Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν ξερατε βρε κοριτσακια μου ποση στεναχωρια περασα για να φτασω τωρα να πεταω στα συννεφα αλλα αρχισα να στεναχωριεμαι λιγο περισσοτερο γιατι οσο καιρο δεν εμενα εγκυος ο αντρουλης μου ηταν παντα διπλα μου αλλα τον προηγουμενο μηνα που ειχα αδιαθετησει ειδα στα ματακια του πρωτη φορα μια μικρουλα απογοητευση.Γι'αυτο και κεινος το πηρε εγωιστικα και ξερετε τι εκανε το καμαρι μου; :blink::blink: τον βρηκα μια μερα στο σαλονι να καταβροχθιζει κατι ξηρους καρπους γιατι λεει δυναμωνουν το σπερμα!!!!!!! :lol: :silly: :lol: :silly:

ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

mpakatoula μακαρι να ειναι και μενα το σπορακι μου αλλα μεχρι την Δευτερα πολυ αγωνια να μην ξερεις τι συμβαινει.Αληθεια για πες τι συμπτωματα ειχες?το στηθος σου εχει ξεπρηστει πριν την ημερα που περιμενες η πιο πριν?

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη

και ενα υγιεστατο μωρακι.Ολα καλα να σου πανε και να προσεχεις!

Μου δινεις ελπιδες που λες οτι το στηθος σου δεν ειναι πρησμενο γιατι και εμενα

ειναι ετσι και θα κανω την Δευτερα χοριακη να δω αν ειμαι η οχι.

Δεν ειχα κανονικη ροη και ανυπομονω να δω τι συμβαινει!

rose25 μου σου εύχομαι την Δευτέρα να μας ανακοινώσεις τα εύχαριστα νεα της

εγκυμοσύνης σου. Πραγματικά θα χαρώ πολύ. Καλά Αποτελέσματα!!

Φιλάκια

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ελα να τελειωνει ο Δεκεμβρης με τετοια νεα ΚΑΛΑ και να κανουμε με τα ιδια καλα νεα ποδαρικο τη νεα χρονια!! :laugh: :laugh: :laugh: Κοριτσαρα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!! :side:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ:ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΣΩΣΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ,ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ.ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΟΥΡΕΣ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ.

Δημοσίευση

Αυτο ηθελα να σου πω και εγω. Επειδη οι γιατροι δεν ξερουν ακριβως ποτε εγινε η συλληψη γι'αυτο μετρανε από την πρώτη μέρα της τελευταίς σου περίοδο...οποτε είσαι οντως 4 εβδομάδων.....μπραβο κοπέλα μου με το καλό.Αντε ευχησου σε μας γιατί η ευχή της εγκυου πιάνει! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

mpakatoula έγραψε:

ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε ευχαριστούμε πολυ!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια πολλά κι από μένα.Παιρνουμε όλες θάρρος από την 10 μηνη προσπαθεια σου και συνεχίζουμε να ελπίζουμε!Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια όμορφη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι.Με το καλο κορίτσακι! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...