Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχετε κανει ασφαλεια υγείας στα παιδια σας; ποια;

marker

Recommended Posts

TESH Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΟΔΑ..

ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ,ΑΛΛΑΞΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟ 1996 ΣΕ ΜΕΝΤΙΣΥΣΤΕΜ & ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 100Ο ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ?πχ ΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι καλό μου έχω ασφάλεια ικα απλά λέγαμε για το κάτι παραπάνω...έξοδα για νοσηλεία κλπ που σε μια καλή κλινική βγαίνει για 4 μέρες γύρω στα 800ευρώ,χώρια γιατροι,αναισθησιολόγοι,φάρμακα κλπ....δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω

ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ & ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ..

Εμείς σήμερα το πρωι υπογράψαμε και για τα 2 παιδιά πλήρη κάλυψη στην Εθνική με 1800 το χρόνο...

Ο άντρας μου δεν συμφωνούσε με το πρόγραμμα που πληρώνεις συμμετοχή..

:) ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ που έχω να πώ εγώ είναι interamerican και πάλι interamericanέχω βέβαια ασφαλίστρια που το κατέχει η γυναίκα το θέμα. Και λέω για την εταιρεία αυτή γιατί κορίτσια έχω νοσηλευτεί ουκ ολίγες φορές μέσα στην ευρωκλινική παιδών και είναι απίστευτοι όλοι οι γιατροί και τώρα με το πόδι μου είχα ασφάλεια πάλι εκεί και εγώ εννοείτε και έκανα την επέμβαση στην αθηναική κλινική με κορυφή γιατρό συγκεκριμέναειναι ο γιατρός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν πλήρωσα μία όπως και στα πιαδιά το ίδιο οποτε έχω χρειαστει δεν δίνω φράγκο και έχω και απεριόριστες επισκέψεις στον παιδιάτρο των παιδιών αμα θές στείλε μήνυμα για να σας στείλω όποια θέλει στοιχεία και υπόψιν ότι τότε που είχα μόνο τον Μπάμπη πέρασα από όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρείες και άλλα μου έλεγαν και άλλα βγένανε στην πορεία. τώρα είναι και τα τρία μου εκεί και εγώ βέβαια.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ?ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΡΑ(ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ)

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ?

ISMHNH έγραψε:

Εμείς σήμερα το πρωι υπογράψαμε και για τα 2 παιδιά πλήρη κάλυψη στην Εθνική με 1800 το χρόνο...

Ο άντρας μου δεν συμφωνούσε με το πρόγραμμα που πληρώνεις συμμετοχή..

κι εμεις αυτο θα καναμε αν ειχαμε ενα παιδακι

καλα εκανες

εμας εβγαινε το προγραμμα αυτο

σε οικογενειακο πακετο 2500Ε

παρα πολλα λεφτα για εμας αυτη τη στιγμη

οποτε καναμε αυτο με την συμετοχη

μακαρι του χρονου να βγαινουμε να κανουμε το αλλο

γιατι οπως τα υπολογιζα αν χτυπα ξυλο συμβει κατι δεν θα μας βγει τσαμπα

Καλησπερα.. και μεις Εθνικη καναμε στην μικρη πληρης καλυψη και δυο φορες που χρειαστηκε να νοσηλευτει στο Μητερα δεν ειχαμε κανενα προβλημα .

Το μονο αρνητικο της σε σχεση με αλλες ειναι οτι δεν καλυπτει τις επισκεψεις στα εξωτερικα ιατρεια.

Θελαμε και μεις να κανουμε οικογενειακο αλλα μας ειπε ο ασφαλιστης οτι στα 18 της θα πρεπει να κανει δικο της ξεχωριστα και αν τυχον εχει καποιο προβλημα υγειας δεν θα την καλυπτει. Και ετσι αποφασισαμε να της κανουμε προσωπικο ...

Ευχομαι οποιο και αν κανετε να μην το χρησιμοποιησετε ποτε!:)

ΜΑΡΚΕΡ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,& ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ????ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ,ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ & ΟΛΟ ΜΕ ΣΤΗΝΕΙ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ,ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ!!!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...