Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ....

Recommended Posts

καλα καλε πλακα κανετε????????εγω ειμαι 26 εβδομαδα και 3 μερες και εχω βαλι 12 κιλαααααααααααααααααααααααα.......χι χι χι .....αντε να δουμε μεχρο το τελος.....παντως μετα τη γεννα θα το ραψω......το υποσχομαι.....χα χα χα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ 23 ΚΙΛΑ!! :woohoo: :woohoo: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕΣ ΟΡΘΙΑ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ :laugh: ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ 4. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΜΟΝΤΕΛΑ!!!

Χμμμμμμ...δεν ξέρω γιατί μπήκα σ' αυτό το θέμα...δεν μου αρέσει!!!! χιχι!!!! Εγώ είμαι 23 εβδομάδων και κάτι μέρες και έχω πάρει 7 κιλά αισίως!!! Αγχώθηκα λίγο είναι η αλήθεια γιατί το πρώτο τρίμηνο δεν πήρα καθόλου, μετά πήρα 2, μετά άλλα 2 και τον τελευταίο μήνα 3!!!! Πιο πολύ φοβάμαι τώρα με τις γιορτές, τα τραπέζια και τα γλυκά και προσπαθώ να κρατηθώ, αλλά...δεν τα καταφέρνω πάντα!!!! :-(

Εγώ κορίτσια μέχρι τώρα έχω πάρει 6,5 με 7 κιλά. Και εδώ και 3 βδομάδες δεν έχω πάρει καθόλου!!! Φοβάμαι βέβαια ότι προς το τέλος θα ξεφύγω αλλά μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη!!! Δεν στερούμαι και τίποτα, έφαγα και goody's, έφαγα και πίτσα, έφαγα και γλυκάκια τα Χριστούγεννα!!! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ Β ΕΠΙΠΔΕΔΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

kalispera koritsia egw eimai 19 ebdomadwn kai kati exw parei sto sinolo 4 kila den mporw na pw oti prosexw genika alla den trww para polu den exw kai tin treli orexi gia fagito trww kanonika kai pote arga to bradi to argotero mou einai mexri tis 9 alla to kalo einai oti tous 3 prwtous mines ekana arketous emetous kamia fora mexri kai twra kai etsi boithaei den kathome kai polu oli mera me to spiti asxoloume exw kai kipo diafora zwakia auta elpizw na min sas kourasa...kali xronia euxome se oles mas kai tou xronou me to kalo na kratame ta aggeloudakia mas stin agkalitsa mas... :silly: :silly: :silly: :silly:

ουφ τι θεμα και αυτο!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι 25η βδομαδα (δηλαδη 6ο μηνα) και εχω παρει 6 κιλα.το εχω πει και στο γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα....και γω λεω καλα ειναι αν σκεφτεις περιπου μηνα και κιλο αντε ως το τελος να φτασω στα 12 περιπου

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω στερηθει κατι, τρωω και τις πιτσες μου με μετρο βεβαια, και κανενα γλυκακι καπου καπου

θα φανει!!!!!!!!!!!

προσοσχη στα γλυκα και στα χαζουλια

κοριτσάκια μου εγώ έβαλα συνολικά 12 κιλά μέχρι που γέννησα.Τα πιο πολλά τα πήρα από τον 8ο μήνα και μετά αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής έχασα τα 7 γι'αυτό μην σταναχωριέστε με τα κιλά έρχονατι και φεύγουν.. :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):)

Να κάνω μια ερώτηση? όταν λέμε πως στο τέλος μπαίνουν τα πολλά κιλά, τί εννοούνε? Οτι διπλασιάζεις ας πούμε? Δηλαδη αν έχεις πάρει 10 μέχρι τον έβδομο, θα φτάσεις κοντα 20? Εχετε καμια ιδεα στο περίπου τι παίζει?

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου!Μα γιατί θίγετε αυτό το θέμα που τσούζει τόοοοοσο; :dry:

Εγώ είμαι στον 7ο μήνα,έχω βάλει συνολικά 6,5 κιλά,και φοβάμαι τον 8ο και 9ο μήνα που λένε ότι παίρνεις πολλά.Κατά τ'άλλα δε με νοιάζει.Τα νινάκια μας να είναι καλά,κι όλα τα άλλα έρχονται και διορθώνονται.

Καλημέρα κοριτσια και χρόνια πολλά!

Ναι όντως το θεματακι αυτό είναι λίγο για.....κλάματα!!alexdim μου και εγώ τα ίδια έχω πάρει. είμαι στην 22 εβδομάδα τώρα και έχω πάρει σχεδόν 7-8 κιλά. στην αρχή με ενοχλούσε πάρα πάρα πολύ αλλά όσο ακούω το μωράκι μου να χτυπά δυνατά δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. το άσχημο είναι πως έχω πολλούς να λένε, λένε, λένε και από το ένα και από το άλλο σοϊ, πόσο πάχυνες και φόρα ριχτά και πρόσεχε και τέτοια.....αλήθεια από το ένα μπαίνουν και από το άλλο αυτί βγαίνουν.

Βρε κορίτσια, νομίζετε οτι αν καταβάλουμε λίγη προσπάθεια μετά, δε θα φύγουν??Εγω νομίζω πως και οι πρώτες μερες με την πρωτόγνωρη για εμάς κούραση (όσες γίνονται μανούλες για πρώτη φορά, οι υπόλοιπες ξέρουν ;) )θα συμβάλλουν καταλυτικά στο να χαθούν κάποια κιλάκια, μετά είναι στο χέρι μας.

Και να σας πω και κάτι άλλο, έχω μια φίλη η οποία γνώριζε από την εφηβική της ηλικία πως δεν θα μπορέσει να κάνει παιδάκια.τώρα με την βοηθεια του Θεού και της επιστήμης, ο γιατρός της έχει δώσει πιθανότητες. Αν σε αυτή την κοπέλα έλεγαν οτι, ναι θα κάνεις παιδιά αλλά πρέπει να πάρεις 20 κιλά, εκείνη σίγουρα θα απαντούσε ΜΟΝΟ????30 να παρω προκειμένου να αποκτήσω παιδί!!!

Είναι το μεγαλυτερο θαύμα αυτό που ζούμε τώρα, και ας μην αφήνουμε να μας παίρνει από κάτω το θεμα με τα κιλά!!

Να είναι καλά τα παιδάκια μας και οι δικοί μας και όλα θα πάνε καλά!

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά τις τελευταίες μέρες που συναντώ όλο και πιο πολλούς από τους δικούς μας και ο καθένας λέει τα δικά του...δεν αντεχω!!!!

άντε βρε με το καλό να μας μπει.....η νέα χρονιά!!! :P;)

Φιλιάαααααα :kiss::kiss::kiss:

Εμένα πάντως δεν με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν παχυνα, πως θα τα χάσω κλπ, ε, θα τα χάσω! Το μόνο που με νοιάζει είναι αυτά που λένε οι γιατροί.... :S

Τις προάλλες μου έλεγε ο ενδοκρινολόγος πως μια κοπέλα που είχε βάλει 24 (!) αναγκάστηκαν να της το πάρουν στην 34 εβδομάδα λόγω κιλών!!!!!!

Μα φαντάζεστε να έχω αντιμετωπίσει όοοοολα τα άλλα και στο τέλος να μου συμβεί κάτι τέτοιο? Θα σαλτάρω! Έχω λοιώσει στην πρασινάδα απο τότε!Πολύ σαλάτα...

Παντως εγω το 20ράκι το βλέπω να το χτυπάω άνετα!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ...

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΜΙΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ Κ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΒΑΛΑΚΙ Κ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΩ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 13 ΚΙΛΑ ΤΑ 10 ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ

ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΞΑΠΛΑ

Κ ΔΕΝ ΕΤΩΓΑ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΔΕΝ

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ

ΚΑΝΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ Κ ΕΙΜΟΥΝΑ ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ

ΠΗΡΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ

ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΟΝΟ 3 ΚΙΛΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ...

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ,ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ,ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ...

εχεις δικιο yiotaki!!!!!!!!τα τελευταια κιλα ειναι τα πιο πολλα απο τα υγρα, το βαρος του μωρου που αυξανεται συνεχως, ο πλακουντας και το στηθος....

τελοσπαντων, αυτο που εχει σημασια δεν ειναι το ποσα κιλα θα παρουμε αλλα να τρεφομαστε σωστα για να τρεφεται και το σπορακι σωστα ετσι ωστε να αναπτυχτει οπως πρεπει μεχρι τη γεννα...

παντως ειναι πολυ ψυχοφθορο να εισαι ολη την ημερα στη ζυγαρια, εχω μια φιλη η οποια τρωει πολυ υγιεινα και η καημενουλα βαζει....τι να κανει αλλο εχει σαλταρει...

εγω παντως πιστευω γυναικες που πηραν μεχρι τον 6ο με 7ο μεχρι περιπου 7 κιλα πολυ δυσκολα να φτασουν στα 25-30...πιστευω αντε να πανε μεχρι τα 12 με 15...κατι γινετε χανονται

κοριτσια καλημερα...εγω πραγματικα αρχισα να αγχωνομαι πολυ γιατι ο γιατρος μου ειχε πει να μην ξεπερασω τα 10 κιλα...λοιπον εγω μολις μπηκα στον 7ο και εχω βαλει ηδη ΚΑΙ ΤΑ 10!!και τα κιλα αυτα τα πηρα σε 2 μηνες βασικα...δεν ξερω που θα φτασω..ξεκινησα την εγκυμοσυνη με συν 7 κιλα που ειχα παρει και τωρα ηρθαν και τα αλλα 10...οποτε νοιωθω μπαλονιτσα!!!ασε που η κοιλιτσα εχει γινει ΤΟΥΜΠΑΝΟ..τεσπα..ελπιζω να εχεις δικιο yiotaki και να σταματησω εδω..αντε να παρω αλλα 2.. B)

αυτό που λες yiotaki είναι και το λάθος που έκανα και εγώ στην αρχή. έγκυος=φαΐ!! Λάθος. :unsure: Βέβαια προσπαθώ τώρα να είμαι πιο εγκρατής.

Δεν πρέπει όμως να γίνει ψύχωση.ΠΑΝΤΑ βέβαια, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μας, εεε??!!!! ;)

Κορίτσια καλησπέρα χρόνια πολλά και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά. Είδα το θέμα σας και θυμήθηκα το δικό μου άγχος. Πράγματι είναι δύσκολη φάση και όλοι το πρώτο πράγμα που ρωτούν είναι ποσα κιλα πήρες λες και δεν φέρνει μια ζωή στο κόσμο αλλά ετοιμάζεσαι για καλλιστεία... Τέλος πάντων εγώ ειχα πάρει 10 στη κόρη και 12 στο γιο. Να θυμάστε τα πολλά κιλά μπαίνουν 7ο και 8ο, στον 9ο όχι και τόσα γιατί τις τελευταίες βδομάδες μια έγκυος καίει περίπου 2500 - 3000 θερμίδες τη μέρα για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του μωρού (είναι η περίοδος που το μωρό αποκτά λίπος). Μην αγχώνετες τα μωρά σας θα αναλάβουν να τα χάσετε μόλις γυρίσετε σπίτι με το καλό ...... χαρείτε τις στιγμές ... είναι μοναδικές

καλή χρονιά σε όλες και με το καλό.....

εγω κοριτσια αν και ειμαι στο τελος του 4 μηνα δεν εχω βαλει κανενα κιλο αντιθετος εχασα 1-2,και δεν ξερω γιατι αλλα τρωω λιγοτερο απο πρην,τωρα που ειμαι εγκυος δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο.Ασε που τρωω καθε μερα η μερα παρα μερα σιγουρα 1 σοκολατακι.και οτταν πειναω τρωω ολο κατι αηδιες... :laugh: :laugh: :laugh:

ελπιζω παντος να βαλω μονο τα κιλα τις εγκυμοσινης γιατι δεν με συμφερει να παρω παραπανω,ειμαι ιδη υπερβαρη για το υψος μ. :)

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!! ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕ 3 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 4ο, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΝΑ ΠΑΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑΘΕΡΗ! ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ! :):):):):)

Kαλημέρα!

Είμαι χάλια!!!!

Έχω βάλει ήδη πολλά κιλά +9, και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν τρώω τον αγλέουρα!!!!

Άσε που όλα τα κρεατα τα φτιάχνω στον ατμό απο την αρχή, γλυκά έχω φάει ελάχιστα ως τώρα...δεν ξέρω τι γίνεται!!!!

Απο την αρχή βέβαια είμαι ξάπλα και δεν είχα καθόλου εμετούς κλπ.

Φοβάμαι πάααρα πολύ οτι θα χτυπήσω τα 30 με τους ρυθμούς που πάω...

Εν τω μεταξύ ντρέπομαι και τον γιατρό μου...κάθε φορά που πάω μόλις είναι να με ζυγίσει τρέμω, και μετά που μου μετράει και πίεση, στάνταρ έχω 12-13 ενω κανονικά στο σπίτι που μετριέμαι δεν έχω ποτέ πάνω απο 11, σκεφτείτε πανικό που παθαίνω!

Φυσικά το άγχος μου δεν είναι για το πως θα τα χάσω, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ, αλλα μήπως κάνω κακό στο μωρό μου, γιατό φρικάρω :woohoo:

alexdim, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ?ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ..ΑΝ ΔΕ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ! ΤΡΩΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΧΥΜΟΥΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

και ομως,υπαρχουν γυναικε που τρωνε οτι μπορεις να φανταστεις και δεν πβαζουν γραμμαριο,και αλλες πρηζονται χωρις να τρωνε αυξημενες ποσοτητες,θελει κινηση,και αν δεν μπορεις λογω καποιου προβληματος,ειναι δυσκολο,θελει προσοχη γιατι ανεβαινει η πιεση,και το ζακχαρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...