Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ.ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΝ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ (ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ,Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΧΙ (ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΩ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.(ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ/ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

Ξενια καταρχας μπες να δειτε www.skywalker.gr.

Κατα δευτερον ο γιατρος σου εχει απολυτο δικιο. ΑΜα αγχονεσαι θα κανεις ενα νευρικο και σνισυχο μωρο το οποιο θα σου βγαλει το λαδι και δεν το θελεις αυτο- ουτε εμεις να σε καλοσψρησουμε στο κλαμπ των ταλαιποριμενων μαμαδων.

Κατα τριτων αμα περιμεναμε να εχουμε λευτα για να κανουμα παιδια, θα τεκνοποιουσαν μονο οι Λατση, Μενεγακη, Ωραση κλπ κλπ.

Ασε το αγχος. Το μωρο δεν εχει και τοοοοσα πολλα εξοδα οσα νομιζεις. Με οσα εχετε περνατε. Οτι θες θα μας λες και εμεις θα σου λεμε οδιγιες. ΠΧ πως να παρεις τα λευτα απο το Β επιπεδου πισω κλπ κλπ.

Οι γονεις σου πιστευω οτι ανισυχουν με το δικι τους αλλα guess what...ανισυχουν και οι δικοι μου...που α αονρα ςμου δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ...γιατι...γιατι βγαζω περισσοτερα απο αυτον και δεν τους αρεσει αυτο.

Ετσι ειναι οι γονεις...και εσυ μπορει στη θεση τους το ιδιο να εκανες.

Αυτα για αρχη...παω να μαζεψω το βλασταρι μου γιατι ειμαι στη δουλεια.

Φιλια και κουραγιο...ολα θα πανε καλα θα το δεις. Αυτο το μωρακι θα σας δοσει τοση χαρα που θα ξεχασεις τα παντα!!!!

Εγω μουρμουραω γιατι το δικο μου ειναι απιστεφτα ζωηρο......αλλα οταν μου χαμογελαει το σκατιαρικο...βουτυρο σε ζεστο ψωμι ξεχναω τα παντα και λιωνω!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Ρενακι,καταλαβαινω το αγχος σου γιατι καποτε ειχε αντικρυσει την ανεργια και ο δικος μου αντρας και ημασταν 2 μηνες πριν το γαμο μας!παντρευτηκαμε και εκεινος ηταν ανεργος....καταλαβαινεις για τι πανικο μιλαμε??? τελικα πηγε και δουλεψε σε μια ασχετη δουλεια με το αντικειμενο του μονο και μονο για να βγαλουμε τα προς το ζειν.εγω ειχα δουλεια η οποια μου εδινε ενα ικανοποιητικο μισθο.

οποτε προτεινω στον φιλο σου και μελλοντικο συζυγο σου να παρει μια εφημεριδα και να παει σε οσες δουλειεςπιστευει οτι μπορει να κανει και οταν καταφερει παει καπου στο αντικειμενο του.καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ;) ακομη κιαν θεωρηθει χαμαλικι ...εμενα τωρα ο συζυγος μου ειναι δασκαλος οδηγησης και δουλευει μονιμος στο ταχυδρομειο,δηλαδη ολα μας πηγανε καλα!!!! :)

Ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας!!!να προσεχεις και να μην αγχωνεσαι ,ολα θα γινουν!!!τα καλυτερα ερχονται!!! :woohoo: ;):)

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου από τη στιγμή που οι γονείς σου το δέχτηκαν και δεν έκαναν καμιά φασαρία να ξέρεις πως η μόνη τους ανησυχία δεν είναι η οικονομική κατάσταση του φίλου σου αλλά το ότι είστε λίγο καιρό μαζί και δεν ξέρουν κατά πόσο τον ξέρεις για να του αφιερώσεις όλη σου τη ζωή. οι γονείς μας ενδιαφέρονται για την ευτυχία μας και ας μην έχουμε ούτε ένα €. προτειμάνε να είναι καλός άνθρωπος και να μας αγαπάει αυτός που θα είναι στο πλάι μας, παρά να έχει μια περιουσία και να μη μας δίνει σημασία.

το πρόβλημά σας λυνεται, όπως είπε και η Αργυρώ ας βρει προς το παρόν μια οποιαδήποτε δουλειά για τα προς το ζην σας και αργότερα την αλλάζει. αν είναι δουλευταράς όπως λες δε θα έχει πρόβλημα να δουλέψει έστω και σε άλλη ειδικότητα.

εύχομαι να πάνε όλα καλά να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι για πάντα, να ρίχνετε και λίγο νερό στο κρασί σας γιατί τα σημερινά ζευγάρια χωρίς υπομονή και υποχωρήσεις δεν προχωράνε και με το καλό να γεννηθεί και το μωράκι σας και να είναι υγιές!!!

φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εμένα ο άντρας μου είναι άνεργος εδώ και ενάμιση χρόνο. Εγώ πέρσι παρακολουθούσα ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς και έπαιρνα ένα επίδομα 1000 ευρώ, κι αυτό ήταν το μόνο μας έσοδο...

Τώρα βέβαια διορίστηκα, οπότε δεν έχουμε ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα, αλλά τώρα, που μένουμε με τους γονείς μου. Γιατί πολύ σύντομα θα κάνουμε δάνειο για σπίτι, και παράλληλα προσπαθούμε για παιδάκι!

Μην αγχώνεσαι, έχει δίκιο ο γιατρός σου, είναι κρίμα να βλάφτεις το μωράκι σου... Όλο και κάτι θα βρεθεί, στο κάτω-κάτω, ένα εισόδημα το έχετε από το ενοίκιο που λες + τα λεφτά στην τράπεζα!!!

Δημοσίευση

sumfwnw me oles tis kopeles gia osa eipan!einai eulogia auto pou sas etuxe..ligo upomonh na kanete kai ola 8a strwsoun..einai polu kakos sumvoulos to agxos kai h asxhmh dia8esh!o Theos den afhnei kanenan!exete kai thn sthriksh twn goniwn sou!8a h8ela polu na voh8hsw an mporousa alla zw sto ekswteriko..an akousw pantws tpt 8a se enhmerwsw.a8hna menete e?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα 
    • Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
    • Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...