Μετάβαση σε περιεχόμενο

Diskoli apofasi-ΜΕΙΩΣΗ ΕΜΒΡΥΩΝ!!!

Recommended Posts

καλησπερα τι κανετε?μολις μπηκαααα!!!!!!να πω την ιστορια μου΄,,,εκανα εξωσωματικη το 2006,πετυχε,εχω ενα γιο 3 χρ κ ειχα κ 4 εμβρυα κατεψυγμενα,,,,,,,βαλαμε τα 3 κ ενα φυσικου κυκλου.........χθες ο υπερηχοσ εδειξε 3 σακουσ,,,,,,ο γιατρος ειπε οτι αν συνεχισουν θα παμε σε μειωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα φίλες μου!Πήγα χτες και στον 2ο γυναικολόγο που μου σύστησε η κουμπάρα μoυ.Ο γιατρός είναι συμπαθητικός και νεότερος απο τον δικό μου.Μας βρήκε μια χαρά και μου είπε πως η προωρότητα και η αποβολη δεν κανόνες στην πολύδυμη κύηση.Τα μωρά έχουν κανονική ανάπτυξη και είναι καλά εδραιωμένα στην μήτρα.Την μείωση την ανέφερε μόνο για προσωπικούς λόγους,αν δεν θέλω να περάσω τις δυσκολιες μιας πολύδυμης εγκυμοσύνης και αργότερα της ανατροφής.Μου ανέφερε τους κινδύνους που όμως μπορούμε να τους μειώσουμε.Με προειδοποίησε οτι θα είναι μια ψυχοφθόρα εγκυμοσύνη γιατι θα στερηθώ πολλά.Μου συνέστησε ακινησία και μάλιστα μου πρότεινε κάποια βιβλία για μέλλουσες μαμάδες,που θα διαβάζω μέχρι να γεννήσω :P Μου είπε πως η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο.αφού πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά,θα πάνε όντως!Γενικά μου αναπτέρωσε πολύ το ηθικό :laugh:

Ελενα εσύ θέλεις να κάνεις μείωση;

πολυ χαίρομαι Ερωλια για την αποφασή σας και νομίζω ότι είναι η καλύτερη ..βέβαια στην περίπτωση της Ελενας..ίσως ειναι πιο δύσκολο να κρατηθουν 3 μωράκια..κάθε περίπτωση μοναδική..καλή επιτυχια και στις 2 !!:)

Ερωλια καλημερα και χρονια πολλα!

Είμαι νέα στο forum και διάβασα την τόσο συγκινητική περίπτωσή σου... Θα ήθελα να σου πω για μια παρόμοια κατάσταση που αντιμετώπισε φιλικό ζευγάρι των γονιών μου πριν από 20 χρόνια.

Μετά από πολλές εξωσωματικές η κυρία Μ. έμεινε έγκυος σε τριδυμάκια. Φυσικά δεν τέθηκε θέμα για μείωση τουλάχιστον από την πλευρά του ζευγαριού.Τα αγόρια τους είναι σήμερα φοιτητές και είναι απόλαυση να τα βλέπεις με τους γονείς τους.

Βέβαια, όπως μου είπαν και οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών πρόσφατα (είμαι έγκυος και με συμβούλευσαν) τότε τους παρακολουθούσαν 3 ή 4 γιατροί εκτός του γυναικολόγου. Από διατροφολόγο μέχρι καρδιολόγο κλπ. για να είναι σίγουροι. Φαντάσου ότι η κυρία Μ είχε πάρει μόνο 9 κιλά σε όλη τη διαρκεια της κύησης!!!!! Δεν το πίστευα! Μου έδωσαν πολλες διατροφικές συμβουλες. Σκέψου ότι κόντευε και τα 40 τοτε. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ! Πιστευω πολύ στη δύναμη της θέλησης όπως και εσύ. Ελπίζω να σε έκανα να χαμογελάς με αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα καλά!

συναδελφος του αντρα μου κανανε εξωσωματικη με τρια εμβρυα ,πιασανε κ τα ττρια και το ενα διαχωριστηκε σε διδδυμα ,οποτε να τα τετραδυμα,η κυηση προωρησε ομαλα κ γεννηθηκαν υγιεστατα κ τα 4(στην πορεια δυστυχως απεβιωσε το ενα μωρο λογω ενδονοσοκομειακης λοιμωξης που το ταλαιπωρησε γ 8 μηνες περιπου),αλλα ειχαν γεννηθει υγιεστατα τα μωρα και ηταν ,τωρα απο την αλλη ειναι βαρυ το φορτιο και οσα παραδειγματα κ να σου δωσουμε εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις ,μπορει να πανε ολα καλα μπορει κ οχι,μεγαλο διλλημα,οποια αποφαση και να παρεις ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι η ιδανικοτερη γ σας και τα μωρα σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...