Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εμείς στο θόλο παντρευτήκαμε......

Και τους είχαμε όλους φάτσα-κάρτα........

Κι ο παπά-Νικόλας μας είχε προειδοποιήσει.....

Να μην κάνουμε καμία ανοησία......

Εγώ πάλι..... επειδή είμαι γκαβό χωρίς γυαλιά.....

(Ουδείς από τους δυό μας φορούσε...... για ευνόητους λόγους......)

Θυμάμαι πως μόλις είπανε το "ΗΣΑΪΑ ΧΟΡΕΥΕ"......

Ήρθε ένα τσούρμο άνθρωποι μπροστά...... για να μας ρίξουνε ρύζι......

Τους είδαμε και σκάσαμε στα γέλια......

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Λοιπόν, κοίτα που τελικά το θέμα απο "ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ", θα το κάνουμε σε λίγο, "ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ". Το βρήκα!!!. Ανοίγω θέμα για να μεταφέρουμε τις λεπτομέρειες του γάμου και να αφήσουμε το post αυτό ώστε να μπαίνουν οι κοπέλες που θέλουν να δώσουν το παρών.

Αντε βρε κοπελιές, που είστε? happy mammy????????? Εχεις πήξει στη δουλειά μάλλον. haraaaaaaaa που είσαι καλέ? μόνο στο fb σε βλέπω αλλά δεν έχω προλάβει να σου μιλήσω.

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Χμ....... κι εσύ από Νίκαια Λενάκι????

Πω πω...... πολλά κοριτσάκια από τα μέρη μας καλέ......

Πού????????

Ναι αμέ και γω Νικαιώτισσα. Μένω πιο κάτω από το Περιβολάκι, στην Κονδύλη σε ένα κάθετο στενό.

Δημοσίευση

Αααααα........ πολύ κοντά είμαστε!!!!! 10΄ από το σπίτι μας!!!!

Εγώ δεν είμαι Νικαιώτισσα (ο άντρας μου είναι γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης!).

Έχω γεννηθεί στα Πετράλωνα κι έμενα Νέο Κόσμο μέχρι και τα 25 μου!!!! Αλλά μένω πια εδώ τα τελευταία 8-9 σχεδόν χρόνια..... οπότε..... αισθάνομαι..... σα να είμαι Νικαιώτισσα πια..... πέρα από τα χαρτιά......

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσακια και οχι μονο σαν πρωην Αιγαλιωτισσα το οποιο λατρυω αφου εμενα εκει για 35 χρονια και πριν σχεδον τερεσσερα χρόνια μετακομισαμε στο Ολυμπιακο χωριο ξερετε ενα τεταρτο απο το μενιδι 5 λεπτα απο τους θτακομακεδονες ειμαι διχασμενη καποιοι τα ονομαζουν Βορεια προσαστεια εγω προσωπικα λατρευω δυτικα ναι Αιγαλεω -Νικαια -Χαιδαρι εκει ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι χωρις κομπλεξ εδω τι να πω αφηστε που μαςεχουν σαν μπαλακια ξερετε αυτοι απο τους θρακομακεδωνες επειδη εδω ειναι λαικη τάξη μας αποκλαουν "διαφορετικους " Τελος παντων πειτε μερα και ωρα συναντησης κα βεβαια το σημειο και βεβαια ειναι ευπροσδεκτος και ο γιατρος μας ατε κανονιστε καμια Κυριακη Κια στους Αγιους Αναρηυρυς καλα ειναι εχει και καποιες καφετερειες εξω αλλα κι στο village αι αλλου οπου εσεις θελετε.

Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!Ειμαι και εγω εδω!!!!Πετρουπολη μερια!!!(γεννημενη κ μεγαλωμενη στο αιγαλεω city),αλλα τα τελευταια χρονια μενω Πετρουπολη.Αντε ρε κοριτσια,πολυ θα χαρω να παμε για καφεδακι.Ας το κανονισουμε μετα τις γιορτες!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΚΑΙΩΤΙΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΝΙΚΑΙΑ Κ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ :lol: ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΝΩ ΣΥΝΟΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ :laugh: ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...