Μετάβαση σε περιεχόμενο

τελικα την πέρασα ...

rena79

Recommended Posts

Ναι ναι κορίτσια μου... ευτυχώς πήγαν όλα καλα΄!!! Αργυρώ μου δεν είδαμε φύλο ήταν πολύ νωρίς!!!! είδε η γιατρός κάτι να προεξέχει... αλλά τιποτα σιγουρο γιατί σε τετοια μικρή ηλικία όλα ίδια φαίνονται... πάντως κορίτσια τρομερή ηρεμία τώρα που την πέρασα... τρομερή ηρεμία τώρα... δεν φοβάμαι πια... καλυτερα!!!! τώρα είναι πίσω μου... και είναι και σαν να έχω κάνει το εμβόλιο... ανοσία με φυσικό τρόπο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

rena79 έγραψε:

Angelaki, εμένα ξεκίνησε με βήχα και πόνο στο στήθος το πρωι και μεχρι το απογευμα είχα κάνει το πρώτο 38...την επόμενη μερα έκανα το τεστ στο λαικό και ειμουν απύρετη μεχρι το βράδυ που ξαναέκανα 38,6 και το οποίο κράτησε για πάνω από 30 ώρες και δεν έπεφτε κάτω από 17,5 με παναντολ. μετά έπεσε και δεν ξαναανεβηκε δόξα το θεο. οπότε μου φαινεται ότι εγώ την πέρασα σε 2 κύματα, στην αρχή χαλαρά και μετά με πολύ πυρετο συνολικά 3 μέρες. την τεταρτη μέρα άρχισε η ανάρρωση!!!!! σημερα έκανα και την αυχενική και δοξα το θεό όλα πήγαν καλα!!!! είναι απίστευτο το μπεμπακι εχει μεγαλώσει τόσο πολύ από την προηγουμενη φορά...κουνουσε και κα ποδαράκια του!!! ηταν υπέροχα!!!!!

Καλή χρονιά σου εύχομαι ότι καλύτερο!! Ο νέος χρόνος σε βρήκε καλά όπως και το μπεμπάκι σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!! Μπράβο κοπέλα μου!

Οσο για τα συμπτώματα έχω ακούσει και εγω ότι ξεκινάει με πόνο στο λαιμό αλλά έχω ακούσει επίσης ότι κάποιοι την περνάνε με δέκατα..... αληθεύει?? δεν ξέρω. Κάποιοι ούτε και το καταλαβαίνουν ότι έχουν την γρίπη τν χοίρων. Ουφ! Αγχώθηκα πάλι. Εγω πριν λίγες ημέρες πέρασα μιά ιωσούλα με την πρώτη μέρα πολύ πονόλαιμο, την δεύτερη τρομερό συνάχι και λίγα δέκατα και τις 3 επόμενες ημέρες με βήχα. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Ο γιός μου τα ίδια μόνο που εκείνος έκανε για μία ημέρα 38 πυρετό. Δεν νομίζω να είναι αυτή η γρίπη Η1Ν1 αλλά στην αρχή τρόμαξα πολύ......

angelaki και να ήταν αφου σου πέρασε κουκλα μου ολα καλα!! εμένα η παθολόγος μου πάντως μου είπε ότι το 90% των ιώσεων τωρα πια είναι αυτή η γρίπη... ο αντρας μου την πέρασε μετά αππό μένα με δέκατα όπως είπες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...