Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ.

Recommended Posts

ηταν η μερα που κυματιζαν μεσηστιες οι σημαιες κ ειχαν μαυροφορεθει οι κοπελες στις Σερρες οποως λεει κ ο αντρας μου .....χαχαχαχαχαχα επειδη παντρευοταν !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια πολυ ωραιες ολες οι περιγραφες και να ζησετε ολες

τρισευτυχισμενες!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ απλα θα πω : ΞΕΧΑΣΕ ΟΣΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΑ!!! κάντε κι εσεις ανανεωση των ορκων σας

(ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ) και ετοιμασε κατι ρομαντικο ή οτι εσυ θες

τελος παντων!!! Υπαρχουν τροποι να χαιρομαστε καθε μερα! ΠΑει αυτο περασε! Ασε απο πεθερα περασε ΧΑΛΙΑ και η κολλητη μου! Χαλια η κοπελα

ηταν...τι να λεμε τωρα...υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα!!!

ΕΓΩΩΩΩ που λετε περασα πολυ ωραια...μια απο τα ιδια δηλ με εσας

ημουν χαλαρη...και κεφατη...(ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Η ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ)

αφου με ρωτουσαν αν εχω πιει τιποτα!!!! Καλη ωρα οπως

με ρωτατε εσεις εδω!!χαχαχα

Η μερα του γαμου μια μερα ηταν ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ....ελεγα...ΜΕΤΑ τιιι κανουμεεεεεε??? :laugh:

Α μας εκαναν εκπληξη βιντεακι με συνεντευξεις φιλων και συγγενων

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!! αυτααααα

ΣΩΣΩ και εγω ετσι θα ηθελα να παω με μαυρα...και σπορτεξακια...! :laugh:

ΠΙΓΚΟΥΙΝΕ : δεν επρεπε να μας το παρεις το παληκαρι...ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!!!

Ασπλαχνη

αχ κοριτσακια μου πολυ συγκινηθηκα.......εγω βεβαια ειμαι φρεσκοπαντρεμενη.......παντρευτηκαμε 21 νοεμρβριου 2009.....θεωρω οτι ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωη μου (αφου η ομορφοτερη ακομα δεν εχει ερθει θεωρω οτι θα ειναι η γεννηση του γιου μας)..........πιστευω οτι θ την θυμαμαι μια ζωη.....ηταν ολα τοσο ξεχωριστα......λοιπον να σας πω λιγακι πως ξεκινησε...στην αρχη λεγαμε οτι θα παντρευτουμε του χρονου 28 αυγυστου 2010 αλλα το μωρακι μας ειχε αλλα σχεδια....οποτε και αποφασισαμ να παντρευτουμε αμεσα...ετσι λοιπον πηραμε την αποφαση για 21 νοεμβριου......και περνουσαν οι μερες και περνουσαν οι μερες.....ωσπου ηρθε η πεμπτη....κρεβατι δεν στρωσμε γιατι δεν υπηρχε λογος καθως μεναμε ηδη μαζι και ημουν και εγκυος...εγω λοιπον πηγα στο πατρικο μου οπου και ειχε μαζευτει κοσμος σπιτι αλλα εμεις μαζι με την αδερφη μου και κατι φιλες και φιλους ειχαμε κανονισει να βγουμε....οποτε εγω ειχα μπει για μπανακι να ετοιμαστουμε και να φυγουμε....εκει που εχω βγει απο το μπανιο εχω βαλει το φορεμα μου και εχω αρχισει να βαφομαι αρχιζουν και ακουγονται φωνες αυτοκινητα κορναρισματα και ηταν ο νικος ο οποιος ειχε ερθει μαζι με τους φιλους του με ενα τεραστιο πανω για να μου κανει προταση γαμου την οποια δεν μου ειχε κανει μεχρι τοτε....απιστευτο?????αφου δεχτηκα ανεβηκανε σπιτι κερασαμε τα παιδια αυτοι φυγανε και εμεις το ιδιο....αφου πηγαμε χαλαρα να πιουμε το ποτακι μας...(εγω κρασακι) μετα καταληξαμε στα μπουζουκια αλλα ηρθε και ο νικος...καταλαβαινετε τι εγινε .....και το πρωι ο καθενας χωριστα......το πρωι αφου ξυπνησα καστεβηκα στην αγορα για τις τελευταιες λεπτομερειες...και μετα για περιποιηση προσωπου καθως μανικιουρ πεντικιουρ ειχα ανει απο την προηγουμενη....και μετα σπιτι καθως ειχνα ρχισει να καταφτανουνουν θειοι και ξαδερφια και φαγαμε ολοι σπιτι γυρω στα 50 ατομα και εγινε χαμος.....σε καποια φαση εγω δεν αντεξα και κατα τις 3 πηγα για υπνο.....την επομενη το σαββατο δηλαδη τη μερα του γαμου...ξυπνησα κατα τις 10 και εκανα το μπανακι μου κατα τις 12 ηρθε η κομμωτρια και 2και 30 ηρθε και η μακιγιεζ μου 4 και 15 ημουν ετοιμη και ξεκινησα να ντυνομαι....4 και 30 ημουν ετοιμη ντυμενη...ημουν πολυ ανετη και χαλαρη ηρθε ο αδερφος του νικου μου εφερε τα παπουτσια αφου πηρα καιτα λεφτυα μου εκει......χι χι χι....και 5 ηταν ο γαμος στην ακκλησια φτασαμε 5 και 20 και ξεκινησε .....αφου τελειωσαμε χαιρετησαμε τον κοσμο που μου φαιοταν οτι ηταν ατελειωτοι......αφου τελειωσαμε και απο αυτο βγαλαμε φωτογραφιες και εμεις φυγαμε για τη φωτογραφηση....βγαλλαμε σε ενα μπαρ μεσα στα γιαννενα το οποιο ειναι διατηρητεο και ειναι απιστευτα ομορφο....(μολις παρω τις φωτογραφιε ς θα σας βαλω να δειτε)και κατα τις 9 πηγαμε στο κετο οπου εγινε το τραπεζι μας.....χορεψαμε το τραγουδι μας....ηταν λες κια δεν υπηρχε αυτο...ηταν μαγευτικα....κοψμε την τουρτιτσα μας....και μετα ακουλουθησε τρελο γλεντι.......μεχρι τις 5 και 30 το πρωι.....αχ ηταν τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.........την δευτερα ετα το γαμο φγαμε για ντουμπαι.........αλλα δυστυχως οι μερες πρνανε πολυ γρηγορα.......

παντως μεχρι το γαμο μας...μετραγα τις μερες αντιστροφα.....τωρα μετραω τις μερες αντιστροφα για τη γεννηση του γιου μας..............αυτααααααααααααααααααααααα........αχ συγκινηθηκα.....

ελα ρε συυυυυ τι πλακα θα ειχε με τα κορναρισματα

και την προταση!!!! καλη φαση!!!!

Να ζησετε χρονια πολλα και ευτυχισμενα μαζι

και με το καλο το μπεμπακι σας!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟ :)

Εχω κανει 3 γαμους στη ζωη μου.Ο καθενας εγινε για διαφορετικους λογους,την 1η φορα γιατι "νομιζα"πως εκει θα επρεπε να καταληξει καποια σχεση που ειχα,την 2η γιατι εμεινα εγκυος κ παλι πιστευα πως αυτο ηταν που "επρεπε" να κανω και την τριτη γιατι γνωρισα τον εναν κ μοναδικο,τον ανεπαναληπτο κ απιστευτο,τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μου.

Εμενα μου ηρθε..λιγακι αργα...ποσες φορες ρωτησα την ζωη,το Θεο..γιατι μου στερησαν αυτον τον ανθρωπο τοσα χρονια;;

Ξερετε πως ειναι να συναντας εναν ανθρωπο..ετσι εντελως τυχαια κ καθως τον γνωριζεις ωρα με την ωρα,μερα με τη μερα να πιστευεις οτι τελικα ολοκληρο το συμπαν "συνομοτησε"για να εισαι μαζι του..;;

Ο γαμος μας ηταν οτι πιο υπεροχο εζησα ποτε στη ζωη μου...απολυτα λιτος,ρομαντικος με μοναδικους παρευρισκομενους τους γονεις κ τα αδελφια μας(κ φυσικα την κορη μου,που ηταν κ το παρανυφακι).

Παντρευτηκαμε στις 29 Μαιου του 2009,συζουσαμε βεβαια 1,5 χρονο πριν.Περασαμε πολυ δυσκολες καταστασεις μεχρι να φτασουμε στην εκκλησια,οι οποιες δυστηχως αφορουσαν κυριως θεματα υγειας,κυριως δικα μου,μεσα σε ενα χρονο εκανα δυο χειρουργεια,τελος παντων αυτα περασαν..

Παντρευτηκαμε,λοιπον,ενα ομορφο ανοιξιατικο βραδακι,εγω φορουσα ενα απλο φορεμα σε παστελ τονους,εκεινος ενα υπεροχο γκρι ανοιχτο κουστουμι κ ηταν τοσο ομορφος...Το προσωπο του ελαμπε οπως κ το δικο μου,δεν θα ξεχασω ποτε το ποσο μου εσφιγγε το χερι σε ολο το μυστηριο,με τι λατρεια με κοιτουσε..ολα αυτα εχουν αποτυπωθει τοσο εντονα στις φωτογραφιες μας...

Ζω μαζι του ενα ονειρο και παρ'ολες τις δυσκολιες που μας συμβαινουν,παρ'ολες τις ατυχιες τον αγαπω καθε μερα κ πιο πολυ κ ευχαριστω το Θεο που τον εστειλε στη ζωη μου....εστω κ καπως αργα...

(συγνωμη αν ξεφυγα λιγο απ'το θεμα κοριτσια αλλα με παρεσυρε το συναισθημα..το ξερω πως θα με καταλαβετε..)

zaxarenia έγραψε:

ελα ρε συυυυυ τι πλακα θα ειχε με τα κορναρισματα

και την προταση!!!! καλη φαση!!!!

Να ζησετε χρονια πολλα και ευτυχισμενα μαζι

και με το καλο το μπεμπακι σας!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟ :)

αχ και εμεις θελουμε φωτογραφιες.....δυστυχως δεν εχουνε βγει ακομα και δεν μας εχει δωσει ο φωτογραφος αλλα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τις εχω στα χερια μου μολις τις παρω θα σας βαλω.....το υποσχομαι.....ευχαριστω πολυ πολυ παντως....ευχοαμαι απο την καρδια μου ενα σπορακια στην κοιλιτσα σου.....

αχ ρε ΖΟΥΜΠΙ...πανεμορφα τα λογια σου

και με εκανες και ταξιδεψα με την περιγραφη

σου...!!!

Να ζησετε ευτυχισμενοι κοπελα μου

η αγαπη ΟΛΑ τα ΝΙΚΑ!!!!

φιλια

:kiss:

zaxarenia έγραψε:

αχ ρε ΖΟΥΜΠΙ...πανεμορφα τα λογια σου

και με εκανες και ταξιδεψα με την περιγραφη

σου...!!!

Να ζησετε ευτυχισμενοι κοπελα μου

η αγαπη ΟΛΑ τα ΝΙΚΑ!!!!

φιλια

:kiss:

Ζαχαρενιααααααα!!!!!Σε ευχαριστω!!!Τοσο καιρο διαβαζω τα post σου κ λεω τι φοβερο ατομο ειναι αυτο;;;;;να εισαι παντα καλα κ ποτε μα ποτε μην χασεις το κεφι σου!!!!! :cheer::cheer::cheer:

ζουμπι έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

Ζαχαρενιααααααα!!!!!Σε ευχαριστω!!!Τοσο καιρο διαβαζω τα post σου κ λεω τι φοβερο ατομο ειναι αυτο;;;;;να εισαι παντα καλα κ ποτε μα ποτε μην χασεις το κεφι σου!!!!! :cheer::cheer::cheer:[/quote:1azvlzf3]

ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ... :blush:

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΙΤΡΙΝΗΤΡΕΛΟΦΑΤΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

ΟΤΙ ΚΟΥΛΟ ΘΕΛΕΙ!!!! ΧΑΧΑ :laugh:

ΑΥΤΟ ΤΟ : ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ που ειπες δεν θελω να το καταλαβω!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΣ!!!! :kiss:

Ναι ρε ζαχαρενια,εχεις δικιο,ειμαι πολλη τυχερη που τον βρηκα...αυτο σκεφτομαι πολλες φορες κ λεω στον εαυτο μου "γιατι κοπελα μου τα θες ολα;;;η ζωη σου εχει στειλει πολλα καλα,κ μανουλα εγινες(ενταξει οχι με αυτον που ηθελες,αλλα δεν εχει σημασια) κ τη ζωη σου τελικα καταφερες να φτιαξεις..μηπως του παρακολλαω του Θεουλη κ με εχει βαρεθει..;;;

Αληθεια εσυ εγραψες για το γαμο σου;;;;;; :P:P

αχ κοριτσακια τι ωραιες ιστοριες γαμου!!να ζησετε ολες!!αντε και στα δικα μας ;)

γιατι δεν ανοιγετε ενα θεματα να μας δινετε ιδεες απο τους δικους σας γαμους με φοτωγραφιες;

Ηρθε και η ωρα μου να περιγράψω το γαμο μου....ξερω ξερω οτι ανυπομονουσατε να με ακουσετε αλλα επιτηδες σας κρατουσα σε αγωνία :P:P:P:P (η πολυ παρεα με τη ζαχαρενια εχει αυτες τις συνεπειες...ΜΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ... :P:P )κοριτσια στο γαμο μου ειχα κατεβασει κατι λικερακια πριν...χαμπαρι δεν πηρα...μεσα στο χαμογελο και στη τρελη χαρα...στο γλεντι χορευα σα το χαζο(ασχολιαστο το "χαζο"παρακαλω :P )η σκηνη που θυμαμαι και συγκινουμαι ειναι οταν χορεψα με τον πατερα μου που ειναι αρρωστος :(:( σας ευχομαι τα καλυτερα κοριτσια..

ζουμπι έγραψε:

Ναι ρε ζαχαρενια,εχεις δικιο,ειμαι πολλη τυχερη που τον βρηκα...αυτο σκεφτομαι πολλες φορες κ λεω στον εαυτο μου "γιατι κοπελα μου τα θες ολα;;;η ζωη σου εχει στειλει πολλα καλα,κ μανουλα εγινες(ενταξει οχι με αυτον που ηθελες,αλλα δεν εχει σημασια) κ τη ζωη σου τελικα καταφερες να φτιαξεις..μηπως του παρακολλαω του Θεουλη κ με εχει βαρεθει..;;;

Αληθεια εσυ εγραψες για το γαμο σου;;;;;; :P:P

αχ μαναρακι...απολαυσε την ζωη γιατι μια φορα ζουμε!!!

Δωσε αγαπη...δωσε δωσε δωσε...αυτο αξιζει! Μονο αυτο!

Δεν σε εχει βαρεθει ο Θεος...μου το λεγε προχθες! :)

Σε ταλαιπωρησε, μου ειπε, αλλα τωρα πηρες αυτο που αξιζεις

γιατι τωρα θα το εκτιμησεις καλυτερα!!!

τσ μα τι λεω...η πουτ..... :)

savropinguinos έγραψε:

ηταν η μερα που κυματιζαν μεσηστιες οι σημαιες κ ειχαν μαυροφορεθει οι κοπελες στις Σερρες οποως λεει κ ο αντρας μου .....χαχαχαχαχαχα επειδη παντρευοταν !!!

ρε νουκ..για σας ηταν οι σημαιες;;;και γω ημουν κοντα στο σιδηροκαστρο και λεω, τι νΑΝαι αυτες οι σημαιες;;;;χαχα....φιλια

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ!

4/9/1999 οπως καταλαβαινετε ειμαι παλια καραβανα και αυτοε ο γαμος ειχε πολλα απροοπτα .20 μερες πριν το γμο χωρισουν οι κουμπαροι με αποτελεσμα να μεινουμε μετεωροι για το ποιος θα μας παντρεψει , τελικα αποφασιζετε να μας παντρεψει η κοπελα ο δνε φιλος του αντρα μου δνε εκανε τον κοσπο να ερθει στ γαμο γιατι φοβοταν το σοι της κουμπαρας.

Ημερα Τεταρτη κανναμε το κρεβατι ειχε και 1 ο μηνας τρομαρα μας !εβρεχε πολλη αλαλ εμτα σταματησε με το που γυρισα απο την κουμπαρα μου η οποια ηταν και η κομμωτρια μου δουλευαμε παρεα αντιμετωπισα μια πλημμυρα ειχε προβλημα το ψυγειο ειπα χαλαρα !λιγο αργοτερα ηρθε η πεθερα και μονο που την ειδα εφτανε .

Το βραδυ ειπιαμ χορεψαμε ειχαμε γυρω στα 100 ατομα το σπιτι ηταν ισογειο ειχε αυλη αλαλ κλεισαμε και το στενο με τελαρακαι το γλεντι συνεχιστηκε εως εξω μεχρι που ο γαμπρος εγεινε κουρουμπελο απο τα σφηνακια και ξεραθηκε στο κρεβατι αν γκαστικα εμιναμε εκει επανω στα σατεν σεντονια μου !τον μισησα και εκινη την ημερα.

Την αλλη ημερα Πεμπτη πηγαμε στο μπατσελορ σε ενα ρεμπεταδικο εμεις οι γυναικες στο Πλουταρχο ο αντρας μου .

Παρασκευη χαλαρα βγξκαμε γα καφε όλοι οι κολλητοι και μετα εγω σπιτι μου και ο αντς μου στο δικο του .Βλεπετε εμις μεναμε ηδη μαζι .

Το Σαββατο βαλαμε ολα τα πραγματα μου στο hundai ας μια και θα φευγαμε κατευθειαν μετατο γαμο για Λευκαδα δνε ειχα σκοπο να τραπεζωσω ολο το σκυλοσογο ειπαμε μετα αμα γυρισουμε θα κανουμε παρτυ για επιλεκτικα ατομα τι νομιζα! και μεσα στα οραγματα ειχαν βαλεικαι τη τσαντα μου ση οποια μεσα ειχα το χτενισμα σε φωτογραφια , ευτυχως καναμε κατι παρομοιο καιβεβαι μονη μου χτενισα και τις παρανυφες οι οποιες ηταν μεγαλες φιλες μου και η μικρη ανιψια μου.

Την ωρα που εφτανα στην εκκλησια ο κοσμος με χαιρεταγε και εγω ημουν ευτυχισμενη καιμε το που φτασαμε στο ιερο βλεπω την πεθερα μου να ερχετε καινα μου βαζει διπλα μου ενα κακασχημο θεοχοντο κοριτσι κορη καποιας ανιψιας της σνα παρανυφακι χωρις παρανυφικο ενω ειχα ρωτησει , σαφως και ειπα στον αντρας μου :Αν δεν κατεβει το χοντροπλασμα σηκωθηκα ακι εφυγα και εκεινος ενιωσε ασχημα τελιακ ειπα στο φωτογραφο να μην τη βαλει καθολου οσο γινετε.

Το θυμαμαικαι νευριαζω .

Εγεινε ο γαμος και ξεκιναμε να φυγουμε για λευκαδα αλλα ειχαμε ξεχασει το κινητο στο πατρικο του αντρα μου γυρμναμε να το παρουμε και εκει βλεπουμε τη πεθαερα να κενι γλεντι και αλλο γλεντι εκανν οι δικοι μου .Ασχετο ε;

φυγαμε στις 11 το βραδυ τοτος δνε ειχε γινει ακοα η γεφυτα καιπηραμε το φερρυ μποτ μπολις ο καπετανις ενημερωθηκε οτι εχει νιπαντρους μας φωναξε επανω ας εκανε δωρο τα εισητηρια και βεβαια αρχιζε και σφυριχε ηταν τελεια να σου λενε να ζησεις καινα ακους ευχες απο ασχετους ανθρωπους.Φτασαμε στη Νικανα της Λευκαδας στις 5 το πρωι ενημερωσαμε τον ιδιοκτητη μας ανοιξε η καθαριστρια η οποια θαυμαζε τα μαλλιαμου και επαθε σοκ οταν την επομενη μερα το μαλλι ηταν πιο κοντο της ειπα :μου τα εβγαλε :woohoo: εγω ειχα βαλει ποστιζ αλα αυτη η φουκαριαρα τα επαιξε.

Ειχαμε κανονίσει να κατσουμε στη Λευκαδα μια εβδομαδα ειχαμε δαλεξει ενα καταπληκτικο μερος γιανα μεινουμε ακριβως διπλα στη θαλασσα.Στις 7/9/99 σημιαδιακη ημερομηνια κανονισαμε να παμε κρουαζιερα με ενα πλοιο το οδυσσεια το γυρο του νησιου .Εκανε και μπαρμπεκιου ο ιδιοκτητης ηταν όλα εμσα στη τιμη μαλιστα επισκεφθηκαμε και το Σκορπιο ηταν υπεροχα.Μεσα στο πλοιο μασταν μονο 8 ατομα απο ελλαδα οι 6 απο δυτικες περιοχες στην Αττικη και το άλλο ζευγαρι απο επαρχια ετσι ειχαμε κανειμια ωραια παρεα και γελαγαμε με τους τουριστες τους οποιους ο ιδοκτητης του πλοιου τους ειχε παρει και τα σωβρακα σε αντιθεση με εμας που ηταν όλα αψογα.

Κια ενω πηγαιναμε προς το Σκορπιο σε ενα κλιμα πανυγηριου μας πλησιασε ενα ταχυπλοο καιμας ενημερωσε για το μεγαλο ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1999 . :(:( Εμεις το πληροφορηθηκαμε 3 ωρες αργοτερα δνε ειχαμε παρει μαζι κινητα ευτυχως ειχε μιακοπελα απο εκει μπορεσαμε να επικοινωνησουμε αμ καποιους απο τους δικους μας .Γυρισαμε στο δωματιο και προσπαθουσαμε να ερθουμε σε επικοινωνια μετα απο καποιες ωρες μας πληροφορησαν οτιμεπρπεπε να γυρισουμε γιατι το σπιτι μας ειχε υποστει ζημιες μεσα ειχαμε αφησει τα χρηματα απο το κρεβατι μεσα σε ενα κομοδινο που κλειδωνε αλλα τοκλειδι το ειχαμε μαζι , προσπαθησε ο γαμπρος μου να παρει τα λεφτα επειδη μπαινανε καικλεβανε και επειδη δνε μπορουσε και απο τους μετασεισμους πηρε ολο το κομοδινο! :side: Δεν μπορω να ξεχασω τον πατερα μου να λεει στον αντρα μου:παρε τη βαρβαρα καιε λατε το σπιτι σας γκρεμιστηκε :S Ετσι πηραμε το δρομο της ειστροφης .Μεσα στο αυτοκινητο κατα την επιστροφη το ραδιο δνε επαιζε γιατι ο ηλεκτρολογος δνε ειχε συνδεσει την κεραιαι ο ναταρς μου επαθε κριση ασθματος απο αγχος και τα αυτοκινητα διπλα μας ετραχαν να σωσουν τι να σωσουν; Φτανοντας στο φερυ μποτ τρεξαμε να δουμε τηλεοραση αλλη μια γκαντεμια ειχε εικονα αλλα δνε ιχε φωνη αλαλ η εικον ατα ελεγε όλα :πρωτη εικονα η ρικομεξκατω .

Σε ολο το δρομο τα αισθηματα μου ηατν τοσο μετρημενα καιμπερδεμενα δεν ηξερα πως επρεπε να νιωσω νομιζα οτι το ζουσε καποιος άλλος και εγω απλα ημουν θεατης !

Φτανοντας ,μετα απο τρεις ωρες ναι τοσο το καναμε το σανιδωσε το αυτοκινητο μπροστα στο σππιτι μου που με τοσο κοπο ειχαμε φτοιαξει που λιγες μερες πριν ειχαμε γλεντησει και ακομα ειχαμε τα κουφετα και τα ρυζια ενω πανω στο κρεβατι αναμεσα στο κοστουμι του αντρα μου ηταν και σοβαδες !ΕΙΡΩΝΙΑ Ε ; δενε ιχε σπασει τιποτα απο τα δωρα τυχη καποιοι ειπαν!Παντου ρωγμες παντου σοβαδες πλακακια κατω και η γη ετρεμε και εμεις συνηδητοποιησαε το μεγεθος της καταστροφης την επομενη που ανακλαυψαμε οτι δνε ειχαμε που να μεινουμε .Νια εμεινα στη σκηνη τους πρωτους επισκεπτες μετα το γαμο μου τους δεκτηκα στο αντισκοινο !ημουν θυμωμενη στεναχωρημενη δνε μπορουσα να συνηδητοποιησω γιατι εγεινε αυτο !απο την αλλη οταν ηρθαν απο την πολεοδομια ο ενας μου ειπε μπορειτε να μεινετε αρκει να τραβηξετε το κρεβατι σας ενα μετρο απο το τοιχο , μου βγηκαν ταματια εξω :blink: ο δικος μας ανθρωπος που βαλαμε ειπε οτιμεσα στην ατυχια αμς ειμασταν και τυχερη ιατι αν ειμασταν μεσα στο σπιτι θα ηταν θαυμα αν ζουσαμε κεντρικα σημεια του σπιτιου ειχαν καταρευσει.

Ετσι ειπαμε παλι καλα .Ευτυχως το σπιτι ηταν με ενοικιο αλλα δνε επαυε να ειναι το σπιτι μας και μετα απο την διαμονη στη σκηνη καισ εκαποιους συγγενεις καταληξαμε εκειμαζι με τα ερειπια τα οποια εμτα απο αδιαφορια της ιδικοκτητριας τα μαζεψαμε και φυγαμε .

Ατος ειναι εν ολιγις ο γαμος μου.....δυστυχως δνε προλαβα ποτε να κανω εκεινο το παρτυ σημασια εχει μονο οτι ειμαστε καλα .

Ξερετε ειναι αυτο που λεμε :παντρευτηκε αυτη και εγεινε ΣΕΙΣΜΟΣ :woohoo:

Βαρβάρα μου σημασία έχει πως εσείς είστε καλά, έχετε τον Σταύρο σας, την αγάπη σας. Αυτό παίζει ρόλο, η υγεία και η ευτυχία σας. Τα ντουβάρια ξαναγίνονται.

Δώστου ένα φιλί απο μένα, τώρα κοιτούσα πάλι τις φωτογραφίες σας στο fb. Τι γλυκούλης που είναι.

Franita έγραψε:

κοριτσια ρομαντικοι οι γαμοι σας...διαβαστε τωρα και τον πιο α-ρομαντικο (υπαρχει τετοια λεξη???) γαμο...Παντρευτηκα στις 26 Νοεμβριου 2009...Ημουν 4 μηνων εγκυος αλλα δεν παντρευτηκα για αυτο το λογο..Παντρευτηκα γιατι ...δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω..(ναι πραγματι...)..Χωρις πολλα λογια, καναμε μια αιτηση στο Δημαρχειο της Κοπεγχαγης, 2 εβδομαδες μετα μας εδωσαν την 26η Νοεμβριου ως ημερομηνια..Το πρωι εκανα μπανιο, εβαλα ενα καφε φορεμα που βρηκα προχειρο, επιασα τα μαλια πανω με τσιμπηδακια, πηραμε το λεωφορειο κ πηγαμε στο Δημαρχειο...Ειπαμε ναι (δεν ειχαμε συγγενεις στο γαμο, μαρτυρας εγινε ενας υπαληλος που βρεθηκε προχειρος), δεν ειχαμε αγορασει βερες και ετσι βερα δεν εχω, υπογραψαμε το χαρτι κ φυγαμε..Πηραμε λεωφορειο κ σπιτι...Στην επιστροφη βριστηκα με τον (πλεον) αντρα μου, δε θυμαμαι γιατι τωρα κ η ζωη συνεχιζεται....

Ειπατε να σπασετε τη ρουτινα της καθημερινοτητας με ενα γαμο ε?!καλο ;)

Να ζησετε :)

Λοιπον...τη μερα του γαμου μου κ εμενα ηταν ολα πολυ ομορφα κ γλυκα κ εγω πραγματικα πολυ χαρουμενη!Οταν αντικρυσα τον αντρα μου στα σκαλια,με πλημμυρισε το συναισθημα,κ εκεινη τη στιγμη πραγματικα συνειδητοποιησα οτι ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!!!

Παραδοξως ημουν πολυ χαλαρη...ακομα κ οταν η κομμωτρια με αφησε σχεδον αχτενιστη γιατι τον μπαμπα μου ξαφνικα τον επιασε αγχος οτι αργησαμε κ εγω η ηλιθια χωρις να το πολυσκεφτω τον πιστεψα(αν εχετε δει ποτε νυφη ξεμαλλιασμενη,τοτε σιγουρα ησασταν καλεσμενοι στο γαμο μου :laugh: )και ακομα κ οταν στο τελος της βραδιας το νυφικο μου αρπαξε φωτια απο κατι κερια :woohoo: !!!!!

Καρβουνο εγινε κοριτσια το κατω μερος!!Κριμα τα λεφτα :silly: !

Ε επρεπε να την κλεισω θεαματικα τη βραδια κ βρηκα τον τροπο :P !

• 3 years later...

Τρελη επιτυχία!!!!!!!!!ξυπνάω το πρωί με ένα σχετικό άγχος...του τύπου...που θα σταθώ, πού θα με περιμένει ακριβώς ο άντρας μου, τι θα του πω κλπ...και....την ώρα που πάω στην κουζίνα για ένα πρωινούλι, έρχεται ο μπαμπάς σε κατάσταση σοκ και μας λέει ότι ο θείος που φιλοξενούσαμε πήγε στο περίπτερο και λείπει εδώ και 1 ώρα!!!!!!!!! και...για να μην πολυλογώ...ψάχναμε το θείο παντού για 4 ώρες!!!!!!!!!! μπέρδεψε τους δρόμους, γιατί δεν ήξερε την περιοχή κ χάθηκε!!!κατά τα άλλα...όλα πήγαν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!! πραγματικά. αν εξαιρεσουμε αυτό το περιστατικό, που αφού είχε αίσιο τέλος, το θυμομαστε και γελάμε, όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...