Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ (ΑΠΟ)ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου…….

Αποφάσισα να σας (από)χαιρετήσω οριστικά!!!!!!!!!!

Ναι μεν σας αποχαιρετώ για τις Γιορτές, αφού όπως έχω ξαναπεί, φεύγουμε για Χριστούγεννα εκτός Αθηνών, αλλά κι όταν επιστρέψουμε, λέω να μην "ξαναμπώ" για ένα Α διάστημα…… 3-4 μήνες….. μπορεί λιγότερο….. μπορεί και περισσότερο….. δε ξέρω ακόμη!!!!

Καταρχήν….. μόλις περάσουνε με το καλό οι Γιορτές, έχω να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα, διότι η 24η Απριλίου (αν δεν αλλάξει!!!) δεν είναι και πολύ μακριά……. αυτή τη φορά θα τα καταφέρω….. θα το πάρω το Proficiency….. δεν είναι στο χέρι τους….. στο χέρι μου είναι!!!!

Επιπλέον, θα ξεκινήσω να πηγαίνω στη μπουμπού της κολλητής μου, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Που σημαίνει πως εκείνες τις μέρες….. θα τρέχω σαν τον Βέγγο (καλή του ώρα….. τον λατρεύω!!!!) Τι να πρωτοκάνει κανείς? Μαγείρεμα? Πλυντήριο? Σκούπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα? S/M? Διάβασμα? Μπουμπού? Αντιλαμβάνεστε…… μόνο που θα φεύγω από το σπίτι μου γύρω στις 1 το μεσημέρι και θα επιστρέφω….. μετά τις 7 το βράδυ…. φτάνει!!!!! Ούτε να φάω δεν θα προλαβαίνω…… που λέει ο λόγος!!!!!!!

Εννοείται επίσης, πως ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για την αποχώρηση μου, για να μην πω……. το πλέον σοβαρό……. είναι η ψυχολογική μου φόρτιση…… ναι μεν είναι φοβερό το παρεάκι του Mammy, ναι μεν πολλές φορές, όταν είμαι στα "down" μου βρίσκω άτομα να μιλήσω, να τα βγάλω από μέσα μου και ν’ ανακουφιστώ, ναι μεν πολλές φορές επίσης "έχω συμπαρασταθεί" σε κοριτσάκια άλλα που νιώθουνε όπως εγώ….. αλλά…… κακά τα ψέματα….. δεν είμαι και στην καλύτερή μου φάση!!!!!!!!!!!!

Έχω απογοητευτεί πλήρως από τον εαυτό μου, γιατί "με άφησα" να κάνω τη σύλληψη….. "ψύχωση"…… κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν την έννοια και μόνον!!!!! Ε….. εντάξει….. ΟΚ…… αρρωστημένα πράματα!!!!!

Δηλαδή…… τι πρέπει να γίνει μετά???????? Να κάνουμε σεξ μόνο για να "πιάσουμε παιδί"????????? Θέλω πάρα πολύ να πάω σε γιατρό, να ψαχτούμε, να κάνουμε τις εξετασούλες μας, κι όλο βρίσκω δικαιολογίες και το τρενάρω….. Ξέρω πως ο ψυχολογικός παράγοντας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα……. κι επομένως….. έτσι που είμαι εγώ τώρα…… ξέρω πως θα τα σκ@τώσω!!!!!!! Θα προσπαθήσω ν’ ασχοληθώ με γιατρούς μετά τις εξετάσεις των Αγγλικών μου….. κατά Μάιο μεριά….. μακάρι να μην προλάβω….. αλλά αυτά τα κρίνει Άλλος….. όχι εγώ!!!!!!! :(

Τις τελευταίες μέρες πάντως, έχω αρχίσει και πηγαίνω κι ανάβω κεράκια σε διάφορες εκκλησούλες, όπως π.χ. την Κυριακή, που πήγα στον Άγιο Κωνσταντίνο στον Πειραιά, που είχα…… ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια να πάω….. κι αισθάνθηκα μία αγαλλίαση…. μία ηρεμία….. μία ψυχική γαλήνη….. κι έτσι λέω, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ….. να το κάνω αυτό….. με γαληνεύει απίστευτα!!!! :unsure:

Και πάντοτε…… όπου και να πάμε διακοπές…… πάντα…. θα πάω σε κάποιο εκκλησάκι…… Και προσοχή….. δεν είμαι καμιά θεούσα! Σε λειτουργία έχω να πάω…… μήνες…. αλλά πάντοτε θ’ ανάψω το καντηλάκι μας….. και πάντοτε προσεύχομαι προ ύπνου! Την Κυριακή, επίτηδες πήγα σε εκείνη την Εκκλησία….. έχει μία εικόνα της Παναγιάς, από τα μέρη της γιαγιάς μου (Προυσιώτισσα!) κι αρκετά χρονάκια πριν…… είχα κάνει Τάμα….. για να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό το σπίτι που μένουμε τώρα (γιατί με το που το είδα….. το ερωτεύτηκα σφόδρα!!!!!!) Πιστεύω πάρα πολύ στη Χάρη Της…… κι εύχομαι κι ελπίζω….. να με βοηθήσει και τώρα!!!!! Θα δείξει!!!!!!! :)

Αυτά….. πρέπει να συνεχίσω τις δουλειές μου, να τελειώσω και με τις βαλίτσες…… αααα…… ξέχασα να σας πω καλέ…… Ο αντρούλης μου μου έκανε σήμερα το πρωί άλλη μία εκπληξούλα (!!!!!!!!!!!!!) κι έβαλε από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό να με πάρουν τηλ.! Εννοείται πως εξεπλάγην πάρα πολύ ευχάριστα! Και φυσικά…… θα τον τιμωρήσω….. γι’ αυτό που τόλμησε κι έκανε!!!!!!!!!! Ο νοών νοείτο!!!!!!!!! ;)

Σας αφήνω λοιπόν……. θα μου λείψετε, :( αλλά πρέπει να γίνει έτσι…… δε μπορώ αλλιώς…… "ΠΝΙΓΟΜΑΙ"!!!!!!!!!!! Δεν αποκλείεται να "μπαίνω" σαν "επισκέπτης" αραιά και που…… για να μαθαίνω νεάκια σας…… αλλά σαν Πιπίτσα…… λέω να το καθυστερήσω αρκετά όμως!!!!! Εάν……. υπάρξει οτιδήποτε το πολύ ευχάριστο να σας πω…… θα το μάθετε….. θα σας ενημερώσω……. είτε θα μπω κανονικά είτε θα μιλήσω με 2-3 κορίτσια μέσω μηνυμάτων ή τηλεφώνου, να σας τα μεταφέρουνε!!!!!!!

Υ.Σ.: Σας ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ όόόόόόλες σας……. Για την υπέροχη παρέα…… που κάναμε τόσους μήνες……. σαν μέλος στην παρέα του Mammy μπήκα τέλη Μαρτίου, αλλά σαν "επισκέπτης" μπαίνω περίπου 1 χρόνο!!!!! Αισθάνομαι λοιπόν….. πως κάποια κοριτσάκια…… όντως…. τα γνωρίζω χρόνια!!!!!! Σας αγαπάω πολύ όλες!!!!!!! Σας εύχομαι τα καλυτερότερα….. μέσα από την ψυχή μου!!!!!!!!!!

Όλες οι μανουλίτσες να χαιρόσαστε τα βλασταράκια σας…… να είναι υγιέστατα…… πανέξυπνα……. δραστήρια……. και να γεμίζουνε με χαμόγελα τις αγκαλιές σας……..

Όλες οι εγκυούλες μας……. να έχετε την καλύτερη δυνατή γέννα…… με το καλό…… να γεμίσετε τη ζωούλα σας με χαδάκια και κλαματάκια!!!!!!!!!

Μακάρι το 2010 όλα τα κορίτσια που προσπαθούνε για μωράκι (μαζί κι εγώ!) να νιώσουμε το θαυματάκι μας…….. και το βασικότερο κορίτσια….. όταν προσευχόμαστε και παρακαλάμε να μας "δοθεί" ένα νινάκι…… ποιο είναι το βασικότερο, κοπέλες μου?????? Να έχει ΥΓΕΙΑ!!!!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θησαυρός!!!!!!!!! Να έχουμε όλες μας πολύ καλές εγκυμοσύνες….. πολύ καλές γέννες….. κι υγιέστατα νινάκια!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!! Και να μου προσέχετε!!!!!!!!!!! Όλες σας!!!!!!!!!!!! Ψηλά το κεφάλι!!!!!!!!!!!! Κι όλες μας θα το νιώσουμε το θαύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπιζω με την αποχη σου απο την παρεα μας που τοσο ομορφαινεις να βρεις την ηρεμια που χρειαζεσαι να σου φυγει το αγχος και γρηγορα να επιστρεψεις με τα χαρμοσυνα νεα που τοσο επιθυμεις και μην ξεχασεις οτι θα μας λειπεις και οτι σ αγαπαμε!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπητσα μου....θα μας λειψεις αφανταστα!!!!

Καλη δυναμη σε οτι και αν κανεις..καλη επιτυχια στο Proficiency σε οτι και αν κανεις...τα φιλια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στενοχωρηθηκα και ας ειμαι λιγο καιρο στην απρεα σας αλλα σε καταλαβαινω απολυτα. Σου ευχομαι οτι θελεις να πραγματοποιηθει και οσο αναφορά την Παναγία την προυσιώτισα, επειδή ειμαι απο εκείνα τα μέρη, ότι της εχω ζητήσει έχει γίνει, είναι θαυματουργη!!!!

Σου ευχομαι ότι καλύτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H αλήθεια είναι οτι

στεναχωρήθηκα διαβάζοντας για τον αποχαιρετισμό σου,

αλλα εφόσον είναι επιλογή σου,είναι απόλυτα σεβαστή και φυσικά δεκτη!

Σου ευχομαι ολόψυχα , αυτό το διάστημα να είναι από

τα πιο επικοδομητικά της ζωής σου και να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα

στις εξετάσεις αλλα και στην οικογένειά σας....

Να περνάς καλά Πιπιτσάκι μου , μαζί με το σύντροφο της ζωής σου ,

να ηρεμήσεις από οτι τόσο σε βασανίζει και να βρεις μέσα σου την αρμονία που ψάχνεις....

Ολα θα γίνουν,γιατί θα τα κανεις εσύ με την δύναμή σου να γίνουν.....

Ελπίζω να ξαναγυρίσεις στην παρέα μας, εντελώς διαφορετικα και με νέες

προταιρεότητες στη ζωή σου και με γεμάτη την αγκαλιά σου....

Σου στέλνω τα φιλιά μου και σου ευχομαι να περάσεις τις πιο όμορφες

γιορτές της ζωής σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπη μου σου ευχομαι καλες γιορτες με υγεια πανω απ'ολα κ του χρονου τετοιο καιρο να εχεις ενα ζουζουνακι στην αγκαλια σου :kiss: οσο για την αποφαση σου δε θα σχολιασω τιποτε εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για σενα ;) κ καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις κ εχεις αλλα στο μυαλο σου τσουπ σκαει μυτη κ μια εγκυμοσηνη :) να σαι καλα κ θα περιμενω με χαρα νεα σου.... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελόπη αγάπη μου... Σε χαιρετώ όχι οριστικά, αλλά προσωρινά!

Σε λίγους μήνες που θα γίνει το θαύμα θα ξαναμπεις να μιλάς και να ανταλλάσεις απόψεις για άλλα θέματα πλέον.. Εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού, κτλ κτλ. Μην τυχόν και το μάθουμε από άλλη! Σε έφαγα!!! :P

Προσωπικά θα μου λείψεις πολύ, ο γλυκός σου ο λόγος, η ευγένεια που σε διακρίνει, το χιούμορ, η φωτο της Μακρυπούλια, η φωτο η δική σου, όλα όλα! :)

Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους αποχωρείς, και τους πρακτικούς (έλλειψη ελεύθερου χρόνου) αλλά περισσότερο τους ψυχολογικούς! Έτσι μας έφυγε και το φιλαράκι μου, το αδερφάκι μου η scarlet30.

Καλή αρχή σου εύχομαι στο babysitting, καλή δύναμη, καλό διάβασμα και καλή επιτυχία και στις εξετάσεις αλλά και στις αγκαλίτσες ;)

Να μου είσαι καλά και να περνάς καλύτερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΩΥΧΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΡΚΩΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ-! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΠΛΗ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα τωρα γιατι με κανεις να κλαιω? :(

Εσυ με εκανες παντα να γελαω :)

Ειμαι η Μαρια120309 αν δεν με γνωρισες.

θα μας λειψεις :(

Σου ευχομαι καλες γιορτες καλη επιτυχια στο διπλωμα και.....

οταν θα ξαναμπεις να γραψεις στην κατηγορια ανακοινωσεις εγκυμοσυνης ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να περασεις ΤΕΛΕΙΑ ρε ΠΙΠΙΤΣΑ!!!

Τυχερος ο αντρας σου που εχει τετοιο διαμαντι διπλα του!!!

Δεν θα αντεξεις και πολυ μακρια μας..ειναι σιγουρο αυτο!!!

χεχε

Να μπαινεις να μιλαμε Αγγλικα ρε συ, να κανεις προβα για το ΠΡΟΦΙΣΙΕΝΣΙ!!!! :P;)

Δεν μπορω να ξερω αν θα μεινεις εγκυος ή κατι τετοιο...δεν ειμαι η ΟΡΕΛΙ το μεντιουμ ουτε ΑΓΙΑ ...απλα θα σου Ευχομαι μετα τις διακοπες να επιστρεψεις μια αλλη ΠΙΠΙΤΣΑ...ξε-αγχωμενη απο το γνωστο θεμα και ηρεμοευτυχισμενη!!!!

Καλη επιτυχια σε ΟΟΟΛΑΑΑΑ !!!

Θα μας λειψεις ρε ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!!!!

φιλια απο ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΑΠΙ ΝΙΟΥ ΓΙΑΡ

χο χο χο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pipitsa , σου εύχομαι να γίνεις μανούλα και εσύ με τον καινούργιο χρόνο.

Οπως ήταν επιλογή σου να μπαίνεις και να συζητάς στο φόρουμ του mammy , έτσι είναι και επιλογή σου να σταματήσεις. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε ότι και αν κάνεις.

ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΝΕΛΟΠΙΤΣΑ στο καλο!! κοιτα να ηρεμησεις, να χαρεις την αγαπη που εχεις απο τον αντρουλη σου!! εισαι πολυ τυχερη γυναικα γιατι με αυτα που ακουω τριγυρω μου απο ζευγαρια ειναι ευλογια να εχουμε καλους αντρες διπλα μας, δωσε πολυ αγαπη στη μπουμπου της κολητης σου,παρε και το διπλωμα σου, και δες τη ζωη θετικα, καποια στιγμη θα ερθει και το μπεμπακι, και αν δεν ερθει κοιτα να εισαι ευτιχισμενη στη ζωη σου εχεις εναν αντρα που σε λατρευει!!!! φιλια πολλα πολλα θα μου λειψεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσακι μου?? Υδροχοακι μου??....καλα θα κανεις κουκλιτσα μου...εχουν πεσει πολλα μαζι κ χρειαζεται λιγο να ξεμπλοκαρεις...

Η αληθεια ειναι οτι θα μας λειψεις πολυ...αλλα η σκεψη μας θα σε ακολουθει!!!

Ναχεις ομορφες γιορτες, καλη χρονια κ ολα να πανε κατευχειν!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oxi pipitsa!! :(:( tha mas leipseis mwre!!! :(:(:(

DIKIA SOU OMWS H APOFASH!!!!

EUXOMAI OLA NA PANE KALA

KAI THN EPOMENH FORA POU THA MPEIS NA DIMOSIEUSEIS ENA MONO POST!!!!

EIMAI EGKIOOOOOSSSSSSSSSS!!!!AYTO NA MAS PEIS!!! :woohoo: :woohoo:

OK???????????????????????????????????????????????????

YPOSXESOU TO TWRAAAAAAA!!!!!!!!!

FILAKIAA FILAKIAA FILAKKIAAAA NA PERASETE YPEROXA KAI EMEIS PARASKEUH PAME DIAKOPOULES!!!

SE FILW KAI XARIKA POLY POU SE GNWRISA GLIKIA MOU!!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pipitsozouzounaki μου αν κ ειμαι σχετικα καινουρια στο ομορφο παρεακι σας κ δεν ειχαμε την ευκαιρια να μιλησουμε πολυ,λυπαμαι που φευγεις κ σου ευχομαι πραγματικα ολοψυχα τα καλυτερα!!!

Να ηρεμησεις,να περασεις υπεροχες γιορτες,να παρεις κ το ρημαδι το proficiency και ο νεος χρονος να σου φερει αυτο που πραγματικα λαχταρας,παντα με υγεια,αγαπη κ πολλα χαμογελα, πανω απ'ολα :):):):):):):):):):) !!!!!!!!!!!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pipitsoula εύχομαι τώρα που θα είσαι φουλ από υποχρεώσεις και δεν θα σου μένει καιρός για γόνιμες και άγχος, να το τσακώσεις ευκολότερα το μπεμπάκι σου!! Αλλιώς, μόλις γίνεις κάτοχος proficiency, ξεκίνα με ηρεμία τις εξετασούλες κι όλα καλά θα πάνε! Σε διάβαζα καιρό σαν επισκέπτρια κι εχω καταλάβει πόσο πολύ το θες αυτό το παιδάκι..

Καλές γιορτές! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι να εχεις Καλα Χριστουγεννα, να περασεις τελεια με τον αντρουλη σου (κακα εχεις πετυχει το 10 το καλο που λενε, ολο εκπληξεις ειναι!!!) και να δεις που μολις ηρεμησεις θα μπεις να μας πεις οτι είσαι εγκυούλα!!!Ολες μου τις ευχες για ο, τι ποθεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙπΙτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα!!! Ειμαι σιγουρη πως σε λιγο καιρο θα επιστρεψεις με τα χαρμοσυνα νεα που για εμενα ειναι διπλα ,γιατι εαν θυμασαι πριν λιγες μερες μου εταξες την κορη σου....συμπεθερα!Σε φιλω,εισαι πολυ ιδιαιτερος ανθρωπος,σου αξιζει ενα παιδακι και θα το εχεις!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα μας λειψεις πολυ...να εισαι καλα και σε οτι και να κανεις να εχεις επιτυχια και ευτυχια

σου στελνω ολη μου την αγαπη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καινουργια χρονια, καινουργιοι στοχοι.Πηγαινε σε εναν νεο γιατρο, στο λεω τοσο καιρο.Δεν εχεις τιποτα να χασεις, το πολυ πολυ χρονο!!

Επισης για τα αγγλικα, θα μπαινεις στο μαμυ και θα κανεις αυτοματη μεταφραση στα αγγλικα, ετσι για να τα εξασκεις :laugh: :laugh:

Καλα Χριστουγεννα και σου ευχομαι ολοψυχα το 2010 να σου χαρισει οτι ονειρευεσαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...