Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πώς είναι?.....

Recommended Posts

Μάρω. έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Χαχαχαχαχα.Έλεος ρε κορίτσια :woohoo: :laugh: :silly: :P:) Τι λέτε;Μας λείπει και το άθλημα... :P Θα κλάψω εγώ πρώτη,απ'τα νεύρα μου (λόγω έλλειψης) :silly:[/quote:3t6zw58l]

Μάρω, εγώ βλέπω ότι είχατε υψηλές επιδόσεις στο άθλημα, γιαυτό προέκυψε και ο αρχηγός!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Are koritsia me kanate ka katourithika apo ta gelia...na ste kala!!!Emena pros to paron leei mpa--mpa--mpa--mpa--...den nomizo omos oti thelei na pei mpampa kai giati na na mpampa oxi..ego exo kleisth mesa kai me kanei kai oti thelei..na mou thn ferei kai apo pano na pei mpampa prota....lete???xa....xa....

zaxarenia έγραψε:

ΑΧ τι μου θυμισες τωωωραααα ααααχχχχ

ετοιμασου για πολυ κλαμα!!!!

πρεπει να ημουν ...τελος παντων δεν θυμαμαι

ποσο ημουν,και πηγαινα στην τραπεζα με το

ποδηλατο...περναει με μεγαλη ταχυτητα ενα αμαξι...

και ακουω μια φωνη να λεει δυνατά

: ΠΩ ΠΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ να ημουν η σελα σου!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

ΑΥΤΗ ηταν η 1η ΦΟΡΑ που με ειπαν ΜΑΝΑ!!!! :laugh:

:laugh:

καλα ζαχαρενια δεν παιζεσαι κοριτσι μου!!! παιδια εγω ακομα θυμαμαι τον γιο μου ηταν 8 μηνων περιπου και ειχαμε ερθει στο σαλονι στρωματσαδα με τον αντρα μου και κοιμομασταν και στο παρκοκρεββατο ο μικρος γιατι ηταν κατακαλοκαιρο και δεν ειχαμε βαλει ακομα αιρ κοντισιον στην κρεββατοκαμαρα, οποτε πρωι πρωι ανοιγω τα ματια μου γιατι ενιωσα οτι ειχε ξυπνησει ο μικρος και ακουω μαμαααααα, τρελαθηκα για ποτε πεταχτηκα απο το <<κρεββατι>> και γελαγα σαν το χαζο δεν λεγεται, την αλλη μερα βεβαια παλι πρωι πρωι ειπε μπαμπααα και μετα κολησε η βελονα στο μπαμπα, τοτε ωραια ηταν τωρα που ειναι τεσσαρων χρονων και πολυ ζωηρος οταν λεει μαμα μαμα συνεχεια μου σπαει τα νευραααα!! παντως ηταν τρομερο να το ακους πρωτη φορα αντε τωρα περιμενω και την μπεμπα παλι να μου το πει!!

πως ειναι;;;;

νοιωθεις μια απεραντη ευτυχια και το ακους σαν μια γλυκια μελωδια στα αυτια σου

και μετα οταν ερχεται και το μαμα μου ντικια μου εκει βλεπεις αστερακιαααααααα

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

τρελο συναισθημα :woohoo:

Μάρω. έγραψε:

Viavianka για αυτό ακριβώς επήλθε και η έλλειψη μετα την εμφάνιση του αρχηγού ,λόγω των επιδόσεων :laugh: χαχα.Καλά δεν το συζητώ,ειστε απίθανες!Μου φτιάξατε το κέφι :silly: Να'στε καλά!

evhdal έγραψε:

πως ειναι;;;;

νοιωθεις μια απεραντη ευτυχια και το ακους σαν μια γλυκια μελωδια στα αυτια σου

και μετα οταν ερχεται και το μαμα μου ντικια μου εκει βλεπεις αστερακιαααααααα

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

τρελο συναισθημα :woohoo:

Εμένα πάντως εκεί που η αδελφή μου έκλαψε δεν ήταν στο μαμά αλλά όταν της είπε 'χι αγαπώ'! (σ' αγαπώ).Πιστεύω θα πρέπει να το θυμούνται όλες οι μανούλες όταν το ακούνε για πρώτη φορά!

Ο πρίγκηπάς μου είναι 4,5 μηνών τώρα.

όταν έκοψα το θηλασμό στον 3ο μήνα, πήγαμε με τον άντρα μου μια εκδρομή και τον αποχωρίστηκα για πρώτη φορά, με κλάμματα κτλ.

Τον κρατησε η πεθερά μου στο εξοχικό και ενώ

ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Α. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ, ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΕΛΕΟΣ!!!" ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ HI!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ? ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! :pinch: (ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΩΩΩΩΩΩΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙ)

Lilaki έγραψε:

Ο πρίγκηπάς μου είναι 4,5 μηνών τώρα.

όταν έκοψα το θηλασμό στον 3ο μήνα, πήγαμε με τον άντρα μου μια εκδρομή και τον αποχωρίστηκα για πρώτη φορά, με κλάμματα κτλ.

Τον κρατησε η πεθερά μου στο εξοχικό και ενώ

συνεχίζω....

και ενώ λοιπόν ήταν στο σαλόνι η πεθερά μου, η μανα της και η αδερφή της και όλοι μιλούσαν στο παιδί και του λέγανε τα γνώστά: μωράκι μου, αγάπη μου, τί όμορφος που είσαι, κτλ, ο μπέμπης μου βγάζει μια δυνατή φωνουλα όλο παράπονο και λέει: ΜΑΜΑ...και μετά σιωπή.

Πάγωσε και το ακροαστήριο όπως καταλαβαίνετε και μετά με πήρανε τηλε΄φωνο και μου το είπανε...Όπως καταλαβαίνεται πολύ κλάμα...Μαύρη εκδρομή καναμε. Στην επιστροφή όλο έκλαιγα πάλι και ο άντρας μου να μου λεει συνέχεια ότι δεν υποφέρομαι...(και με το δίκιο του δηλαδή)...

Από τότε το "μαμά" το ξαναείπε άλλες 2 φορές στο άσχετο και έκτοτε δεν το ξανάπε...κλάψ...τον τελευταίό καιρό όμως είπε "μπα μπα μπα μπα" να χαρεί και ο καψερός ο άντρας μου γιατί έχει καταλάβει τί κεραυνοβόλος έρωτας με δένει με το γιό μου και που και πού ζηλεύει...

Ρε φιλεναδες...;;;;Μολις καταλαβα οτι δεν θυμαμαι την πρωτη φορα που μου ειπε η κορη μου "μαμα" :blink::blink::blink:

Ειμαι τελειως αχρηστη μαναααααα;;;;;;ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!! :blush::blush::blush:

zaxarenia έγραψε:

ΑΧ τι μου θυμισες τωωωραααα ααααχχχχ

ετοιμασου για πολυ κλαμα!!!!

πρεπει να ημουν ...τελος παντων δεν θυμαμαι

ποσο ημουν,και πηγαινα στην τραπεζα με το

ποδηλατο...περναει με μεγαλη ταχυτητα ενα αμαξι...

και ακουω μια φωνη να λεει δυνατά

: ΠΩ ΠΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ να ημουν η σελα σου!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

ΑΥΤΗ ηταν η 1η ΦΟΡΑ που με ειπαν ΜΑΝΑ!!!! :laugh:

:laugh:

εισαι φοβερη! :laugh: :laugh: :laugh:

zaxarenia ακόμα γελάω. Εμένα που λες το χουχουλινάκι μου του είχα πιπιλίσει τα αυτιά με το μαμά αλλά αυτός τίποτα. Μια μέρα που γκρίνιαζε και γω εκείνη την ώρα μαγείρευα και προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο ακούω ουουααααα μαμαμαμα ουουααααα... εεεε τα παράτησα και τον πήρα αγκαλιά. Μαγείρεψα με το ένα χέρι και με το άλλο κουβαλούσα ένα 10 κιλο...χχαχα. Από τότε το μαμά το λέει στα δύσκολα γιατί ξέρει ότι πιάνει. Δεν το κάνει ψωμοτύρι για να μέχει του χεριού του. :lol:

Επίσης λένε ότι αν πουν πρώτα μπαμπά το επόμενο παιδί θα είναι αγόρι...Αν ίσχυε αυτό τότε το "ΘΗΛΥ" θα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Άκους εκεί..Όλη μέρα μαζί τους ασχολείσαι και το ευχαριστώ είναι να πουν μπαμπά!!! :dry:

little angel δεν κανουμε ωρα να μπουμε mammy θα σε μαλωσω,,χανεις απευθειας μεταδοση απο το τρελοκομειο μας :laugh: :P :laugh:

papaki ολες το ιδιο παραπονο εχετε..μεγαλο..με το μπαμπαμπαμπαμα...εμ αδυναμιες :laugh: :laugh: :P :laugh:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑ ΜΠΑ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΑ ΜΑ)

ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΓΧΩΡΕΣΑ ! :P

΄΄ΝΑΙ΄΄ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ

- 8Α ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ???

- ΄΄ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ ΄΄ :P:P:P

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΑΑΑ (ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ! )

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑ Κ ΤΟ ΝΑ ΜΑ8ΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ! (ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΜΕ Κ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...) :dry:

εμενα ξεκινησε με μπαμπα και περιμενα πως και πως να ακουσω την μαγικη λεξουλα.

κοντευοντας να γινει ενος χρονων ξαφνικα ακουω μααα μαααα!!!!! εκει ελιωσα εκλαιγα σαν μωρο τον φιλαγα,τον αγκαλιαζα.

μετα σταματησε για ενα διαστημα και το ξαναειπε μετα απο λιγο καιρο και απο τοτε δεν σταματησε.

το μονο που εχω να πω οτι καθε φορα που ακουω να λεει μαμα για μενα ειναι σαν να ειμαι σε εναν μαγικο κοσμο αλλα η πιο αγαπημενη μου στιγμη ειναι οταν ξυπναει το πρωι και ακουω απο το δωματιο μαμαααααααα

να σου πω την αλήθεια κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι όταν χαιδεύω την κοιλίτσα μου. Αναρωτιέμαι πολλά, πως να είναι το προσωπάκι του, πως να είναι όταν ερχίσει να μου γελάει, να μας μιλάει....

Εύχομαι κ στις υπόλοιπες ο Αγ.Βασίλης να σας φέρει μωράκια!!!

liberty81 έγραψε:

little angel δεν κανουμε ωρα να μπουμε mammy θα σε μαλωσω,,χανεις απευθειας μεταδοση απο το τρελοκομειο μας :laugh: :P :laugh:

papaki ολες το ιδιο παραπονο εχετε..μεγαλο..με το μπαμπαμπαμπαμα...εμ αδυναμιες :laugh: :laugh: :P :laugh:

Δε θα επαναληφθει :P;) !!!!!!!!!

Ειστε η ψυχοθεραπεια μου :P:P:P:P

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...