά τι να πω...ειδικά μετά από 2 απόβολές που έχω (μετά από εξωσωματικές) έχω ανάγκη να τον βλέπω..

ευτηχως χελωνιτσα δεν εχουμε τετοια προβληματα,μολις παμε σπιτι μονοι μας παμε και πλενουμε τα χερια μας για να παρουμε το παιδι αγκαλια γιατι ενταξει τοσα πιανουμε.το μονο μου παραπονο ειναι αυτο.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΗΤΑΝ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΥΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΗΤΑΝ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΥΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

περιεργοι ανθρωποι... :huh:

εχω γνωρισει κι εγω τετοιους!!!

μου φαινεται πολυ χαζο!!! εγω το μονο που ζητησα ως εγκυουλα ειναι να μην καπνιζουν μεσα στο σπιτι οσοι ερχονται, η να καπνιζουν διπλα στο τζακι,δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο..

γενικα δεν καταλαβαινω τι παθαινουν μερικοι..βεβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη..καποιοι γονεις εχουν δικιο,γιατι μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τιποτα!!!φερονται λες και δεν υπαρχει μωρο στο σπιτι!!!..οι κουμπαροι μας ειπαν σε κατι κοινους γνωστους που τους επισκεφτηκαν με ευγενικο τροπο,επειδη μπουσουλαει η μικρη τους,να βγαλουν τα παπουτσια εξω και οχι μεσα στο σπιτι και οι αλλοι θυμωσαν και δεν ξαναπηγαν!!! :blink:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΑΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΖΙ.ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΛΑΓΙΩΣ ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

βγηκαν τα χριστουγεννα και πηγαν σε μια θεια τους και καθησαν ολη τη μερα.απο το πρωι μεχρι το βραδυ,νομιζω οτι ειδαν οτι δεν ειναι τιποτα.τωρα δεν ξερω τι κουβαλησαν μαζι τους.η κουμπαρα μου χαλαρη ηταν ο κουμπαρος λυσαξε γιατι ο μικρος επειδη φωναζει και τσιριζει απο χαρα ειχε ψιλοβραχνιασει και ελεγε πο πο το παιδι αρρωστησε επειδη τον βγαλαμε εξω προχθες και του λεει σιγα ρε ανθρωπε απο τις φωνες ειναι.

mhn stenaxoriese mporei apla na mhn niothoune aytoi kala na kanoun oloklirh epixirish gia na bgoune apo to spiti me to mwro ....einai ligo diadikasia kai mporei na tous anxonei h na tous kourazei .fysika kai toys boleuei afantasta na pate eseis ....

afou briskeste mhn fobase den exoune kati me esas apla einai pio boliko etsi kai mporei kai aytoi na fobounte thn taleporia .

Να σου πβ και εμεις τον Χριστοφορακο τον πηγαμε στη Νονα του και στο βαφτηστηρι του αντρα μου. Μονο στο δικο μου δεν το πηγαμε γιατι ενα απο τα παιδια της κουμπαρας μου ηταν αρρωστο. Αλλα ναι αμα ειναι τον κουβαλαω γιατι οχι. Και ειδικα τωρα. Το πρωτο τριμηνο ημασταν λιγο επιφιλακτικοι αλλα αφου τελειωσαμε σχεδον με ολα τα εμβολια.

Να σου πω 8 μηνων καθετε. δεν υπαρχει λογος να το παιρνει κανενας. Εμεις τον μικρο στην νονα του τον καθησαμε στον καναπε, τον προφυλαξαμε με μαξιλαρακια και του δοσαμε ταπερ να παιζει...μια χαρα καθησε μιση ωριτσα, ειπιαμε το καφεδακι μας...ε μετα τον πηραμε

σιγουρα ετσι τους βολευει καλητερα και δεν εχω και την απετηση να ερχοντε συνεχεια αλλα ετσι μια φορα στο τοσο θα το ηθελα.

katsaridoula έγραψε:

σιγουρα ετσι τους βολευει καλητερα και δεν εχω και την απετηση να ερχοντε συνεχεια αλλα ετσι μια φορα στο τοσο θα το ηθελα.

συμφωνω και εγώ μαζί σου.δηλαδή πόσο συχνά έρχονται?

το βραδυ των Χριστουγεννων πηγαμε στο σπιτι ενος φιλικου ζευγαριου,φυσικα κ το μωρο μαζι,προκειται γ πολυ καθαρα παιδια κ ηξερα οτι θα μπορουσα να την αφησω να μπουσουλησει αφοβα,εκτος απο εμας περιμενανε αλλα 2 ζευγαρια,εμεις πηγαμε πρωτοι,επαιζε η μικρη στο πατωμα,ερχεται το ενα ζευγαρι και να σου μεσα με τις λασπωμενες παπουτσαρεςπανω στα χαλια ,πηρα τη μικρη αγκαλια κ ολο το βραδυ την ειχαμε στα χερια,οταν εφτασε κ το δευτερο ζευγαρι εβγαλαν τα παιδια τα παπουτσια τους κ ζητησαν παντοφλες,τοτε λενε κ οι πρωτοι α να τα βγαλουμε και εμεις (βασικα ψιλοδαγκωθηκαν κ αλληλοκοιταχτηκαν) γυρναει κ τουλεει ο αλλος τωρα τα βγαζεις ρε μ..... που λερωσες ολο το σπιτι πρωτα? εννοειται οτι ειναι κολληταρια αυτοι οι δυο εξου κ το θαρρος εγω περιττο να σας πω οτι το καταυχαριστηθηκα χεχε

τελευταια φορα που ηρθαν ηταν αρχες οκτωμβριου.

εμεις και στο σπιτι μας αλλα και οπου αλλου παμε και εχουν παιδακια βγαζουμε παππουτσια.

• Προσθήκη...