Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

γιατι δεν κανει μια μικρη τραπεζα γαλατος?

ωστε την ημερα που θα λειπεις να πιει δικο σου γαλα?

και να εχεις σε φαση που εσυ λειπεις για εξετασεις?

ειναι πολυ σκληρο να εισαι εκει και να μην του δινεις το αυτονοητο!

αλλα και για εσενα θα εινια δυσκολο να ξερεις οτι θα μπορεις να του δωσεις γαλατακι αγνο και να του δινεις σκονη!

δεν ειναι χαζο.... ξερει να ξεχωριζει τι θελει!

δεν γινατε να εχει το βυζακι και να προτιμα την πλαστικη θηλη!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕ ΕΤΣΙ!

ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΑ ΒΑΖΆΚΙΑ ΓΙΑΛΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ (ΑΝ ΘΑ ΠΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟ)

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ, ΦΟΒΑΜΑΙ!!! :woohoo:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΩ - ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΩΣΩ - ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ το γαλα που θα βγαλεις με το θηλαστρο κ το βαλεις στο μπιμπερο να του το ταισει καποιος αλλος γτ εσενα σε εχει συνδιασει με το στηθος και οσο τον εχεις εσυ θα κλαιει κ θα εκνευριζεται γτ δεν του δινεις στηθος

Δημοσίευση

ευχαριστω για την βοηθεια κοριτσια,κατι αλλο φταιει εβγαλα το δικο μου γαλα το πρωι και το εβαλα στο μπιμπερο και παλι τιποτα,λετε να μην θελειτο μπιμπερο?εχω chicco αλλαξα θηλες,καοτσουκ,σιλικονι,2,3 τρυπες τιποτα.δεν αντεχω ειμαι χαλια ψυχικα,σωματικα...

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ευχαριστω για την βοηθεια κοριτσια,κατι αλλο φταιει εβγαλα το δικο μου γαλα το πρωι και το εβαλα στο μπιμπερο και παλι τιποτα,λετε να μην θελειτο μπιμπερο?εχω chicco αλλαξα θηλες,καοτσουκ,σιλικονι,2,3 τρυπες τιποτα.δεν αντεχω ειμαι χαλια ψυχικα,σωματικα...

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΆΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ. ΔΟΚΗΜΑΣΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...