Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαμα συζυγος νοικοκυρα και εργαζόμενη?


Recommended Posts

κοριτσια εγω δεν εργαζομαι εχω 3 παιδια και θα πρεπει καποια στιγμη να βγω στην αγορα εργασιας γιατι στενευουν τα πραγματα. εντωμεταξυ ήδη δεν προλαβαινω να βαζω πλυντηριο να σιδερωνω να ταιζω να τρεχω στο μαρκετ να πληρωνω λογαριασμους ολα ειναι στο κεφάλι μου για ολα τρεχω εγω . που χρονος για μενα. αν εργαστω πως θα τα καταφερω ? και ειδικα οταν αρρωσταινουν . εσεις πως τα βγαζετε περα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλα μου καλη υπομονη κοπελα μου

να σου ζησουν τα παιδακια σου

κοιτα αν και εγω δεν εχω αρχισει δουλεια ακομα - θα παρω και το εξαμηνο

το πως θα τα βγαλουμε περα με τα παιδια το σκεφτομαι διαρκως

ποσο χρονων ειναι τα αγγελούδια σου;

εαν δεν εχεις σε καποιον να τα αφησεις ή μονη λυση ειναι παιδικος γιατι τις γυναικες στο σπιτι δεν τις εμπειστευομαι και πολυ - εκτος εαν εχεις καποια πολυ εμπειστοσυνης.

τωρα για τις δουλειες

μαγειρεμα οταν πεφτουν για υπνο και τα υπολοιπα το σκ - δεν νομιζω οτι βγαινει αλλιως

και παλι υπομονη

και να χαιρεσαι τα παιδακια σου

παντα με υγεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαστε νοικοκυρες σε απογνωση!! Πραγματικα ομως!!!!!

Δεν προλαβαινουμε ειναι απλο!

Φορτωνουμε το παιδαι ή τα παιδια στη μαμα ή στηνπεθερα για μερικες ωρες και αρχηζουμε τον μαραθωνιο. Δεν γινετε αλλιως. Χτες μεχρι τις 1 σηδερωνα και σντωματεξυ νανουρισα δυο φορες τον μικρο γιατι περασε τρενο και ξυπνησε. Σημερα εχω να μαγειρεψω για δυο ημερες, δυο φαγητα και συγχρονος να σφουγγρισω και να ξεσκονησω. αμα μπορεσει η πεθερα μουνα τον κρατησει για καμια ωρα θα τα καταφερω και θα κοιμηθω νωρις αν οχι παλη θα το ξυμερωσουμε. Αυριο πρεπει να φυγω πιο νωρις απο το σπιτι να παω τον μικρο στη μαμα γιατι εχω να πληρωσω τελη κυκλοφοριας και να παω στη δουλεα. ΣΜ κλπ ψωνια μονο ΣΚ και αυτο αμα δεν δουλευει η μαμα μου ή η πεθρα μου γιατι ο αντρας μου δουλευει εξτρα τα ΣΚ.

Ξερεις 3 ευδομαδες ηταν ο πεθερος μου στο νοσοκομειο και τα βρηκα πολυ σκουρα. Αφενος ολες τις γραφεικρατικες δουλιες τις εκανε αυτος- πληρομη λογαριασμων κλπ, αφετερου ηταν μεγαλη βοηθεια με το μωρο. Επαιζε μαζι του και εκανα πολλες δουλιες. Τωρα λογω του μπαι πασ δεν μπορει πλεων να ανεβει πανω και τις τρεις ευδομαδςς ολοι ηταν εκει. Κλαυτα.

Απλα θα αφισεις καποια πραγματα πισω αναηκαστικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με φώναξε κανείς??????

Κορίτσια μια από τα ιδια και στο δικό μας σπιτικό...

Δεν τα ξαναλέω γιατί γίνομαι κουραστική....

Εγω αρχίζω να κάνω οτι δεν βλέπω και προσπερνω κάποια!

Αλλιως δεν τη βγάζω καθαρη...

Αντε απο εκει , αν δε χαλαρωσουμε τωρα που είναι μικρα

ποτε θα το κανουμε?

Με τα σχολεία και τα μαθήματα....ποπο φρικαρα με το τελευταιο...

Τωρα,τωρα οσο πιο μικρα τόσο πιο ευκολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα τα δικα μου ειναι πιο μεγαλα πανε δευτερα και πρωτη δημοτικου . το μικρο ειναι δυο. η μητερα μου δουλευει , η πεθερα μου κραταει της κουνιαδας μου το μωρο και ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος πραγμα που σημαινει οτι δεν γυρναει στο σπιτι τις ιδιες ωρες εχει υπηρεσιες και κοιμαται μεσα 4 με 8 φορες τον μηνα πραγμα που σημαινει δν μπορω να βασιστω σε κανεναν. και αντε αφηνω να περασει αυτος οχειμωνας με την γριπη και γραφω το μικρο στο παιδικο... μετα τα καλοκαιρια τι γινεται που δεν εχουν σχολειο?οταν θα ειναι αρρωστα και πως θα εκπαιδευσω να με βοηθουν στο σπιτι που ολο πετανε τα ρουχα τους απο δω καιαπο κει .και να σας πω και κατι δεν μπορω να κανω δουλειες 1 η ωρα. ΝΥΣΤΑΖΩ!!! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούλα μου καλός όρισες .

παρεμπίπτοντος προχθές που έβρεχε ήρθαμε Χαλκίδα για πρώτη φορά βολτουλα ...πολύ όμορφη πόλη .φάγαμε κρεπουλα στην Δωδώνη .

και ο δικός μου στρατιωτικός ειναι (ναυτικό) και μένουμε Πειραιά .όπως καταλαβαίνεις και ξέρεις δεν μπορουμε να κάνουμε βάρδιες στο σπίτι για να κρατάμε το μωρό άσε που λείπει και συνέχεια για 2-3 εβδομάδες ,πάλι καλά δεν ειναι μήνες όπως παλιότερα .

εγώ θα μείνω σπίτι γιατί δεν εχουμε και κανέναν να μας βοηθήσει γονείς πεθερικά ειναι παρά πολύ μακριά .

βρεφικό δεν παίζει να τον στείλουμε γιατί ειναι πολύ μικρούλης .

τα χω δει λίγο μαύρα και ιδικά από χθες που κάναμε μια συζήτηση για δεύτερο νινί ....

έλεγα να μου δόσεις εσύ κουράγιο και να μου πεις τα θετικά που έχεις ήδη δυο αλλά και εσύ βλέπω ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριστια μι σκατε. Αφρο ( μου επιτρεπεις να σε λεω ετσι;;;; ειναι μια φιλη μου που τη λενε Αφροδιτι και την φωναζω ετσι...την αγαπαω πολυ), κανε εσυ το δευτερο αφου το θελεις και θα τα βολεψεισ!! Θα βαζεις τις ταινιες του Βεγγου , θα τις βλεπεις...θα λες "καλοι μου ανθρωποι"

Εμ γιάυτο εγινες εσυ στιλακι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφροδιτη μου δεν εχω μονο δυο αλλα τρια ζουζουνια που με τραβολογάνε . οσο για το δευτερο πρεπει να τα ζυγισεις ΄θέλεις να ειναι κοντινες οι ηλικιες τους πραγμα που θα κουρασει εσενα αλλα θα εχουν το ενα το αλλο ή να το αφησεις παρακει που ειναι πιο ευκολο αλλα δεν υπαρχει αυτο το κατι . εγω γεννησα το δευτερο δυο μερες πριν τα γενεθλια του πρωτου και ήταν πολυ δυσκολο. οταν ήταν δυο και τριων χρονων φυγαμε για χιο οπου δεν είχαμε κανεναν και στην χιο εμεινα εγκυος στο τριτο .οταν χρονησε το μικρο γυρισαμε πισω λογω τριτεκνιας. λοιπον εσυ τωρα αν γεννησεις ενα παιδακι οταν το πρωτο θα ειναι 2 με 2μιση πιστευω οτι ειναι ιδανικη η διαφορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia kai mena me fonazoyn oi filoi moy afro .

idika paliotera sthn fititozwh ....

xthes apofasisame oti molis liksei h adeia apo thn douleia tha paretithw .mou kakofenete para polu kai fobame gia thn oikonomikh mas katastash ...sto melon oxi tora .

mou alege kai o antras mou (pio fobismenos apo emena ) an einai kalitero na ksaxasoume to deutero paidi ...gia panta .

kai olo htan kai an auto kai an to alo kai an ....

kai to basikotero an den kataferoume na ta paroun se kratiko brefiko afou ginoun 2 eton ?

kai tora kathome kai skeutome kathe pithanh h apithanh ekseliksh kai analogizome ...posa eksoda exoun ospou na pane dimotiko ?

tha mou pite ti kathome kai skeytome ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφροδιτη μην απελπιζεσαι και μην μεινεις στο ενα παιδι. και μενα ο αντρας μου επαθε σοκ οταν εμεινα εγκυος στο 3ο αλλα εγω του είπα θα τα καταφερουμε και τα καταφεραμε . δεν εργαζομαι βεβαια ,αλλα τα εξοδα με ενα μισθο ειμαστε αλλα δε βαριεσαι. να εχεις πιστη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Κορίτσια καλημέρα σε όλες και από μένα!!! :laugh:

Πραγματικά είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρουμε όλα, αλλά όχι και ακατόρθωτο!! Θέληση χρειάζεται και οργάνωση! Δυστυχώς δεν έχουμε όλες την οικονομική άνεση για να επιλέξουμε ... :(

Και ο δικός μου αντρούλης στρατιωτικός είναι αλλά εγώ έχω την "ατυχία" να είμαι και εγώ στρατιωτικός...... οπότε καταλαβαίνεις ότι ειμαστε ανακασμένοι να λείπουμε από το σπίτι πολλές ώρες και οι δύο.... :(:(

Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να "οργανωθώ"!!!!

Πρώτον: Σταμάτησα να ασχολούμαι με τις εξωτερικές δουλειές!!!! :laugh: Για πληρωμές (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.τ.λ.), στέλνω τον ταχυδρόμο της Μονάδας μας. Ρώτησε τον άνδρα σου, και θα δεις ότι μπορεί και αυτός να έχει αυτή την διευκόλυνση στην υπηρεσία του!!! Έτσι κέρδισα πολύ χρόνο!!!! :laugh:

Δεύτερον σούπερ μάκετ το ανέλαβε ο σύζυγος...

Τρίτον: Μοιραστήκαμε τις καθημερινές δουλειές...

Τέταρτον: Σιδερώματα κάνω μόνο το Σαβατοκύριακο (εάν δεν είμαι υπηρεσία)

΄....Όλα γίνονται!! Εάν αποφασίσεις να εργασθείς θα τους βρείτε και εσείς τους ρυθμούς σας... ;);) Όπως τα καταφέρνουμε εμείς, θα τα καταφέρετε και εσείς....μην ανυσηχείς!

Φιλιά πολλά!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουλαχαλκιδα μην απελπίζεσαι όπως βλέπεις όλες είμαστε στο ίδιο club!εγώ καινούργια μαμά αλλά επειδή δεν έχω βοήθεια απο πουθενά τρέχω για όλα!να φανταστείτε όταν γύρισα πρωτη ημέρα απο το μαιευτήριο είχα να φτιάξω τη βαλίτσα να βάλω πλυντήρια,να συμμαζέψω το σπίτι που ήταν χάλια όπως το άφησα όταν με έπιασαν οι πόνοι και να έχω και το άγχος μου με τον μικρό που τον θηλάζω,α!και φυσικά να μαγειρέψω.Ο άντρας μου μόνο τον κρατάει για λίγο και αυτό όσο μπορεί γιατί έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν θέλω να τον κουράζω συν του ότι δεν μπορεί κιόλας!οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου κάθε μέρα...έχω κουραστεί ήδη αλλά τι να κάνω,κάθε αρχή και δύσκολη σκέπτομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια κι εγω τωρα με το δευτερο σαν το Βεγγο τρεχω!!

το καλο ειναι οτι εχει αναλαβει ο συζυγος τις εξωτερικες δουλειες και σουπερμαρκετ οποτε εγω εχω το σπιτι μονο αλλα κι αυτο οποτε μπορω!

Το δυσκολο ειναι που ο μεγαλος μου δεν τρωει παντα μονος του και να εχω τον ενα αγκαλια να θηλαζω και τον αλλον να τον ταιζω!

Εκει να δειτε γλεντια!

Πιστευω ομως οτι μετα απο λιγο καιρο μπαινεις σε εναν ρυθμο και εξαλλου σου δινουν τοση χαρα που σου φευγει ολη η κουραση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εγω πλέον το πήρα απόφαση! θα κάνω οτι μπορω! τέλος!

εχω ένα κοριτσάκι 2, 5 εμβδομάδων και 2 φεβρουαρίου ξεκινάω παλι δουλειά, λόγω του οτι είναι δικό μου το μαγαζί, με φουλ ωράριο 8ωρα και παρασκευες και Σαββατα 12ωρα! ασε..... τελως παντων.

Αναγκαστηκα θα έχω γυναικα το πρωι , το μεσημερι θα ειμαι σπίτι, το απογευμα ο αντρας μου και το βραδυ και οι δυο μαζι! τώρα για το καθε ποτε θα κανω δουλειές και μαγείρεμα???? βραδυ ενα σημαζεμα και μαγειρεμα και το σαββατοκύριακο το γενικό του σπιτιού , δεν θα κάτσω να σκάσω κιολας! εμενα με ανγχωνει απο αποψη κουρασης πως θα την παλεψω γιατι την εποχη που δεν ημουν εγκυος γυρνούσα ψώφια απο την κουραση στο σπίτι και μαζευα τα κοματια μου ενα ενα .τώρα θέλω να πιστεύω οτι θα αντέξω την κουραση λογω του παιδιου!ευχομαι να με ξεκουραζει το χαμογελο της οταν θα έρχομαι! :)

υπομονη σε όλες μας!!!!νομίζω οτι έχουμε δυνάμεις που ουτε καν τις φανταζόμαστε.

κάποτε δούλευα απο τις 9 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βραδυ γιατι εκτος απο το κομμωτήριο που δουλευα σαν υπάλληλος είχα και κόσμο στα σπίτια..οποτε καταλαβαίνετε.. αυτό μου δείνει κουραγιο και λέω οτι θα την παλέψω!

παρ'όλη την χαλαρώτητα που φαίνετε στο γραπτο μου όμως, με ανγώνει και μενα εξίσου πολυ η επιστροφή μου στη δουλεια , απλα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω δε δουλευω μιασ και η δουλεια μασ ειναι τετοια και απαιτει πολλλεσ ωρεσ αλλα ουτωσ η αλλωσ δε μπορω διοτι μανα και πεθερα δουλευουν και οι 2.....αλλα θα θελα να πω ενα μεγαλο μπραβο και συγχαρητηρια στα κοριτσια που δουλεευ=ουν και τα προλαβαινοουν ολα...εγω πολλεσ φορεσ τα παιζω με σπιτι μωρο δουλεεισ...σκεφτομαο ομωσ και λλεω μη μιλασ καθολου.....τα κοριτσια που δουλευουν πως τα προλαβαινουν ολα...καλη δυναμη κοριτσια μπραβο σας......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ , ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητρα να σου ζησει το μωρακι! τι εγινε τελικα με τις αποριες που ειχες πριν γεννησεις ?

bembini απο οτι καταλαβα γεννησες προσφατα... να σου ζησει και εσενα :) προσπαθησε να μη κουραζεσαι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είμαι και από τα τρία. Πήγα και τις 2 φορές που γέννησα πίσω για δουλειά μόλις σαράντισα. Σε λίγο καιρό μάλιστα θα είμαι + φοιτήτρια μεταπτυχιακού και ο Θεός βοηθός :dry::S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MariaIoanna έγραψε:

Εγώ είμαι και από τα τρία. Πήγα και τις 2 φορές που γέννησα πίσω για δουλειά μόλις σαράντισα. Σε λίγο καιρό μάλιστα θα είμαι + φοιτήτρια μεταπτυχιακού και ο Θεός βοηθός :dry::S

:cheer: μπραβο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula έγραψε:

κοριτσια εγω δε δουλευω μιασ και η δουλεια μασ ειναι τετοια και απαιτει πολλλεσ ωρεσ αλλα ουτωσ η αλλωσ δε μπορω διοτι μανα και πεθερα δουλευουν και οι 2.....αλλα θα θελα να πω ενα μεγαλο μπραβο και συγχαρητηρια στα κοριτσια που δουλεευ=ουν και τα προλαβαινοουν ολα...εγω πολλεσ φορεσ τα παιζω με σπιτι μωρο δουλεεισ...σκεφτομαο ομωσ και λλεω μη μιλασ καθολου.....τα κοριτσια που δουλευουν πως τα προλαβαινουν ολα...καλη δυναμη κοριτσια μπραβο σας......

anthroula μουμου το τελικό σίγμα (ς)

είναι το πλήκτρο "w"! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ξεκιναω δουλεια σττις 25

θα δουμε πως θα παει

πιστευω οτι αυτο που θα με πειραξει περισσοτερο ειναι που δε θα βλεπω τη μικρη

θα δουλευω 9-10 ωρες σιγουρα

οποτε θα γυρναω σπιτι γυρω στις 7

η μικρη 8 - 8,30 κοιμαται

θα τη βλεπω μονο 1 ωρα

θα δουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν κορίτσια δεν φαντάζεσται τελικά πόση αντοχή έχει μια γυναίκα!!!

Εγώ λοιπόν έχω δύο παιδιά, μικρά και τα δύο και τρομερά ζωηρά.

Επίσης δουλεύω και έχω καταφέρει να διατηρώ οκτάωρο. Βέβαια έχει προκύψει ένα θέμα με την δουλειά μου, λόγω ίσως των αδειών μητρότητας που είχα πάρει, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το διαπραγματευτώ. Γι αυτό το λόγω μου φέρονται λίγο πιεστικά αλλά δεν δίνω πλέον και πολύ σημασία, την απόφασή μου άλλωστε την πήρα....θα φύγω απο εκεί αφού πρώτα βρώ κάτι καλό. Μου προκαλούν αφάνταστα νεύρα και δεν μου φταίει σε τίποτα η οικογένειά μου να μεταφέρω την ένταση στο σπίτι. Ξέφυγα λίγο από το θέμα άλλα είχα την ανάγκη να τα πω....συγγνώμη! :blush:

Όταν λοιπόν γυρνάω σπίτι και μέχρι να κοιμηθώ δεν σταματώ να βάζω πλυντήρια, να σημαζεύω, να πλένω πιάτα, να μαγειρεύω για την επόμενη μέρα και να ταίζω τα παιδιά και τέλος αφού πρώτα τα κάνουμε μπάνιο να τους δώσω και το γαλατάκι τους.

Και όταν λέω τελείωσα, πάω κι εγώ να ξαπλώσω πάντα κάτι θυμάμαι που πρέπει να γίνει, έτσι οι δουλειές συνεχίζονται!

Ευτυχώς βοηθάει και ο άντρα μου αρκετά, αλλά όπως και να το κάνεις σε κάποια πράγματα αν και έχει θέληση δεν μπορεί να με βοηθήσει...

Το αποτέλεσμα είναι να μην μένει καθόλου χρόνος για μένα...και για 'μας. Ύστερα από μια τέτοια κουραστική μέρα που όρεξη για οτιδήποτε άλλο εκτός από ύπνο??? :S

Βέβαια με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται τελικά....

Σε αυτό που έχω καταλήξει τελικά είναι πως, οι αντοχές μας είναι περισσότερες από ότι νομίζουμε, ώρες-ώρες με θαυμάζω!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωωω ξεκινάω...

Νοικοκυρά--->>> Η παστρικοθοδώρα που ήμουνα πέθανε. Όσα βλέπει η πεθερά για να μη μας φάει και η μπίχλα.

Σύζυγος--->>> Κάποιες φορές σουλουμουντρούχ και αγκαλίτσες το βράδυ για να μην μου δώσει το paper στο χέρι.

Μαμά--->>> όλο το 24ωρο και υπερωρίες μέσα.

Εργαζόμενη--->>> Σε 25 μέρες ξανά στη βιοπάλη και με βλέπω να κάνω δεύτερο για να κάθομαι άλλον 1,5 χρόνο. Δε μπορώ μακριά από το χουχουλινάκι μου και ας με ξεθεώνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παπι εισαι θεα...σε σουλουμουντρουχ...δευτερο δεν κανεις...πρπεινα βουτυξεος βαφυτερα χιχιχιχι.

Mirlitsa..μου θημησες ενα e-mail που πηρα καποτε...θα το βρω..καιθα σας το παραθεσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...