Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΥΡΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Recommended Posts

ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΠΩΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ, ΠΩΣ Η ΝΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ...

ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ, ΦΑΦΟΥΤΙΚΑ Μ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΩΣ ΤΑ ΑΦΤΙΑ..

"ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?"

" ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ"

ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΟΠΕΣ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

ΠΑΤΗΣΑ DELETE ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΦΩΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ! Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΑΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ!

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΙΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ! ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ? ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ!"

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ! ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ. ΔΩΣΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά κι από μένα,να χαίρεσαι την οικογένειά σου και πάντα με ΥΓΕΙΑ.

Εγώ εδώ που μένω,μόνο κανένα τσακάλι μπορεί να μου πει τα κάλαντα.Δεν υπάρχει ζωή σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.Βγήκα στο μπαλκόνι το πρωί που ξύπνησα και θυμήθηκα τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου που κάθε 5 λεπτά,όλο και κάποιο παιδάκι θα μας έλεγε τα κάλαντα.

Ε,δεν ήθελε και πολύ.Συγκινήθηκα και πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου -ο οποίος κοντεύει τα 18- να μου τα πει τηλεφωνικά.

"Την παλεύεις;"

Αυτό που είπε ο γάιδαρος όταν του είπα τον πόνο μου.Με τα πολλά,κάτι ψιλοείπε και χάρηκα και γω το ζωντανό.

Τώρα που θα κατέβω στην πόλη για δουλειά,έτσι μου'ρχεται να τα πω εγώ.

Καλές γιορτές!

και του χρονου...και του χρονου.....να εισαι καλα Τρις...μου εφτιαξες και εμενα τη διαθεση!!! Εστω λιγο!!! Σμουτσ φιλια πολλα στο ζουζουνι σου!!!

Ετσι μπραβο , να καταλάβουμε και τίποτα!!!

Εγώ σήμερα ντύθηκα στολίστηκα και φόρεσα και την καλύτερή μου διάθεση...

Δυστυχώς κάλαντα δεν άκουσα οπως θα ήθελα και ουτε θα ακούσω εδώ που είναι η εργασία μου , αλλα με μεγάλη χαρά ασήμωσα δύο παρέες παιδιών που μου τα είπαν μέσα ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!!!!

Χα!Χα!Χα!Κατι ήταν και αυτό , τα άκουσα πάντως!!!!!!

Μακάρι το παιδάκι μου που είναι ΄σπίτι μας με τον μπαμπά του να τα ακούσει από παιδάκια με τριγωνάκια , στην πόρτα μας!!!

Φέτος καταλαβαίνει και χαίρεται μωρε!!!!!!

Τα Χρόνια Πολλα και τα φιλια μου σε όλους!!!!!

evipapa ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

Cesilia ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑ!

Maniamounias ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!

Σε ευχαριστούμε πολύ τρισευτυχισμένη!!!

Και εσύ να είσαι πάντα γεμάτη τόση ευτυχία , όπως και

το όνομά σου!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...