Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ημουν χαρούμενη

Recommended Posts

Aυτό μου είπε,ναι..τα ακριβη λογια ηταν"το εκανα αφου επιβεβαιωσα την εγκυμοσυνη"ισως να μπορεισ να μαθεις για εγκυμοσυνη πριν την περιοδο..δεν τα ξερω αυτα πως γινονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μου φαινεται πως το χειροτερο ειναι αυτο...οτι δλδ αφου εμαθε οτι ειναι εγκυος πηγε κ με τον αντρα της για να τον κανει να πιστεψει οτι ειναι δικο του?!?!Τι να πω...το βρισκω τραγικα ανηθικο,περισσοτερο απο την απιστια!!Μεγαλες ανευθυνοτητες κ επιπολαιοτητες ολα απο μερους της!

Δηλαδη τι σου εχει πει οτι σκεφτεται να κανει?

Γιατι παντρευτηκε τοτε αληθεια?Δεν ηταν ευτυχισμενη?

Οι πραξεις της θα επηρρεασουν πολλους....ειναι τοσο κριμα....

Ολοι κρινουμε πολλες φορες ,ειναι αναποφευκτο!!Κ ειδικα με μια τετοια ιστορια....

Απλα σε αυτη τη φαση αν την κατακρινεις προσωπικα ,δε νομιζω οτι θα καταφερεις κατι κ ουτε θα βγει κατι θετικο...

Πρεπει να ειναι ειλικρινης,αλλα αν δε θελει,εσυ θα την πεισεις?

Τι να της πρωτοπεις δηλαδη,μπορει να βγεις κ κακια!Καλυτερα να μην ανακατευτεις Ελευθεριτσα μου,παραειναι μπερδεμενη η ιστορια τελικα!

ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΜΠΑΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ..ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΞΑΝΑ.

Καταρχας κοριτσια το θεμα ειναι καθαρα ηθικο,απ'οπου κ αν το πιασεις και η ηθικη ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.Επιλεγουμε τους φιλους μας και παιρνουμε τις αποφασεις μας ολοι κ ολες βασιζομενοι παντα στο ηθος που διακατεχει τον καθενα κ την καθεμια μας.

Εδω περα ανοιγουμε διαφορα θεματακια για να λεμε τη γνωμη μας,οπως θα καναμε κ αν βρισκομασταν να πιουνε καπου εναμ καφε.Οποσδηποτε δεν κρινουμε κανεναν.Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει στη ζωη του οτι θελει κ να επιλεξει οτι πιστευει καλυτερο.

Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να μαθω κατι τετοιο αν συνεβενε στη φιλη μου.Καλυτερα να μην μου ελεγε ποτε τιποτα.Θα ηταν για μενα πολυ βαρυ να το αντεξω...μονο που σκεφτομαι οτι θα αντικρυζα τον αντρα της και εγω θα ηξερα την αληθεια ενω εκεινος οχι...δεν ξερω ανατριχιαζω.

Ειναι πολυ σοβαρα πραγματα αυτα.Η δικη μου συμβουλη θα ηταν να ξεκαθαρισει αμμεσα τη θεση της κ να πει την αληθεια.Να αναλαβει τις ευθηνες της.Αυτα τα πραγματα μονο λεγοντας την αληθεια,εχουν αισιο τελος. Ξερει αυτη η κοπελα τι μπορει να προκυψει σε λιγα χρονια;;Ποσα μπορει να συμβουν κ να τη φερουν σε ακομα πιο δυσκολη θεση;

Κοριτσια η αληθεια μονο σωζει κατι τετοιες καταστασεις.Τωρα liberty οσον αφορα το πως θα συμπεριφερομουν απεναντι της...μαλλον θα κοιταζα να απομακρυνθω,αυτα ειναι πραγματα που μπορει να σε μπλεξουν σε ενα κυκεωνα κ αντε μετα να μαζεψεις τα ασυμαζευτα.Υστερα απο τη στιγμη που εγω θα ηξερα την αληθεια θα ηταν σαν να ημουν συνενοχη σε ολο αυτο και εγω προσωπικα τετοιο βαρος,δεν θα το αντεχα.

Πιστευω πως μαλλον θα πρεπει να επαναπροσδιορισεις την αξια της φιλιας σας,την ηθικολογικη πλευρα του θεματος και τελος,αν αξιζει οντως να βρεθεις μπλεγμενη σε μια κατασταση που κατα πασα πιθανοτητα θα εχει ασχημες συνεπειες.

EGO DEN 8A KRINO K OUTE 8A PO AN PREPEI NA APOMAKRINEI TI FILITIS

8A GRAPSO OMOS MIA DIKH MOU SKEPSI :

AN AFTO TO PAIDI GENI8EI ME TO KALO K MEGALONEI ME ADRA TIS FILIS SOU KALI MOU K POTE DEN PEI TIPOTA STON PROIN TIS K KANEI K OPROI TIS KAPIA STIGMI OIKOGENEIA K APOKTISI K EKEINOS PAIDAKIA K TYXEI NA EINAI TOU ADI8ETOU FILOU K PES OTI TA FERNEI ETSI I ZOI K AFTA TA PAIDIA SINADI8OUN K EROTEF8OUN....... TOTE TI GINETE ???? KSERO ISOS SAS FENETE TRAVIGMENO ALLA KAMIA FORA OI EFIALTES MAS PERNOUN SARKA K OSTA OPOTE EGO PROSOPIKA 8A ELEGA NA SKEFTEI POLI KALA TIN EKDOXI NA KSEKA8ARISEI TI 8ESI TIS K NA MI ZEI MAI ZOI ME TIN AGONIA MIPOS K KAPOTE SINADI8OUN DYO ADERFIA K TOTE TI GINETE ???????.......

οτι ησουν αποτομη ησουν!!! αυτο διορθωνεται...

αυτο που εκανε αυτη η φιλη σου δεν διορθωνεται!!!

Θελει να χωρισει? ο πρωην το ξερει?

Εσύ και πολύ καλα έκανες και την ταρακούνησες γιατί η φίλη σου πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι επειδή το παιδί το κυοφορεί η ίδια δεν ειναι μόνο δικό της. Πρέπει λοιπόν να μάθει την αλήθεια και ο πατέρας του παιδιού και φυσικά ο άντρας της γιατί αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαθευτούν. Και όσο γρηγορότερα, τοσο και καλύτερα για όλους και ειδικά για το παιδί που στην τελική αυτό δεν φταίει και τίποτα να πληρώνει την ανωριμότητα της μάνας του.

mina2 έγραψε:

EGO DEN 8A KRINO K OUTE 8A PO AN PREPEI NA APOMAKRINEI TI FILITIS

8A GRAPSO OMOS MIA DIKH MOU SKEPSI :

AN AFTO TO PAIDI GENI8EI ME TO KALO K MEGALONEI ME ADRA TIS FILIS SOU KALI MOU K POTE DEN PEI TIPOTA STON PROIN TIS K KANEI K OPROI TIS KAPIA STIGMI OIKOGENEIA K APOKTISI K EKEINOS PAIDAKIA K TYXEI NA EINAI TOU ADI8ETOU FILOU K PES OTI TA FERNEI ETSI I ZOI K AFTA TA PAIDIA SINADI8OUN K EROTEF8OUN....... TOTE TI GINETE ???? KSERO ISOS SAS FENETE TRAVIGMENO ALLA KAMIA FORA OI EFIALTES MAS PERNOUN SARKA K OSTA OPOTE EGO PROSOPIKA 8A ELEGA NA SKEFTEI POLI KALA TIN EKDOXI NA KSEKA8ARISEI TI 8ESI TIS K NA MI ZEI MAI ZOI ME TIN AGONIA MIPOS K KAPOTE SINADI8OUN DYO ADERFIA K TOTE TI GINETE ???????.......

Συμφωνώ και επαυξάνω.!

Παπακαλιάτικο το σενάριο, πλην όμως πέρα και πέρα ρεαλιστικό.

Lilaki έγραψε:

mina2 έγραψε:

Συμφωνώ και επαυξάνω.!

Παπακαλιάτικο το σενάριο, πλην όμως πέρα και πέρα ρεαλιστικό.[/quote:3i2n88h8]

Καπου τα εχει δει κ ο Παπακαλιατης ολα αυτα!!

Βγαλμενα απο τη ζωη ειναι ολα τελικα!Σε λιγο δε θα μας εκπλησει τιποτα πια....

Έγώ πιστεύω όμως πως στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει λάθος ή σωστό αντικειμένικό ..υπάρχει και το υποκειμενικό. Δηλαδή τι θεωρεί ο καθένας σωστο όταν βρεθεί σε μια κατάσταση που είτε την προκάλεσε αυτός είτε όχι..και μην μας φαινονται καταστάσεις από άλλο πλανήτη...η τηλεόραση ακολουθησε την ανθρώπινη ζωή όχι το αντίστροφο...και δεν αρμόζουν της δικής μας κρίσης...και το θέμα είναι πως η ίδια γνωρίζει πως όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσει το μονοπάτι είναι δύσκολο..είτε το πεί είτε όχι..όλα αυτά έχουν ένα ρισκο..σωστό για μένα δεν υπάρχει...σωστό μπορεί να είναι και να το κρατήσει μυστικό και τελικά μπορεί να κυλήσουν πολύ ομαλά τα πράγματα για όλους..όταν η αλήθεια είναι τόσο πικρή και θα φέρει σε δυστυχία τόσους ανθρώπους...δεν ξέρω..καλύτερα να μένει μυστική...αν και τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί...η ζωή είναι τόσο απροβλεπτη..

Οταν μια πραξη μας αφορα κ 2ο κ 3ο κ 4ο,στην προκειμενη,προσωπο,νομιζω πως πρεπει να προσπαθησουμε να βρουμε ποιο ειναι το πιο αντικειμενικα σωστο...Δεν εχουμε δικαιωμα να αποφασιζουμε εμεις μονοι μας για αλλους.Μπορουμε να τους στερησουμε μια τοσο σοβαρη αληθεια που τους αφορα???Μιλαμε για ακομα 3 ατομα...

Φυσικά και μπορεί..να είναι το μυστικό της μητέρας και μόνο που θα κρατάει για πάντα μέσα της..και σου παρουσιάζω το εξής σενάριο όπως παρουσιάστηκαν και άλλα και όλα έχουν ΄πιθανότητες να πραγματοποιηθουν άλλο λιγότερες και άλλο περισσότερες..το δικό μου σενάριο πιστεύω, μπορεί και λάθος, έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί..δεν λέει το μυστικό, δίνει στο παιδί της(που σε αντιθετη περίπτωση δεν θα την είχε )να μεγαλώσει ευτυχισμένα με έναν πατέρα μια όμορφη και φυσιολογική ζωή. Επίσης κάνοντας αδερφάκια με τον ίδιο άντρα δημιουργείται πλέον μια χαρουμενη και ευτυχισμένη οικογένεια. Ενας άντρας βρίσκεται μέσα σε μια οικογένεια που τον αγαπάει και περνάει όμορφα...όλα αυτά όμως προυποθέτουν κατι..η γυναίκα αυτή να τον αγαπάει..ακόμη κι αν έκανε μια μ...ία στη ζωή της..έστω κι έτσι πολλά άτομα θα είναι ευτυχισμένα...αν πάρουμε την άλλη εκδοχή να το πει δηλαδή...ένα παιδί μένει ξεκρέμαστο χωρίς πατέρα, χωρίς τίποτα..μονο με τη μάνα του . Ο άντρας απογοητευμένος μπορεί να βγάλει απιστευτο μίσος απέναντι στην ίδια αλλά και το παιδί της..ποιος θα την πληρώσει σίγουρα; Το παιδι..η μάνα θα βρει γκομενο να καλυφθεί...κι αν αποφασίσει να παντρευτεί κάποιον άλλο ενώ έχει ήδη ένα παιδί..είναι λίγο ριψοκίνδυνο..τόσα έχουμε ακουσει από πατριους που έκαναν στα παιδιά τους..η κατάσταση ενέχει πολλους κινδύνους...για μένα το καλύτερο να μείνει εκέι που είναι και να τα υποστεί όλα..γάμο,παιδί και συζυγο...ή..να κάνει έκτρωση και να τελειώνει η υποθέση. Το να το πει και να βρεθεί στο δρόμο το παίδι και με την ρετσινιά ξέρεις ποια..δε συμφωνώ..άλλωστε δεν είναι το μοναδικό παιδί που θα μεγαλώσει έτσι...ξέρετε πόσα τέτοια μυστικά κρυβει ο κόσμος;;..μακάρι να ήταν το μοναδικό..η πλειοψηφεία των αντρών που απατουν έχουν αφήσει έγκυες γυναίκες παντρεμένες και μη καιόσες δεν έχουν κάνει έκτρωση έχουν κάποια θυματα άντρες να τα μεγαλώνουν εν αγνοια τους ή κάποια στιγμή το μαθαίνουν..μπορει και να μην το μαθαίνουν ποτέ...κι έτσι η ζωή κυλάει όμορφα και ωραία..δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί και δε θα το έκανα ποτέ όμως το προτιμώ σαν λύση. Και πάλι σου λέω ότι τίποτα δεν είναι απολύτως σωστό και απολύτως αποδεκτό...κάποια άλλη θα θεωρουσε σαν ιδανική λύση την έκτρωση...δεν μου ακουγεται και λάθος από το να μεγαλώνει ένα παιδί έτσι χωρίς την αναγνώριση του πατέρα καικυρίως την απόρριψη ενός άλλου...πολλές μπορεί να είναι οι <<σωστές κινήσεις>> σε μια παράλογη ιστορία..απλώς ψάχνεις εκείνη με τα λιγότερα θυματα..και για μένα είναι αυτή που προείπα.

Και εμείς τώρα δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να φιλοσοφουμε..η κοπέλα μπορεί να έχει ήδη πάρει την απόφαση ή να το σκέφτεται..όποια απόφαση κι αν πάρει ευχομαι να της βγει σε καλό..όχι μονο για την ίδια αλλά και για το μωράκι της..το μόνο που θα πληρώσει τις αμαρτίες γονέων...όποια αποφαση κι αν πάρουν...ή πάρει..

Καταρχας δε ξερουμε κ πολλα,ουτε τι σκεφτεται η κοπελα,ουτε τι ακριβως θελει να κανει,ουτε το χαρακτηρα του συζυγου,ουτε αν ξερει κ τι λεει ο πρωην ,οποτε ειναι δυσκολο να βγουν ασφαλη συμπερασματα!

Πιστευω ομως πως απο τη στιγμη κ μονο που θελησε να παει με καποιον αλλον ενω ειναι παντρεμενη, μαλλον καποιο προβλημα κ κριση υπαχει στο γαμο της,οποτε το σεναριο να μην πει τιποτα κ να το μεγαλωσει με τον αντρα της κ να κανουν κ αλλα παιδια κ να ζησουν κ ευτυχισμενοι μου φανταζει απιθανο...

Κ καλα πες εγω δε συμφωνω οτι εχει το δικαιωμα να αποκρυψει την αληθεια απο τοσα ατομα..εκεινη θα αντεχει να ζει με τετοιο μυστικο?Θα ειναι ποτε ηρεμη κ πραγματικα καλα??

Αν δε το πει ,κ περασουν τα χρονια κ με καποιο τροπο αποκαλυφθει,δε θα ειναι χειροτερες οι συνεπειες που θα εχει να αντιμετωπισει απ'οτι αν το πει τωρα?

Πραγματικα δε ξερω....ειναι παρα πολλα που πρεπει να σκεφτει κ να αποφασισει!Αλλα πρεπει να το κανει μονη της.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.

Μα η πράξη της ήταν τόσο ανώριμη που όποια απόφαση και να πάρει θα έχει κάποια επίπτωση στη ζωή της..μικρή ή μεγάλη. Αυτό ακριβώς που λες , ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οφείλει να σκεφτεί το καλό του παιδιου και μονο..που εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι αυτό..ή να μην το φέρει καθόλου στη ζωή που αν και γενικά είμαι κατά στη συγκεκριμένη περίπτωση..θα ήταν εκείνο το θύμα και ίσως της έλυνε μια καλή το προβλημα(δεν υποστηρίζω την έκτρωση αλλά θα μπορουσε να είναι ένα ενδεχομενο σε μια τέτοια κατάσταση)..τέλος πάντων ας διαλέξει αυτό που εκείνη κρίνει σωστό..για μένα..καλύτερα το θύμα να είναι ο άντρας της..μικρό το κακό...οσο για το πόσο μπορεί εκείνη να αντέξει κάτι τέτοιο..είναι δικό της πρόβλημα!! Ας πρόσεχε..ας βασανιστέι κι αυτή λιγο.

ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΝΑΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ,Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ-

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ...

ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΛΟΓΟ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΞΕΚΟΨΕ ΤΗΝ..

ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Κ ΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ???

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ Ο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!!!!!

Τελοσπαντων ,κουβεντα κανουμε εμεις,οτι κ αν λεμε εμεις κ καποιοι γυρω της ,αν ξερουν, δεν εχει σημασια πολυ,εκεινη θα αποφασισει κ θα κανει οτι θελει!Αργα ή γρηγορα ισως μαθουμε τι αποφασισε,εδω θα ειναι η Liberty να μας πει!

Δε ξερω ποσο καλη κ στενη φιλη ειναι,αν ομως συνεβαινε αυτο σε καποια απο τις πραγματικα καλες κ αγαπημενες μου φιλες,που τις μετρω στο ενα χερι,πιστευω πως πραγματικα θα προσπαθουσα να τη στηριξω κ θα ημουν διπλα της οσο κ αν ειμαι απολυτα αντιθετη με τις πραξεις της,χωρις να ανακατευτω ομως στην αποφαση της.

yiotaki!!!! έγραψε:

ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΝΑΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ,Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ-

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ...

ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΛΟΓΟ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΞΕΚΟΨΕ ΤΗΝ..

ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Κ ΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ???

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ Ο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!!!!!

ετσι ακριβώς..

Και εγω στα σιριαλ πίστευα οτι θα τα βλέπω μόνο..και σίγουρα οχι απο τη συγκεκριμένη..ο αντρας της ειναι φοβερο παιδι σε αντιθεση με τον πρωην της που ειναι χασικλης και πολλα άλλα οχι και τοσο καλα ειδικα για να κανει οικογενεια..Δυστυχως θελει τον πρωην,τον αγαπαει οπως λεει αν και δεν θεωρω οτι ειναι αγαπη...απλα κολλημα.αν το πει σιγουρα θα τη χωρισει ο αντρας της,δεν προκειται να το δεχτει...και εχει και αλλα θεματα για να μεινει μονη..λεφτα δεν εχει,οικογενεια να παει κλπ...Βεβαια σιγουρα οι λογοι αυτοι δεν πρεπει να μετρηθουν στη γεννηση ενος παιδιου..αυτη θελει να το πει στο πρωην και να ζησει μαζι του...ο τυπος ειναι τρεις λαλουν και αλλοι 5 χορευουν..Εγω συμβουλη δεν εχω δωσει ακομα γιατι ειλικρινα δεν ξερω..πρωτη φορα που δεν ξερω τι να πω

Κορίτσια πως να ελεγξεις εκεινη τη στιγμη το να μη κρινεις???αφου ειναι αναποφευκτο....γινετε αυτοματα...και δεν το ειπα τοσο επειδη την εκρινα...μου βγηκε και πονος,απογοητευση και αλλα ..

little-angel έγραψε:

Ολοι κρινουμε,ειναι αναποφευκτο οπως ειπες!Αλλα αληθεια τι βγαινει??

Αν δεν εχει αυτη μυαλο,θα της βαλεις εσυ?

συμφωνω.......

tirogaridaki έγραψε:

[quote]ένα παιδί μένει ξεκρέμαστο χωρίς πατέρα, χωρίς τίποτα..μονο με τη μάνα του .για μένα το καλύτερο να μείνει εκέι που είναι και να τα υποστεί όλα..γάμο,παιδί και συζυγο...ή..να κάνει έκτρωση και να τελειώνει η υποθέση. Το να το πει και να βρεθεί στο δρόμο το παίδι και με την ρετσινιά ξέρεις ποια..δε συμφωνώ..οσες δεν έχουν κάνει έκτρωση έχουν κάποια θυματα άντρες να τα μεγαλώνουν εν αγνοια τους ή κάποια στιγμή το μαθαίνουν..μπορει και να μην το μαθαίνουν ποτέ...κι έτσι η ζωή κυλάει όμορφα και ωραία..δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί και δε θα το έκανα ποτέ όμως το προτιμώ σαν λύση. Και πάλι σου λέω ότι τίποτα δεν είναι απολύτως σωστό και απολύτως αποδεκτό...κάποια άλλη θα θεωρουσε σαν ιδανική λύση την έκτρωση...δεν μου ακουγεται και λάθος από το να μεγαλώνει ένα παιδί έτσι χωρίς την αναγνώριση του πατέρα καικυρίως την απόρριψη ενός άλλου...πολλές μπορεί να είναι οι <<σωστές κινήσεις>> σε μια παράλογη ιστορία..απλώς ψάχνεις εκείνη με τα λιγότερα θυματα..και για μένα είναι αυτή που προείπα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...