Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πέφτουλας!!!!!μπλιαχ.....

tirogaridaki

Recommended Posts

Κορίτσια βοηθείστε με γιατί σε κάτι τέτοια δεν ειμαι καλή...μιλάω με κάποιον σε email ο οποιος στην ουσία σε εξυπηρετεί σε κάποιες καταστάσεις δίνοντας συμβουλες..όμως..χωρίς να του δώσω το δικαίωμα και μιλώντας πάντα πολύ σοβαρά και με τυπικοτητες εκείνς μου ζήτησε να αφήσω τον πληθυντικό..οκ..και να είμαι πιο αυθορμητη και όχι πια τόσο τυπική..εντάξει ως εδώ..του είπα βέβαια πως κάτι τέτοιο δεν επιτυγχάνεται απο τη μια μέρα στην άλλη και θέλει τον καιρό του για να είμαι αυθόρμητη με κάποιον που δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου...εκείνος όμως δεν ξέρω πως και γιατι ..το εξέλαβε αλλιώς..άρχισε να μου μιλάει ψιλοπρόστυχα και είναι λέει παντρεμένος και με παιδί αλλά δεν κάνει λέει σε κανέναν κακό κτλ κτλ...του άρεσε λέει που του είπα πως θέλω χρόνο για να νιώσω αυθόρμτητη και άλλα τέτοια..εν ολίγοις...παρεξήγησε τον τρόπο μου...και μάλιστα τώρα δεν ξέρω πως το ξεκοβουν ...τι είναι αυτά;; Εχω τσατιστεί γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση χωρίς καν να το έχω επιχειρήσει...εγώ τον συμβουλεύτηκα κι εκείνος μου το γύρισε αλλιώς..τι γίνεται τώρα;;; :dry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι είναι αυτός ο άνθρωπος;Πού τον γνώρισες;Στο facebook,στο msn ή σε chat; :ohmy: Πώς σε βρήκε τέλοσπάντων;!

Να του το ξεκόψεις!Σταμάτα να απαντάς στα mail του.Δεν χρειάζεται να του δώσεις εξηγήσεις πώς και γιατί

Nαι ρε τιρογαριδακι καλα σου λεει η Ερωλια.Μην ξανασχοληθεις, μην του απαντησεις,ενα delete ειναι και τιποτα αλλο.Μονο σε εμας θα μιλας :)

Αν το μαθει ο αντρας σου θα μας εχεις αλλο ποστ που θα μας ζητας συμπαρασταση!

Εχει μια σελιδα στο ίντερνετ όπου εξηγεί όνειρα (δεν μπορώ να πω περισσότερα..δεν ξέρεις καμιά φορα!!) και έστειλα να μου πει..έτσι κάθε φορά που ήθελα εξήγηση έστελνα..αλλά τώρα μου τα γύρισε λες και του έδωσα ποτέ το δικαίωμα...αηδίασα πραγματικά..δεν το περιμενα...και δεν ΄ζήτησα κάτι τέτοιο..έτσι στα καλά καθουμενα...τι να πω..

Βρε όσο και να σου στέλνει μην απαντάς.Για να μην σου πω να αλλάξεις mail.Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται πίσω απο ένα χρήστη.Μπορεί να λέει ψέμματα για την ταυτότητα του ,μπορεί πολλά.Είναι ας πούμε κάτι σαν αστρολόγος; :blink:

Ειναι δυνατον να ζητας πληροφοριες για ονειρα εσυ μορφωμενη κοπελα???και μαλιστα σε αγνωστους?

Μην ξανασχοληθεις, ξερει στοιχεια σου?πχ τηλεφωνο, διευθυνση??αν οχι θα κανεισ delete το μαιλ πριν καν το διαβασεις.Ειναι πολυ απλο και δεν ειναι αναγκη να ξεκαθαρισεις καμια θεση σου, δεν ειναι ανθρωπος σου, ενας ξενος ειναι.

Εμρηνεύει ονειρα..προφανώς οταν θα είπα κανένα όνειρο θα φαντάστηκε ότι είμαι και καμιά...ποιος ξέρει..και άρχισε τα παλαβά..σκεφτόμουν να πω <<συγγνώμη παρεξηγήσατε τη διαθεσή μου..>>και να εξηγηθώ; Τι το θελα και έκοβα τον πληθυντικό...τώρα δε θα χαμε τέτοια...και είναι ολόκληρος άντρας 45άρης και βάλε!!!Και ξέρει ότι είμαι έγκυος!!!!Με τσατίζει όλο αυτό...είναι καλύτερα να μην απαντήσω; Δεν είναι αγένεια;

Α ρε φανη...που πας και μπλεκεις!!!!

Τωρα θα μου πεις εσυ φταισ.Οχιιι βεβαια...

Σταματα να απαντας στα ε-μαιλ του...και στην χειροτερη πεξτο ο αντρας σου....πες ειναι ο συζηγος της κα ταδε και αν την ξαναενοχλεισετε θα απευθυνθω στα αρμοδια οργανα....και θα ζητησω ασφαλιστικα μετρα.

Καλα ξεμπερδεματα οτι και να αποφασισεις

xntou έγραψε:

Ειναι δυνατον να ζητας πληροφοριες για ονειρα εσυ μορφωμενη κοπελα???και μαλιστα σε αγνωστους?

Μην ξανασχοληθεις, ξερει στοιχεια σου?πχ τηλεφωνο, διευθυνση??αν οχι θα κανεισ delete το μαιλ πριν καν το διαβασεις.Ειναι πολυ απλο και δεν ειναι αναγκη να ξεκαθαρισεις καμια θεση σου, δεν ειναι ανθρωπος σου, ενας ξενος ειναι.

Είδα μωρε οτι απαντουσε και σε άλλους με τυπικότητα και είπα να στείλω..έχω κ εγώ μια αδυναμια στα όνειρα..τα πιστεύω παρα πολύ και είπα να μου εξηγεί ότι με μπερδεύει...αλλά δεν είναι το θέμα η χαζομάρα η δική μου ..αλλά οτι με στρίμωξε με έναν τρόπο που δεν περιμενα και που δεν επιδιωξα..και ποτέ μα ποτέ δεν ξέρω πως να φερθώ σε τέτοιες καταστάσεις...φυσικά και δεν έχει άλλα στοιχεια μου εκτός αποτο email μου !!

tirogaridaki έγραψε:

Εμρηνεύει ονειρα..προφανώς οταν θα είπα κανένα όνειρο θα φαντάστηκε ότι είμαι και καμιά...ποιος ξέρει..και άρχισε τα παλαβά..σκεφτόμουν να πω <<συγγνώμη παρεξηγήσατε τη διαθεσή μου..>>και να εξηγηθώ; Τι το θελα και έκοβα τον πληθυντικό...τώρα δε θα χαμε τέτοια...και είναι ολόκληρος άντρας 45άρης και βάλε!!!Και ξέρει ότι είμαι έγκυος!!!!Με τσατίζει όλο αυτό...είναι καλύτερα να μην απαντήσω; Δεν είναι αγένεια;

Αγενεια???τον ηξερες και απο εχθες?Εγω το πολυ πολυ αν ηθελα να του απαντησω θα τον εβριζα.

Μου αρέσει που εκεί που πρέπει να μιλήσω καταπίνω τη γλώσσα μου και στους συγγενείς μου δε με κρατάει τιποτα..τα λέω έξω απο τα δόντια..

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑIL ΤΟ Κ ΑΛΛΑΞΕ Κ ΤΟ MAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

Υπάρχει τρόπος να αποκλείσουμε τα νέα μηνυματα που έρχονται από ένα συγκεκριμένο άτομο ή όχι; Τον διέγραψα αλλά αν θέλει να μου ξαναστείλει;

Φανη μηπως εισαι διδυμος!!!!

Μην ασχολεισαι...απλα σταματα να του απαντας ΤΕΛΟΣ. Θα το παρει το μινημα...και αμα δεν το παρει σκασιλα σου....να παιε να πνιγει μονος του θα μιλαει...μονος του θα ακουει...κακως υγχηζεσαι στην κατασταση σου . Ο ανοητος...τι τιπου υπαρχουν θεες μου!!!

νομιζω οτι μπορεις να τα προωθεις σαν σπαμ...δενξερω ακριβως τον τροπο...θα ρωτησω την δευτερα τον κομπιουτερα μας. φανταζομαι οτι απο δημοσιο σερωερ...οποτε θα πρεπει να κανεις ριθμησεις με καποιον τροπο στον λογαριασμο σου. θα ρωτησω παντως και θα συ πω

Για να αλλάξω email πρεπει να διαγράψω το υπάρχον και να ξανακάνω εγγραφή από την αρχή; Ποια μπορεί να με καθοδηγήσει;

Σεσίλια γιατι το λες αυτό για το Διδυμο; :) εχεις δικιο..δε θα ξανασχοληθω..απορώ που το σκέφτομαι κιολας!!!Δεν έχει το δικαιωμα να μου μιλάει έτσι γιατί δεν του το έδωσα καν!!!Τι στο καλο;; Απο τα όνειρα πιάστηκε;;;

Καταρχήν έχεις πάντα 2 e-mail!!! To σοβαρό που έχεις με τους φίλους σου και όταν πρόκειτε για κάτι σημαντικό... και το κουκουρούκου όπου βάζεις σε διάφορα φόρουμ!! Εγώ έχω πολλά account πολλά φόρουμ και έχω ένα συγκεκριμένο που βάζω!! Τώρα όσον αφορά τον άλλον πες του στα ίσα! Ξέρεις φίλε παρεξήγησες.. σόρυ αλλά εγώ έχω οικογένεια και την σέβομαι πάνω απ'όλα!! Και πολύ απλά δεν ξαναπαντάς! Μια δυο θα βαρεθεί! Από το e-mail δεν μπορεί να σου κάνει απολύτως τίποτα εκτός αν έχεις βάλει στοιχεία σου μέσα ή αν τα διαβάζει ο άνδρας σου!! :P

αχ βρε φανουλα μην μπλεκεις σε τετοια :( ποτε δεν ξερεις ποιος ανθρωπος υπαρχει πισω απ'την συνομιλια....οχι μονο μην του ξαναπαντησεις,σβηστον τελειως...αν τον αποφυγεις μπορει να γινει ακομα πιο επιμονος κ ενοχλητικος...δεν ξερεις....ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα απ'αυτον τον λιγουροβλακα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

συμφωνω ειναι κατι τυποι που ακομη και να τους αγνοησεις συνεχιζουν(μου εχει τυχει γιατι ειχα βαλει ο βλακας το κινητο μου στο facebook τοσο ηλιθια ημουν!!!)

προσπαθησε να αλλαξεις email και να τον σβησεις τελειως!!!!!

οι προθεσεις σου εσενα μπορει να ηταν οι πιο αγνες αλλα δυστυχως ειναι ανθρωποι που δεν χρειαζονται και πολλα για να παρουν το θαρρος απο μονοι τους

Καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!

Άκου αγένεια!!!!!!!!!!!!!!

Μην ξαναπαντήσεις και τελείωσε!!!!!!!

Τόσα ακούγονται. Στη Ρωσία τέτοια μέντιουμ-μάγοι, κ.λπ. τσαρλατάνοι όλοι τους βέβαια, έχουν πολλή πέραση, και δεν είναι λίγοι οι βιασμοί που έχουν κάνει σε ανυποψίαστες κοπέλες που νομίζουν ότι θα τους λύσουν τα προβλήματά τους...

Καλά, δε λέω ότι θέλει να το φτάσει μέχρι εκεί, αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Εγώ έχω 4-5 μέιλ, δεν έγινε και τίποτα!!!!!!!

ριξτον ενα σιχτιρισμα και τελος..ελπιζω να μην εδωσες προσωπικα στοιχεια..τιποτα δε μπορει να σε κανει..και αυτοι οι ανθρωποι ειναι θρασυδειλοι..μη μασας..αγνοεισε τον και ελπιζω να σταματησει...

• Απαντήσεις

• Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτική εξήγηση!!! ❤️❤️❤️❤️ Έκανα την αίτηση 7/11 και εγκρίθηκε την ίδια μέρα βγήκε προς πίστωση.. από το πίνακα πληρωμών αναμένω λογικά 21/11.. εσένα τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθήθηκαν αυτοί οι χρόνοι οπότε ίσως σταθούμε και εμείς τυχεροί! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πως προκύπτουν αυτά τα λεφτά.. οπότε σε 1000€ μισθό εννοώντας σε καθαρό μισθό ή μεικτά; Οπότε περιμένω λεφτά και από τον εργοδότη;!! Όχι δεν έχω κλείσει χρόνο..  Οπότε να έχω στο νου μου μόλις γεννηθεί το παιδί να κάνω αίτηση και στις συμπληρωματικές παροχές του ΟΑΕΔ.. αυτό όμως μήπως πρέπει να περιμένουμε να βγει και το επίδομα λοχείας για να βγει η αναλογία του ΟΑΕΔ συνολικά ή δεν παίζει ρόλο; Ααα!! Πολύ χρήσιμος ο άντρας σου!! Να τον κρατήσεις!!! 🤪😂😂 Για την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ ξέρει αν χρειάζεται να κάνουμε κάπου κάποια αίτηση; Και πληρώνει ο ΟΑΕΔ αναλογία τις % από το δώρο αυτού του διαστήματος ή όλο το ποσό που αντιστοιχεί για το χρονικό διάστημα αδείας; Καλά μη φανταστείς... Και ο άντρας μου που είναι στον ιδιωτικό τομέα δε παίρνει δώρο Χριστουγέννων.. εκτός αν θεωρήσουμε δώρο το έναντι μισθού που τους βάζει βαφτίζοντας το στην κατάθεση "δώρο Χριστουγέννων"... Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί οι εργοδότες που με διάφορες πατέντες δεν δίνουν δώρα.. Καλά και εμένα τα ξύνουν εδώ.. και εφκα και ΟΑΕΔ... Πέρσι για μια αίτηση που έκανα στον εφκα Ιούλιο, πληρωθηκα Ιανουάριο!! Ο δε ΟΑΕΔ για αίτηση που έκανα Νοέμβριο πληρωθηκα Φεβρουάριο!! Και αυτά από δικές μου πιέσεις να βγάλω μια άκρη γιατί καθηστερουσαν τόσο.. απλά τα είχαν φορτώσει στο κόκορα και δουλευομασταν μεταξύ μας...! Δεν ξέρω πως τους έκατσε τώρα και βγήκε έγκριση την ίδια μέρα..!! Να δω και η πληρωμή όμως πότε θα γίνει... @Kallia.Geo μου ψάξε να δείς τι γίνεται με τη δική σου αίτηση... Από τη δική μου εμπειρία μόνο έτσι θα τα πληρωθείς πιο άμεσα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...