Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έσπασα το χέρι μου...

Θέλω να γίνω μαμά

Recommended Posts

Έλεος!!!

Τώρα το είδα!

Ρε κοριτσάκι μου … τι έπαθες?

Περαστικά!

Ελπίζω γρήγορα να περάσει ο πόνος και να μη βασανιστείς άλλο.

Φιλάκια πολλά και κάνετε και κανένα ευχέλαιο … τι να πω?

Μήπως σας έχουν φάει με τη ζήλια τους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Άννα Μαρία.. Τι έπαθες πάλι πουλάκι μου?

Σιδερένια! Υπομονή για τον πόνο και μόνο υπομονή.. Άντε και από κανένα παυσίπονο! Μην πάθεις και ανοσία! Μην πάθεις και έλκος! :unsure:

zaxarenia... Τρελλοκομείο!!! :P

Avvα Μαρία , περαστικούλια κορίτσι μου....

Σιδερένια τώρα,αντε και ο καινουργιος χρόνος

να αφήσει πίσω του ολα τα στραβα που ήρθαν....

Υπομονή!

καλημέρα, και περαστικά και από εμένα. να ήταν όλο το κακό αυτό. φαντάζομαι ότι θα πονάς, δεν έχω σπάσει ούτε χέρι-ούτε πόδι τίποτα γενικώς (ευτυχώς δηλαδή) μέχρι σήμερα. προσπάθησε να δείς και την θετική πλευρά του όλου θέματος. δεν θα κάνεις τίποτα απολύτως. θα ξεκουραστείς και άσε τους υπόλοιπους (τον άντρα σου-την μαμά σου-την πεθερά σου και γενικά ΟΛΟΥΣ τους τριγύρω σου ) να τα ετοιμάσουν όλα για εσένα.

Πέρα από την πλάκα όμως υπομονή.

Ωωωωχ!! Χριστουγεννιάτικα?!?

Περαστικά σου. Δυσκολο το σπάσιμο στον ώμο... Κανε υπομονη κοριτσάκι, θα περασει κι' αυτο!

Φιλάκια! :)

Αχ βρε Άννα Μαρία τι έπαθες μέρες που είναι!!! :(

Περαστικά καλή μου,θα περάσει με υπομονή και ξεκούραση! :)

Εύχομαι του χρόνου να συνεχίσει να ...πονάει,αλλά απο το βάρος του ζουζουνιού σου που θα'χεις αγκαλίτσα! :lol: (Ευχές που δίνω... :side: )

Πολλά φιλιά και καλές γιορτές! :kiss:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Ακυρώσαμε και το ταξίδι μας για θεσσαλονίκη....

Όλα στραβά τον τελευταίο καιρό...

• Απαντήσεις

• Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτική εξήγηση!!! ❤️❤️❤️❤️ Έκανα την αίτηση 7/11 και εγκρίθηκε την ίδια μέρα βγήκε προς πίστωση.. από το πίνακα πληρωμών αναμένω λογικά 21/11.. εσένα τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθήθηκαν αυτοί οι χρόνοι οπότε ίσως σταθούμε και εμείς τυχεροί! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πως προκύπτουν αυτά τα λεφτά.. οπότε σε 1000€ μισθό εννοώντας σε καθαρό μισθό ή μεικτά; Οπότε περιμένω λεφτά και από τον εργοδότη;!! Όχι δεν έχω κλείσει χρόνο..  Οπότε να έχω στο νου μου μόλις γεννηθεί το παιδί να κάνω αίτηση και στις συμπληρωματικές παροχές του ΟΑΕΔ.. αυτό όμως μήπως πρέπει να περιμένουμε να βγει και το επίδομα λοχείας για να βγει η αναλογία του ΟΑΕΔ συνολικά ή δεν παίζει ρόλο; Ααα!! Πολύ χρήσιμος ο άντρας σου!! Να τον κρατήσεις!!! 🤪😂😂 Για την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ ξέρει αν χρειάζεται να κάνουμε κάπου κάποια αίτηση; Και πληρώνει ο ΟΑΕΔ αναλογία τις % από το δώρο αυτού του διαστήματος ή όλο το ποσό που αντιστοιχεί για το χρονικό διάστημα αδείας; Καλά μη φανταστείς... Και ο άντρας μου που είναι στον ιδιωτικό τομέα δε παίρνει δώρο Χριστουγέννων.. εκτός αν θεωρήσουμε δώρο το έναντι μισθού που τους βάζει βαφτίζοντας το στην κατάθεση "δώρο Χριστουγέννων"... Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί οι εργοδότες που με διάφορες πατέντες δεν δίνουν δώρα.. Καλά και εμένα τα ξύνουν εδώ.. και εφκα και ΟΑΕΔ... Πέρσι για μια αίτηση που έκανα στον εφκα Ιούλιο, πληρωθηκα Ιανουάριο!! Ο δε ΟΑΕΔ για αίτηση που έκανα Νοέμβριο πληρωθηκα Φεβρουάριο!! Και αυτά από δικές μου πιέσεις να βγάλω μια άκρη γιατί καθηστερουσαν τόσο.. απλά τα είχαν φορτώσει στο κόκορα και δουλευομασταν μεταξύ μας...! Δεν ξέρω πως τους έκατσε τώρα και βγήκε έγκριση την ίδια μέρα..!! Να δω και η πληρωμή όμως πότε θα γίνει... @Kallia.Geo μου ψάξε να δείς τι γίνεται με τη δική σου αίτηση... Από τη δική μου εμπειρία μόνο έτσι θα τα πληρωθείς πιο άμεσα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...