Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ'ΜΑΙ ΠΑΛΙ!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάρες μου!Τι κάνετε;Εξαφανίστηκα,το ξέρω,αλλά μετακόμισα σε άλλη πόλη,βρήκα δουλειά...

Γίναν πολλά αυτό το διάστημα της απουσίας μου,τόσα πολλά,που αν ξεκινήσω να τα λέω,δε θα τελειώσω ούτε αύριο.Η ουσία είναι ότι αναθεώρησα κάποια πράγματα και τώρα τα βλέπω αλλιώς.Ο Γιάννης μου κι εγώ,βγάλαμε από τη ζωή μας κάποιους ανθρώπους που μόνο κακό μας έκαναν και τώρα πια είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ζούμε κι αναπνέουμε ο ένας για τον άλλον...

Βάλαμε όλη μας τη φαντασία να διακοσμίσουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ σπίτι και είμαστε ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ που ότι υπάρχει και δεν υπάρχει εδώ μέσα,είναι δημιούργημα ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Ξέρω ότι μιλώ με γρίφους,αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ.Το θέμα είναι ότι ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.Τα βράδια κοιμάμαι στην αγκαλιά του άντρα μου ήρεμη κι ευτυχισμένη που τώρα πια είμαστε καλά.

Ξεπεράσαμε τα προβλήματα που μας είχαν φτάσει ένα βήμα πρίν το χωρισμό,παίρνοντας την απόφαση να φύγουμε από το σπίτι που μέναμε δέκα νοματέοι μαζί και να πάμε να ζήσουμε επιτέλους ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα,είναι σε 2 μέρες...εγώ θα μείνω εδώ,δίπλα στον άντρα μου,αλλά δε με νοιάζει...μαζί του θα έμενα ακόμη και σε μια κούτα στο δρόμο.

Παιδάκι δεν καταφέραμε να κάνουμε και τώρα πια,αν και δε σταματήσαμε να προσπαθούμε.Δεν είναι ότι δεν το θέλουμε εμείς,είναι ότι δε μας θέλει αυτό...προς το παρόν.

Αλλά που θα του πάει,θα έρθει,κάποια στιγμή,θα έρθει.Ως τότε θα ζω μόνο για να βλέπω τον άντρα μου να μου γελάει.

Με πονάει βέβαια το γεγονός ότι ενάμιση χρόνο μετά ο Θεός δεν μας έχει χαρίσει ένα παιδί,αλλά τι να κάνουμε;Τυχερά είναι αυτά.

Εξάλλου,μετά τις γιορτές,έχω κανονίσει να πάω και στο γιατρό,αφού ο κύκλος μου έχει γίνει κουλουβάχατα.Η περίοδος έρχεται όποτε και αν το θυμηθεί.Ειδικά από τη μετακόμιση τον Οκτώβρη,καθυστερεί ως και 20 μέρες.

Τώρα που μιλάμε έχω 5 μέρες καθυστέρηση,αλλά δεν ανησυχώ.Θα έρθει -αν το θυμηθεί.

Τέλος,να δώσω τα θερμά μου συγχαρητίρια στα κοριτσάκια που τα κατάφεραν επιτέλους!!!!!!!!!

Και για όσες προσπαθούμε;;;

ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσια,κι έχει ο Θεός...Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα να γίνει το θαύμα και να τα καταφέρουμε και μεις!

Σας αγαπώ πολύ,μου λείψατε!

Δημητρούλα

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουάου!!!Κατάθεση ψυχής Δημητρούλα ε;;;

Σημασία έχει που είσαι καλά με τον άντρα που εσύ επέλεξες.

Παιδάκι θα έρθει σίγουρα.Ελπίζω πριν βγει το 2009 να μάθεις τα ευχάριστα.

Και τα υπόλοιπα εύχομαι να φτιάξουν.

ΧΧΧ

Να'σαι καλά κοπέλα μου,και για σένα εύχομαι τα καλύτερα!

Όσο για μένα,όλα θα γίνουν κάποια στιγμή θέλω να ελπίζω.Δε ξέρω αν το θαύμα θα γίνει πρίν την εκπνοή του 2009 ή αργότερα,αλλά ελπίζω να γίνει.Τότε θα ολοκληρωθώ.

Αυτό που με δίδαξε το mammy,είναι υπομονή...και τωρα που είμαι ήρεμη πια,έχω μπόλικα αποθέματα...

ΜΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ

(ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟΣ) :laugh:

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

ΑΛΛΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ (ΧΑΧΑ) ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δεν θελουμε λεπτομεριες( αλλα αν δε βαριεσαι πες) Θελουμε να εισαι καλα. και αφου εισαι τωρα καλα αυτο μας φτανει.

Ευχομαστε απο καρδιας να αποκτησεις συντομα ενα παιδακι...ΚΑΙ οτι αλλο επιθυμεις.Wellcome Back!!!

Ζαχαρένια μου καλησπέρα!

Να σου συστηθώ.Εμένα με λένε Δήμητρα και είμαι μέλος εδώ από το Φλεβάρη.Εξαφανίστηκα λόγω ανωτέρας βίας,και,γυρνώντας εδώ,βρίσκω τα κοριτσάκια μου να περιμένουν μωρό!

Τούμπες έκανα,πρέπει ν'ακούστηκα ως την Εύβοια.

Σ'ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!Χάρηκα!

Καλησπέρα γλυκιά μου Σεσίλια!Τι κάνεις;;;

Δεν είναι ότι βαριέμαι να πω τι έγινε,είναι ότι είναι πολλά και μπερδεμένα.Να σου πω απλά,ότι είχα κάποιους ανθρώπους πολύ ψηλά μέσα μου,και ξαφνικά,με απογοήτευσαν.

Το θέμα είναι ότι είμαι καλά.Λίγο έλειψε και θα χωρίζαμε με τον άντρα μου.Φταίγαμε και οι δύο.Εκείνος αδιαφορούσε εντελώς,εγώ προσπαθούσα να τον κάνω να το δει,με αποτέλεσμα να καταντήσουμε να κοιμόμαστε μαζί,μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι στο σπίτι.

Μετά από μια απίστευτη φασαρία την οποία δημιούργησαν τρίτοι,άνοιξα την πόρτα να φύγω.Είπα "τέρμα" και μάζεψα τα πράγματά μου απογοητευμένη που,ενω εγώ αγαπούσα μέχρι θανάτου αυτούς τους "τρίτους",εκείνοι με κάναν και αισθάνθηκα το απόλυτο μηδενικό.

Μάζεψα τα πράγματά μου σε σακούλες σκουπιδιών και άνοιξα την πόρτα να φύγω,χωρίς να απαιτώ από τον άντρα μου να με ακολουθήσει,αφού,αφενός είχα πιστέψει ότι δε μ'αγαπάει πια (αδιαφορούσε για όλα) και αφετέρου επειδή το σπίτι που μέναμε ήταν το πατρικό του,οπότε και δεν απαίτησα τίποτα.

ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ότι ο άντρας μου ούτε "στο καλό" δε θα μου έλεγε.Αντίθετα,αυτός με ακολούθησε.

"Ακόμη κι αν χρειαστεί να ζήσουμε σε παγκάκια,εγώ θα είμαι μαζί σου" μου είπε μόνο.

Καλά,σε παγκάκια δε μείναμε,αλλά περάσαμε δύσκολα 2 μήνες,μέχρι να βρούμε σπίτι.

Ευτυχώς είχαμε δίπλα μας τους γονείς μου,που,μέχρι να πάρω τον πρώτο μου μισθό και να μαζέψει ο άντρας μου κανένα φράγκο για το καινούριο σπίτι,μας είχαν σπίτι τους.Μέναμε 6 άτομα,κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Αλλά πατήσαμε στα πόδια μας και τώρα πια είμαστε καλά.

Ελπίζω να σε διαφώτισα λιγάκι,εντάξει,δε τα είπα όλα και με λεπτομέρειες,αλλά το ρεζουμε αυτό είναι.

Σε σκεφτομουν τοσο εντονα τις τελευταιες μερες!!!!Μαλλον ηταν οτι θα μαθαιναμε νεα σου!!Χαιρομαι που εισαι καλα κ ευτηχισμενη κ ηρεμη.Σαν..μεγαλυτερη σου λεω πως μονο αυτο εχει σημασια!!Να εισαι καλα εσυ κ ο αντρας σου αγαπημενοι κ να μπορειτε να καταλαβαινεστε κ να συννενοηστε.Οταν υπαρχουν αυτα ολα τ'αλλα λυνονται..(πωωω,πωωω..σαν την μανα μου ακουγομαι... :blink::blink: ).

Και εγω ειχα χαθει αρκετο καιρο κ μενε μου συνεβησαν διαφορα..τελος παντων τωρα ολα καλα!!

Απο τις "παλιες"που μιλαγαμε,ειδες ποσες ειναι εγκυες;;;; :cheer::cheer:

Εγω οταν μπηκα μετα απο καιρο,επαθα πλακα!!!

Ευχομαι(μερες που ειναι)..να τα καταφερουμε σιγα-σιγα ολες μας.

Πολλα φιλακια κ θα τα λεμε...... :kiss::kiss:

Με γεια το καινουργιο σας σπιτάκι! Πάντα γεροί και αγαπημένοι! Καλύτερα είναι μακρια απ'όλους. Και εγώ με τον άντρα μου πήγαμε όσο πιο μακρια μπορούσαμε. Μακρια και αγαπημένοι! Χαρούμενες γιορτές και το 2010 να καλοσωρίσετΕ στο σπιτάκι σας και το τρίτο μέλος!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ

ΛΕΝΕ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!! :kiss:

apis καλώς σας βρήκα πάλι!!!!!!Τώρα,αν θα είμαστε μόνοι μας για λίγο ή για πολύ,δε το ξέρω.Αλλά εύχομαι να είναι για λίγο ακόμη!

μαρινιώ μου,νικήτριες θα βγούμε όπως και να'χει!Υπομονή χρειάζεται!

Ηταν η ζωη σου κολαση...και την εκανες απολαυση...κανω τη ζαχαρενια τωρα...

Δημητρουλα μου καλα να εισια κουκλα μου. Αφου ο αντρας σου ειναι διπλα σου και εδω που τα λεμε...που θα εβρισκε καλυτερη....

Μια χαρα θα τα πατε. Και το σπιτακι σας θα φτιαξετε οπως σας αρεσει και στη δουλεια σας ολα θα πανε καλα...αμα εχετε μεταξυ σας συννενοηση ολα καλα θα ειναι. Θα δεις τωρα που ηρεμισατε, θα σας ερθει και ενα παιδακι....και αυτο τι νομηζεις αμα ειαι ολη μερα στην πριζα..σου λεει τ θα ερθω να κανω...αμα υπαρχει ρογμη..να ανοιξω ενα φαραγγυ ισα της Σαμαριας...

Με τις καλυτερες ευχες μου

Σοφάκι,μακριά κι αγαπημένοι απ'όλους κι απ'όλα!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω -αν δεν έχετε ήδη παιδάκι.Και πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ!!!!!

Ζαχαρένια μου,δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι μ'αγαπάει μετά από αυτό που έκανε για μένα.Τώρα πια δε με νοιάζει αν και πόσο συχνά θα μου λέει "Σ'αγαπώ",η πράξη του αυτή και τα λόγια του θα μου το θυμίζουν για όλη μου τη ζωή!

Αχ βρε κοριτσάκιμου κάλως ηρθες πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε σκεφτόμουν πολλές φορές τι να κάνεις και χάρηκα πολύ με αυτά που διαβάζω .

Ολοι περνάμε δύσκολα αλλά τη δύναμη να αντέξουν την έχουν λίγοι

μπράβο σας που παρόλο που περάσατε κάποια σκαμπανεβάσματα ειστε

κυρίως μάζι και αγαπημένοι πιο πολύ απο ποτέ ,εύχομαι ετσι να συνεχίσετε

και να δείς που το μωράκι τώρα που έχετε ηρεμήσει θα κάνει την εμφάνισή

του :woohoo: :woohoo: .

Εδω θα είσαι πλέον έτσι ????δεν θα εξαφανιστείς πάλι ????

Irene μου,είχα χοντρό πρόβλημα γι'αυτό και χάθηκα έτσι απότομα και για τόσο πολύ καιρό!Πάτησα στα πόδια μου όμως,και να'μαι πάλι!

@ngel καλώς σας βρήκα!Εδώ θα βόσκω τούδε και στο εξής.Μόνο που δεν ξέρω ποιές ώρες,αφού δουλεύω σε super market και το ωράριο είναι κυλιόμενο και ότι να'ναι!

Χάρηκα που σας ξαναβρήκα!

Maniamounia mou kaloswrises!! Mas elei4es koritsaki mou...Asta k egw polla provlimata me tous goneis tous dikou mou alla ti na kanoume?ena 8a sou pw k 8a katalaveis emeina egkios itan e3wmitrio k stamatisame tin kuisi k den mpikane ston kopo na paroune ena til na ma8oune to logo (to 3erane pws to xasame k lene ap'edw k ap'ekei pws den eixa idea pws to xasame enw o idios o gios tous, tous enimerwse)...K twra perimenw me anipomonisia na adia8etisw (potami 8a mou pigenei)...05/01 kleinw mina pou stamatisame tin kuisi alla akomi tipota mono foverous ponous!! Auta k apo mena!!! :)

Se filw :kiss: :kiss:

Καλησπερα!!!!Ουτε κ εμεις γνωριζομαστε ,οποτε εγω καλωσοριζω εσενα κ παλι κ εσυ εμενα ;) !!Ειμαι η Στελλα και η μπουμπου μου κοντευει 6 μηνων!!!

Δε βρισκω λογια για να περιγραψω την υπεροχη κινηση του αντρα σου!!!Αυτο ειναι αγαπη...και με την αγαπη καταφερνεις πολλα!!

Να ειστε καλα κ παντα ετσι αγαπημενοι κ δυνατοι ο ενας για τον αλλον!!!

andria εύχομαι σύντομα να ξαναμείνεις έγκυος και αυτή τη φορά όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!

Στέλλα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και εύχομαι να είναι πάντα τυχερό!Σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου!

κοριτσαρα μουουου..

που εισαι βρε ψυχη μου και ελεγα εχθες τι να κανεις

μπραβο που τακτοποιηθηκατε τα καλυτερα ερχονται

μηπως μετακομισες καπου κοντα μας;;;;; :woohoo:

καλες γιορτες να εχουμε φιλιαααααααααααααααααα :woohoo:

Δημητρουλα καλως μας ηρθες κ καλες γιορτες :cheer: χαιρομαι που ειστε καλα κ κατα την ταπεινη μου γνωμη καλα κανατε κ ξεκινησατε απο την αρχη, χαρηκα που πηγατε καπου τα δυο σας, αλλα κ που βρηκες μια δουλειτσα τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους,

κ εμενα μου ελειψες αρκετα κ σε σκεφτομουν αυτες τις μερες εισαι μια υπεροχη κοπελα κ σου αξιζουν τα καλυτερα φιλακια.... :kiss:

χριστουγεννιατικη υποδοχη! καλως ηλθες πισω και καλως μας ξαναβρηκες και σε ξαναβρηκαμε!

αντε και με το νεο ετος ολα βολικα να σου'ρχονται!

φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...