Μετάβαση σε περιεχόμενο

ακαταλληλη μανα??? ποια ειναι η θεση μου??

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

Recommended Posts

Κάσση μου, εάν ζητηθεί από την κοινωνική υπηρεσία, ανώνυμα βοήθεια, σίγουρα θα στέρξει και θα απευθύνει απόρρητο έγγραφο στην Εισαγγελία. Εκείνοι με τη σειρά τους, θα ζητήσουν κοινωνική έρευνα πάλι με την ένδειξη απόρρητο, γιατί ούτως ή άλλως αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να κοινοποιούνται. Δυστυχώς όμως, ο κρατικός μηχανισμός είναι λίγο δυσκίνητος...

Εάν μπορεί η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ας βοηθήσει τη μαμά και τον μπαμπά να συνέλθουν... Πόσο ανεύθυνοι πια μπορεί να είναι; Ας τους μιλήσετε όλοι μαζί (και η μεγαλύτερη αδελφούλα)...

Εν ανάγκη όπως είπα ας γίνουν παράπονα στον Εισαγγελέα μέσω αστυνομίας (μη τρομάζεις ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ είναι συνήθης διαδικασία, απλώς θα φωνάξει τη μαμά η αστυνομία να τις επισημάνει τις ευθύνες της μήπως και ταρακουνηθεί λίγο). Βέβαια, τα παράπονα καλό είναι να γίνουν από το μπαμπά ή από την αδελφούλα ή έστω την εξ' αίματος οικογένεια της κοπέλας γιατί δε ξέρω πως θα το πάρει αν γίνουν από σένα...

Και εννοείται αυτά τα λέω όχι με την σκέψη πως θ' αντιδράσει η μαμά, αλλά τί επιπτώσεις θα έχει η αντίδραση της μαμάς στο παιδάκι, γιατί αυτό μας ενδιαφέρει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης, θα συνταχθώ με την Κάσση ως προς το ότι αν η μητέρα δεν ήταν πάντα έτσι μήπως χρειάζεται κι εκείνη βοήθεια... Πάρτε την με το καλό στην αρχή, χωρίς να την κατηγορείτε, πείτε της πόσο αγαπάτε το παιδάκι και ότι αν θέλει μπορεί να τ' αφήνει σε σας.Βάλε τον αδελφό σου δυναμικά στο πρόβλημα και προσπαθείστε να βρείτε λύση από κοινού.

Και ας μιλήσετε παιδιά και στον πατέρα. Όταν είχε χαθεί η μαμά είχε ενδιαφερθεί απ' ό,τι λες και είχε πάρει μαζί και την αδελφούλα... Προ του ενδεχομένου μιας κοινωνικής έρευνας μπορεί να ευαισθητοποιηθεί κι αυτός.

η μεγαλη δεν ενδιαφερεται για το μωρο 18 χρονων ειναι..

με τον πατερα εχετε επικοινωνια;;;

η μεγαλη σπουδασει;;;

προσεγγισε την μικρη και μιλα της ανοιχτα ειναι μεγαλη για να καταλαβει καποια πραγματα για να μπορεσεις να απαλυνεις καποιες πληγες

και προς θεου μην επιτρεπεις να μενει το παιδι με φιλους του γκομενου

η μεγαλη δεν ερχεται εδω να βλεπει την μικρη παρα μια φορα τον μηνα και αν....και αυτο γιατι πολυ απλα ασχολειται και εκεινη με την ζωη της(πηγαινει νυχτερινο να καταφερει να τελειωσει το σχολειο).

ο πατερας ειναι παγερα αδιαφορος!!!! λες και αν θα κανει κατι θα του κοστισει τιποτα ελεος πια!!!

ειναι ανεπιτρεπτο η μικρη να βρισκεται στους φιλους του γκομενου

της τα εχω πει ολα αυτα φιλικα,αδερφικα,ανθρωπινα.

δεν καταλαβαινει με τιποτα!!!!

δηλαδη που πρεπει να φτασω να παω να της πω οτι αν δεν συμορφωθει θα καλεσω κοινωνικη λειτουργο???

την μικρη δεν μου την φερνει πια στο σπιτι και στο σπιτι τους δεν μπορω να παω με τον μικρο γιατι κυριολεκτικα βρωμαει και φοβαμαι για το μωρο να μπει εκει μεσα απο θεμα υγιεινης.

επεισης δεν εχει ενδιαφερθει κανενας απο τους 2 να καλυψει ασφαλιστικα το παιδι που οτιδιποτε και να συμβει δεν εχει ασφαλεια ιατρικη.

ειχε 40 πυρετο πριν κατι μερες και μου λεει εεεε ενταξυ πυρετος ειναι θα περασει ουτε σκεψη να το παει στο γιατρο

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

η μεγαλη δεν ερχεται εδω να βλεπει την μικρη παρα μια φορα τον μηνα και αν....και αυτο γιατι πολυ απλα ασχολειται και εκεινη με την ζωη της(πηγαινει νυχτερινο να καταφερει να τελειωσει το σχολειο).

ο πατερας ειναι παγερα αδιαφορος!!!! λες και αν θα κανει κατι θα του κοστισει τιποτα ελεος πια!!!

την μικρη δεν μου την φερνει πια στο σπιτι και στο σπιτι τους δεν μπορω να παω με τον μικρο γιατι κυριολεκτικα βρωμαει και φοβαμαι για το μωρο να μπει εκει μεσα απο θεμα υγιεινης.

επεισης δεν εχει ενδιαφερθει κανενας απο τους 2 να καλυψει ασφαλιστικα το παιδι που οτιδιποτε και να συμβει δεν εχει ασφαλεια ιατρικη.

ειχε 40 πυρετο πριν κατι μερες και μου λεει εεεε ενταξυ πυρετος ειναι θα περασει ουτε σκεψη να το παει στο γιατρο

Μήπως έχει κατάθλιψη; Εάν έχει αφήσει το σπίτι της να βρωμάει, είναι σοβαρή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά!

Πιάσε τον αδελφό σου, τη μητέρα της, τη μεγάλη αδελφούλα και τον άντρα της. Πες τους δυναμικά ότι αν δε δεχθούν να σε ακούσουν θα απευθυνθείς στην κοινωνική υπηρεσία. Εξάντλησε ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να υπάρξει ενδοοικογενειακή συνδρομή....Πίεσέ τους εν ανάγκη!

Από κει και πέρα, αν κανείς δεν ενδιαφερθεί, πήγαινε στον Εισαγγελέα και ζήτησε διενέργεια κοινωνικής έρευνας ή κάνε την καταγγελία σου απευθείας στην κοινωνική υπηρεσία, να ζητήσουν εκείνοι εισαγγελική παρέμβαση.

Με προσοχή όμως και αφού προσεγγίσετε τρυφερά τη μικρούλα...

Αλήθεια η μικρούλα, δείχνει σημάδια παραμέλησης; Είναι περιποιημένο; Καθαρό;

Αναστασια μου τελιακ ειναι μονόδρομος η όλη ιστορία .Αυτο το πιδι ειναι μονοτ ου και μόνο του θα μεινει .Μιλαμε για μια ανευθυνη οικογενεια ενας πατερας αφαντος μια μανα στη κοσμαρα της μια γιαγια που δνε μπορει αλλα δνε θελει να ανακατυτει και στη μεση εσυ η οποια εισια το τελευταιο προσωπο που θελεις να βοηθησεις .

Αρχικα μιλα εμ τον αντρα σου και πες του οτι η δικη σου συνειδηση δεν σε αφηνει να ησυχασεις αν συμβει ακτι στο κοιτσακι η δικη του ; αλλωστε μιλαμε για το παιδι της αδερφης του γιατην ιδιατου την αδερφη .

Ξεκινηστε και παρτε τηλεφωνο σε ειδικους να σας πουν πως θα πλησιασετε τη μητερα ενδεχομενως ειναι μπολοκαρισμενη και σκεφτετε να παισει τη καλαη για να εξασφαλισει και τη κορη της τη μικρη οσο για τη μεγαλη 18 ετων ειναι σ εμια ηλικια που μπορεινα μπλεξει πολυ ευκολα επειδη κανενας δνε την ελεγχει .

Πιαστε τη κουνιαδα σου και μιληστετης και προσπαθηστε να της δειξετε πως με τη συμπεριφορα της αθελα της κανει κακαο στο παιδι .Αν δεν δειξει σημαδια βελτιωσης λογικα θερω οτι αυτο το παιδι πρεπει να βρει καποιον ενηλικα να τον προσεχει και βεβαια ας παραεινει στην ιδια στεγη με τη μαμα αλλα αν εχει καποιον να την επιτηρει

η μικρη δεν ειναι σχεδον ποτε καθαρη και προσεγμενη οπως θα επρεπε να ειναι.

καποτε ηταν τωρα πια οχι!!!!! καταθλιψη δεν νομιζω οτι παιζει γιατι μια χαρα ειναι οταν βγαινει βολτα η οταν ειναι με τον δικο της.

θα αφησω να περασει λιγος καιρος και αν δεν δω δειγματα συμορφωσης η δω ακομη να γινονται τα ιδια αλλα και χειροτερα παραπτωματα θα αναγκαστω να μιλησω σε ειδικο

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

η μικρη δεν ειναι σχεδον ποτε καθαρη και προσεγμενη οπως θα επρεπε να ειναι.

καποτε ηταν τωρα πια οχι!!!!! καταθλιψη δεν νομιζω οτι παιζει γιατι μια χαρα ειναι οταν βγαινει βολτα η οταν ειναι με τον δικο της.

θα αφησω να περασει λιγος καιρος και αν δεν δω δειγματα συμορφωσης η δω ακομη να γινονται τα ιδια αλλα και χειροτερα παραπτωματα θα αναγκαστω να μιλησω σε ειδικο

Καλημέρα!

Εμένα πάντως ότι αφήνει το σπίτι και το παιδί βρόμικο ενώ παλιά δεν το έκανε, με προβληματίζει πολύ...

Το πρόβλημα, δυστυχώς, έχει δύο σκέλη αγαπητή φίλη. Το νομικό το προσεγγίσαμε λίγο -πολύ όλες, όμως στην παρούσα φάση είναι πιο σημαντικό το ψυχολογικό. Δηλαδή, πως θα χειριστείτε τους γονείς πριν την επαφή με κοινωνική υπηρεσία- εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σε παρακαλώ, κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις και τη ψυχολόγο του φόρουμ μας την κ. Κυριακοπούλου για το πώς να θέσετε τους γονείς ενώπιον των ευθυνών τους. Πιστεύω, αξίζει τον κόπο!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΙΟΙ...

ΕΝΑ ΣΟΚ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΑΝΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ...

1ον ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... (ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ)

2ον ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ. ΤΟ 100 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ - ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ... ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΕΙΤΟΝΙΑ.... ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ!!!

ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!!

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ε?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

• Απαντήσεις

• Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια… πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 
    • Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί!  Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα  Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 
    • Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...