Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΕΚΝΟ!!!!! ;);)

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ, ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΣΑΣ !!!!

ΧΙΛΙΟΡΟΝΟΣ-ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ :kiss::kiss:

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ..... :) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.....

-ΑΠΟ ΤΕΟ-

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΟ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ Μ@!@@#ΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟ@#$%#@ΤΣΟ Σ :woohoo: :woohoo: :silly: :blink::side:

(ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Σ-ΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΑΙ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ :woohoo: :woohoo: )

post-7191-13873934743297_thumb.gif

Δημοσίευση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!

DSC06561 :laugh:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

DSC06561 DSC06561.JPG :laugh:

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΕΞ!!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ????

ΔΕΙΞΕ ΤΗΣ WHO IS THE BOSS!!!!!!!!! :P:P;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ !!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ

Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ! :kiss::kiss::kiss:

Υ.Γ. Α ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ... ΑΣΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΠΟΠΗ

(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΟ) ΝΑ

ΛΕΕΙ ... ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕ

ΤΕΤΟΙΑ ΧΙΧΙΧΙ ... ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΚΑ !!! :laugh: :P

Δημοσίευση

Tόνια μου Χρόνια Πολλά με υγεία στον Αλέξανδρό σας!!!!!!!!!!! :cheer:

Να είναι πάντοτε γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος στην όμορφη οικογένειά του!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Εύχομαι πρόοδο πνευματική και πολλές επιτυχίες στη ζωή του!!! :cheer:

Να τον χαίρεστε φιλενάδα!!! :cheer:

Πολλά φιλιά!!! :kiss::kiss::kiss:

ΥΣ.τί τούρτα θα έχετε;;; :)

Δημοσίευση

ΤΡΕΛΟΜΑΝΟΥΛΙ :laugh: ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ,ΤΥΧΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΑΓΑΠΗ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ :laugh: :laugh: ...ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΑΖΩ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ :P :woohoo: !ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΄ΧΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Η΄ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟ Η΄ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΟΥΛΑ :kiss::kiss: !!!!!!!!ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ:kiss::kiss::kiss: !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα :) !!!

Να χαιρεστε το αγορακι σας το ομορφο! Ευχομαι να ειναι μια ζωη ευτυχισμενος και υγιης και εσεις να τον καμαρωνετε μεχρι τα βαθια σας γεραματα!!

Φιλακια πολλα :kiss: !

Δημοσίευση

Χιλιόχρονος ο Αλέξανδρος! Να ζήσει γερός σαν τα ψηλά βουνά κι εσείς οι γονείς του να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα!

Καλά ε... Η ευχή του ΤΕΟ όλα τα λεφτά! :woohoo:

Έτσι.. Από μικρά να αρχίζουν τις αντροκουβέντες! :P

Η μαγουλίτσα τι κεφαλοκλείδωμα είναι αυτό που του κανει του Άλεξ?

Αχ αγάπες μου! :cheer:

Δημοσίευση

Τόνια,χρονια πολλα στον Αλεξανδράκο σας!!!!

Να είναι γερός , πολύχρονος και στη ζωή του

να έχει πάντα χαρές , αγάπη και πραγματικά καλούς φίλους!

Σύντομα να έρθει στην όμορφη οικογένειά σας και το αδερφάκι

του που θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του

κανετε!

Πολλα φιλιά και να τον καμαρώνετε πάντα!

Φιλιά και από τον Θανούλη!

Δημοσίευση

να ζησεις Αλεξ και χρονια πολλα μεγαλος να γινεις να αγαπας τη μαμα..παντου να σκορπιζεις για τη Μαγουλιτσα φιλια...και ολοι θα λενε να ενας γαμπρος!!!!

Φιλια πολλα να τον χαιρεσι τονια μου γερο δυνατο!!!

Δημοσίευση

ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Με συγκινησες πολυ φιλεναδα!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλα που ηξερες οτι εχουμε διαλεξει στολισμο και τουρτα του Γουινι και εβαλες την εικονα;;;;!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P

Oσο για την ευχη......ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΜΕΕΕΕΕ(ειδικα ο Μακης! μες τη καρδια του σε εχει βαλει λεει... B) ) )!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλες μου φιλεναδες σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!! :kiss::kiss::kiss:

Τελευταια δε μπαινω γιατι τρεχω αλλα σας σκεφτομαι πολυ και μου λειπετε! :kiss::kiss::kiss:

Σας κερναμε (εστω και νοερα..) ενα μεγαααλο κομματι τουρτα με πολυ αγαπη!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

DSC06561 DSC06561.JPG :laugh:[/quote

xronia pola tonia mou na sou zisi xaroumeno kai eftixismeno to agoraki sou

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...