Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ημουν χαρούμενη

Recommended Posts

Aν διάβασες καλά το μήνυμά μου θα δεις ότι η συμβουλή μου είναι άλλη και ουδέποτε υποστήριξα ότι καλό θα ήταν να κάνει έκτρωση.Απλώς υπάρχει και αυτό σαν επιλογή από πολλές μητέρες. Εγώ υποστήριξα μια γνώμη προς το καλυτερο για το μωρό και δεν είναι αυτή που λες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@ngel έγραψε:

Και μπορεί όπως γράφεις τυρογαριδάκι οτι εσυ δεν θα έκανες ποτέ εκτρωσή ,το να συμβουλεύεις κάποιον άλλο όμως να "κάνει έκτρωση και να τελειώνει" πιστεψέ δεν σε απενοχοποιεί καθόλου, και είναι σαν να το κάνεις η ίδια ,γιατί η συμβουλή του καθενος μας αντιπροσωπεύει εμας,και δεν δυμβουλεύουμε τον αλλό με αυτό που θέλει να ακούσει ,ασχετά αν κάποια φορά συμπίπτουν οι γνώμες .

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ .

Επειδή έχω γράψει πάρα πολλά που μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει, σε οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα γι αυτό που έγραψα. Δεν κατάλαβες καθόλου τι έγραψα. Αν θέλεις μπορείς να τα ξαναδιαβάσεις και να δεις καλύτερα τι λέω. Μάλλον παρεξήγησες. ΄Πάντως αυτά που λες ότι είπα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πραγματικά είπα. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολύ καλά τι κουβεντιάζω και τι συμβουλεύω τόση ώρα.

Συνηθως δε γραφω σε θεματα τετοιου τυπου...

Εδω εγραψα γτ πραγματικα μου φανηκε τοσο προστυχη η σκεψη

πως ΓΥΝΑΙΚΑ φερθηκε κ θα φερθει τοοοοοσο σκαρτα!!!

Υποτιθεται πως οι αντρες ειναι κατωτερα πλασματα!!

Αλλα αν εμεις υπολογιζουμε την βολεψη μας εις βαρους ολων(θεωρω πως ακομα κ εις βαρους του μωρου θα ειναι η ψευτια)...Ειμαστε χειροτερες... :(

Δυστυχως ή ευτυχως συμφωνω με την πλευρα(πλειοψηφια θα ελεγα) που ενθαρρυνει την αληθεια!!!

Και η @ngel παρα τη "σκληρη γλωσσα" με καλυπτει σε καποια σημεια!...

Μια απλη απορια για τα κοριτσια που πιστευουν πως το ψεμα θα βγει σε καλο ολων....

Αν ο κερατας(ωμα:κερατας κ "δαρμενος")ηταν ο αδερφος σας ή ο πρωην της ηταν ο αντρας σας...Θα ειχατε την ιδια αποψη?????? :huh:

Και κλεινω λεγοντας πως το καθε μωρακι ερχεται στον κοσμο για καλο!!!

Πιστευω πως ιδανικοτερο περιβαλλον απο μια μαμα ειλικρινης,τιμια κ γεματη αγαπη δεν υπαρχει!

Μακαρι!

tirogaridaki έγραψε:

Μα η πράξη της ήταν τόσο ανώριμη που όποια απόφαση και να πάρει θα έχει κάποια επίπτωση στη ζωή της..μικρή ή μεγάλη. Αυτό ακριβώς που λες , ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οφείλει να σκεφτεί το καλό του παιδιου και μονο..που εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι αυτό..ή να μην το φέρει καθόλου στη ζωή που αν και γενικά είμαι κατά στη συγκεκριμένη περίπτωση..θα ήταν εκείνο το θύμα και ίσως της έλυνε μια καλή το προβλημα(δεν υποστηρίζω την έκτρωση αλλά θα μπορουσε να είναι ένα ενδεχομενο σε μια τέτοια κατάσταση)..τέλος πάντων ας διαλέξει αυτό που εκείνη κρίνει σωστό..για μένα..καλύτερα το θύμα να είναι ο άντρας της..μικρό το κακό...οσο για το πόσο μπορεί εκείνη να αντέξει κάτι τέτοιο..είναι δικό της πρόβλημα!! Ας πρόσεχε..ας βασανιστέι κι αυτή λιγο.

Και για να ξεκαθαρίσω αν και δεν υπάρχει λόγος, αυτόπου έννοώ είναι πως οι επιλογές για να δώσει λύση στο προβλημά της είναι πολλές..και θα μπορουσαν όλες να περάσουν από το μυαλό της όπως από το να το πει στον άντρα της μέχρι να κάνει έκτρωση...μη μου πεις ότι μια τέτοια γυναίκα δε θα έφτανε στο σημειο να το σκεφτεί ...και ξέρεις πόσο <<ιδανικά >> της λύνει το πρόβλημα!!! Ουτε γάτα ουτε ζημια!!!Αρκετές το κάνουν και προχωράνε στη ζωή τους..κι εκεί το θύμα δυστυχώς είναι ένα αθώο μωράκι...εγώ όμως είπα ότι προτιμώ και υποστήριζα και σε όλα τα προηγουμενα μηνυματα να είναι τοθύμα ο άντρας της..να μεγαλώσει το παιδί εκείνος για το καλό όλων....και ευχόμενοι ότι δε θα το μάθει ποτε.

Anastacia έγραψε:

Μια απλη απορια για τα κοριτσια που πιστευουν πως το ψεμα θα βγει σε καλο ολων....

Αν ο κερατας(ωμα:κερατας κ "δαρμενος")ηταν ο αδερφος σας ή ο πρωην της ηταν ο αντρας σας...Θα ειχατε την ιδια αποψη?????? :huh:

liberty81 έγραψε:

Και εγω στα σιριαλ πίστευα οτι θα τα βλέπω μόνο..και σίγουρα οχι απο τη συγκεκριμένη..ο αντρας της ειναι φοβερο παιδι σε αντιθεση με τον πρωην της που ειναι χασικλης και πολλα άλλα οχι και τοσο καλα ειδικα για να κανει οικογενεια..Δυστυχως θελει τον πρωην,τον αγαπαει οπως λεει αν και δεν θεωρω οτι ειναι αγαπη...απλα κολλημα.αν το πει σιγουρα θα τη χωρισει ο αντρας της,δεν προκειται να το δεχτει...και εχει και αλλα θεματα για να μεινει μονη..λεφτα δεν εχει,οικογενεια να παει κλπ...Βεβαια σιγουρα οι λογοι αυτοι δεν πρεπει να μετρηθουν στη γεννηση ενος παιδιου..αυτη θελει να το πει στο πρωην και να ζησει μαζι του...ο τυπος ειναι τρεις λαλουν και αλλοι 5 χορευουν..Εγω συμβουλη δεν εχω δωσει ακομα γιατι ειλικρινα δεν ξερω..πρωτη φορα που δεν ξερω τι να πω

Ελευθερία εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν πρέπει να αναμειχθείς καθόλου σ' αυτό.

Πολύ καλά έκανες και απάντησες όπως απάντησες. Αν μη τι άλλο στους φίλους μας λέμε την αλήθεια. Έτσι αισθανθηκες αυτο είπες!

Αλίμονο αν πρέπει να μετράμε τα λόγα μας και στους δικούς ανθρώπους.

Τη γνώμη σου ζήτησε, τη γνώμη σου είπες!

Αν και για μενα είναι πολύ εγωιστικό απο μέρους της που σου αποκάλυψε κατι τέτοιο.

Συμφωνώ απόλυτα με τη Φανη. Αν αποφασίσει να το κρατήσει, πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το παιδι, που είναι το θύμα της υποθεσης, ως συνήθως.

Παρατήρηση.

Υπάρχουν μυστικά, που μένουν για πάντα μυστικά. Η αλήθεια δε βρίσκει πάντα φως. ΑΛΛΑ! Μυστικό που το ξέρουν πάνω απο δύο, δεν είναι μυστικο. Και απ' ό,τι φαίνεται η φίλη σου μιλάει πολύ. Άρα μάλλον έχει πάρει και τις αποφάσεις της.

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι, και μη σε παίρνει απο κάτω.

Όλα στη ζωή είναι και όλα πρέπει να τα περιμένεις.

Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, θα είμαστε για τους άλλους;

Φιλιά!

Anastacia έγραψε:

Και κλεινω λεγοντας πως το καθε μωρακι ερχεται στον κοσμο για καλο!!!

Πιστευω πως ιδανικοτερο περιβαλλον απο μια μαμα ειλικρινης,τιμια κ γεματη αγαπη δεν υπαρχει!

Μακαρι!

Εγω Αναστασία θα αντιστρέψω την ερώτηση: Αν εσύ ήσουν στη θέση της κοπέλας (και μη μου πεις ποτέ. Υποθετικη είναι η ερώτηση)τόσο εύκολα θα αποφάσιζες;

Αν και δεν πιστεύω πως η συγκεκριμένη κοπέλα θα το κρατήσει κρυφο.

Η Φανή αν κατάλαβα καλά, και σ' αυτό συμφωνώ και γω, δε λέει τί θα έκανε ή τί θεωρεί σωστο. Απλά επισημαίνει την υποκειμενικότητα του θέματος. Το τί θεωρούμε εμείς σωστό δεν είναι απαραίτητα σωστό και για τους άλλους. ;)

Σισσιώ συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..αν και από ότι κατάλαβα η κοπέλα έχει αποφασίσει μέσα της...θέλει τον πρώην της..ο οποίος πρώην της είναι <<γειά σου>>...οπότε καταλαβαινεις τι γίνεται εδω...χωριζει με τον άντρα της, το λέει στον πρώην , ο πρώην την απορρίπτει από όσα φαίνονται και μένει αυτή ξεκρέμαστη και μόνη με ένα μωρό στην κοιλιά..που ποιος ξέρει που θα καταλήξει..στην καλύτερη σε καμιά γιαγιά να το μεγαλώνει ή άντε σε κανένα ιδρυμα..κρίμα..Liberty σαν φίλη που είσαι κάτσε μαζί της και κουβέντιασέ το..είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα..θέστε όλες τις επιλογές με όλες τις ενδεχόμενες καταλήξεις της κάθε επιλογής..για μένα καλυτερα να μείνει εκει που είναι και να μην πει τίποτα!

τι να πει κανεις για την τιμη της αλληνης κολλαει εδω ...

δεν ειναι και κανα παιδακι ας αναλαβει τις ευθυνες της και ασ βαλει

τα πραγματα κατω και να τα σκεφτει

ειναι επιπολαιη στις κινησεις και τωρα αυτο παλι κανει ριχνει το μπαλακι στην ελευθερια για να της πει τι να κανει...

οταν επιλεγεις να πας με καποιον χωρις προφυλαξης πρεπει να επιλεγεις και τισ συνεπειες..

κατα την γνωμη μου ο γαμος της ηταν διαλυμενος απο την αρχη αυτη περιμενε ποτε θα της σφυριξει ο πρωην να παει...

καποια κοπελα αναφερε οτι η ελευθερια επρεπε να την στηριξει σαν φιλη και να μην απαντησει ετσι.. ελευθερια οταν η φιλη σου πηγε με τον αλλον στο ειχε πει πριν;;;

Sissio έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Εγω Αναστασία θα αντιστρέψω την ερώτηση: Αν εσύ ήσουν στη θέση της κοπέλας (και μη μου πεις ποτέ. Υποθετικη είναι η ερώτηση)τόσο εύκολα θα αποφάσιζες;

Αν και δεν πιστεύω πως η συγκεκριμένη κοπέλα θα το κρατήσει κρυφο.

Η Φανή αν κατάλαβα καλά, και σ' αυτό συμφωνώ και γω, δε λέει τί θα έκανε ή τί θεωρεί σωστο. Απλά επισημαίνει την υποκειμενικότητα του θέματος. Το τί θεωρούμε εμείς σωστό δεν είναι απαραίτητα σωστό και για τους άλλους. ;)[/quote:3k3dgmjr]

Ευκολα?Ποιος μιλησε για...Ευκολια?Ποιος ειπε οτι ψαχνω το σωστο κ το λαθος?!

Το θεμα ξεφυγε!

Η 1η μου απαντηση αναφεροταν στο πως θα φερομουν εγω αν ημουν η Ελευθερια!

Η 2η στη διαφωνια μου να κρατηθει μυστικο κατι τετοιο...Η αποψη μου!

Εγω?ΑΝ? ΦΥΣΙΚΑ κ θα το κρατουσα...Μονη μου!Η με τον πρωην αν το δεχοταν!

Οχι ομως τετοιο ψεμα!!Δεν μιλαμε για λεπτομερεια...Για ψεμματακι...Μιλαμε για μια ζωουλα!

Sissio έγραψε:

Αμαρτίες γονέων Φανη!

Θύμα πάλι το παιδι.

Τι να πεις...

Το θέμα ειναι αντε και την έκανες την αμαρτια..τι κάνεις για να μην την πληρώσει το παιδί..αν το βάζεις πάνω απο όλα..!!

Συγνωμη που παρεμβαινω στην συζητηση σας, αλλα αποψη μου ειναι, οτι τετοιου ειδους ατομα νοιαζονται μονο για τον εαυτο τους... το παιδι ερχεται σε δευτερη μοιρα...!!

Αλλωστε αυτο το παιδακι ειναι ηδη καταδικασμενο να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον μη ιδανικο, ειτε η γυναικα αυτη αποφασισει να πει την αληθεια ειτε οχι...!!!

Η γνωμη η δικη μου ειναι οτι οπως στρωνεισ ετσι κοιμασαι.Το θεμα ειναι οτι αν δεν το πει ποτε στον αντρα της λογικα δε θα το πει και ποτε στο παιδακι της που με το καλο να γεννηθει.Γιατι ομως να στερησει το δικαιωμα σε ενα παιδι να μαθει ποιος ειναι ο πατερας του?Αυτο το πραγμα δεν το εχει δικαιωμα κανενας να το κανει ιδιως οταν το κανει για να σωσει τη γουνα του.

Λυπαμαι πραγματικα οταν γινονται τετοια πραγματα....

Εγώ θα πω κάτι άλλο.

Μεγαλώνω ένα "μη αναγνωρισμένο" αγοράκι

με όλα τα καλά του κόσμου και υλικά και ψυχικά.

Δεν είμαι ευκατάστατη αλλά δουλεύω

όπως όλος ο κόσμος και φροντίζω να μη του λείψει απολύτως

τίποτα. Το παιδί είναι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας σχέσης

την οποία ο πατέρας, που μένει 200 μέτρα από το σπίτι μας,

αποφάσισε να την τελειώσει με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Το παιδί δεν το είδε ποτέ γιατί δεν το θέλησε, δεν αναγνωρίστηκε

και δεν θέλω να αναγνωριστεί από έναν άνθρωπο ο οποίος αντί

να υποκλιθεί στο μεγαλύετρο θαύμα της ζωής το έβαλε στα πόδια.

Τι σημαίνει ότι δεν είναι αναγνωρισμένο;;; σε ποια χρόνια ζούμε;;

Δεν απαξιώνω ούτε την οικογένεια, ούτε τους άντρες...

Κάτι διάβασα ότι "θα καταλήξει σε ίδρυμα"...

Τι σημαίνει αυτό;;; ότι επεδή μπορεί να είναι παιδί μονογονεϊκής

οικογένειας θα καταλήξει να ζει σε ίδρυμα;;;

Νικολά Σαρκοζί

Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Φιντελ Κάστρο

Μπαρακ Ομπάμα

καί άλλοι πολλοί εναι παιδιά μονογονεικών οικογενειών

(συγκεκριμένα οι πατεράδες τους τους είχαν εγκαταλήψει)....

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με καμία πραγματικά.

Απλά δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος...

Αυτά... Την αγάπη μου σε όλες και καλά ξεμπερδέματα στη φίλη σου!

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΛΕΣ Κ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ.....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΛΑΘΟΣ''ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ

ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ

ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ

ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...

Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΘΑ

ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ (ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ)ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΤΗ....

yiotaki!!!! έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΛΕΣ Κ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ.....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΛΑΘΟΣ''ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ

ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ

ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ

ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...

Τα παιδιά για να μεγαλώσουν θέλουν αγάπη και όχι υπογραφές και ονόματα...

Σίγουρα το καλύτερο για όλους είναι να υπάρχει όλο το πακέτο.

Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι δυνατό...

sweetmammy έγραψε:

Συγνωμη που παρεμβαινω στην συζητηση σας, αλλα αποψη μου ειναι, οτι τετοιου ειδους ατομα νοιαζονται μονο για τον εαυτο τους... το παιδι ερχεται σε δευτερη μοιρα...!!

Αλλωστε αυτο το παιδακι ειναι ηδη καταδικασμενο να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον μη ιδανικο, ειτε η γυναικα αυτη αποφασισει να πει την αληθεια ειτε οχι...!!!

sweetmammy μου, αν σου είναι εύκολο, μπορείς να μου πεις

τι σημαίνει "μη ιδανικό" περιβάλλον;;;

γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς..

ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

12ΧΡΟΝΙΑ (ΕΙΜΑΙ 30ΧΡ.) ΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΟ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ..ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΙΣΩΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ''ΛΑΘΗ''..ΟΠΩΣ

.π.χ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Κ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΝΑ ΒΡΕΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ???Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ????

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΞΩ....

οχι δεν ηξερα οτι ηθελε ακομα τον πρωην της..πιστευα οτι ειχε καταλαβει οτι ειναι τελειωμενο το ατομο..ετσι ελεγε τουλαχιστον η φιλη μου..πως μια συγχισμενη συναισθηματικα μητερα μπορει να μεγαλωσει ενα παιδι?

σε αυτα τα θεματα δυστιχως δεν υπαρχει πρεπει και δεν πρεπει το μονο που δεν ειναι σωστο ειναι να το κρατησει κρυφο η φιλη σου. και κατι ακομα αν υποθεσουμε οτι ο αντρας της την αγαπαει και με το καιρο τα βρουν και μεγαλωσει εκεινος το παιδι ολα θα ηταν καλα, μονο που επειδη η φιλη σου ανοιξε το στομα της και ειπε την αληθεια σε σενα αυτο τωρα δεν προκειται να συμβει ποτε, γιατι ενας αντρας θα μπορουσε να κανει την υπερβαση να συγχωρησει την γυναικα του και να το δεχτει το παιδακι σαν δικο του αλλα απο την στιγμη που δεν θα το ηξερε κανεις, τωρα που ο περιγυρως θα μαθει οτι το παιδι δεν ειναι δικο του γιατι θα μαθευτει αφου το ξερεις ηδη εσυ, δεν υπαρχει περιπτωση αυτος ο αντρας να συνχωρεσει!!

Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα πως υπάρχουν γυναίκες που θα μπορούσαν να υποκρίνονται για μια ζωή!

Πόσο καλή ηθοποιός πρέπει να είσαι για να κρατήσεις απ' τον άντρα σου και το παιδί σου ένα τέτοιο μυστικό!

Συγνώμη αλλα δεν μιλάμε για ένα απλό ψεματάκι...

Φυσικά και πρέπει να μιλήσει στον άντρα της κατα τη γνώμη μου.

Αν η φίλη μου επέλεγε να μην πεί τίποτα αυτή της η απόφαση θα με έκανε να απομακρυνθώ απ' την ίδια!!!

Σκοπός μου δεν είναι να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά δεν μπορώ να μην απαντάω σε ορισμένα πράγματα γιατί θα δυσαρεστήσω

κάποιους.

Φυσικά και εχω διαβάσει όλες τις δημοσιεύσεις απο την αρχή και μετά

υπέβαλα την δική μου .

tirogaridaki έγραψε:

κάποια άλλη θα θεωρουσε σαν ιδανική λύση την έκτρωση...δεν μου ακουγεται και λάθος από το να μεγαλώνει ένα παιδί έτσι χωρίς την αναγνώριση του πατέρα καικυρίως την απόρριψη ενός άλλου...

Το παραπάνω απόσπασμα που εγώ βλέπω δημοσιευμένο δηλώνει και προσωπικές πεποιθήσεις οσον αφορά το θέμα, απο τη στιγμή που λεει "δεν μου ακούγεται και λάθος ...." .

και ναι εχω διαβάσει και την αποψή σου οτι είσαι κατά αυτου του

πράγματος αλλά απο την άλλη φάσκεις και αντιφάσκεις ,ναι μεν είμαι κάτα αλλά "δεν μου ακούγεται και λάθος" μπορεί εσύ να εννοούσες κάτι άλλο αλλά εγω που το διαβάζω, αυτο καταλαβαίνω ,και να σου πω κιόλας

απόρησα που εσύ έγραψες κάτι τέτοιο.

Καποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε οχι δεν υπάρχει μέση όδος.

Απο τη στιγμή που δεν θα έκανες ποτέ ενα πράγμα δεν σου περνάει ούτε σαν σκέψη απο το μυαλό ,να το αναφέρεις και να το ψιλοαποδέχεσαι για

τους άλλους ,και επίσης πολλά παιδιά δεν έχουν αναγνωριστεί και έχουν ζήσει την απόρριψη απο τον πατέρα τους και όμως προχώρησαν στη ζωή τους και δεν θα αναφερθώ στους επώνυμους που λεει κάποια κοπέλα

παραπάνω ,αλλά σε απλούς ανθρώπους οι οποίοι εχουν προσπαθήσει αν μη

τι άλλο να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στα δικά τους παιδιά και έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν φτιάξει τη ζωή τους όπως τη θέλουν και χρωστούν ευγνωμοσύνη σε αυτή την ηρωίδα μάνα που πήρε πάνω της όλο

το βάρος της ανατροφής ενός παιδιού .

Σε αυτό που απαντώ εγω είναι στη άποψη τη δική σου που την έχεις γράψει στο τέλος και είναι στο πρώτο ενικό οι φράσεις που έχεις γράψει και οχι στις δυο υποθέσεις που έχεις βάλει πιο νωρίς,για ξαναδιάβασε το λίγο πάλι.

Και πιστεύω οτι αρκετά κορίτσια το διάβασαν αλλά δεν είχαν το χρόνο να απαντήσουν αλλά απ οτι διάβασα και πιο πάνω και άλλα κορίτσια

βρίσκουν κάποια πράγματα λάθος απο αυτά που έγραψες .

Επίσης επαναλαμβάνω οτι σκοπός μου δεν είναι να έρθω σε αντιπαράθεση

με κανέναν ,απλά πρέπει ο καθένας να προσέχει τι γράφει και να το ξαναδιαβάζει πρίν το δημοσιεύσει όταν πρόκειται για τόσο σοβάρα θέματα .

yiotaki!!!! έγραψε:

ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΝΑΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ,Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ-

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ...

ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΛΟΓΟ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΞΕΚΟΨΕ ΤΗΝ..

ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Κ ΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ???

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ Ο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!!!!!

δεν θα μπορουσα να το εκφρασω καλυτερα συμφωνω σε ολα οσα εγραψες!!!

liberty81 έγραψε:

πως μια συγχισμενη συναισθηματικα μητερα μπορει να μεγαλωσει ενα παιδι?

Αν πραγματικά μία μάνα έχει αποφασίσει να μεγαλώσει όπως πρέπει

το παιδί της βρίσκει τη δύναμη και τα κάνει όλα.

Άνετα θα μπορούσα να είχα πέσει σε κατάθλιψη, να τα είχα βάψει μαύρα, να να να....

Δεν είχα τα περιθώρια να το κάνω... είπα...

αποφάσισες να φέρεις ένα παιδί στο κόσμο και θα κάνεις αυτό που πρέπει!

Δεν με πήρε από κάτω. Ζούσα και ζω την υπέρτατη ευτυχία με αυτό το παιδί και ευχαρσιτώ κάθε μέρα το Θεό που τον γέννησα.

Δεν θα το άλλαζα με τίποτα και φυσικά δεν έχω μετανοιώσει για τίποτα.

Βέβαια με τη γέννηση του παιδιού μου δεν αποσκοπούσα κάπου...

δεν κράτησα δηλαδή το παιδί για να με παντρευτεί. Για εμένα είχαν

τελειώσει όλα πριν ακόμα κλείσω τον 1ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ήταν μια συνειδητότατη απόφαση!

Αν ενοχλεί κάποιους ότι δεν είναι αναγνωρισμένος, αυτό είναι

δικό τους πρόβλημα και λυπάμαι πολύ που ακούω από νέες κοπέλες τέτοια λόγια. Το παιδί μου έχει το επίθετο μου και όνομα πατρός το όνομα του πατέρα μου (ο οποίος δεν είναι στη ζωή) και είμαστε πολύ περήφανοι γαι αυτό γαιτί είμαι σίγουρη πως αν ζούσε θα τον είχε σα παιδί του.

Αν θεωρούν κάποιοι πως το δικό μου το παιδί θα είναι παραβατικό επειδή θα μεγαλώνει χωρίς πατέρα, ας σκεφτούμε λίγο πόσα παιδάκια που έχουν και τους δύο γονείς έχουν κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουν. Τουλάχιστον το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σπίτι χωρίς καβγάδες, με τη μαμά, τη γιαγιά και τους δύο θείους με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη από όλους!

Με όλα αυτά θέλω να πω πως τίποτα δεν είναι απόλυτο και

τίποτα δεν είναι ίδιο με το άλλο.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

Αυτά... πάω να την πέσω!

Σας φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...