Μετάβαση σε περιεχόμενο

Diskoli apofasi-ΜΕΙΩΣΗ ΕΜΒΡΥΩΝ!!!

Recommended Posts

erwlia έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά,είδα και εγώ ένα όνειρο χτες το βράδυ :unsure: Περίεργο και με τρόμαξε.Ακουγόταν μια φωνή σαν απο τον ουρανό που μου έλεγε τρία γυναικεία ονόματα και η μητέρα μου που με κοίταζε στα μάτια :unsure: Το ερμήνευσα έτσι όπως φαντάζεστε όλες.Αν κάνω κοριτσάκια θα τους δώσω αυτά τα ονόματα.

Πήρα και την μεγάλη απόφαση χτες,με τον άντρα μου.Δεν θα κάνω μείωση.Δεν το αντέχω :( Οτι είναι γραφτό να γίνει,θα γίνει...

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Ανατριχιασα κ σχεδον δακρυσα!!Ευχομαι σε λιγους μηνες να κρατατε αγκαλια τα μωρακια σας και να ειστε ολοι υγιεις κ ευτυχισμενοι!!!

Να'σαι καλα κοπελα μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τυρογαριδάκι παρά την απόφαση μας θα επισκεφτούμε και δεύτερο γιατρό,να δούμε τι περίπου θα μας πει.Ελπίζω να μας δώσει εκείνος το Οκ,γιατί αν δεν το δώσει θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο :(

Αναστασία εγώ ξύπνησα κλαίγοντας.Ήταν τόσο αληθινό όνειρο!Θέλω να πιστεύω πως είναι μια προφητεία για αίσιο ''τέλος''.Μια προφητεία που εκπέμπει ζωή!(Το φύλλο δεν με ενδιαφέρει)

h gnomh mou einai oti apo thn stigmh pou euxosastan xronia na sas ferei o theos paidakia kai epitelous ta kataferate mhn girisete to dwro pisw .

sas ta estile dextiteta ola kai pistepsete oti ola tha pane kala ...giati tha pane .

Άρθρο από την καθημερινή...<<ΘEΣΣAΛONIKH. Πραγματικότητα έγινε η επιθυμία μιας γυναίκας να γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες μιας ζωής. Στο 57ο έτος της ηλικίας της κυοφορεί και μάλιστα τρίδυμα. H μέλλουσα μητέρα, που διανύει την 32η εβδομάδα της κύησης χωρίς προβλήματα, βρίσκεται υπό την επίβλεψη και φροντίδα των γιατρών του Iπποκρατείου Nοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα τρία παιδιά της. «Δεν είναι συχνό φαινόμενο η κύηση στο 57ο έτος της ηλικίας, αλλά είναι εφικτό με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και με τη δωρεά ωαρίου», εξηγεί ο γνωστός καθηγητής Mαιευτικής - Γυναικολογίας του AΠΘ κ. Iωάννης Mπόντης. Oι γυναίκες, διευκρινίζει, μέχρι την ηλικία των 50 ετών και με τις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι σε θέση να κυοφορήσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Σε μεγαλύτερη ηλικία, όμως, υπάρχει κίνδυνος να υποστούν επιπλοκές τόσο κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και κατά τη διάρκεια του τοκετού. «O οργανισμός στην ηλικία αυτή επιβαρύνεται από μια εγκυμοσύνη η οποία επηρεάζει κυρίως το καρδιαγγειακό και το ουροποιητικό σύστημα», ανέφερε ο καθηγητής, εξηγώντας τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία.

Eθιξε ωστόσο και το κοινωνικοηθικό θέμα που τίθεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. «Oσο κι αν έχει αυξηθεί το προσδόκιμο της επιβίωσης, το δίλημμα κατά πόσον θα πρέπει μια γυναίκα στα 60 της να γίνει μήτερα υπάρχει. Aπό την άλλη πλευρά, όμως, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ζευγαριού και κυρίως της γυναίκας να τεκνοποιήσει».

Αφροδίτη το σκέφτομαι πολύ έντονα αυτό που λες.Ήρθαν και τα 3 μαζί.Πώς μπορώ να κάνω επιλογή;Να επιλέξω 1 απο τα παιδιά μου και να του στερήσω την ζωή;Είμαι και αρκετά συναισθηματική.Πιστεύω πως να το κάνω πάντα θα έχω ένα βάρος στην καρδιά και την συνείδηση μου.Δεν θα μπορώ να κοιτάξω τα άλλα 2 παιδιά μου.Και άραγε αν εκείνα μάθαιναν ποτέ θα μου το συγχωρούσαν;Με βασανίζουν έντονα αυτές οι σκέψεις.Η αδερφή μου μού λέει οτι σκέφτομαι εγωιστικά. :(

tirogaridaki έγραψε:

Άρθρο από την καθημερινή...<<ΘEΣΣAΛONIKH. Πραγματικότητα έγινε η επιθυμία μιας γυναίκας να γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες μιας ζωής. Στο 57ο έτος της ηλικίας της κυοφορεί και μάλιστα τρίδυμα. H μέλλουσα μητέρα, που διανύει την 32η εβδομάδα της κύησης χωρίς προβλήματα, βρίσκεται υπό την επίβλεψη και φροντίδα των γιατρών του Iπποκρατείου Nοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα τρία παιδιά της. «Δεν είναι συχνό φαινόμενο η κύηση στο 57ο έτος της ηλικίας, αλλά είναι εφικτό με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και με τη δωρεά ωαρίου», εξηγεί ο γνωστός καθηγητής Mαιευτικής - Γυναικολογίας του AΠΘ κ. Iωάννης Mπόντης. Oι γυναίκες, διευκρινίζει, μέχρι την ηλικία των 50 ετών και με τις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι σε θέση να κυοφορήσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Σε μεγαλύτερη ηλικία, όμως, υπάρχει κίνδυνος να υποστούν επιπλοκές τόσο κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και κατά τη διάρκεια του τοκετού. «O οργανισμός στην ηλικία αυτή επιβαρύνεται από μια εγκυμοσύνη η οποία επηρεάζει κυρίως το καρδιαγγειακό και το ουροποιητικό σύστημα», ανέφερε ο καθηγητής, εξηγώντας τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία.

Eθιξε ωστόσο και το κοινωνικοηθικό θέμα που τίθεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. «Oσο κι αν έχει αυξηθεί το προσδόκιμο της επιβίωσης, το δίλημμα κατά πόσον θα πρέπει μια γυναίκα στα 60 της να γίνει μήτερα υπάρχει. Aπό την άλλη πλευρά, όμως, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ζευγαριού και κυρίως της γυναίκας να τεκνοποιήσει».

απίστευτο !!! Μπράβο της

erwlia συγχαρητήρια για την επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειάς σου. Καταλαβαίνω τι πέρασες για να φτάσεις ως δώ, αφού κι εγώ το παιδάκι μου με ivf το απέκτησα, ευτυχώς με την πρώτη. Σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί, η γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου, ή να πάρεις τουλάχιστον άλλη μία γνώμη. Έκανες τόσο αγώνα γι' αυτή την εγκυμοσύνη, πώς θα ρισκάρεις να πάει κάτι στραβά με 3 μωρά στη μήτρα σου; Πιθανόν να χρειαστείς ακινησία, περίδεση ταραχήλου, πρόωρο τοκετό, και κατά συνέπεια ελλιποβαρή μωρά, ανάγκη για θερμοκοιτίδες, αγωνία..Ακούγομαι πολύ απογοητευτική αλλά νομίζω ότι εδώ που έφτασες μία είναι η επιθυμια σου: γερά μωρά. Η ψυχραιμία και η σύνεση θα σε οδηγήσουν στην σωστότερη απόφαση. Με συγχωρείς αν σε στενοχώρησα..

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΜΦΥΤΕΨΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ; ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 3 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ( ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ 3ΔΥΜΑ. ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΨΑΝ 3 ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΙΝΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΣΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΗΣΕ ΣΤΟΝ 9ο ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ 8 ΕΜΒΡΥΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΔΕΝΤΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

erwlia καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

πράγματη έχεις μια πολύ δύσκολη απόφαση να πάρεις με τον σύζυγό σου κ μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίτετε τι πρέπει να κάνετε...

γνώμη μου είναι φυσικά να επισκευθείς κ β γιατρό για την γνώμη του

ξέρω ένα πολύ καλό στην Αθήνα... μπορώ να ρωτήσω κα τον γιατρό μου τη Δευτέρα που έχω ραντεβού αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα μου πει αφού δεν έχει το ιστορικό σου...

αν ήμουν στη θέση σου κοπέλα μου δεν θα έκανα μέιωση, συμφωνώ με την κοπέλα που είπε ότι ο Θεός αποφάσισε κ ας φροντίσει Αυτός για την πορεία της εγκυμοσύνης σου.Επίσης δεν σε βλέπω σε θέση (ψυχολογικά εννοώ) να κάνεις μείωση. Πολλές τα κατάφεραν, αν κάνεις κάτι που δεν θέλεις θα το σκέφτεσαι συνέχεια.

¨οτι όμως κ αν αποφασίσεις προχώρα μπροστά χωρίς να σκέφτεσαι ότι έπρεπε να έχεις κάνει το άλλο.Αυτό είναι το σημαντικότερο..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να πάρετε τη σωστή απόφαση!

εγω με την σειρα μου θελω να σου ευχηθω οτι καλυτερο για τα μωρακια που με τοσο αγωνα καταφερες να εχεις στην κοιλιτσα σου.

ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου..ευχομαι ομως οτι αποφασισετε να ειναι το καλυτερο!!

Ερωλία μου όλα με το καλό να γίνουν! Η Παναγιά μαζί σας!

Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου.

Θα αποφάσιζα 11 εβδ. και 6 ημερών, τελευταία στιγμή δλδ, και ότι με φώτιζε ο Θεός!

ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ 3ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ(ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΛΟΤΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ 3ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΑΙΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 3ΔΙΔΥΜΑ(ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΛΑΑ)ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ 1800ΓΡ ΓΙΑ 3ΔΙΔΥΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ

Τυρογαριδάκι,ευχαριστώ!Το έχω ανάγκη πραγματικά ..

Αργυρώ δεν με στεναχώρησες.Άνοιξα το θέμα γιατί ήθελα να το μοιραστώ με άλλες γυναίκες και να ακούσω διαφορετικές απο την δική μου απόψεις.

Vagman και το δικό σας είναι μεγάλο δίλλημα γιατί πρόκειται για εμβρυάκια και όχι για απλά ωάρια :dry:

Μπεμπούλη και Ιφιγένεια ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια. :kiss:

filos`ifigen μου δίνεις πολύ θάρρος!Ναι,θα είχε γίνει ήδη το κακό.Θα τα καταφέρουμε με όποιο τίμημα.

Κόννα,ναι,δεν το θέλω καθόλου :( Η μείωση ήταν ο μόνος μου εφιάλτης όσο έκανα τις εξωσωματικές.Όπως και το τι θα αποφάσιζα για τα εμβρυάκια που θα έμεναν(όπως η Βάγκμαν)

Μου δώσατε πολύ κουράγιο με τις ιστορίες σας.Το νιώθουν και τα μπεμπάκια άραγε;

erwlia έγραψε:

Μου δώσατε πολύ κουράγιο με τις ιστορίες σας.Το νιώθουν και τα μπεμπάκια άραγε;

Ότι νιώθεις νιώθουν οι καρδούλες σου! Μην το ξεχνάς! ;)

Ούτε κι εγώ μπορώ να σου πω κάνε εκείνο ή το άλλο γιατί κι εγώ δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου, θέλω όμως να σου ευχηθώ να αποφασίσεις το καλύτερο για εσένα και για τα μωράκια σου και με το καλό να γίνεις μανούλα :)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...

ΑΛΛΑ...

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η 5η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕ... (ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ - ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΟΗΤΡΟ - ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ...

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ... ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ!

ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ)... ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ... ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΟ ΟΝΟΜΑ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ!!!

Ερωλία μου νομίζω ότι την έχεις πάρει ήδη την απόφασή σου και δεν σου κρύβω ότι σε θαυμάζω, νομίζω ότι το ίδιο θα κανα κι εγώ!

Μετά από 2 εξωμήτρια με φυσιολογική σύλληψη και 1 εξωμήτριο με εξωσωματική, είμαι στη αναμονή για την 2η προσπάθεια που βέβαια θα αργήσει λόγω εξετάσεων, επειδή έχω χάσει λοιπόν ήδη 3, θα μου ήταν αδύνατο να "μειώσω" την πολύδυμη κύησή μου, ήδη έχω τύψεις γι αυτά και ας μην έφταιγα...

Αν είσαι στην Αθήνα και δεν έχεις πρόβλημα κ με την δουλειά σου (σημαντικό διότι κάπως πρέπει και να μεγαλώσουν αυτά τα παιδάκια...) τότε να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τα κρατήσεις, εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς για την υγεία σου όπως και για την υγεία των υπολοίπων δύο. Πιστεύω ότι η πορεία θα σου φανερώσει το σωστό!!!!

Ερώτηση: τα τριδυμάκια σου ήταν με φρέσκα ή κατεψυγμένα έμβρυα;

φιλη μου εχεις παρει την αποφαση και καλα θα κανεις να ακουσεις το ενστικτο σου .Απο τη στιγμη που εμειναν και τα τρια κατι σημαινει αυτο .Ειναι βιωσιμα .Τωρα ο γιατρος καλα κανει και σε ετοιμαζει για καθε ενδεχομενο δνε μπορει αν σου υποσχεθει οτι ολα θα ειναι τελεια βαζει και τον παραγοντα τυχη .

Ομως να εισια σιγουρη αν ηταν κατι πολυ επικυνδυνπ θα σε πιεζε περισσοτερο δνε θα το αφηνε στο χερι σου .Θα στο ελεγε ξεκαθαρα καιμπορει αν σου ελεγε οτι δνε συνεχιζει μαζι σου αν εκρινε οτι ηταν σοβαρα τα πργαματα. Χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε οσο μπορεις αυτην την ηρεμια γιατι σε λιγο καιρο θα γιεντε ο χαμος εκει μεσα με τα μωρα σου .

Ολα καλα θα πανε

Διάβασα τις απαντήσεις και έχω δακρίσει :dry: Με έχετε συγκινήσει

Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο και την δύναμη που μου δίνετε.

Σήμερα έχω κλείσει ραντεβού και με έναν άλλο γιατρό.όταν του περιέγραψα το ιστορικό και την εγκυμοσύνη μου απο το τηλέφωνο,ήταν πολύ αισιόδοξος :laugh: Το απόγευμα που θα με δει και απο κοντά θα σας πω τα νεότερα :) Πάντως είναι θετικός

Τα έμβρυα ήταν φρέσκα.

Ψάχνω παράλληλα και στο ίντερνετ θέματα που σχετίζονται με τρίδυμα και παίρνω ακόμα περισσότερες ελπίδες

ερωλια μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και με το καλο να γεννησεις τρια υγιεστατα μωρακια...ειμστα μαζι σου....περιμενουμε τα νεα σου το απογευμα απο τον γιατρο...φιλια...και πολλη δυναμη ευχομαι...

νομιζψ πηρες τη σψστη αποφαση,....

κ γω το ιδιο θα εκανα...

αντε κ πες μειωνεις με ποιο τροπο διαλεγεις ποιο? :(;););)

με το καλο να τα φερεις στο κοσμο....

ολα να σε πανε καλα...

χαρας το κουραγιο σου :kiss:

kopela mou tha sou pw apo peira...

H theia mou me ekswswmatiki emeine egkios se didima!

gennise stous 7 mines!poly prowra kai itan den itan 1 kilou!!

to 1 pethane!!!mesa se liges meres!

kai to allo itan se thermokitidA!

Exzei kai terastia provlimata!!

opote MAKARI KAPOIOS GIATROS NA THS ELEGE NA KRATHSEI MONO TO 1!!

DEN THA PONESEIS TO IDIO KAI XEIROTERA AN RISKAREIS KAI THN ZWH KAI TWN 3 META THN GENNA??

H' NA EXOUN PROVLIMATA?

opote AKOU TON GIATRO SOU KAI PARE THN SWSTH APOFASH!!!

filia kai kali sinexeia stin egkimosini sou!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...