Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!!!κελυ μου εχεις απολυτο δικαιο!!!!!απο την μια η χαρα κ απο την αλλη η λυπη!!!!γι αυτο κ γω παρα τα συμπτωματα δεν περνω ουτε τεστ αλλα ουτε χοριακη...θα δειξει στις 25 του μηνα!!!!!εχω ανχος μεχρι τοτε αλλα υπομονη!!!οσο για σενα αναστασια μου ευχομαι να γινει ΑΛΗΘΙΝΟ το ονειρο σου κ στην κοιλιτσα σου να χεις ενα τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεγαλο σπορακι!!!!μην μας ξεχασεις θα περιμενουμε νεα σου!!!!

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!

Εύχομαι το 2010 να σας βρει με μπεμπάκια στις κοιλίτσες σας :)

Εγώ που ρώτησα το γιατρό μου για τη χοριακή μου είπε ότι δείχνει

και μια βδομάδα μετά την ήμερα σύλληψης.

Οπότε,μην κάθεστε.Τρέξτε για χοριακούλες. ;)

Καλή επιτυχία!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

πραγματικα στεναχωρεθηκα παρα πολυ!!!! :( το βιωσα κι εγω και κοντεψα να τρελαθω!!!υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξανακανω ποτε τεστ φαρμακειου παρα μονο χωριακη.τι γινεται τελικα με αυτα τα κωλοπραγματα;;;;;;;;;τι ανιχνευουν και βγαινουν θετικα;;;κι εμενα 3 θετικα και χωριακη 2,8 που μετα εγινε 0,1.η πληρη απογοητευση.σε νιωθω..ομως δεν το βαζουμε κατω!!!!καποια στιγμη θα ανακοινωσουν και σε μας μια θετικη χωριακουλα!!!

Δημοσίευση

τα ιδια ακριβως μου ειχε πει κι ο γιατρος μου οπως σου ειπα και χθες και μαλιστα ειχα νευριασει αλλα δυστυχως ειχε δικιο.μου εξηγησε οτι αυτο συμβαινει σε μια γυναικα πολλες φορες στη ζωη της(μιασυλληψη χωρις εμφυτευση,εν ολιγοις ψευδοκοιηση)που αν δε βιαστει να κανει τεστ πριν την καθυστερηση ουτε που το καταλαβαινει.γι αυτο στο εξης θα περιμενουμε την πολυποθητη που κι αυτη βεβαια δεν σημαινει παντα εγκυμοσυνη.εγω οταν εγινε εκεινο ειχα μετα 19 μερες καθυστερηση.απο την κακη μου ψυχολογια μαλλον.

Δημοσίευση

πως θα το πεις;;;;αυτο θα σκεφτεσαι τωρα;;;μηπως εσυ στεναχωρεθηκες λιγοτερο απο εκεινον η φταις εσυ που δεν εισαι εγκυουλα;;;ενα ζευγαρι τα αντιμετωπιζει ολα μαζι.κι εμενα ο αντρας μου τοτε το ειχα σιγουρο κι εκανε ονειρα ομως εκεινος ηταν που μετα με στηριξε οσο κανενας και με εκανε να βαστηχθω και παλι στα ποδια μου.

Δημοσίευση

Αναστασία μου πάντως ηρέμησε και αν είναι να έρθει θα έρθει... εμένα μου συναίβει κάτι παρόμοιο, είχα αρνητική χοριακή γιατί πήγα κατευθείαν για χοριακή την μερα που περίμενα την περίοδο....η περίοδος όμως δεν ερχόταν... μετά από 3 μέρες έκανα τεστ φαρμακείου και ήταν πολύ αχνό... πήρα το γιατρό και μου είπε και αυτός για βιοχημική, αλλά μετά από άλλες 2 μέρες η χοριακή ήταν 78, και μετά 232 και μετά 670 και μετά 1600.... οπότε απλά ηρέμησε γιατί αν είσαι αγχωμένη και στρεσαρισμένη δεν θα έρθει... μην χανεις την ελπίδα σου... σου εύχομαι ότι καλύτερο....

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, δηλαδή, όταν βγαίνει αχνό θετικό το τεστ είναι οπωσδήποτε βιοχημική;;; Δηλαδή, ανιχνεύει το τεστ την ψευδοκύηση ενώ η χοριακή όχι;;;; Μήπως απλά τα τεστ είναι τελείως αναξιόπιστα και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην τα αγοράζουμε και να αγχωνόμαστε τζάμπα;;; Γιατί είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία με 2 αχνά θετικά τεστ και αναλύσεις αρνητικές... Αρχικά νόμισα ότι είναι βιοχημική, τώρα όμως αμφιβάλλω. Απλά ήταν λάθος των ηλίθιων τεστ...

Δημοσίευση

Ποιο τέστ έκανες? πόσες μέρες πρίν ε'ιχατε επαφη?

Υπάρχουν τεστ που ανιχνεύουν εγκυμοσύνη μέσα σε μία εβομάδα, βέβαια δεν ξέρω αν δικαιολογείται η μηδενική χωριακή.

Αν δεν σου έρθει σε 5 μέρες , ξανακάνε.

Βέβαια, Εύχομαι να μην σου έρθει

και να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.....

Δημοσίευση

απλα ηθελα να του κανω ενα δωρο για τα χριστουγεννα και τωρα θα φαει και αυτος το μειον και θα στεναχωρεθει αλλα εγω παλι επιμενω πως ειμαι ετσι νοιωθωωωωωωωωωωωωωω τι να κανω δεν μπορω να το δεχτω αφου του ελεγα στο μικροβιολογικο δεν γινετε αυτο που μου λετε και σιγουρα με περασαν για τρελη τον ρωτουσα ποσο ειναι και μου λεει 00

Δημοσίευση

KΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

αναστασία μου μην αγχώνεσαι... κάνε υπομονή 5 μέρες προσπάθησε να ηρεμήσεις και αν έχεις ακόμα καθυστέρηση ξανακάνε χοριακή... μπορεί να έγινε η σύλληψη λίγο πιο αργά από ότι υπολογίζεις....

Δημοσίευση

εφόσον σου βγήκε αχνό θετικό είναι πολύ πιθανό να είσαι, εμένα έτσι μου βγήκε το πρώτο τεστ, βέβαια ήμουν ήδη στιν 1η μέρα.

Στη θέση σου εφόσον δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τις 27/12 να κάνεις χοριακή (για μένα σωστά η γιατρός σου σου είπε να κάνεις τότε) θα έκανα αλλο ένα τεστ με πρώτα πρωινά ούρα στις 23/12 (όχι predictor γιατί βγάζει αρνητικά ενω είναι θετικά, παρε cluer blue-πού καλό).Δυστυχώς μέχρι τότε καλό είναι να περιμένεις.Εχω νιώσει κ εγώ την αναμονή κ ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα περάσουν.Εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!!

Δημοσίευση

anastasiaagria έγραψε:

πηρα τιλ στι γιατρο μου και μου ειπε σου ειπα να περιμενεισ την καθυστερηση γιατι κανεις βλακειες και αγχωνεσε τζαμπα.....η χωριακη δυσκολη κανει λαθος μου ειπε

δυστυχώς συμφωνώ κ εγώ. Ενα θετικό τεστ δεν κάνει ποτέ λάθος (ενα θετικό όμως όχι αχνό θετικό).Μην σε πιάνει μανύα με την χοριακή. περίμενε κ αν έχεις καθυστέρηση κάνε τεστάκι, εύχομαι να έγινε αργά η σύλληψη κ γι'αυτό να βγήκε αρνητική η χοριακή.Ωστόσο να είσαι συντηριτική ώστε να μην απογοητευτείς πολύ.Κ μην πέφτεις ψυχολογικά κ χαλιέσαι με τον αντρούλη σου, γιορτές είναι.Θα έρθει κ το θετικό.

Εύχομαι σύντομα!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι αν το τεστ του φαρμακειου επιασε εστω και μια μικρη ποσοτητα χοριακης ορμονης στα ουρα σου στο αιμα θα γινεται πανικος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βρισκω απιθανο να μην σου βγει ανεβασμενη η χοριακη. Γιατι να περιμενεις? Κανε τωρα χοριακη.

Με το γαμο τι γινεται?

Δημοσίευση

Καλά ρε κορίτσια, πλάκα κάνετε; Εδώ πέρα έχουμε ένα σωρό κοπέλες με θετικά τεστ που δεν ήταν έγκυες, κι εγώ είμαι μία από αυτές, με 2 θετικά. Η Κέλυ με 4 θετικά, και η Λένα με 1 ή 2 νομίζω... Και πόσες άλλες που γνωρίζω εκτός μάμμυ...

Τα τεστ φυσικά και κάνουν λάθος: μπορεί να βγουν αρνητικά και μια κοπέλα να είναι έγκυος, μπορεί, όμως, να βγουν και θετικά και να μην είναι!

Αυτό το σενάριο το έχω δει πολλές φορές να επαναλαμβάνεται στο μάμμυ: μια κοπέλα να κάνει τεστ και να βγαίνει αχνά θετικό, να κάνει χοριακή και να βγαίνει αρνητικότατη, κι όλες να της λένε ότι μάλλον είναι έγκυος!!! Κι όταν ξανακάνει χοριακή και φυσικά ξαναβγαίνει αρνητική, τρέχουμε όλες να την παρηγορήσουμε!

Θα συμφωνήσω με την Κόννα: Αναστασία μην ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ, για να μην απογοητευτείς πάρα πολύ στο τέλος. Οι πιο πολλές έχουμε βρεθεί στη θέση σου, δυστυχώς... Άλλωστε, ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση, και ο πόνος στη μέση είναι κάτι συνηθισμένο. Κι εμένα με πονάει όποτε περιμένω περίοδο... Τα προαισθήματά μας τις πιο πολλές φορές μας ξεγελάνε, γιατί υποσυνείδητα τα προκαλούμε (έχω την εντύπωση ότι το ίδιο έγινε και με μένα τον Ιούλιο, που ήμουν σιγουρη ότι είμαι έγκυος). Ηρέμησε, μην το σκέφτεσαι, φτιάξε μελομακάρονα, κάνε τα ψώνια σου, δες καμιά χαζοταινία να ξεφύγεις, και αν είσαι έγκυος, ε, θα το μάθεις, δεν κρύβεται!!!

Δημοσίευση

συγνώμη που θα στο πω αλλά είσαι λίγο σκληρή με την αναστασία. εντάξει εγώ δεν λέω να της φουσκώσουμε τα μυαλά χωρίς μα είμαστε σίγουρες αλλά τουλάχιστον να μην της κόβουμε και την ελπίδα ότι μπορεί να είναι και έγκυος. και εμένα μου έχουν τύχει στραβές με την πρώτη μου εγκυμοσύνη, και τελικά το έχασα το μωράκι μου. πιστεύω ότι μας έγραψε στο φόρουμ την αγωνία της γιατί ζήταγε από εμάς να την ανεβάσουμε και να της συμπαρασταθούμε ψυχολογικά, και όχι να της πούμε ότι το πιο πιθανό είναι να μην είναι έγκυος. συγνώμη δεν θέλω να με παρεξηγήσεις με αυτά που σου λέω αλλά έτσι ένιωσα όταν διάβασα το μήνυμα σου.

Δημοσίευση

Δεν είπα να της πούμε "δεν είσαι έγκυος, τελείωσε". Άλλωστε, ούτε κι εγώ λέω αυτό το πράγμα. Απλά, το έχω δει 100 φορές στο μάμμυ αυτό το πράγμα, και με άλλες και με μένα. Όταν βγαίνει η χοριακή αρνητική και το τεστ αχνά θετικό, τι θα πιστέψεις; Το τεστ ή τη χοριακή;

Τον Ιούλιο, την πρώτη φορά που έγραψα στο μάμμυ, ήταν για ένα ολόιδιο περιστατικό. Δύο αχνά θετικά τεστ, χοριακή αρνητικότατη, κι όλες μου λέγανε "Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος". Εκεί που είχα πέσει ψυχολογικά, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είμαι έγκυος κι ότι απλά δεν έδειξε η χοριακή, και μισή ώρα μετά μου ήρθε η περίοδος. Μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα τότε;

Γιατί, λοιπόν, να θέλω να το περάσει αυτό και μια άλλη κοπέλα;

Αν διάβασες το τέλος του ποστ μου, της γράφω να ηρεμήσει, να μην ενθουσιάζεται υπερβολικά, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν, κι αν είναι έγκυος θα το μάθει σίγουρα. Γιατί λοιπόν είμαι σκληρή;

Δημοσίευση

κοριτσια μου ηρεμηστε!!!!εχει δικιο η θελω να γινω μαμα.....αλλωστε για αυτο τον λογο μας λενε οι γιατροι να περιμενουμε την καθυστερηση κ μετα ολα τα αλλα....κ γω νιωθω περιεργα συμπτωματα κ πονακια αλλα δεν ξανακανω το λαθος αυτο..τεστ αχνο θετικο κ μετα α4ρνητικα χοριακη...σου πεφτει ο ουρανος στο κεφαλι τοτε κ αν δεν το χει περασει καποια κοπελα δεν το καταλαβενει.....αναστασια μου μην στεναχωριεσαι κ κανε υπομονη μεχρι την ημερομηνια που περιμενεις ειναι δυσκολο το ξερω αλλα κ γω το ιδιο κανω!!!!! κανε ψωνια βγες εξω κ ξεχασου οι μερες περνανε κ θα δεις τα αποτελεσματα σε λιγες μερες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...