Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά αυτό με τον μεσημεριανό ύπνο είναι τέλειο! Εγώ φοβάμαι ότι θα είμαι non stop μέχρι να τελειώσει ο άντρας μου τη δουλειά. Το βασικό είναι να αντέξω 2 μήνες. Μετά θα την στείλω πάλι σχολείο τη μεγάλη. Ίσως την στείλω και νωρίτερα αν δεν αντέξω 😅 Εντωμεταξυ τη λυπάμαι την καψερη γιατί το ζητάει το σχολείο ήδη 😕 Της έχει λείψει. Βαριέται σπίτι και εμένα μου τρώει τόσο πολύ χρόνο ο μπέμπης που δεν έχω πολύ χρόνο να την απασχολήσω με κάτι 😕 Καλές γιορτές Ελλη μου! Να μου φιλήσεις τις ζουζουνες σου 😘
    • Χρόνια πολλά, κορίτσια! Με το καλό το νέο έτος με τις γλυκές χαρές μας! Όλα καλά σε γενικές γραμμές! Διανύω αισίως την 30ή βδομάδα, η ζουζούνα έχει φτάσει το 1,5 κιλό και προχωράμε δυναμικά! 
    • Μπραβο κοριτσι μου. Πολυ σημαντικο που ηρθε εγκαιρως. Εμενα μου εδωσαν αντισυλληπτικα γιατι εχω απροβλεπτο κυκλο (μπορει να μην ερθει και ποτε η περιοδος). Μακαρι το 26 να μας φερει οτι μας στερησε το 25.
    • Καλα κανετε να επιβεβαιωσετε αν οντως ηταν υγιες.. Εμενα κοριτσια σημερα μου ηρθε περιοδος περιεργο συναισθημα χαιρομαι απο την μια γιατι το σωμα επανερχεται αλλα δεν παυω να ξεχναω κ οτι εγινε. Ο Δεκεμβρης μου μπηκε με αποξεση κ κλεινει με περιοδο κ ετσι κλεινει η χρονια κ ο κυκλος αυτης της πρωτης αποτυχημενης προσπαθειας. Νεα χρονια νεος κυκλος ξεκινα!!!  Καλη Παραμονη Πρωτοχρονιας κοριτσια μου ευχομαι υγεια σε ολες και στις οικογενειες σας!!! Ας κρατησουμε την ελπιδα ζωντανη και ο νεος χρονος να κανει τα θαυματα του!!! Ευχομαι του χρονου τετοια μερα να ειμαστε εδω αλλα σε τελειως διαφορερικη φαση κ ολα να μεινουν πισω... Να ειναι ευλογημενο το 2026!!!🙏🙏🙏
    • Καλέ αμέσως βαφτίζουν διαβήτη το έχω φάει στα μούτρα αυτό φουλ θέλει να είναι λέει το νηστείας το πρωί κάτω από 93.. εμένα το πρωινό είναι καλό, εγώ έχω πρόβλημα με το μετάγευματικο ζάχαρο επίσης και το πολύ χαμηλό ζάχαρο πάλι δεν κάνει.. τέλος πάντως.. θα δούμε περιμένω την καμπύλη να έχω ολοκληρωμένη εικόνα τι γίνεται  Η νιπτ ξέρω συνήθως γίνεται με την αυχενική για ολοκληρωμένη εικόνα αλλά όποτε ναι να την κάνει δείχνει δεν χρειάζεται συγκεκριμένη εβδομάδα για την κάνεις
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...