Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα

Μενω Ηράκλειο-Κρήτη και έχω κανει εξωσωματική στο κέντρο γονιμοτητας στο γιατρο κ.Φραιδάκη Μ.

Εχετε δικιο γι'αυτά που γραφετε για τους γιατρους.Βέβαια δεν πρεπει κάθε αποτυχία να την χρεώνουμε εξ'ολοκλήρου σε αυτούς αλλά το σημαντικότερο για την επιτυχία μιας προσπάθειας είναι ο γιατρός να σε αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και συνέπεια.Για μένα ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν είναι μονο αυτός που είναι επιστημονικά καταρτισμένος,γνώστης του αντικειμένου αλλά αυτος που σε αντιμετωπίζει με ευαισθησία και αποφασιστικότητα μαζι,κατανοεί την αγωνία σου,σε στηρίζει,απαντάει στα ερωτηματικά σου και ταυτόχρονα είναι ανθρωπος.

Σκεφτομαι μετά τις γιορτές να ξεκινήσω ξανά εξωσωματική για να αποκτήσω και 2ο παιδάκι.Εχω πόλυ εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και πιστεύω οτι θα τα καταφέρω και για δεύτερο.Τουλάχιστον θα προσπαθήσω...

Ευχομαι σε οσες κοπέλες δεν έχουν αποκτήσει ακόμα,τα χριστο΄θγεννα του 2010 να τις βρουν με το δικό τους αγγελουδι αγκαλια

Δημοσίευση

DianaK Χρόνια Πολλά,

Να σου ζήσει το μωράκι σου, Εύχομαι να πετύχεις και στην 2η προσπάθεια εξωσωματικής σου και να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλιά τα Χρίστούγεννα του 2010. Πόσο ετών είναι το παιδάκι σου; μετά απο πόσο καιρό μπορούμε να ξαναπροσπαθήσουμε και ξέρεις εάν όσο το συντομότερο δυνατόν είναι και το καλήτερο;

Φιλιά σε όλες.

Καλή Χρονιά.

ΥΓ. Μια τελευταία ερώτηση έχω αφήσει 2 εμβρυκια στην κατάψυξη απο την 1η προσπάθεια πρίν ένα χρόνο ξέρετε εάν οι πιθανότητες είναι καλές να τα βάλω μετά ή είναι λίγα τα 2; έχετε καμία γνωστή που να τα κατάφερε με τα κρυοσυντηρημένα;

Δημοσίευση

Καλημέρα! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έδωσα 2 κουτιά Gonal 900 τα οποία μου είχαν περισέψει και της σύστησα και το γιατρό μου΄. Η κοπέλα είναι 42 ετών και σήμερα πήρε θετική χοριακή δόξα το θεό γιατί έχεις μεγάλο άγχος όταν συστήνεις κάποιον.

Φιλιά & Καλή επιτυχία σε όλες!

• 6 months later...
Δημοσίευση

γεια σου κοπελια...

μαλλον ειναι παλιο το θεμα και δε σου απαντανε τα κοριτσια...

αν μπαινουν ακομα...

αν εισαι απο Θεσσαλονικη, θα σου προτεινα με κλειστα ματια. Δημ.Δοβα δαγκωτο! αυτος μου εκανε την εξωσωματικη, πετυχε με την πρωτη, εξ ου και η φωτο, χιχι, και ηταν μια τελεια εμπειρια απο την πρωτη επισκεψη μεχρι τωρα! γιατρος, οχι μεγαλος σε ηλικια, καθηγητης κλπ που ειναι φτασμενος και δεν τον πολυνιαζει πια... πηγε μια φιλη σε καθηγητη, τσατιστηκε απο τη συμπεριφορα, απετυχε και μετα πηγε στον δικο μας...

γνωστης του θεματος, με μετεκπαιδευση στην Αγγλια.

οσο για τα κατεψυγμενα εμβρυα, εχουμε 8 στην καταψηξη και αν οικονομικα γινουν καλυτερα τα πραγματα θα ηθελα να ξαναπροσπαθησω. παντως ο γιατρος μου ειχε πει, οτι αν δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα, ειναι τζαμπα λεφτα να καταψυξεις κατω απο 2 δυαδες=4 εμβρυα, γιατι στην αποψυξη δεν επιβιωνουν ολα...

οτι και αν αποφασισεις... σου ευχομαι απο καρδιας το 2011 να κρατας αγκαλια το ή τα μωρακια σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...