Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έλεος!!!

Τώρα το είδα!

Ρε κοριτσάκι μου … τι έπαθες?

Περαστικά!

Ελπίζω γρήγορα να περάσει ο πόνος και να μη βασανιστείς άλλο.

Φιλάκια πολλά και κάνετε και κανένα ευχέλαιο … τι να πω?

Μήπως σας έχουν φάει με τη ζήλια τους?

Δημοσίευση

Βρε Άννα Μαρία.. Τι έπαθες πάλι πουλάκι μου?

Σιδερένια! Υπομονή για τον πόνο και μόνο υπομονή.. Άντε και από κανένα παυσίπονο! Μην πάθεις και ανοσία! Μην πάθεις και έλκος! :unsure:

zaxarenia... Τρελλοκομείο!!! :P

Δημοσίευση

καλημέρα, και περαστικά και από εμένα. να ήταν όλο το κακό αυτό. φαντάζομαι ότι θα πονάς, δεν έχω σπάσει ούτε χέρι-ούτε πόδι τίποτα γενικώς (ευτυχώς δηλαδή) μέχρι σήμερα. προσπάθησε να δείς και την θετική πλευρά του όλου θέματος. δεν θα κάνεις τίποτα απολύτως. θα ξεκουραστείς και άσε τους υπόλοιπους (τον άντρα σου-την μαμά σου-την πεθερά σου και γενικά ΟΛΟΥΣ τους τριγύρω σου ) να τα ετοιμάσουν όλα για εσένα.

Πέρα από την πλάκα όμως υπομονή.

Δημοσίευση

Αχ βρε Άννα Μαρία τι έπαθες μέρες που είναι!!! :(

Περαστικά καλή μου,θα περάσει με υπομονή και ξεκούραση! :)

Εύχομαι του χρόνου να συνεχίσει να ...πονάει,αλλά απο το βάρος του ζουζουνιού σου που θα'χεις αγκαλίτσα! :lol: (Ευχές που δίνω... :side: )

Πολλά φιλιά και καλές γιορτές! :kiss:

  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
    • Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...