Μετάβαση σε περιεχόμενο

τελικα την πέρασα ...

rena79

Recommended Posts

angelaki_1 έγραψε:

Μα καλά βρε παιδί μου υπάρχει τόσο ανεύθυνος κόσμος που με πυρετό πάει στην δουλειά του και γενικώς κυκλοφορεί σε κλειστούς χώρους ιδιαίτερα μετά τον ντόρο που έχει γίνει με την νέα γρίπη???? Απορώ!!!

Αngelaki αστα να πάνε... το πόσο ανευθυνος κόσμος κυκλοφορεί είναι να απορείς... ο ντόρος στην τηλεόραση μερικές φορές προκαλεί την αντίθετη αντίδραση... ο άλλος λέει "έλα μωρά μια γριπούλα είναι...μας εχουν τρομοκρατήσει... λίγος πυρετός και πάει..." και δεν σκέφτονται ότι ο διπλανός τους που μπορεί να είναι έγκυος, παχυσαρκος, γέρος ή ότιδήποτε μπορεί να την περάσει άσχημα...ειδικά στην δική μου δουλέια που έχει να κάνει με τον χώρο των νοσοκομείων, οι ανευθυνοι είναι πάρα πολλοι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΕΡΑΣΕΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΦΑΡΜΑΚΑ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΞΑΝΑ?Η ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΟ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΕΡΑΣΕΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΦΑΡΜΑΚΑ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΞΑΝΑ?Η ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΟ?

Περαστικά κοριτσάκι μου!! Μην φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα το μωράκι, ειναι καλά προστατευμένο!!! Με το καλό και η αυχενική σου!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά!

Περαστικά σου κοπέλα μου...

Το μωράκι σου είναι μια χαρά στο σάκο του...προστατεύεται μια χαρά!!!

Μην ανησυχείς...

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα της αυχενικής!!!

φιλιά!!!

Και τώρα έλεγα που έχεις χαθεί. Περαστικά σου βρε κοριτσάκι. Και όσο για το μικρό, μην ανησυχείς. Μια χαρά θα είναι. Αν πάς στον Θ..... πές του το απο την αρχή, να το ξέρει. Εγώ 2 μέρες πριν την αυχενική είχα λίγο αίμα και τρομοκρατήθηκα γιατί δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στις άλλες 2 εγκυμοσύνες. Τελικά δεν ήταν τίποτα. Ευτυχώς.

Στείλε μου pm μετά την αυχενική να μου πείς τί έγινε τελικά, έχω αγωνία.

Έκανες την πιο έξυπνη κίνηση. Ούτε εμβόλιο ούτε ταμιφλού και αηδίες. Μην ανησυχείς το μωρό σου θα είναι μια χαρά. Μια γρίππη είναι και θα περάσει. Περαστικά

angelaki_1 έγραψε:

Μα καλά βρε παιδί μου υπάρχει τόσο ανεύθυνος κόσμος που με πυρετό πάει στην δουλειά του και γενικώς κυκλοφορεί σε κλειστούς χώρους ιδιαίτερα μετά τον ντόρο που έχει γίνει με την νέα γρίπη???? Απορώ!!!

Ολα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου μην ανησυχείς!!! Τουλάχιστον τώρα δεν θα έχεις τον φόβο μην τυχόν και την κολλήσεις :laugh: αφου συνέβη έχεις ξεμπερδέψει μ' αυτό!!!

Όχι απλώς πηγαίνει αγγελάκι αλλά το υπερηφανεύεται κιόλας! Τυχαίνει να είμαι εκπαιδευτικός όπως και ο σύζυγος. Εντάξει πες εγώ έχω πάρει αδεια και δεν πηγαίνω σχολείο. Ο άντρας μου καθημερινα μου λέει για παιδάκια που τα στέλνουν με πυρετό και βήχα στο σχολείο, λέγοντας "εντάξει δεν είναι αυτή η γρίπη, μπορεί να κρύωσε..." και άλλα κουφα! Ήθελα να ήξερα δε σκέφτονται λογικά αυτοί οι άνθρωποι? Πέτυχα τις προάλλες μια μάνα έξω και μου έλεγε με πνιχτα γελάκια ότι έστειλε το μικρο της παιδί στον παιδικό με 40 παρακαλώ πυρετό και "τις γέλασε τις δασκάλες" για καμιά ώρα, αλλά μετά την πήραν τηλ. να πάει να τον πάρει γιατι του είχαν βάλει θερμομετρο και τη "μάλωσαν" λέει! ΕΦΡΙΞΑ!!!!!!! Τι να πεις σ΄αυτή τη γυναίκα?

Τι να πεις στο θείο μου που κυκλοφορούσε κανονικότατα έχοντας τον Η1Ν1 στη δουλεια και στον κόσμο, και χαιρετούσε και φιλούσε κόσμο τις γιορτές? Ανεγκέφαλοι!

vic1 έγραψε:

angelaki_1 έγραψε:

Όχι απλώς πηγαίνει αγγελάκι αλλά το υπερηφανεύεται κιόλας! Τυχαίνει να είμαι εκπαιδευτικός όπως και ο σύζυγος. Εντάξει πες εγώ έχω πάρει αδεια και δεν πηγαίνω σχολείο. Ο άντρας μου καθημερινα μου λέει για παιδάκια που τα στέλνουν με πυρετό και βήχα στο σχολείο, λέγοντας "εντάξει δεν είναι αυτή η γρίπη, μπορεί να κρύωσε..." και άλλα κουφα! Ήθελα να ήξερα δε σκέφτονται λογικά αυτοί οι άνθρωποι? Πέτυχα τις προάλλες μια μάνα έξω και μου έλεγε με πνιχτα γελάκια ότι έστειλε το μικρο της παιδί στον παιδικό με 40 παρακαλώ πυρετό και "τις γέλασε τις δασκάλες" για καμιά ώρα, αλλά μετά την πήραν τηλ. να πάει να τον πάρει γιατι του είχαν βάλει θερμομετρο και τη "μάλωσαν" λέει! ΕΦΡΙΞΑ!!!!!!! Τι να πεις σ΄αυτή τη γυναίκα?

Τι να πεις στο θείο μου που κυκλοφορούσε κανονικότατα έχοντας τον Η1Ν1 στη δουλεια και στον κόσμο, και χαιρετούσε και φιλούσε κόσμο τις γιορτές? Ανεγκέφαλοι![/quote:22kl309o]

Vic 1 να σαι καλά που τα λες και εσύ αυτά γιατί θα με βγάλουν τρελη μερικές φορές... η κοπέλα στην δουλεια που μάλλον με κόλλησε, ερχόταν 3 μέρες με 39 πυρετό γιατί λέει δεν ήθελε να χασει μέρες από την άδεια για να πάει στην Πράγα μετά την πρωτοχρονιά... και μόλις της είπα χτες ότι είναι ηλίθια γιατί θα μπορούσε να μου στοιχίσει εμένα αυτή η απερισκεψία πολλά περισσότερα πό εναν πυρετό, ξέρετε τι μου είπε η σκρ...? ότι Σιγά μωρε πως κάνεις έτσι για μια γριπη??? δεν θα πεθάνεις κιολας....

Ακου τωρα λογική ανθρώπου και ειδικότερα μάνας γιατί είναι και μάνα... οι άνθρωποι πια σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και γι αυτό έξω η κατασταση στην πόλη είναι τετοια...ασχήμια ...και εγκατάλειψη... αρκεί το σαλόνι μας να είναι όμορφο...τώρα η όψη της πολυκατοικίας...ας το κάνει ο γείτονας

Κορίτσια δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς για την ανευθυνότητα ορισμένων... Τι να σας πρωτοπώ για διάφορους γονείς (ο Θεός να τους κάνει...αμαρτία που το λέω, αλλά έτσι είναι). Ευτυχώς που δε δουλεύω φέτος... Αλλιώς θα έπρεπε καθημερινα να μπαινω σε όλα τα τμήματα του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ (170 ΠΑΙΔΙΆ).

Πέρυσι έτυχε παιδάκι να ψήνεται στον πυρετό και όταν του ζήτησα να πάρει τον πατέρα του τηλ. να έρθει να τον παρει σπίτι με παρακαλούσε να μην τον ειδοποιησουμε γιατί θα τον πάρει στο χωράφι την υπόλοιπη ώρα!!! Πάντως σπίτι να πήγαινε το παιδί αποκλείεται... Φαντάζομαι τι θα γινόταν φέτος στο σχολείο...και ανατριχιάζω...

Εντυπωσιακο: Όταν κάνουν κοπάνες τα παιδιά και πίνουν καφέ στην καφετέρια ακριβώς δίπλα από το σχολείο ή κάνουν σούζες με τα μηχανάκια απέξω και τους ειδοποιείς δεν κόπτονται τόσο. Όταν είναι άρρωστα τα στέλνουν σκόπιμα στο σχολείο και περιμένουν επιβράβευση ότι και καλά δε θέλουν να χάνουν μαθήματα! Και λιώνουν τα καημένα και κολλάνε και τα υπόλοιπα! Στο δημοτικό του άντρα μου την πέρασαν όλοι στο πόδι... χωρίς να κλείσουν το σχολείο! Μην τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστική...

Τελοσπάντων κορίτσια εύχομαι ΥΓΕΙΑ και τίποτα άλλο.

vic1 έγραψε:

Κορίτσια δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς για την ανευθυνότητα ορισμένων... Τι να σας πρωτοπώ για διάφορους γονείς (ο Θεός να τους κάνει...αμαρτία που το λέω, αλλά έτσι είναι). Ευτυχώς που δε δουλεύω φέτος... Αλλιώς θα έπρεπε καθημερινα να μπαινω σε όλα τα τμήματα του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ (170 ΠΑΙΔΙΆ).

Πέρυσι έτυχε παιδάκι να ψήνεται στον πυρετό και όταν του ζήτησα να πάρει τον πατέρα του τηλ. να έρθει να τον παρει σπίτι με παρακαλούσε να μην τον ειδοποιησουμε γιατί θα τον πάρει στο χωράφι την υπόλοιπη ώρα!!! Πάντως σπίτι να πήγαινε το παιδί αποκλείεται... Φαντάζομαι τι θα γινόταν φέτος στο σχολείο...και ανατριχιάζω...

Εντυπωσιακο: Όταν κάνουν κοπάνες τα παιδιά και πίνουν καφέ στην καφετέρια ακριβώς δίπλα από το σχολείο ή κάνουν σούζες με τα μηχανάκια απέξω και τους ειδοποιείς δεν κόπτονται τόσο. Όταν είναι άρρωστα τα στέλνουν σκόπιμα στο σχολείο και περιμένουν επιβράβευση ότι και καλά δε θέλουν να χάνουν μαθήματα! Και λιώνουν τα καημένα και κολλάνε και τα υπόλοιπα! Στο δημοτικό του άντρα μου την πέρασαν όλοι στο πόδι... χωρίς να κλείσουν το σχολείο! Μην τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστική...

Τελοσπάντων κορίτσια εύχομαι ΥΓΕΙΑ και τίποτα άλλο.

ΝΤΡΟΠΗ!!!! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!! Και ύστερα απορούν που τα παιδιά τους έχουν ψυχολογικά προβλήματα και γίνονται προβληματικά τόσο για τον εαυτό τους όσο και για την κοινωνία.

"Απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι......"

Αγγελάκι, κι όμως! Αν μπεις σε ένα σχολείο, αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά το μεγαλύτερο σχολείο είναι .... το σχολείο! Η εκπαιδευτική τάξη. Εκεί πρώτη φορά έμαθα γράμματα, εκεί κι ότι όλοι οι γονείς δεν είναι άξιοι του ρόλου τους...

Άλλοι παλεύουν μια ζωή να κάνουν ένα παιδάκι κι άλλοι τα κάνουν και τα μεγαλώνει ο Θεός...

Καλύτερος καθρεφτης του γονιού είναι το παιδί. Για μένα αυτο είναι αξίωμα. Τα παιδιά δε φταίνε σχεδόν ποτέ.

vic1 έγραψε:

Αγγελάκι, κι όμως! Αν μπεις σε ένα σχολείο, αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά το μεγαλύτερο σχολείο είναι .... το σχολείο! Η εκπαιδευτική τάξη. Εκεί πρώτη φορά έμαθα γράμματα, εκεί κι ότι όλοι οι γονείς δεν είναι άξιοι του ρόλου τους...

Άλλοι παλεύουν μια ζωή να κάνουν ένα παιδάκι κι άλλοι τα κάνουν και τα μεγαλώνει ο Θεός...

Καλύτερος καθρεφτης του γονιού είναι το παιδί. Για μένα αυτο είναι αξίωμα. Τα παιδιά δε φταίνε σχεδόν ποτέ.

Εχεις απόλυτο δίκιο!!!!!Φαντάζομαι τι θα έχουν δεί τα ματια σου ως εκπαιδευτικός!!!!

Βρε κορίτσια όποια μπορεί ας μου απαντήση (και κυρίως η rena79) που το έζησε απο πρώτο χερι.... Πως αρχίζει και εκδηλώνεται αυτή η γρίπη? Ποιά τα πρώτα συμπτώματα? Εχω ακούσει ότι ο πυρετός εκδηλώνεται σχεδόν αμέσως. Ισχύει αυτό??? :unsure:

Angelaki, εμένα ξεκίνησε με βήχα και πόνο στο στήθος το πρωι και μεχρι το απογευμα είχα κάνει το πρώτο 38...την επόμενη μερα έκανα το τεστ στο λαικό και ειμουν απύρετη μεχρι το βράδυ που ξαναέκανα 38,6 και το οποίο κράτησε για πάνω από 30 ώρες και δεν έπεφτε κάτω από 17,5 με παναντολ. μετά έπεσε και δεν ξαναανεβηκε δόξα το θεο. οπότε μου φαινεται ότι εγώ την πέρασα σε 2 κύματα, στην αρχή χαλαρά και μετά με πολύ πυρετο συνολικά 3 μέρες. την τεταρτη μέρα άρχισε η ανάρρωση!!!!! σημερα έκανα και την αυχενική και δοξα το θεό όλα πήγαν καλα!!!! είναι απίστευτο το μπεμπακι εχει μεγαλώσει τόσο πολύ από την προηγουμενη φορά...κουνουσε και κα ποδαράκια του!!! ηταν υπέροχα!!!!!

Ρενακι μου επαθα σοκ μολις διαβασα τι παθατε!!!μην στενοχωριεσαι,αφου περασε.....ολα ειναι καλα!!!οσο για το νινακι σου μην φοβασαι διοτι αφου δεν πηρες αντιβιωση σιγουρα θαναι καλα!!! :kiss:

αχ....και σου ελεγα να προσεχεις και εσυ τα δικα σουυυυυ :unsure:

θα σε μαλωσω :P

αντε τελος καλο ολα καλα!!!πανε και για την αυχενικουλα σου και θα δεις ενα υγιεστατο μπουμπουκακι!!!

εγω θα παω στις 11/1 για αυχενικουλα!!!

αντε κουκλα μου ,καλα αποτελεσματα!!! :kiss::kiss::kiss:

renaki μου ειδες που τελικα ολα πηγαν μια χαρουλα κια το μωρακι σου ηταν τελεια.......αχου μωρε κουνουσε και τα ποδαρακια.....δεν ειναι απιστευτο συναισθημα??????αντε φιλια καλη χρονια να εχουμε....

βρε κοριτσακι τι περασες και εσυ

περαστικα ηταν ευτυχως και ολα καλα αφου διαβασα οτι το μωρακι ειναι καλα

μπραβο του

τελικα μας φοβησαν παρα πολυ με αυτην την γριπη

αμαν πια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...