Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειμαι ενα ρακος

δεν εχω ορεξη ουτε να παιξω με το μωρο

το σπιτι ειναι χαλια

ασκουπιστο αξεσκονιστο

ο παγκος φορτωμενος απλυτα

απο εδω και απο εκει πραγματα και παιχνιδια

δεν ειμαι καθολου καλα και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα

με το ζορι τωρα φτιαχνω φαγητο γιατι δεν λεει να μην φαει ο αντρας μου

τι θα κανω?

θελω να καθαρισω και δεν μπορω δεν εχω δυναμεις

απο το ξενυχτι απο την κουραση ειναι το ξερω

ουτε για βολτα εχω ορεξη

ειναι και ο καιρος χαλια βρεχει συνεχως και κανει κρυο

δεν θελω να με βλεπει και το μωρο ετσι

απο που να αρχισω δεν ξερω να μαζευω

ααααααααααα

βοηθεια ανεβαστε με λιγο γιατι δε με βλεπω καλα

μου ερχεται να κλαιω συνεχεια

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου ηρέμησε....μια φάση είναι θα περάσει...

Άκου τι θα κάνεις...φτιάξε 1 καφέ..βάλε τη μουσική που σου αρέσει και απολαυσέ το μαζί με το μωρό σου..!!!

Πόσω είναι το μωράκι σου??

Δεν πειράζει αν το σπίτι δεν είναι τέλειο....σου παραπονέθηκε???? :P:P

Λοιπόν χαλάρωσε...σήμερα είναι παρασκευή !!! ωραία μέρα...αν δε δουλεύει ο άντρας σου αύριο..ζητησέ του να σε βοηθήσει με το σπίτι...

Δημοσίευση

Γλυκειά μου θάλασσα όχι, να μην είσαι έτσι!!!! Θετικές σκέψεις και να μην σε παίρνει από κάτω. Σκεψου ότι όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση και όλες έχουμε περάσει λίγο πολύ μία "ελαφρά κατάθλιψη"...

Και το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και να είναι καλά τα μωράκια μας. Μόνο αυτό, όλα τα υπόλοιπα τα ορίζουμε εμείς!!! :) Χαμογέλα για το μωράκι σου, παίξε μαζί του και θα δεις ότι αμέσως θα σου έρθει η διάθεση ;) Ενόψει και των Χριστουγέννων βγες βόλτες, δείτε τα χριστουγεννιάτικα, στόλισε, κάνε shopping, βγες με φίλες σου, κανόνισε κάτι ωραίο με τον άντρα σου... Και στην τελική αν δεν θέλεις να καθαρίσεις το σπίτι, πάρε μία γυναίκα. Θα στο ετοιμάσει, θα το δεις συμμαζεμένο και μετά θα έχεις όρεξη να το κάνεις εσύ.

Το θέμα είναι να τα δεις όλα από την θετική τους πλευρά!!! Το μωράκι σου περιμένει από σένα ένα χαμόγελο, χάδια και παιχνίδια...

Σου δινω όλη την θετική μου ενέργεια και ένα κάρμα για να σου ανέβει η ψυχολογία!!!! :kiss:

Πολλά πολλά φιλάκια και καλές γιορτές. Υγεία σε σενα και στην οικογενειά σου!!! :cheer:

Δημοσίευση

Θαλασσουλα μου wellcome to the club. και το δικο μου σπιτι ειναι σημερα ακριβωσ στην ιδι ακατασταη. Προχτες τελειωσα με το σιδερο και σημερα απλωσα δυο πλυντηρια...και εχω να βαλλω αλλα τρια.

Τιποτα δεν πορεις να κανεις. βαλε το μωρο στο χαλι...σκορπισε γυρω του μερικα ταπερ...εμενα τρελαινετε...και οτιο μπορεις κανε. Εγω ετσι κανω....μη φανταστεις...οταν ερχεται ο αντρας μου...και ερχετε αργα, κατι κανω. Βαζουμε το μωρο για υπνο- ξυπναει καθε μια ωρα αλλα αμα δεν πειναει τον νανουριζει ο Οδυσσεας..και το εξπρεσ του βεγγου ξεκιναει να κανει τα παντα. Και μη φανταστεις καμια σχεση με το πριν..που τα ρουχα ηταν ευθυγραμισμενα στη ντουλαπα και αψογα σηδερομενα . Ουτε το φαγητο του αντρα μοτ ειναι οπως παλια. Τι θα κανεις θα περιμενεις να μεγαλωσει το μωρο σου...προς το παρον απολαυσε το χαος!!!!!

Δημοσίευση

δεν ειμαι η μονη που ειναι ετσι?

που εχω χαλια το σπιτι?

αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ

νινακι ευχαριστω για τα λογια σου με ανεβασαν πολυ

και για το καρματακι

σεσιλια αυτο κανω στρωνω μια κουβερτα κατω και απλωνω ολα τα παιχνιδια της

γιαυτο το σπιτι ειναι σε αυτη την κατασταση

αλλα δεν εχω και ορεξη να το συμμαζεψω

το βλεπω τρελλαινομαι με την ακαταστασια αλλα δεν κανω και τιποτα

εχω και τυψεις και για το μωρο

μερικες φορες καθεται μοναχουλι και παιζει και εγω εχω τυψεις και για αυτο

μετα κλαιει και θελει παιχνιδια μαζι μου και λεω δεν μπορω

εχω αρχισει να τα χανω ε?

δεν ειμαι καλα το ξερω

το παιδι μου εχει τρελλη μανα

Δημοσίευση

imanth έγραψε:

Κοριτσάκι μου ηρέμησε....μια φάση είναι θα περάσει...

Άκου τι θα κάνεις...φτιάξε 1 καφέ..βάλε τη μουσική που σου αρέσει και απολαυσέ το μαζί με το μωρό σου..!!!

Πόσω είναι το μωράκι σου??

Δεν πειράζει αν το σπίτι δεν είναι τέλειο....σου παραπονέθηκε???? :P:P

Λοιπόν χαλάρωσε...σήμερα είναι παρασκευή !!! ωραία μέρα...αν δε δουλεύει ο άντρας σου αύριο..ζητησέ του να σε βοηθήσει με το σπίτι...

το μωρακι ειναι 8,5 μηνων

το σπιτι ευτυχως δεν μιλαει

αλλα εγω δεν νιωθω καλα να το βλεπω ετσι

ειλικρινα δεν ξερω απο που να ξεκινησω να μαζευω

το ειχα παντα στην εντελεια και τωρα στην ατελεια

ξερω ειμαι τελειομανης και αυτο με σκοτωνει

ευτυχως δεν δουλευει αυριο ο αντρουλης μου και θα του πω να βοηθησει

Δημοσίευση

Μουρλη!!! Τι ηθελες δηλαδη...να ειναι το σπιτι σου για φωτογραφιση στο Ιδανικο σπιτι...ξεχνα τα αυτα!!!

Φυσικα και δεν εισαι η μονη. Ολες ειμαστε εδω το ιδιο. Εκτος και αν εχεις μια στρατια απο παραδουλευτρες πισω σου...και ντανταδεσ...θα εμοιαζες στη Μενεγακη.

Ο δικος μου με το που τον βαχω στο καρεκλακι για να σηδεροσω πχ καθετε...παιζει για 2 λεπτα με το καθε παιχνιδι...μετα αρχιζει να τα πεταει ολα κατω...ολο το πατωμα διασκορπισμενο...μετα αρχιζω τις επικυψει...τα μαζευω και του να δινω..ξανα αυτο τα ιδια ...και μετα τσιριζει..και μετα θελει στηθος κλπ κλπ.

Αυτα τα ολιγα!!! Μια χαρα εισαι...φτου φτου...αστο το σπιτι....δεν θα παθεις τιποτα..ουτε το σπιτι...

Δημοσίευση

Καλε τι χαζά είναι αυτά???

Θέλω να ξέρεις οτι όλες οι μανούλες τα περάσαμε αυτα

και συνεχίζουμε να τα περνάμε....

Εγώ πλεόν κάνω λίγο και οτι δεν βλεπω-με τις δουλειες...

Φροντιζω για τα ρουχα και το φαγητό μας και

εχω αποδεχτει το γεγονος οτι το σπίτι μας από εδώ και

πέρα θα είναι βομβαρδισμένο.....

Χαίρομαι ομως που ειναι βομβαρδισμενο με παιχνίδια , γιατί μεσα του

ζει ο γιός μου.....Περνάω από το σαλόνι και σαστίζω αλλα δεν τα πειράζω παρα μονο οταν κοιμηθει.....

Οταν θα μεγαλώσει θα του μαθω να τα μαζευει....Και μετα ...ξύπνησα!!!!

Τελοςπαντων, συμφωνω απόλυτα με τη Cesilia,αποδέξου το χαος και να δεις

πως θα σου αρέσει!!!!

Δημοσίευση

Ελα μωρέ Θαλασσίτσα μου!!!Εμεις τα λέμε και αλλού.

Ολες λίγο πολύ το ίδιο είμαστε.

Να σου πω.Δεν παιζει ο αντρούλης σου να την κρατήσει λίγο να κοιμηθείς έστω και μία ωρίτσα;;

Οσο για το νυκοκοιριό κάποια στιγμή θα γίνει.

Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός να πάτε καμία βολτίτσα.ΣΚ έρχεται.

Αντε,ψηλά το κεφάλι είπαμε. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια με ανεβασατε

σας ευχαριστω πολυ

τωρα ξερω πως δεν ειμαι εγω η αχριστη μανα και νοικοκυρα

α αντρουλης μου την κραταει το μεσημερι αλλα το θεμα ειναι οτι το μυαλο μου τρεχει σε ολα και δεν με πιανει υπνος και εκει που παει να με παρει ο υπνος η μικρη θελει να φαει

και εγω θελω να παω βολτιτσα με τον αντραμου και τη μικρη

και το σπιτι αστο στα χαλια του

σε λιγο καιρο θα βαψουμε και θα καθαρισει τοτε :woohoo: :woohoo:

μεχρι τοτε το αφηνω στα χαλια του

καποια στιγμη θα παρω τα πανω μου και θα καθαρισω

χαλασε και η σκουπα μου και πρεπει να κραταω τη σωληνα για να σκουπισω και ολο το αναβαλω

ααχχχ η βρωμιαρα καταντησα

θα φωναξω αυτες που δειχνει στο σκαι να μου καθαρισουν

ενταξει δεν ειναι και τοσο χαλια αλλα ως τελειομανης εμενα η ακαταστασια μου φαινεται υπερβολικη

Δημοσίευση

να σου πω αυτες απο το σκαι ειναι καλη ιδεα!!!! Σου φερνουν το σπιτι στα ισια του και μενα καθαριζεις πιο ευκολα.χιχιχι

μμμμ μου εβαλες ιδεες...ποιο ειναι το τηγλεφωνο του σκαη βρε παιδια χιχιχιχι

Δημοσίευση

ασε σεσιλια μου

ποσο θελω καποιος να μου το καθαρισει τελεια και μετα θα εχω ορεξη να κανω τις δουλειες που θα βγαινουν

αλλα οταν φτανεις σε αυτην την κατασταση που δεν ξερεις απο που να αρχισεις να μαζευεις τι κανεις?????????

λετε να πω στην πεθερα να ερθει να μου καθαρισει???? :woohoo: :woohoo:

αφησα το μωρο πριν για μια ωριτσα και λιγο ξεσκονισα μερικα επιπλα

Δημοσίευση

οχι σεσιλια μου δεν το κανω :ohmy:

το εκανα οταν ειχα γεννησει και την πατησα

μεχρι να της βαλω στο κεφαλι οτι δεν χρειαζομαι αλλο τη βοηθεια της ειδα και επαθα

και επαθα και κρισεις :blink:

το μωρο το αφηνω καπου καπου αλλα για λιγο γιατι και παλι κατι θα γινει και θα παθω κριση

μερικες φορες λεω προτιμω το σπιτι χαλια και να κουραστω παρα να ζητησω τη βοηθεια της

δεν χρειαζεται

Δημοσίευση

σεσιλια εισαι ολα τα λεφτα

σε παω με 1000

παρε ενα καρματακι απο μενα

αληθεια εσυ πως τα καταφερνεις με μωρο με δουλειες με δουλεια εκτος σπιτιου?

ειστε αξιες ολες σας που δουλευετε

αλλα να σου πω την αληθεια καποιες φορες ειπα στον αντρα μου να ψαξω δουλεια εστω για 3-4 ωρες απλα να ξεφευγω απο αυτη τη ρουτινα γιατι αυτη πιστευω με εκανε ετσι ψυχολογικα και ειμαι χαλια

το εχουμε αναγκη μια αλλαγη

Δημοσίευση

Δυσκολα ...που λεει και η διαφυμιση!!

Αντιγραφω τον βεγγο οπως ολες. Ειναι μανικη αλλα να σου πω το οτι ξεφεβγω για 6 ωρες αοι ικα αυτα ειναι τονοτικη ενεση. Οσο και να ξεπατονομαι στην δουλεια μετα νιοθω καλυτερα και εχω δυναμεισ. Να σου πω πλεων δεν κανω τα παντα οπως παλια. Καμια σχεση. Το σπιτι πριν που ελαμπε- γιατι και εγω κλασικη ιστερικι ποντια ειμαι, και το σπιτι τωρα ειναι μερα με τι νυχτα. Κανω τα βασικα και δινω εμβαση στην σκονι μονο και μονο γιατι ο μικρος ειναι αλλαεργικος για να μην τρεχουμε μετα. Απο κει και περα, το Σαββατο κανω ψωνια και βαζψ σχεδον τα παντα στην καταχυξη, μαιντανο, ανιθο, κρεμυδακια καροτα για να συντομευω τον χρονο μαγειρεματοσ. Δεν μαγειρευω πλεων "καλα" φαγητα παρα μονο ΣΚ . Και φυσικα για να τα κανω ολα ή περιμενω τον αντρα μου και τα κανω ρο βραδυ...η απλα δεν τα κανω. Δεν γινετε αλλιως. Γιατι ο Χριστοφορος ειναι απιστευτα απαιτητικο μωρο και απαιτη προσοχη απο μενα. Δεν πειραζει...θα μεγαλωσει...δεν μπορει να κανει κι'αλλιως

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...