Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ..

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΜΟΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

: :P:P:P:P:P:P P

επισης χρονια πολλα στη αναστασια,μπεμπουλης,νατασουλα,κ happyland

κ οσες ξεχασα :blush::blush:

Δημοσίευση

Κουκλαρα μανουλα Χρονια σου πολλα κ καλα!!

Να ειστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι παντα με την ομορφια σου κ τον αντρουλη σου!!!!

Φιλια πολλα!!! :kiss:

ΥΓ.Εισαι κατσε καλα παιδι!!!Χαιρομαι που σε γνωρισα!!! :)

Δημοσίευση

χρονια πολλά κ από εδώ!! :)

να χαιρεσαι την οικογένειά σου!!υγεια κ ευτυχια ευχομαι κ όλα τα καλά που ποθείς!!φιλάκια :kiss::kiss::kiss::kiss:

α!κ συντομα με ενα δευτερο μπεμπάκι!!ετσι,για να δικαιολογηθει κ καπως η παρουσια στο τρενακι μας! :P:P

Δημοσίευση

Καλέ με συγκινήσατε........

Σας ευχαριστώ μέσα απ'τη καρδιά μου.

Πάντα αυτές τις μέρες ένιωθα κάπως γιατί συνήθως με θυμούνται λίγοι. Το'χω(ή μάλλον το'χα)παράπονο.

Τώρα με τόσες ευχές απ'όλες σας νιώθω τόόόόόσο γεμάτη!!!

Μαρθούλη μου για σενα τί να πρωτοπώ Φίλη

Τα λέει όλα. Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά.

Αναστασία μου και γω χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα! Ελπίζω και καλύτερα όμως! ;);)

Ιφιγένεια γλυκιά μανούλα να χαίρεσαι τα Μαράκι σου!

Θέη κουκλάρα σύντομα με ένα σποράκι!

little-angel να σαι καλά!

Ιουλία ό,τι επιθυμείς! Έλπιζω να μη φάω πόρτα από το τρένο!!!

Μαρία6876876876 να χαίρεσαι τον Αρούλη σου!

Καντινου να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!

Lenaki26 Πολλά φιλάκια στο Ειρηνάκι σου!

Δημοσίευση

Απίστευτη, τρομερή, intellectual, πιπινο-σαλλονικιά σου εύχομαι χρόνια πολλά μα πάρα πολλά που θα βαρεθείς.

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και γρήγορα μεν ανώδυνα δε να καβατζάρεις τον παπυρό σου.

Φιλακια πολλά. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είσαι τυχερή με την πρώτη.! Όλες εδώ τον ίδιο ανήφορο ανεβαίνουμε, αλλά έχε πίστη.. στο τέλος κάθε καταιγίδας βγαίνει το ουράνιο τόξο..!!! 🙃😉 Ναι ρε συ, τι ωραία, στις ίδιες μέρες θα είμαστε. Εγώ υπολογίζω να μου πει ο γιατρός για ετ 19-20 του μήνα. Τώρα την Παρασκευή θα πάω για τον υπέρηχο να δούμε αν είναι όλα καλά και πιστεύω από Σάββατο θα μου ξεκινήσει και την προγεστερόνη. Άντε να δούμε.. ακόμη νομίζω ζω σε όνειρο και κάποιος θα με ξυπνήσει από ώρα σε ώρα.. 😅 Νομίζω κορίτσι μου πως κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες μας. Εγώ να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια πίστευα ότι θα μείνω έγκυος από τον πρώτο μήνα. Εντάξει ήξερα ότι με τη μία φορά δεν παίζει γι' αυτό και το πήγα τρένο την πρώτη φορά.. αλλά δεν.. και όσο περνούσαν οι μήνες άλλο τόσο απογοητευόμουν..  Μέσα μου ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά, όχι με μένα, με μένα ήμουν σίγουρη ότι όλα είναι τέλεια.. και επιβεβαιώθηκα.. ο σύζυγος το θέμα και τζούφιο το σπέρμα. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η επιστήμη και μας δίνει την ελπίδα, αλλιώς πιστεύω πως πολλά ζευγάρια θα είχαν χωρίσει προ πολλού. Κι εγώ θα χώριζα αν δεν υπήρχε αυτή η ελπίδα στην επιστήμη. Και δόξα τω Θεώ να λέμε. Μπορεί να έχω ταλαιπωρηθεί πολύ χωρίς λόγο, μιας και δεν έχω πρόβλημα στη φυσική σύλληψη αλλά οι ελπίδες μου κι εμένα ήταν από την πρώτη στιγμή στραμμένες στην εξωσωματική και μόνο. Ξέρω πως αν έχω μια ευκαιρία για απόκτηση παιδιού σε αυτό τον κόσμο είναι εκεί. Όσο προλαβαίνω και με παίρνει η ηλικία.  Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε, ελπίζω η δεύτερη να είναι η τυχερή μου!!! Εγώ λέω να ηρεμίσεις και να αφήσεις τα τεστ στη άκρη.. κακό σου κάνει, καλό δεν σου κάνει. Αφού η χοριακή βγήκε θετική, μην ασχολείσαι με τα τεστ άλλο. Περιμένουμε σήμερα τα νέα σου, είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά και το νουμεράκι ανεβαίνει.. 😉
    • Σάμος!!! ακούω... Δεν έχω πάει, αλλά δύο χρόνια ήταν δασκάλα η κουνιάδα μου εκεί. Βασικά η οργανική της είναι εκεί. Από τα λεγόμενα της πέρασε υπέροχα στο νησί τα δύο χρόνια που έμεινε, απλά είναι ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια όταν δεν αφορούν Αθήνα και αφορούν άλλους προορισμούς και..  το καράβι είναι θάνατος για μας που ζούμε στη Θράκη.. Σάμος - Καβάλα 14 ώρες.. 😣 Στο Βαθύ έμενε κι εκείνη σε ένα μικρό επιπλωμένο, αλλά εννοείται ότι τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με της Αθήνας. Ήταν να πάμε το περσινό καλοκαίρι στο νησί με το σύζυγο μιας και υπήρχε το σπίτι εύκαιρο αλλά δεν βόλεψε και καταλήξαμε Λευκάδα, σε άλλο υπέροχο νησί αν και πανάκριβο.  Φέτος διακοπές δεν έχει. Ετοιμαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός για την ετ και μετά έχουμε προτεραιότητα το πατρικό μου να κάνουμε. Θέλουν γύρισμα τα κρεμμύδια γιατί παίρνει νερό η σκεπή όταν βρέχει πολύ. Οπότε χιλιάρικα να έχουμε να δίνουμε.. 😅  Θα πάμε κι εμείς στο χωριό. Σε άλλη ποιότητα ζωής. Δεν είμαστε και οι δύο παιδιά της πόλης οπότε δεν μπορούμε να ζούμε κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα. Στο χωριό που είναι σε απόσταση μόλις 12 χιλιόμετρα απο την πόλη έχουμε άλλη ποιότητα ζωής.. στην αυλή, στη φύση, με τον κήπο και τα λαχανικά μας.. την μονοκατοικία μας..!!!
    • @Diwni μου ναι πηγα γιατρο με ειδε την περασμενη Πεμπτη και ειπε οτι ειμαστε καλα. Του ειπα για τα πονακια μ ειπε να μη δινω σημασια ωσπου σταματησα να νιωθω οτιδηποτε. Η τομη ειναι οκ εκτος απο τον κομπο αλλα δεν την προσεχω οποτε θελει το χρονο της. Σταματησα να βαζω σερβιετα κοριτσια μου και δεν εχω κατι προς ωρας αλλα αποτι ξερω ερχονται και παρερχονται λιγα λοχεια στις μερες π ειμαστε εμεις @ΜαρίαΔημήτρης. Παντως οσον αφορα τις επαφες ειναι που εχουμε το μυαλο μας συνεχεια στα μωρα, ειναι και η αποχη και νιωθουμε καπως περιεργα-αμηχανα πιστευω στο κομματι αυτο. Θα το βρουμε αλλα καλα π μ πατε οτι ποναει να μη φρικαρω. 
    • Εγώ από συμπτώματα τώρα έχω μόνο το στήθος που πονάει άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο, από ενέργεια καλύτερα αλλά πάλι κουράζομαι σχετικά εύκολα και η κοιλιά που φουσκώνει σταδιακά! Είναι στιγμές που ξεχνάω ότι είναι έγκυος και μετά πιάνω την κοιλιά και το θυμάμαι 😅 Τώρα πήγαμε τριήμερο αλλά η θάλασσα ήταν κρύα και μπήκα μέχρι τα πόδια μόνο. Γενικά μου είπε σε καθαρή θάλασσα μπορώ να μπω όχι πισίνα. Εσύ πως είσαι; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...