Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ημουν χαρούμενη

Recommended Posts

Απ' όσα κατάλαβα, μένει με τον άντρα της επειδή είναι αξιόπιστος και σοβαρός, ενώ ο πρώην όχι. Από συμφερον δηλαδή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ακριβως Αννα Μαρία..ο αλλος αλλα λεει τη μια αλλα την αλλη...δεν ειναι για σπιτι...Αγγελικη οτιδηποτε ειχε απο τον πρωην της θα το ηθελε αρκει να ηταν δικο του...αυτος δεν ειναι για σχεση ο πρωην..σεχ θελει

Ε, ναι, τι λέμε; Αφού έκαναν και σεξ μετά που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, για να τον πείσει ότι είναι δικό του.

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ε, ναι, τι λέμε; Αφού έκαναν και σεξ μετά που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, για να τον πείσει ότι είναι δικό του.

Ειπα να το ξανακουσω μπας κ το χωνεψω... :huh:

Τι να πω βρε Ελευθεριτσα μου...δε ξερω!Ειλικρινα μακαρι να τη φωτισει ο Θεος,να βαλει το χερι του...γιατι μαλλον ακομα δεν εχει δει τιποτα ουτε αυτη ουτε κ εσυ :dry:

Απ'οτι καταλαβα δεν ειναι κ πολυ ωριμη σα χαρακτηρας...

και μετα Στελλα τους αντρες ελεγα για ανωριμοτητα...εχουμε ενα θεμα εμεις οι γυναικες..θελουμε τα κακα παιδια και μετα τρωμε....

Ελα ντε...αυτο ξανα πες το!!!

Ειδικα αυτο με τα κακα παιδια ποτε δε το καταλαβα...την ειχα περασει κ εγω τη φαση αυτη..του κακου παιδιου,οχι της φιλης σου :woohoo: !!!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ...

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ... Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ...

ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...

ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑ (ΥΠΟ ΚΘΕΣΤΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ)

Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ "Ψ" (-ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ-) ???

ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ... ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...??? ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΑΝ ΝΑΙ!!! ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ... ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ)!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...