Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΟΨΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ... 15/12 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ :huh: , ΦΑΙΗ (fotini2009)!!! :):):)

ΤΕΛΙΚΑ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...), OΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ... ΜΑΛΛΟΝ :unsure:

ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ 3,600 - ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ... ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΛΕΕΙ... ;)

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ - ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... :kiss::):kiss:

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΝΑ ΤΟΥΣ - ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ... ;););)

Δημοσίευση

Nα τους ζησει το αγγελουδι τους.. :)

Γερο και τυχερο στη ζωη του. :)

Ευχαριστουμε για τα ομορφα νεα και περιμενουμε

και ..... τις υπολοιπες λεπτομερειες!!

Φιλια καλη λοχεια και καλη αναρωση!

Καλες γιορτες και ευτυχισμενα Χριστουγεννα.. :)

Δημοσίευση

Αγγελική ευχαριστούμε για τα καλά νέα που μας μεταφέρεις!

Να της ζήσει το μπουμπούκι, να είναι γεροί και οι 3 τους, να χαίρονται ο ένας τον άλλον!

Καλή ανάρρωση στη λεχώνα μας και καλό σαραντισμό να έχουν!!!

Τα φιλιά μας να της δώσεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΦΑΙΗ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ- ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...

ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ... ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ CHAT ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ...

ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΑΛΕΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ...

Δημοσίευση

ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΙΝΑΣ ΣΟΥ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!

ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΑΥΡΟ-ΦΟΥΞΙΑ ΤΟΥΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!! :laugh:

ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΑΓΙΟΒΑΛΑΚΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ... ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ?

ΟΛΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ Who's Online, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ... ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ!!! :woohoo:

ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ!!! :huh: (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ... :P ) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...