Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε και η δική μου σειράαααααααααα!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια δεν ξέρω πως να το γράψω!!! :woohoo: Μόλις πριν 1 ώρα έκανα τεστ!!!!Είμαι έγκυος!!!!!Επιτέλους μετά από 1 χρόνο 2 μήνες 3 εβδομάδς....μα τι λέω τρελάθηκαααααα!!!!!! Έχω κι εγώ σποράκι!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και σύντομα όσες λαχταράτε να σας έρθει.Ο μπαμπάς έρχεται από ταξίδι ακόμα δεν το ξέρει!!!!

φιλακια σε όλες σας!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχου τέλεια τέλεια με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη όλα να σου πάνε τέλεια κορίτσι μου!!!!!!!!!

συγχαρητήριαααααααααα :silly: :silly: :silly:

Μπραβο αναστασία!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τα συγχαρητηρια μου. Σου ευχομαι μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη. Δεν νομιζω οτι μπορουσες να εχεις καλυτερο δωρο για φέτος!!!!! :P:P:P

Αντε βρε περιμενουμε να μας πεις αντιδρασεις οταν του το πεις!!!!!!

συγχαρητηρια συγχαρητηρια συγχαρητηρια....ολα να σου πανε τελεια....στο ευχομαι απο την καρδια μου......ολα να πανε υπεροχα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.....με το καλο....αχ ποτε θα το πεις στον αντρουλη σου??????ο καημενος.....χι χι χι.....θα παθει πλακα.........

Συγχαρητήρια κορίτσι μου

πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει στον κόσμο ένα γερό μωράκι!!!

Ααααχ, πόσο συγκινούμαι με τα ...σποράκια!

συγχαρητηρια!!!! σου ευχομαι μια υπεροχα γλυκια εγκυμοσυνη

και αντε εκπληξη που τον περιμενει τον συζηγο ε???

κοριτσακι μου τα συγχαρητηρια μου αντε βρε και δυδιμα!!!! χαχαχαχ αστειευομαι!!!!! να εισαι καλα, να εισαι γερη και μια καλη εγκυμοσυνη!!!! θα τρελλαθει ο μπαμπας απαππαπα.....με τροπο ε? μην μας παθει και τιποτα...καλο βραδυ χαζομανουλα πλεον!!!

Αναστασία συγχαρητήριαααααα!!!!Τελικά ο Δεκέμβρης είναι για πολλά κορίτσια γουρλής...Αντε κι άλλα τέτοια!!!Μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κούκλα μου!!!! :cheer:

Κορίτσιααααααααααααα ευχαριστω πολυ για της ευχες σας.Αυριο θα παω να κανω χωριακη και δευτερα στο γιατρουλη!!! Ο μελλον πατερας τα εχει παιξει!!!Αφου το έμαθε εφυγε σφαίρα και πήγε μου πήρε ένα μπουκέτο κάτασπρα τριαντάφυλλα! Ευχομαι για όλες τις γυναικες που θελουν να κανουν παιδακι να τους ερθει γρηγορα κι σε αυτες που εχουν να ειναι γερα και να τα χαιρονται.!! Ευχομαι ο Θεος να ειναι διπλα μας συνεχεια να μας βοηθα !

Συγχαρητηριααααα!!!Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι..ολα καλα να σου πανε μεχρι τελος :)

κοπελα μου ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια το να εισαι μανουλα...σου ευχομαι να εχεισ μια πολυ καλη εγκυμοσινη,ενα νινακι να σε ταραξει στισ κλοτσιεσ και με ενα πονο κοριτσακι μου....τι ευτυχια ειναι αυτη που σε πλυμμηριζει!χαιρομαι παρα πολυ!ο μπαμπασ 8α τρελαθει...φιλακια πολλα 8α τα λεμε!

Συγχαρητήρια!

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι!Να προσέχεις τον ευατό σου και την κοιλίτσα σου.

Φιλιά

Συγχαρητήριααααααα!!!!!!!! :woohoo:

Να είσαι καλά, να εξελιχθούν όλα καλά, να απολαύσεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου και να φέρεις στον κόσμο πάνω από όλα ένα υγιέστατο μωράκι!!

Σε φιλώ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...