Μετάβαση σε περιεχόμενο

έλεος πια....


Recommended Posts

Κοριτσια μου σήμερα δε μπορώ! γραφω για να τα βγάλω απο μέσα μου...ΕΛΕΟΣ....και το εννοώ...πραγματικά..!μιας και προσπαοθώ να είμαι ευγενική...με όλους οσους με φτανουν στα ορια μου..

Ολοι με πρήζουν..μην κάνεις αυτό...μην κάνεις εκείνο...πολύ αδυναμία του έχεις...θα το κάνεις κακομαθημένο...θα τον κάνεις μπούλη...και πιο πολύ απο ολους Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ο οποιος βεβαια παρασυρεται απο άλλους που επισης πεταγονται..!

ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ...????????????????

Γιατι εχω αρχισει και διαφωνώ σε όλα..!εσεις εχετε κοινή γραμμή..?Όταν βλέπετε λάθη απο τη μεριά του μπαμπά παρεμβαίνετε?ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Αφορμη σταθηκε το γεγονος οτι ο μικρος πάει σταθμό φετος..και οπως ηταν λογικο εχει αρχισει και αλλαζει χαρακτηρα...χθες συγκεκριμενα ηρθε με μια γρατζουνιά ναααααααααααααααααααααααααα!στο μαγουλο..

Η δασκαλα ειπε οτι τσακωθηκε με ενα παιδακι ...τη ρωτησα αν το ξεκινησε ο δικος μου ..μου ειπε όχι ..καλύφθηκα ...δε το συνεχισα ...γιατι με ειχε πονεσει ελαφρως...

Το απογευμα ο αγγελος ..μου λεει το εξης πετυχημενο ...Το παιδακι που εκανε αυτο ειναι μακάκας...και εγω θα του δωσω μια μπουνια...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ..ειχε δωσει γραμμη στο παιδι τι να κανει με το παιδακι που του επιτεθηκε...ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Αφου τον ρωτω μου λεει αγορι εχουμε..τον εχεις κανει μπουλη...(επειδη του ειπα εγω θα το σπρωξεις το παιδακι θα του πεις μην το ξανακανεις αυτο κακο ποναει..και αν το ξανακανει θα το πεις στη δασκαλα..)

Δηλαδη λεω επερεπε να του πω τη βλακει που του ειπες εσυ...ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΒΓΑΛΑ ΧΟΛΗ..............................!γιατι τωρα τελευεταια λες και το παιδι μας ειναι 10 χρονων...!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ....οτι ο μικρος ειναι πολυ ευαισθητος...οτι εκεινος πρεπει να μεριμνησει για αυτο...οτι τον εχω πολυ καλομαθημενο...και πρεπει να αντρεψει ...ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ.....2,5 χρονων ειναι...

Εκει κολλουσε και το θεμα που ειχα ανοιξει με τη μιμηση (με μιεμειται με τα καλλυντικα...και άλλα τετοια...!

τετοια σκηνικα ΑΣΥΜΦΩΝΙΑΣ γινονται απειρα...οσο μεγαλωνει ο μικρος........και εχω αρχισει και ΑΠΟΡΩ πως θα το διαχειριστω ολο αυτό...

οταν του απανταω με ειρωνευεται ..ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...! και να πω την αληθεια δε νιωθω καλα να τον διορθωνω ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα μου πειετ πατερας του ειναι ΠΡΕΠΕΙ να εχει λογο ...αλλα αν ο λογος του δεν ειναι λογικος..δεν πρεπει να παρεμβαινω...!

τι θα κάνω??????? :woohoo: :woohoo:

μπορει να ειμαι ΑΔΙΚΗ ..δεν ξερω ...περιμενω με αγωνια..τις γνωμες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω κατι...το π[αιδι σου ειναι μικρο ακομα. Καλα θα κανει να αμυνετε προς το παρον μονο και οχι να προβαλει επιθετικη συμπαρηφορα. Οποτε καλα κανεις και το μεγαλωνεις οπως το μεγαλωνεις. Το καλυτερα να σε φοβουνται αργοτερα πιστευω...οταν θα μαθει να καταλαβαινει και να ξεχωριζει καλυτερα καποιες συμπεριφορες. Εσυ να εισαι κοντα στο παιδι σου. Και καλα θα κανει ο αντρας σου να σταματησει αυτες τις παραμβασεις. Ειναι πολυ μικρο ακομα για να αντρεψει..προλαβαινει. Ετσι θα σε ακουει θα σε εμπιστευετε καλυτερα.

Ειναι πολυ σημαντικο στην εποχη που ζουμε να μας εμπιστευονται τα παιδια. Συνεχησε ετσι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πες μου ότι αυτό έγινε χθες ?

από χθες και εγώ είμαι μεσ στα νεύρα με τον άντρα μου ,τόσο που δεν μπορώ να ηρεμίσω ακόμα !!!

πάνω κάτω ίδιοι λόγοι ,με κρίνει για το πως τον φροντίζω!!! ποίος αυτός που δεν εχει αλλάξει πάνω από 10 πανεσ!!που δεν εχει κάνει τίποτα ολοκληρωμένο....

φυσικά και δεν πρέπει να χτυπάει το μωρό από τώρα !!!αν θέλει να παίξει τον ρόλο του να το κάνει κανονικά ,να παίζει σαν άντρας μαζί του να του "δείχνει" αλλιώς το αντρικό πρότυπο όχι να του μαθενει ότι άντρας ειναι Οποιος χτυπάει και σπροχνει.αλου φαίνονται οι άντρες ....

είμαι και εγώ σήμερα κάπως μην με παρεξηγείς ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσακι καταρχην ψυχραιμια!!!Μη σε βλεπει ετσι ο μικρουλης!Δε σε βρισκω παραλλογη!

Καταρχας ασε ολους τους αλλους να λενε,ο καθενας κουμαντο στο σπιτι του!!Πιασε τον αντρουλη σου κ συζητηστε ηρεμα κ ωραια κ εξηγησε του οτι ειναι μεγα λαθος αλλα να λεει ο ενας στο παιδι κ αλλα ο αλλος!!Θα παθει συγχιση!Κ μεγαλωνοντας θα ειναι χειροτερο!

Νομιζω οτι ακομα ειναι πολυ μικρουλης για να γινει "μπουλης",δηλαδη οποιος δεν ανταποδιδει με ξυλο ειναι μπουλης?Δεν υπαρχουν αλλοι τροποι αντιμετωπισης?

Το σημαντικο πες του ειναι το παιδι μας να γινει σωστος κ δικαιος,οχι επιθετικος!2,5 χρονων ειναι μονο.τι θελει να ανεξαρτητοποιηθει απο τωρα κ να παρει πρωτοβουλιες για τη ζωη μονο του?

Παν μετρον αριστον!Σε ολα!!Κ στα καλοπιασματα κ στην αδυναμια κ στην ανεξαρτησια ...παντου!

Συζητηστε ηρεμα!Πες του τις σκεψεις κ τα επιχειρηματα σου!

:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπα,εγω σωστη σε βρισκω παντως. Δεν θα το κανεις νευροσπαστο να βαραει,και αν στο ξαναχτυπησει το ιδιο παιδι καλα θα κανεις να κανεις μια κουβεντα με την δασκαλα. Και καλα να σου κανει παρατηρησεις ο αντρας σου,πατερας του ειναι,κατι αλλους που χωνονται θα θελα ευχαριστως να τους κουτουλαγα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χθες εγινε αφροδιτη μου....ναι...! και φουντωσα...φωτια πήρα...

Η αληθεια ειναι οτι εκανα το λάθος να πω στον αγγελο βλακειες λεει ο μπαμπας....και θα κανεις αυτο που ειπαμε...ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ..καλα τρελοι ειστε θα ελεγε απο μεσα του...τι θα κανω τελικα>>???ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ΄..αλλα δε μπορεσα να το αφησω ετσι...

Συζητηση μαζι του εχω κάνει ...και η απαντηση ...ειναι ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΑΛ ΕΓΩ..κατι ξερει και εκεινος...δηθεν συμφωνει μαζι μου στο τελος...αλλα οχι γιατι συμφωνει ΑΛΛΑ γιατι δεν θελει να τον πρηζω...!

για αυτο το εθεσα εδω ...ειμαι πολυ χαλια σημερα...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΡΕΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι σε μια φάση που την περνάμε όοοοοοοολα τα ζευγάρια!!!!Καλώς ήλθες στο club!!!Ίσως βέβαια να υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις αλλά ως επι το πλείστον,αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες.Και εγώ με τον άντρα μου τα ίδια εχω παρόλο που εμάς είναι κορίτσι.

Πιστέυω πως οι πατεράδες..οι άντρες,γενικά,τα βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά απο εμάς ή ίσως και εμείς το παρακάνουμε λίγο, γιατί όντας ΜΑΝΕΣ,θεωρούμε πως μόνο εμείς ξέρουμε ποιό είναι το καλό του παιδιού μας.

Μην σε αγχώνει αυτή η κατάσταση,ούτε κ να σε προβληματίζει.Είναι απόλυτα φυσιολογικές τέτοιες αντιδράσεις.Απλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην "τραβάς" τα πράγματα.Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νοιώθεις αλλά άσε κ λίγο χώρο στον μπαμπά,να νοιώσει κ αυτός πως συμμετέχει στην ανατροφή του γιού του.Όσο για τον περίγυρο που λές ότι όλοι έχουν κάτι να σου πούν,γράψ'τους στα παλιά σου τα παπούτσια..πίστεψέ με είναι η μόνη αντιμετώπιση.Σου μιλάω εκ πείρας.Πολλά φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι άλλοι που χωνονται ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ πιο πολύ και τον δικό μου..και ξερεις ποιο ειναι το θέμα...οτι οσοι χωνονται ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ,.,πάνε σε εκεινον και τα λενε τα κουλά τους...γιατι ξερουν οτι αν τα πουν σε μενα θα εχω επιχειρηματα και θα τους ανατρεψω τα λεγομενα τους...ενω ο αντρας μου ...σαν μην πώ...Α ναι εσυ ετσι κανεις..θα το κανω και εγω............

αααααααααααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι μου...

Το κάνω ...προσπαθω εστως...αλλα δεν τα καταφερνω απο οτι φαινεται...!

οσο για τον περιγυρο ...δε με επηρεαζει αληθεια...ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕ...δεχομαι και τα στραβα...και τα κουλα ...και απαντω...δεν ενοχλουμαι ..ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ που ο αντρα ςμου τους ακουει...και επειδη τι ειπε η Κουλα...σουλα...η μουλα...ο κιτσος....παει και το κάνει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κασσακι δεν είσαι άδικη, απλά διαφωνείτε στο τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Είναι φυσικό. Είστε διαφορετικοι άνθρωποι με διαφορετικά βιώματα και εμπειρίες.

Στο θέμα όμως του παιδιού έχω την εντύπωση οτι πρέπει να βρείτε μια κοινη γραμμή αντιμετώπισης και διαπαιδαγώγησης.

Και στο λέω εγώ που θα αντιμετωπίσω μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον με τη μικρή και τον μπαμπά της. Από τώρα δηλαδή κάθε φορά που τη μαλώνω, μου "φωνάζει" μπροστά της να μην την αγριεύω.

Δε γίνεται να μεγαλώσεις το παιδί μόνη σου. Έχει και ο μπαμπάς δικαίωμα.

Εδώ νομίζω οτι η μαγική λέξη είναι ο συμβιβασμος. Να το συζητήσετε δηλαδη και να βρείτε μία όσο το δυνατόν πιο κοινή γραμμή γίνεται.

Λίγο θα υποχωρήσεις εσύ, λίγο ο άντρας σου, ουτωσώστε να αισθάνεστε και οι δύο ικανοποιημένοι για το πως μεγαλώνει το παιδάκι σας, προπάντων για το δικό του καλό.

Καλά Χριστούγεννα!

Χρόνια πολλά!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλα να κάνουμε παρέα να βράζουμε μαζί .

Αν και μου είπε συγγνώμη (σήμερα από το τηλέφωνο)…ακόμα να ξεφουντοσω …τι να την κάνω ,αφού τα ίδια πάντα κάνει ….

Φαντάζομε τώρα να μεγαλώσει λίγο ακόμα το μωρό και να μου κάνει και παρατηρήσεις και για την συμπεριφορά του …..θα με δείτε στα κανάλια ….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση μου……. Σε όλα θέλει μέτρο …. Τι εννοώ, και εμένα, ευτυχώς, ο Χρήστος είναι παιδάκι που δεν σηκώνει χέρι ούτε μπλέκετε σε καβγάδες, είναι γενικότερα διστακτικό παιδάκι όταν είμαστε σε μέρος με κόσμο και ήσυχος ( ενώ αντίθετα στο σπίτι μας είναι τερατάκι ) . Εμένα αυτό με κάνει να καμαρώνω γιατί όπου και να πηγαίνουμε είναι ΚΥΡΙΟΣ και όλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Έλα όμως που αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι ήμασταν σε ένα παιδικό πάρτι και κάποια στιγμή δύο λίγο μεγαλύτερα παιδάκια τον είχαν στριμώξει σε μια γωνία και τον χτυπούσαν στο κεφάλι, όχι έχοντας κάνει κάτι ο Χρήστος, απλά γιατί επανέλαβε την λέξη που εκείνα τον ρώτησαν επίτηδες ( συγκεκριμένα τον ρωτούσαν την χαζομάρα ~ αν είναι μπέμπηδες και ο δικός μου απάντησε με τη λέξη μπέμπηδες … κοινός βλακείες παιδικές .

Εκείνος καθόταν χωρίς να αντιδρά ….. εκείνη την στιγμή είχα μετανιώσει που του έλεγα κάθε φορά πως δεν πρέπει να χτυπάει και να μαλώνει με παιδάκια. Πονούσα τόσο, είχα βουρκώσει και χάλασε η διάθεσή μου ( και του άντρα μου)…. Ήθελα να μαλώσω εκείνα τα παιδάκια ( φυσικά και δεν το έκανα ) και να φύγω.

Δεν μου άρεσε που δεν αντέδρασε ο Χρήστος, δεν ξέρω πραγματικά αν θα ήθελα να απλώσει και αυτός χέρι ( μάλλον όχι ), αλλά δεν θα μπορώ να είμαι μπροστά πάντα να τον προστατεύω και να τον πάρω αγκαλίτσα. Με τρομάζει, αυτό να ξαναγίνει και να μην είμαι μπροστά …… Άρα καλά είναι να έχουν και λίγο αντίδραση και αυτά, αλλά την ώρα που γίνετε …

Τώρα όσον αφορά την αντίδραση του άντρα μου, συνήθως συμφωνεί μαζί μου, παρόλο τις πολλές παρατηρήσεις μου (που τον εκνευρίζουν )….. αλλά σαν άντρας ( που παραμένει παιδί) θέλει οι γιοί του να είναι αντράκια και τους λέει και διάφορα χαζά …. Μην τα παίρνεις τόσο στα σοβαρά, όλα με μέτρο….. και από τον άντρα σου μαθαίνει πράγματα που θα του φανούν χρήσιμα, γιαυτό χρειάζονται και οι δύο γονείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σισσιώ βιαστηκες να μου ευχηθεις ...ΜΕ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΙΣ ...????????/χαχαχαχααχαχ!επισης κουκλα!!!!!

Αυτη τη κοινη πορειά ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα την πετυχω..εχω αρχισει και φουντωνω.....Ενα περιστατικο σας αφηγηθηκα αλλά ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ...!προσπαθώ η καημένη...! αλλα να εχθες που ημουν και κουρασμενη ...δε μπορεσα να συγκρατηθω....!!!!!!!!!!!

Ναι οντως και εσεις θα εχετε προβλημα σε λίγο ...μιας και εχω καταλαβει οτι ο μμπαπας σας ειναι παρεμβατικος πολυ..!ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..!όμως!

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω να μου απαντας...!!!!!!Ολα με μετρο πολύ σωστό αν και απλό σαν σκέψη..! εχεις δικιο...! αλλά να δε μου αρεσε που ακουσα να λεει ο μικρος μακακας και μπουνια ..ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ....αλλωστε του ειπα και γω να τον απομακρυνει οποιον του επιτεθει...και να του πει ΚΑΚΟ...ΜΕ ΠΟΝΑΣ...δεν του ειπα κατσε να τις φας...!

δεν ξερω..ειλικρινα..διαφωνουμε σε πολλά...!ή εγω είμαι παλαβή...και πορωμένη...ή δεν ξερω...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση έγραψε:

ζουμπι μου...

Το κάνω ...προσπαθω εστως...αλλα δεν τα καταφερνω απο οτι φαινεται...!

οσο για τον περιγυρο ...δε με επηρεαζει αληθεια...ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕ...δεχομαι και τα στραβα...και τα κουλα ...και απαντω...δεν ενοχλουμαι ..ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ που ο αντρα ςμου τους ακουει...και επειδη τι ειπε η Κουλα...σουλα...η μουλα...ο κιτσος....παει και το κάνει...

Και ο δικός μου τα ίδια κάνει.Εμένα το έχει "τελειοποιήσει" το άθλημα,κάθεται κ μου διαβάζει οτιδήποτε έχει σχέση με διαπαιδαγώγηση που βρίσκει στο internet και επίσης όταν κάποια πρωινά είναι σπίτι με φωνάζει να δώ τί λένε οι παιδοψυχολόγοι και όλοι οι ειδικοί που παρελαύνουν απ΄τα πρωινάδικα.Στην αρχή κ εγω τα'παιρνα στο κρανίο,αλλά στην πορεία κατάλαβα πως δεν βγάζω έτσι άκρη..απλά κάποιες φορές κάνω πως δεν ακούω ή δεν βλέπω... ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο....μου λυπαμαι που στο λέω...αλλα μετα τα δυο που θα αρχισει να φαινεται οτι εχεις μαθει στο παιδι ...ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ...χαχαχαχαχα! ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!

ΠΆΝΤΩς ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ....!!!!!!!χιχιχιχι! :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι ΜΑΚΑΡΙ να μου ελεγε τουλαχιστον για παιδοψυχολογους...ΕΜΕΝΑ αναφερεται στη μαμα του ..στη θεια του...στην ξαδερφη του...στην φιλη του ...ΠΟΥ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ... :P

Καθε πληροφορία και συμβουλή δεκτή ΑΛΛΑ τις επεξεραγζομαστε και τις προσαρμοζουμε στα δικα μας δεδομενα του λέω...ΤΙΠΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ...

Μου ειπε οτι αυτο και αυτο ..ναι βρε παιδι μου ...αλλα αυτη που σου το ειπε...τσακιζει το παιδί στο ξύλο...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΜΑ.............ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΔΟΥΣ ΤΗΣ .μολις του λεω αυτα...γινεται τουρμπο...ναι εσυ εισαι καλύτερη...ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ..ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...! :kiss:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ για να γελασουμε και λιγο.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι εμείς οι μαμάδες επειδή γεννούμε και φροντίζουμε τα παιδιά μόνες μας - με ίσως λίγη βοήθεια του μπαμπά - νομίζουμε ότι τα παιδιά μας ανήκουν και αν πει και κάποιος άλλος την γνώμη του, στην προκειμένη περίπτωση ο μπαμπάς, αντιδρούμε!!!

Και εγώ διαφωνώ πολύ με τον άντρα μου σε ότι αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σε πολύ λίγα πράγματα έχουμε συμφωνήσει!!!

Διαφωνούμε για το πρωινό ή σνακ που παίρνει ο γιος μας (4,5 ετών) στο σχολείο, για την ώρα που θα πάει για ύπνο το βράδυ, για το πώς θα κλείνει την πόρτα του δωματίου!!!!

Διαφωνούμε για την διατροφή της μικρής (16 μηνών), δήθεν μαγειρέυω τα ίδια κάθε μέρα!!!! εγώ που έχω και εβδομαδιαίο πλάνο!!!!

Ο γιος μου μια μέρα μας είπαν οι νηπιαγωγοί ότι είπε "μαλάκας" και μας ρώτησαν πώς ήρθε αυτή η λέξη στο στόμα....θεωρήσαμε ότι το άκουσε από κάποιο άλλο παιδάκι ή από την τηλεόραση γιατί εμείς αν αναφέρουμε την λέξη την λέμε με κωδικό!!! Τελικά την λέει ο φίλος του στο σχολείο.....και εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να αμύνονται αν κάποιο άλλο παιδάκι τα χτυπήσει... και του έχω πει να μην δέχεται χτύπημα από άλλον να προστατεύει τον εαυτό του!!!!

Όμως και οι μπαμπάδες έχουν κάποιο λόγο ίσως μικρότερο από μας :laugh: :laugh:

απλά δεν ήταν σωστό που είπες στον Άγγελο ότι ο μπαμπάς είπε βλακεία!!

πάνω σε αυτό έχω ένα παράδειγμα: οι απέναντί μας είναι μια οικογένεια με 2 παιδιά και η σύζηγος και οι γονείς του άντρα του λένε μπροστά στα παιδιά: "είσαι ανίκανος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα" και ο γιος του - 6 - ετών του λέει: φύγε δεν ξέρεις τίποτα εσύ!!! και άλλα τέτοια!!!

πολλά έγραψα συγνώμη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση έγραψε:

σισσιώ βιαστηκες να μου ευχηθεις ...ΜΕ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΙΣ ...????????/χαχαχαχααχαχ!επισης κουκλα!!!!!

Αυτη τη κοινη πορειά ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα την πετυχω..εχω αρχισει και φουντωνω.....Ενα περιστατικο σας αφηγηθηκα αλλά ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ...!προσπαθώ η καημένη...! αλλα να εχθες που ημουν και κουρασμενη ...δε μπορεσα να συγκρατηθω....!!!!!!!!!!!

Ναι οντως και εσεις θα εχετε προβλημα σε λίγο ...μιας και εχω καταλαβει οτι ο μπαμπας σας ειναι παρεμβατικος πολυ..!ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..!όμως!

δεν ξερω..ειλικρινα..διαφωνουμε σε πολλά...!ή εγω είμαι παλαβή...και πορωμένη...ή δεν ξερω...!

Οχι καλέ!! Ακούς εκεί σε ξαποστέλνω! Σε κατευνάζω!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Φέρνω το πνεύμα των Χριστουγέννων! Φοριέται πολύ τελευταια!! χιχιχι

Με παραχωρήσεις και απο τους δύο σας πιστεύω. Όσο κι αν δε σ'αρέσει κάποια πράγματα δε θα μπορέσεις να τα αποφύγεις. Όσο νωρίτερα το αποδεχτείς τοσο καλύτερα θα είναι.

Όσο για μας χεσ@#$# τα! Το ξέρω από τώρα οτι εγώ θα είμαι η σκύλα της παρέας.

Θες να σου πω και το άλλο? Ο δικός μας μπαμπάς παίρνει τηλέφωνο τη μαμά του μπροστά μου να του δώσει συμβουλές, δε χρειάζεται να τον τριβελίζουν πίσω από την πλάτη μου.

Ευτυχώς που με την πεθερά μου συνεννούμαστε απο πριν τί να του πει, αλλά και πάλι, θα κάνει του κεφαλιού του.

Και μένα με φέρνει στο αμήν. Υπάρχουν φορές που του λέω: "Κανόνισε την πορεία σου! Αν θελεις να βλεπεις το παιδι κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο κανόνισε!!" και γινόμαστε κ..λος.

Ωστόσο αν είχα να επιλέξω αναμεσα στον άντρα μου και σε έναν αδιάφορο πατέρα, σίγουρα προτιμώ τον δικό μου.

Γιατί μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν μαμαδες με πολλά παραπονα απο τον άντρα τους οτι δε συμμετέχει στην ανατροφη του παιδιου κλπ.

Ε πως να συμμετέχει αν του το απαγορεύουμε με τον τρόπο μας. Δεν είναι κανόνας αυτό, αλλά συμβαίνει.

Κατα τα άλλα συμφωνώ με την Ελένη.

Και εγώ δε θέλω το παιδί μου να γίνει τραμπούκα, αλλά δε θα μου άρεσε να ξέρω οτι τις τρώει.

Σωστά του είπες να αμύνεται, λάθος του είπες οτι ο μπαμπάς λέει βλακείες (το ξέρεις άλλωστε, δεν περιμενεις εμενα να στο πω.

Επίσης νομίζω οτι καμιά φορά ανησυχούμε πολύ χωρίς λόγο.

Τί θέλω να πω? Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ μικρούλα τη μαμά μου άκουγα περισσότερο και ας μη συμφωνούσε πάντα με το μπαμπά μου. Όχι γιατί δεν υπολόγιζα τον μπαμπά μου, αλλά γιατί η μαμά μου είχε καλύτερα επιχειρήματα! ;)

Τί νομίζεις δηλαδή? Οτι επειδή ο Αγγελος είναι μικρός δεν έχει και αντίληψη?

Μπορείς να το κάνεις χωρίς να ακυρώνεται ο λόγος του μπαμπά του!

Afterall μαμά είσαι! Και οι μαμάδες έχουν πάντα δίκιο! χαχα :blink: :silly: :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση έγραψε:

Μου ειπε οτι αυτο και αυτο ..ναι βρε παιδι μου ...αλλα αυτη που σου το ειπε...τσακιζει το παιδί στο ξύλο...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΜΑ.............ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΔΟΥΣ ΤΗΣ .μολις του λεω αυτα...γινεται τουρμπο...ναι εσυ εισαι καλύτερη...ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ..ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...! :kiss:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ για να γελασουμε και λιγο.!

Χαχαχα Κασσάκι μου γλυκό…….. Έρωτα τρελό ζείς είναι αλήθεια …… Θα σου απαντήσω και εγώ με ένα τραγουδάκι από εσένα για τον άντρα σου : Πάρτο αλλιώς να μην γίνει πανικός ……… χαχα :P:P χαχαχα

Έχω δουλειά Κάσση μου και δεν μπαίνω τόσο ταχτικά, αλλά πού θα πάει θα οργανωθώ και θα σας έρθω

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι για να διαβαζουν και οι μπαμπάδες κανένα άρθρο :)

http://www.in.gr/Reviews/placeholder.as ... emID=79043

http://www.infokids.gr/2009/12/%CE%B1%C ... %B5%CF%82/

Δεν ξέρω αν είναι πάντα αποδοτικό (στην δική μου περίπτωση ισχύει καθώς ακολουθούμε αρκετά παρόμοιες λογικές διαπαιδαγώγησης στην μικρή μας), ωστόσο δοκίμασε που και που σε άσχετες φάσεις να αναφέρεσαι σε κάτι που διάβασες σχετικά με την διαπαιδαγώγηση του παιδιού, σε κάτι που άκουσες από κάποιον ειδικό κλπ, ώστε να αφομοιώνει ο άντρας σου πληροφορίες από εσένα πρώτα και όταν ακούει από άλλους διαφορετικές απόψεις να έχει ήδη μια γνώμη με επιχειρηματολογία στο κεφάλι του.

Νομίζω πως κάποια άτομα απλώς αντιδρούν όταν "αμφισβητούνται" ή όταν ο άλλος δείχνει να γνωρίζει ήδη. Άστον να νιώθει ότι διαπαιδαγωγεί και πλάθει το παιδί, άφηνε καμια φορά τον εαυτό σου να συμφωνήσει μαζί του σε πιο ανώδυνα θέματα ή ενθάρρυνέ τον να συζητήσετε μαζί για το πως να το αντιμετωπίσετε ώστε να προσπαθήσεις να τον καθοδηγήσεις εκεί που θες χωρίς να το καταλάβει.

Πάντως δίνε του την εντύπωση πως αποφασίζετε μαζί και όχι ο καθένας να λέει στο μικρό ξεχωριστά τις απόψεις του. Μάλιστα θα σου πρότεινα να τον βάζεις κάτω με το τάδε πρόβλημα (ας είναι και αστείο) και αφού έχετε καταλήξει (εκεί που θες κατα προτίμηση) ζήτα του να το χειριστεί αυτός με το παιδί καθώς μπαμπάς και γιός .. η σχέση είναι αλλιώς κλπ κλπ (δώστου δικαίωμα να αιασθάνεται πως συμμετέχει ενεργα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι ενα θεματακι αυτο Κασση δυσκολουτσικο...!!!

Για μενα οχι τοσο για το αν θα συμφωνησω με τον μπαμπα αλλα για το πως θα το περασω στο παιδι...!!!

Βεβαια εμενα ειναι ακομα μικρος και δεν καταλαβαινει τοσα πολλα οσα ο Αγγελακος, αλλα ειμαι στο αντιπαλο στρατοπεδο προς το παρον... σ'αυτο που εμεις κανουμε την επιθεση και οι αλλοι αμυνονται...!!!

Θελω να πιστευω οτι μεγαλωνοντας θα το κοψει, τελειως δεν νομιζω γιατι ειναι λιγο ζορικος...!

Ιδωμεν...!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω απολυτα.Ξερεις τι γινετε?Ειναι και πως εχουμε μεγαλωσει.Εμενα η πεθερα μου τα ειχε μονιμα μεσα κλεισμενα γιατι φοβοταν εξω, δεν πηγαιναν πουθενα και τα 2 ηταν παιδια του καναπε.Εγω το αντιθετο, μα ακριβως το αντιθετο...Αυτος ειναι ο μονιμος καυγας μας,τον ακουω αλλα καποια πραγματα που θεωρω εγω λογικα γι αυτον δεν ειναι και το αντιθετο.Απλα ψαχνουμε και βρισκουμε μια κοινη γραμμη.

Αυτο με τον παιδικο ειναι θεμα παντως.Και σε μας ειναι ενα παιδακι νταης και χτυπαει συνεχεια και το δικο μου.Εχω ρωτησει πλαγιως την δασκαλα και μου εχει πει οτι ειναι ενα παιδακι αντιδραστικο και τον βαζουν συνεχεια τιμωριες.Και οντως το ακουω γιατι ο παιδικος ειναι διπλα μου και οταν εχουμε ανοιχτα παραθυρα ακουω συνεχεια το ονομα του...

Τι να πεις εδω, νομιζεις οτι αυτη η μανουλα θελει το παιδι της να ειναι ετσι?Στον δικο μου τον δασκαλεψα μια φορα και του ειπε οταν τον χτυπησε οτι η μαμα σου ειναι στεναχωρημενη γιατι κανεις ολο βλακειες και κλαιει(ειπα..μπας και του δημιουργησει τυψεις).

Ο αντρας μου του ειπε να του τραβηξει τα μαλλια και να τον τσιμπησει...αντε βγαλε ακρη!!!Τι να σου πω, καποιες φορες συμφωνω μαζι του, δεν θελω να τις τρωει και να μην κανει τιποτα να αντιδρασει.Τωρα παει παιδικο, αυριο θα παει δημοτικο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις λόγω Αννούλας,αλλά θα απαντήσω στο αρχικό μήνυμα της Κάσσης.

Το κοριτσάκι μου είναι μικρό ακόμα(7 μηνών)και έτσι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα σε αυτά που μου λες :blush:

Είμαι ένα άτομο που δεν του αρέσει να δέχεται επεξηγήσεις απο τρίτους σχετικά με το παιδί,την ανατροφή και τις αρχές που θα της δώσω.Σίγουρα χρειάζομαι και εγώ κάποιες συμβουλές απο τις πίο έμπειρες μανούλες,αλλά τις δέχομαι μόνο όταν έχω ρωτήσει κάτι η ίδια και σε κανένα λόγο με δεικτικό τόνο! :angry: Το ίδιο και ο μπαμπάς μας ... ;)

Γενικά,εμείς συμφωνούμε μέχρι τώρα σχετικά με την ανατροφή του παιδιού.Έχουμε κοινή γραμμή και αυτό το είχαμε συζητήσει απο την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Το μονο που μπορώ να σου πω εγώ,είναι οτι δεν πρέπει να φαίνεται πως έχετε διαφορετικές απόψεις μπροστά στο παιδί.Μεγαλώνοντας,θα επιλέγει το''στρατόπεδο''που του ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.

Επίσης δεν θα ήταν ωραίο ο ένας να λέει ''ναι και ο άλλος''όχι''.Μπορείτε να συζητάτε εν απουσία τους παιδιού την όποια σας διαφωνία και να παίρνετε μια κοινή απόφαση :)

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό αυτό που λέω γιατί ακόμα δεν έχω εμπειρία :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσο για το αν είναι ''μπούλης''είναι μικράκι μωρέ ακόμα... ;) Ο αδερφός μου είναι 6 ετών και ο μπαμπάς μου του λέει τα ίδια!Όταν σε χτυπάνε να χτυπάς και εσύ κτλ κτλ κτλ.Η μαμά μου αντίθετα του λέει να απευθύνεται σε κάποιον μεγαλύτερο.Δεν ξέρω τελικά ποιο είναι το σωστό :dry: Μάλλον είναι και θέμα παιδιού,γιατί ενώ ο αδερφός μου είναι προσκολλημένος στον μπαμπά μας,δεν έχει σηκώσει ΠΟΤΕ το χέρι του να χτυπήσει άλλο παιδάκι ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...