Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδουλες μου χτες ειχα τα γενεθλια μου!! :)

ο αντρουλης μου μου πηρε κατι μμμμμ δωρακια ;):P και αυτη την τελεια τουρτιτσα που μου την εκανε εκλπληξη!!

εχει πανω το nick name που χρησιμοποιω εδω στο μαμμυ(δεν το ηξερε ο αντρας μου οτι αυτο ειναι :cheer: )

να κ μια φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλες γιορτες σε ολες σας κ να περασετε υπεροχα με την οικογενεια σας κ τους δικους σας ανθρωπους!!με το καλο να ερθει ο νεος χρονος!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

post-10840-13873934743534_thumb.jpg

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα μανουλα3!!!!!Οτι επιθυμει η καρδουλα σου!!!υγεια αγαπη κ ευτυχια σε εσενα κ στην οικογενεια σου!Καλα η τουρτα τελεια!Πολυ ωραια εκπληξη!Κ δεν μας ειπες μανουλα ποσα κερακια εσβησες?Φιλακια κ Καλες Γιορτες!

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

φιλεναδουλες μου χτες ειχα τα γενεθλια μου!! :)

ο αντρουλης μου μου πηρε κατι μμμμμ δωρακια ;):P και αυτη την τελεια τουρτιτσα που μου την εκανε εκλπληξη!!

εχει πανω το nick name που χρησιμοποιω εδω στο μαμμυ(δεν το ηξερε ο αντρας μου οτι αυτο ειναι :cheer: )

να κ μια φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMG_57.JPG

καλες γιορτες σε ολες σας κ να περασετε υπεροχα με την οικογενεια σας κ τους δικους σας ανθρωπους!!με το καλο να ερθει ο νεος χρονος!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κοριτσαρα μου χιλιοχρονη να εισαι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου :) Τι ωραια τουρτιτσα ηταν αυτη? Μπραβο στον αντρα σου. Εμενα ο δικος μου ουτε επετειο γαμου δε θυμαται :( Φικαλια πολλα :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...