Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΦΥΓΗ ΡΑΓΑΔΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Recommended Posts

Αργυρω 27 έγραψε:

μου προτειναν να βαζω βαζελινη ,οπου τη θεωρω και ακινδυνη για το νινακι μου.

Η βαζελίνη που λες στα αγγικά λέγεται petroleum jelly κοινώς πετρέλαιο. Κρίνε εσύ πόσο ασφαλές είναι να απλώνεις πετρέλαιο στην κοιλιά σου.

Όταν ήμον έγκυος έβαζα την simulcium g3 από το φαρμακείο. 25ευρώ και μου πήγαινε 12 μέρες γιατί άπλωνα παντού ειδικά τους τελευταίους μήνες 3 φορές τη μέρα (κοιλιά, γοφούς,ποπό, γάμπες) και μπορεί στο μεσοδιάστημα έβαζα αμυγδαλέλαιο. Ήταν συνεχώς ενυδατωμένη η περιοχή. Δεν έκανα ούτε μία ραγάδα παρόλου που έχω ήδη αρκετές από αδυνάτισμα. Σημειωτέον η κοιλιά μου ήταν τεράστια γιατί γέννησα μεγάλο μωρό σχετικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια από πότε ξεκινήσατε να βάζετε κρεμούλες?

εγώ είμαι στη 12η εβδομάδα και χθες ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω να βάζω μετά την 16η εβδομάδα. γενικά είναι πολύ χαλαρός και μου λέει σε όλα ναι για τις κρέμες δεν συμφωνεί. επειδή έχω διδυμάκια η κοιλιά μου έχει αρχίσει να μεγαλώνει από τώρα, φοβάμαι ότι μέχρι τη 16η θα είναι πολύ αργά! κάνω και εύκολα ραγάδες γενικά :S

ValentinaGiannis έγραψε:

ΑΡΓΥΡΩ DON'T WORRY ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 76 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 86 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑ 92 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 DAY ΕΙΜΑΙ 93,7 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 100 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ 1.72 ΥΨΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ

Αχ βρε Βαλεντινα μου, ποσο σε καταλαβαινω.φοβαμαι μονο μην δε με θελει ο αντρας μου μετα :laugh: :laugh: :laugh: :S:(

ελπιζω να μην φτασω στα 100 γιατι ειμαι 1,65 υψος και θαμαι σαν ντουλαπα!!! :blink::S :laugh:

Παντως προσπαθω να μην τρωω πολυ και να αποφευγω τα γλυκα,αν και εφαγα λιγα μελομακαρονα!!! :silly:

Οπως λες και εσυ τα μωρακια μας ναναι καλα και θα τα χασουμε τα κιλα μετα,ελπιζωωωωωωω :lol::lol::lol:

φιλακια πολλα και καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!! :kiss::kiss::kiss:

papaki70 έγραψε:

Αργυρω 27 έγραψε:

Η βαζελίνη που λες στα αγγικά λέγεται petroleum jelly κοινώς πετρέλαιο. Κρίνε εσύ πόσο ασφαλές είναι να απλώνεις πετρέλαιο στην κοιλιά σου.

Όταν ήμον έγκυος έβαζα την simulcium g3 από το φαρμακείο. 25ευρώ και μου πήγαινε 12 μέρες γιατί άπλωνα παντού ειδικά τους τελευταίους μήνες 3 φορές τη μέρα (κοιλιά, γοφούς,ποπό, γάμπες) και μπορεί στο μεσοδιάστημα έβαζα αμυγδαλέλαιο. Ήταν συνεχώς ενυδατωμένη η περιοχή. Δεν έκανα ούτε μία ραγάδα παρόλου που έχω ήδη αρκετές από αδυνάτισμα. Σημειωτέον η κοιλιά μου ήταν τεράστια γιατί γέννησα μεγάλο μωρό σχετικά.[/quote:3rqm1p2l]Παπακι,δεν ηξερα αυτο το πραγμα για τη βαζελινη,οκ μην με μαλωνεις!

θα δω και τη δικια σου κρεμουλα και μακαρι να μην κανω καμια ραγαδα!!!γενικα δεν κανω ευκολα ραγαδες.ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Mpempoulina_mou έγραψε:

Αργυρω 27 έγραψε:

Οχι καλε πλακα κανεις?δεν λεω ψεμματα!δυστυχως ,ειμαι πολλα κιλα 80 !!!!!!!καλα θα ηταν να ελεγα ψεμματα αλλα ετρωγα πολυ απο τοτε που αρραβωνιαστηκα και εβαλα μεσα σε 3 χρονια 20κιλα...αστα να πανε...τωρα θα κανω διαιτα μετα τη γεννηση του μωρου μου!και απο οτι βλεπω θαναι αιματηρη διαιτα,χαχαχαχα θα φτυσω αιμα που λενε...χαχαχαχαα :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:189czp02]

Μπράβο,λέμε,είσαι η καλύτερη! :P :laugh: :silly:

Τα πάχη μας,τα κάλη μας,καλή μου!

Εγώ ξεκίνησα εγκυμοσύνη 58 κιλά,και στις 30 εβδομάδες με ζύγισε σήμερα ο γιατρός κι είμαι 64,5!Βόδι έγινα.Δε πειράζει,εμείς και τα μικράκια μας να είναι καλά...Και για τα κιλά δεν με νοιάζει καθόλου!Άσε που είμαι 1.68 ύψος,για θερμοσίφωνο με πόδια μιλάμε! :blush:

Τς τς τς...Τί να πεις! :blink:

καλα ε????μαλλον εσυ μας κανεις πλακα!!!απο ποτε 64,5κιλα και 1,68 υψος μια γυναικα ειναι σαν θερμοσιφωνο με ποδια??? :blink: εβαλες 6,5 κιλα και λες πως ειναι πολλα???θα με τρελανεις εντελως??? :ohmy: και σορρυ που θα στο πω αλλα εσυ εχει λανθασμενη αισθηση προβληματος με το βαρος σου,σορρυ φιλεναδα αλλα επρεπε να σου το πω.εισαι μια γλυκητατη εγκυουλα!!!

alkost έγραψε:

κοριτσακια μου,τι μου κανετε???

εγω λεω να αγορασω το λαδακι της weleda λενε ειναι πολυ καλο και ακακο,και λεω να ξεκινησω και βλεπουμε

ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΛΚΟΣΤΑΚΙ ΜΟΥ???ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ???ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...ΣΑΝ BABY OIL ΕΙΝΑΙ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...