Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ....

Recommended Posts

αχ βρε ΜΙΚΑ μου, δεν το λέω "και καλά" οτι δεν τρώω, ειλικρινα μιλάω! Τρώω ποσότητες αλλα πχ ενα τεράστιο μπολ μαρουλοσαλάτα, ή 3 μεγάλα μπιφτέκια ατμου πάντα!!!εχθές το βράδυ έφαγα πχ ένα μεγάλο λαυράκι και μια ροκα σαλάτα μεγάλη κι αυτη...! Πείτε μου όμως...δικαιολογούνται τόοοσα κιλά?

Απο την άλλη δεν μπορώ να την βγάζω με γιαουρτάκια γιατι παίρνω αρκετούτσικα φάρμακα και θέλει ικανοποιητική τροφή...δεν με παίρνει για light!

Όταν πήγα για β'επιπέδου ο γιατρός εκεί με διέλυσε...μου είπε πως είχε πτωχή ευκρίνεια λόγω μεγάλου δείκτη σωμ.βάρους μου! Τώρα είμαι 73 κιλα...απο τότε έγινα πολύ χάλια πλέον και σιχαίνομαι και το νερό που πίνω απο τα νεύρα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα...Εγώ είμαι στην 26η εβδομάδα κι έχω βάλει μισό κιλό , ο μπέμπης είναι ενα κιλό!!!Δεν μπορώ να πω ότι τρώω λίγο αλλά προσέχω τι τρώω...Όμως τώρα δε με βλέπω καλά γιατί κάθομαι όλη μέρα επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τον τράχηλο και θα κάνω και κορτιζόνη για το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετου...Οπότε θα σας ξαναπώ σε κάνα μήνα πόσο θα ζυγίζω...Αν τρώτε σωστά μη σας απασχολεί το βάρος...τα μπεμπάκια μας να είναι καλά!!!

Εγω πριν μάθω ότι είμαι εγκυος πήγαινα σε διαιτολόγο, ήμουν 67 κιλά . Με το που μαθαίνω ότι είμαι εγκυους συνέχισα τη δίαιτα με ελάχιστες ατασθαλίες και στον πρώτο μήνα έβαλα σχεδόν 5 κιλά. έτσι σταμάτησα τη δίαιτα ναι μεν πρόσεχα αλλα έτρωγα και έφτασα σχεδόν τα 20 κιλά. και νεπειδή αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα στον σπόνδυλο μου σταμάτησα τη μάσα έχει κανένα μήνα

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη είχα βάλει 8 κιλά...Με πολύ αλλα προσεγμένο φαγητό,άφθονα φρούτα,πολύ νερό,γλυκάκια κ αρκετό περπάτημα!!

Η μπουμπού μου γεννήθηκε 3 κιλά,κ εγώ σε 10 μέρες μετά τη γέννα είχα επανέλθει στα κιλά μου κ 2 βδομάδες μετά είχα χάσει κ άλλα 3 με αποτέλεσμα να προσπαθώ να βάλω βάρος γιατι είχε παραγίνει το...κακό!!!

Πολλά φιλιά κ καλή συνέχεια σε όλες τις εγκυούλες!!Να έχετε απλά στο μυαλό σας να τρώτε πράγματα απο τα οποία θα πάρει πολλές θρεπτικές ουσίες το νινάκι σας κ όχι πολλές θερμίδες εσείς!!!

Αχ κοριτσάκια μου πήρα ανάσα...πήγα και σε διαιτολόγο και μου έκανε λιπομέτρηση και με βρήκε σε πολύ καλό επίπεδο, άρα τα βραστά κολοκυθάκια κάναν δουλεια! Το καλό είναι πως λέει όσα κιλά βάλω θα χαθούνε μετά την γέννα εφόσον δεν αποκτώ λίπος!

Επίσης μου είπε πως τα κιλά που εγω θεωρώ αδικαιολόγητα είναι κυρίως λόγω λήψης συγκεκριμένων φαρμάκων αλλα και λόγω καθισιού. Βέβαια πήρα διατροφή παραμάσχαλα γιατι ο στόχος είναι μην περάσω τα 15, άντε να δούμε!

καλημερα!στον γιο μου ξεκινησα 50κ και πηρα μεχρι και τον ογδοο που γεννησα-πρωορα-19!!!!!θεε μου.επανηλθα στα κανονικα μου κιλα σε ενα χρονο ακριβως αλλα χωρις να κανω ιδαιτερη προσπαθεια.τωρα ειμαι στον 3 μηνα στο δευτερο νινι μου και εχω παρει μισο κιλο.αλλα ειχα παθει γαστρεντεριτιδα στην αρχη του 2 μηνα και απο τοτε δεν μπορω να στρωσω το στομαχι μου.ακομα φοραω που και που βεβαια τα τζιν που φορουσα!με εσωσε αυτη η ιωση νομιζω γιατι στο πρωτο νινι στον μηνα που ειμαι τωρα ειχα παρει 4 κιλα στο αψε σβησε!!!!

• 2 weeks later...

καλησπερα.εγω ειμαι στον 5ο μηνα πλεον και εχω παρει 5 κιλα αλλα το θεμα ειναι οτι εγω πραγματικα δεν προσεχω καθολου.τρωω τα παντα και οποτε μου ρθει.ασε τα γλυκα.τα τσακιζω.το χω παρει λιγο χαλαρα μπορει το θεμα αλλα τι να κανω.πειναωωωωωωωωωωωωωω.πριν μεινω ημουνα 50 κιλα τωρα 54 και κατι.καλα η οχι δεν ξερω.παντωσ ευχαριστιεμαι το φαγητο μου.μασλλον παω για βουβαλα.χαχαχαχα..φιλλιααααααααα

• 2 weeks later...

αφήστε τα κορίτσια, κι εγώ προχτές πήγα στο γιατρό και με το που με είδε μου είπε "πήρες, άλλαξε το σώμα σου"... τι ήταν να το πει;;;; κι όταν ανέβηκα στην κακούργα ζυγαριά, +3,5!!! σε κάτι λιγότερο από μήνα!!! απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι και είπα να προσέχω... βέβαια δεν είναι ότι γουρουνιάζω, αλλά πριν την εγκυμοσύνη έκανα πολύ εντατική γυμναστική (ένα δίωρο τη μέρα περίπου) και τώρα τη σταμάτησα και έτρωγα και περισσότερο από ό,τι πριν, οπότε να σου τα κιλά... κι εγώ που χαιρόμουν που μέχρι τώρα μόνο δύο είχα μέχρι τον 4ο!

αλλά όπως είπαν πολλές κοπέλες, τα μωρά μας κι εμείς να είμαστε καλά και τα κιλά θα χαθούν!

Εγώ μπαίνω στον 5ο μήνα σε μία εβδομάδα και αφού έχασα 5 κιλά τους 3 πρώτους μήνες λόγω εμετών τον 4ο πήρα 3 κιλά χωρίς να τρώω το κάτι επιπλέον αφού το στομάχι μου ακόμη δεν έχει συνέλθει. Δυσκολέυομαι να πιστέψω ότι πήρα τόσα κιλά αλλά αφού το λέει η ζυγαρία......

Κοριτσια τα κιλα ειναι πονεμενη ιστορια νομιζω....αλλα τα παντα για το μωρο μας!! εγω ειμαι στην 24η βδομαδα και ειμαι ηδη +10!!! ειμαι για να σαλταρω ...αλλα ο γιατρος μου ειπε μονο να προσεχω λιγο ακομα γιατι ευτυχως τα κιλα τα παιρνω κοιλια και στηθος!!! η μπεμπα μου ειναι ηδη 710γρ και ειπε ο γιατρος οτι ειναι 1 βδομαδα μπροστα σε αναπτυξη.....καλο αυτο ομως απο οτι μου ειπε!! ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????? και να πεις οτι τρωω...να παει στο καλο...δεν τρωω το αμοιρο!!! και φανταστειτε οτι εχουμε και Πασχα μπροστα μας!!! ΩΧ ΩΧ!!! ευτυχως η διατροφολογος μου, μου λεει οτι οντως δεν εχω παρει αλλου κιλα και οτι δεν εχω αλλαξει πολυ!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ μαλλον πρεπει να κανουμε ε??? :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...