Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΓΙΑΣΜΙΝΕΛ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΟΝΙΜΗ?:dry:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

Καλησπέρα Νανά και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Έπαιρνα τα jasmine για περισσότερο από 3 χρόνια. Απαιτείται διακοπή για 3 μήνες. Αυτή χρειάζεται για να "αποτοξινωθεί" ο οργανισμός πριν την εγκυμοσύνη, οπότε καλό είναι να παίρνεις άλλα μέτρα προφύλαξης γιατί η γονιμότητα επανέρχεται πολύ πιο γρήγορα!

Επιβεβαίωσέ το και με το γιατρό σου για να εισαι σίγουρη. Φιλιά!

Δημοσίευση

Έπαιρνα τα jasmine για περισσότερο από 3 χρόνια. Απαιτείται διακοπή για 3 μήνες. Αυτή χρειάζεται για να "αποτοξινωθεί" ο οργανισμός πριν την εγκυμοσύνη, οπότε καλό είναι να παίρνεις άλλα μέτρα προφύλαξης γιατί η γονιμότητα επανέρχεται πολύ πιο γρήγορα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ:woohoo: !!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ:) !

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ:woohoo: !!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συνφωνω με το Λενακι!!Ασε να περασει καποιο χρονικο διαστημα νομιζω απο οτι θυμαμε ειναι 2-3 μηνες και μετα πρεπει να ξεκινησεις για μωρακι!!Μα πανω απο ολα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου!!

Δημοσίευση

Συνφωνω με το Λενακι!!Ασε να περασει καποιο χρονικο διαστημα νομιζω απο οτι θυμαμε ειναι 2-3 μηνες και μετα πρεπει να ξεκινησεις για μωρακι!!Μα πανω απο ολα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ……

Δημοσίευση

Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ……

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλησπέρα,τα αντισυλληπτικά δεν σου κάνουν ΟΛΑ κακό.

Τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιείς ειναι τα πιο ελαφριά όπως με έχει ενημερώσει ο γιατρός μου.

Επίσης η γονιμότητα σου επανέρχεται αμέσως αλλά προτού μείνεις έγκυος θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια περίοδο για να καθαρίσεις.Συγκεκριμένα μου πε κάνουν και θεραπεία 2 μηνών σε γυναίκες πριν την εξωσωματική.

Επειδή προσπαθώ και εγω να μείνω έγκυος και τα συγκεκριμένα μου έδωσε ο γιατρός μου(μετά από εξετάσεις φυσικά)με ενημέρωσε για τα παραπάνω.

Το μόνο που σου κάνει κακό είναι ο συνδιασμός αντισυλληπτικού με τσιγάρο.Επειδή όμως σου έγραψα ότι μου χει πει ο δικός μου γιατρός δεν πάει να πει ότι έχουν όλοι την ίδια αποψη για αυτό καλύτερα να τον ρωτήσεις,απλά δεν εχεις να χάσεις τίποτα και δεν θα έχεις και άγχος.Ελπίζω να σε βοήθησα κάπου.φιλιά

Δημοσίευση

Τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιείς ειναι τα πιο ελαφριά όπως με έχει ενημερώσει ο γιατρός μου.

Επίσης η γονιμότητα σου επανέρχεται αμέσως αλλά προτού μείνεις έγκυος θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια περίοδο για να καθαρίσεις.Συγκεκριμένα μου πε κάνουν και θεραπεία 2 μηνών σε γυναίκες πριν την εξωσωματική.

Επειδή προσπαθώ και εγω να μείνω έγκυος και τα συγκεκριμένα μου έδωσε ο γιατρός μου(μετά από εξετάσεις φυσικά)με ενημέρωσε για τα παραπάνω.

Το μόνο που σου κάνει κακό είναι ο συνδιασμός αντισυλληπτικού με τσιγάρο.Επειδή όμως σου έγραψα ότι μου χει πει ο δικός μου γιατρός δεν πάει να πει ότι έχουν όλοι την ίδια αποψη για αυτό καλύτερα να τον ρωτήσεις,απλά δεν εχεις να χάσεις τίποτα και δεν θα έχεις και άγχος.Ελπίζω να σε βοήθησα κάπου.φιλιά

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
    • Περιττη λες ε;;  Εγω κοριτσια μου εχω φουλ δανεικα ρουχαλακια αλλα λεω γ την εξοδο απ το μαιευτηριο ν παρουμε καινουρια..  Και εχω κι εγω το διλημμα ν τους βαλω φορμακια κ φορμα εξοδου ή σετακια με μπουφαν κ κουβερτουλες;; Αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια εδω στην αθηνα λογω 1ης κυριακης εκπτωσεων οποτε ισως ριξω μια γρηγορη ματια κ παρω κτ γ ν τα πλυνω, να σιδερωθουν ν ειναι ετοιμα... δν εμεινε κ χρονος γ χασιμο...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...