Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ValentinaGiannis έγραψε:

ναι μανιανια το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στο στηθος τιποτε αλλο ουτε ζαλαδες ειχα ουτε εμετους ουτε πονοκεφαλους ακομα και τωρα στην 11 εβδομαδα νιωθω οπως πριν
SE EFXARISTO POLY VALENTINA MOY .ME TO KALO!!!
Δημοσίευση

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΣΙΔΗΡΟΥ!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ 1 ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΖΑ ΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! :cheer:

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΜΙΑΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!! ;)

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΤΟ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ :blink:

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ??

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ..ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ :):)

ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ :P

Δημοσίευση

Καλημέρα...

Ούτε εγώ είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα...μόνο το στήθος μου που άρχισε να πρήζεται..αλλά έτσι είναι και όταν περιμένω περίοδο...Και συνέχισα να μη νιώθω τίποτα!!!!!!!!! σαν να μην είμαι...

27/12 μπαίνω στον 7....και πριν 1 μήνα άρχισαν τα όργανα (πόνοι στη μέση - πλάτη) :laugh:

ειληκρινά σου εύχομαι ο Άγιος Βασίλης ν σου φέρει το δώρο που λαχταράς!!!! ;)

Δημοσίευση

maniania ουτε εγω ειχα κανενα συμπτωμα

και μαλιστα ενω ηξερα οτι ειμαι και εγκυος γενικα πλην απο κανα 2 εμετους και μια τρομερη καουρα απο τα πολλα φαρμακα που επερνα σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα.

λιγο πριξιμο στο τελος

με το καλο να εισαι εγκυουλα

Δημοσίευση

Όσα κορίτσια έχουνε "γκαστρωθεί" :laugh: :laugh: :laugh:

Είχανε πόνους περιόδου κανονικότατα…..

Κι από φίλες μου το ξέρω…..

Μεγαλώνει η μήτρα, για να υποδεχθεί το σποράκι…….

Θα στο πούνε κι άλλα κορίτσια εδώ μέσα……

Αφού δεν μιλάω….. εκ προσωπικής πείρας! :(:(:(:(

Στο εύχομαι ολόψυχα να το ζήσεις πολύ-πολύ-πολύ γρήγορα μάτια μου….. ;););););)

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΒΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΑΡΚΕΤΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Η ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;

Δημοσίευση

Ax κοριτσια και εγω δεν εχω καθολου συμπτωματα και ουτε περιοδο.Ειμαι στην 31η μερα και μονο λιγο αιμα και καφε εχω δει!Εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο αλλα η περιοδος αφαντη.Τι μπορει να συμβαινει βρε κοριτσια?Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?

Κελυ μου μακαρι να εισαι εγκυουλα στο ευχομαι ολοψυχα :)

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω να μου πείτε please οσες είστε μαμάδες και έγκυες αν πριν μάθετε για την εγκυμοσύνη σας είχατε παρατηρήσει, εκτός απο ζαλάδες, αναγούλες κλπ, ένα ανεξήγητο φούσκωμα στα΄πόδια και την κοιλιά. Θέλω να πω αν είσασταν λιγάκι πρησμένες χώρις να υπάρχει λόγος. Thanks!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...